Продаж 3 кімнатного будинку, котеджу в Зубрі, вулиця Богдана Хмельницького. Загальна площа 120 кв. м. Житлова площа 41 кв. м. Площа кухні 38.71 кв. м. Ділянка 2 сотки Будинок збудований з цегли, утеплений пінопластом, газ світло заведені, вода, каналізація центральні. Будинок складається із 3 ізольованих кімнат, кухні студії, двох санвузлів, балкону та тераси. На першому поверсі розміщено: велика кухня студія, санвузол, вихід на другий поверх. Площа першого поверху 49 кв. м. На другому поверсі розміщено: три ізольовані кімнати, санвузол, балкон, тераса . Площа другого поверху 70 кв. м. Код обєкта: 13882

Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Продаж окремостоячого будинку в передмісті Львова с. Сокільники вул. Садова. Загальна площа 460 кв.м. Площа ділянки 12 сот. Будинок складається з 1-го поверху (вітальня, кухня, коридор, тераса, санвузол, кімната, гараж на два авто), 2-го поверху (закрита тераса з піччю, 3 спальні з балконами, 2 санвузли, коридор), -1-го поверху (зона басейну,зона лазні, відпочинкова зона, котельня)! В будинку зроблені всі чорнові роботи, поштукатурено та вирівняно стіни, розведено електрику, встановлено підігрів підлоги. Територія огороджена парканом, встановлені автоматичні ворота. Подвіря вкладене з натурального каменю, постелено газон та висаджено дерева Будинок вартий вашої уваги! Є відеоогляд. Ціна - 480 000 $.Торг.Без комісії для покупця!

Садова вул.
rieltor.ua

Привіт) пропоную Вам будинок в місті але за містом;) Дуже класний варіант на вже робити ремонт !!! Можливий продаж під єОселю !!! Будинок у тихому та затишному районі м. Львів, вул. Скрипника (Лісна), Сихівський район. - ділянка 5 соток землі - в межах пішої доступності продуктовий ринок, кінцева зупинка трамваю/автобусів (Санта-Барбара), дитячі садочки, школи, магазини (10хв) - до будинку підведено всі комунікації (електрика, газ, вода, центральна каналізація) Будинок побудовано у двох поверхах заг.площею 180м.кв. Монолітний фундамент та перекриття, стіни з керамічної цегли, 6-ти камерний профіль вікон та 2-х камерний склопакет. Сучасне планування та авторський дизайн. На першому поверсі: знаходиться просто велетенська кухня-студіо та вітальня, гараж, санвузол та вихід на терасу. На другому поверсі три окремі кімнати, 2 гардеробні, 2 санвузли, пральна кімната, горище. Ціна: 210 000 $ Загалом будинків 6 (3 з яких продано) Найкраще зрозуміти всі переваги тільки на огляді ;) Тому пишіть на будь який месенджер чи телефонуйте ! Гарного дня та бережіться!

возможна продажа по єОселя
Лісна, 10
rieltor.ua

Терміновий продаж двоповерхового котеджу в Пустомитах КМ «Мальви». Ціна 56тис, дійсна до 10 числа. Без комісії. Продаж по переуступці, здача до початку листопада. У «КМ» вже живуть люди. Площа 120 кв.м + відкрита тераса на 3 поверсі. Прибудинкова територія 0.8 соток Перший поверх: Велика кухня-студія, санвузол та допоміжне приміщення Другий поверх: Три просторих кімнати, два санвузли та балкон Третій поверх: Суцільна тераса Опалення газове індивідуальне. Водопостачання та каналізація централізоване. Стіни штукатурені. Електрика підведена до котеджу Якісні вхідні двері та вікна з двох секційним склопакетом. Утеплення пінопластом. Ціна 56000$. Більше інформації та відео за номером:0660309256.

Садова
rieltor.ua

Продаж будинку м.Пустомити. Загальна площа 97м.кв. Земельна ділягка 8,5сот. правильної форми. На подвірі є криниця,всі комунікації підведені до будинку,а саме електрика,вода,газ. Є багато технічних приміщень, літня кухня, кладова, підвал. На території є багато фруктових дерев з виноградом.

Пряма
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж котедж у селі Зубра по вулиці Івана Мазепи. Двох поверховий котедж, загальною площею 130 квадратних метрів. Перший поверх простора кухня-вітальня 37.36 кв. м., гардероб, паливна, кладова, коридор та санвузол. Другий поверх 3 спальні площею 13.43, 13.03, 17.69 кв. м., з однієї вихід на балкон, санвузол, гардеробна. Котеджі в 0 циклі. Подвіря викладене бруківкою. Паркомісце. Асфальтований доїзд. Школа, дитячий садок, декілька сучасних спортивних майданчиків, місця дозвілля для дітей різного віку, та відкритий басейн. Неподалік ліс та озеро. В радіусі 3 км, ТРЦ КінгКрос Леополіс , стадіон Арена Львів і Епіцентр. Вартість 110 000 дол. Комісія 0% Агенція нерухомості « FERENC agency » Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Івана Мазепи, 5
rieltor.ua

Продаж котеджу в 0 циклі в с. Солонка, вул. Наварійська. Збудований на приватизованій ділянці (є документи на котедж та ділянку). Заг. площа 140,8 м2, житлова площа 57 м2; висота приміщень 2, 82 м; два поверхи та красива оглядова відкрита тераса з лаунж-зоною. На подвірї при бажанні можна облаштувати патіо з барбекю зоною і ландшафтним дизайном на Ваш смак. У будинку передбачено 4 спальні (можливо один кабінет), три санвузли, є окрема гардеробна, простора кухня-вітальня з можливістю встановлення каміну на дрова, технічне приміщення, з кожної спальні вихід на балкон, який буде оздоблений склом та металевими перилами. Будувався для власного проживання з дотриманням всіх норм, зовнішні стіни та внутрішні перегородки з цегли, дах плаский, утеплений, якісне утеплення стін пінопластом 20 см, стіни поштукатурені. Сходи - металевий каркас. Вода централізована + септик, опалення електричне, заведено потужність 15 кВт, при потребі можна збільшити. Обєкт перевірений і готовий до продажу, повний супровід. Швидкий показ в зручний час.

Наварійська вул.
rieltor.ua

Унікальна пропозиція: просторий триповерховий таунхаус з неймовірним плануванням у Малечковичі, елітному районі, що розташований у 3 км від Кульпарківської (Вікторії Гарденс). Якісні матеріали - побудований з червоної цегли. Три поверхи, загальною площею 220 м2, з терасою на третьому поверсі із неймовірним краєвидом. Ділянка 1,5 сотки. Паркомісце на дві машини. За будинком - простора зелена зона. Всі комунікації : газ, вода , каналізація , електроенергія, інтернет... Гарне місце розташування панорама зверху на Львів, зручний доїзд. Супермаркет, стадіон, школа , дитяча площадка, неподалік відпочинкова зона озеро Наварія. На третьому поверсі : кімната , сан вузол, накрита тераса ..(відпочикова зона) Другий поверх, гостинна з балконом, спальня , кладова для одягу ,та ванна кімната Перший поверх: великий хол з каміном , кухнею, санвузломта двома кладовими. В котеджі є гараж , (двері автоматичні , утеплені ) Ззаду котеджу приватна ділянка вимощена бруківкою ,та огорожена.. Опалення : двохконтурний газовий котел Valiant 24кВт, батареї та підлогове опалення , додатково електричний котел, електричний бойлер на воду , тепловий камін на дрова ! Резервуар води на 1.5тони та фільтрами очистки... Тихий , зелений , елітний район , під цілодобовою охороною (відеокамери та пост ДСО Поліції)

Лікарська, 22/4
rieltor.ua

Без комісії для покупця !! Продаж будинку! Наварія, 8 км від Вікторія Гарденс Львів! Доїзд по ідеальній асфальтованій дорозі до будинку. Площа будинку 270 м2 Площа ділянки 12 соток, рівна, правильної форми Жилих кімнат 6, в двох рівнях. Перший рівень будинку - гараж, котельня, господарські приміщення. В будинку 2 санвузла, пральня, простора кухня студія, площею 50 м2! Комунікації- газ,світло, вода, вигрібна яма. Чудовий вигляд з балконів кімнат другого поверху! Збудовано для себе, якісно і на роки! Розташування зручне для добирання як до Львова, так і для місцевої інфраструктури- садочка, школи, транспорту, лікарні, магазинів! Дзвоніть і ми дамо відповіді на ваші додаткові питання код 108

петлюри, 4
rieltor.ua

Продаж сучасного , з якісним ремонтом будинку біля Львова . Знаходиться у м.Пустомити на вул.Налвайка ( 15 км до Львова ) Загальна площа будинку 300 м.кв., житлова 106,6 м.кв., кухня - 24 м.кв. Площа земельної ділянки 14 сот. Будинок двоповерховий , є мансарда , підвал, гараж та облаштована зона відпочинку . Перший поверх будинку - хол , вітальня , кухня , велика ванна кімната , гардеробна На другому поверсі - три спальні кімнати , кабінет , відпочинкова кімната , санвузол з душовою , гардеробна. Третій мансардний поверх - може бути використаний за власним побажанням ( житлові кімнати , ігрові , спортзал тощо ) У підвальному приміщенні - гараж ( вхід з вулиці та будинку ) , котельня , техприміщення . Встановленні якісні німецькі вікна , міжкімнатні двері , сантехніка . Продаж будинку з усіма меблями та побутовою технікою . На подвір’ї є бесідка , облаштована кухонним блоком та мангалом , та великою кімнатою-їдальнею . Гарна , доглянута прибудинкова територія , вольєр для собак . Комунікації світло , газ , центральна вода , вигрібна яма . код 11942

наливайка, 1
rieltor.ua

Продаж окремостоячого будинку в с. Солонка. Земельна ділянка в приватній власності, площа 15 сотих. Будинок складається з 1 поверху та мансарди. Площа будинку 130кв.м. літня кухня 60кв.м. Опалення індивідуальне. Радянський стан. Комунікації підведені. Зручний доїзд до будинку з бруківки з вулиці Наварійської. Сформований та обжитий сучасний район. Ціна 99тис. у.о АН Golden city Надія 0971765573

Бічна Наварійська вул.
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі незавершене будівництво в м.Пустомити. Загальна площа будинку 140 мкв.Площа ділянки 10 сотих .На територіі є ще прибудова. Всі комікаці підведені , будинок розташований неподалік відпочинкового комплексу" Озерний край". ціна 65000$ Без Комісіі Для Покупця. Телефонуйте , домовимся про огляд 0989543511 Марта АН "Golden City"

тичини
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж будинок у Липниках з гарною великою ділянкою у дуже гарному житловому стані Будинок загальною площею 270 кв.м та ділянка 25 сотих В будинку ще є великий підвал та гараж , багато місця до зберігання + горище . На подвірї розкішний сад. Всі комунікації : світло , вода , газ , септик . Камін на дрова з розведенням тепла по будинку та двохфункційний котел. Пару хв до вул. Стрийської , поряд є зупинка громадського транспорту , за пару метрів велике АТБ . Заїзд відразу з дороги і при цьому не чути шум від траси ! Код обєкту 309061 Телефонуйте , організуємо показ!

Стрийська
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі котедж , який знаходиться у Зимній Воді, неподалік ресторану "Галицькі Витрибеньки" по вулиці Полуботка. Земельна ділянка площею 6 сотих. Площа будинку 185 мкв. На першому поверсі зроблено "тепла" підлога, батареї. Центральна каналізація. Газопровід непроведено,але знаходиться біля ділянки. Будинок будувався з дорогих будівельних матеріалів. За усіма деталями звертайтесь, домовимся про огляд та надамо юридичний супровід для оформлення договору купівлі- продажу. Ціна 90000$ торг. 0989543511 Марта АН" Golden City "

полуботка
rieltor.ua

Сучасний, 4 кімнатний, цегляний котедж по вулиці Шевченка , с.Конопниця , Львів. Загальна площа 127 м.кв., житлова 71.5 м.кв., кухня студія 25 м.кв. Висота стелі 3 м. На 1 поверсі велика кухня студія, кабінет, санвузол гостьовий, котельня. На 2 поверсі 3 кімнати ізольовані, санвузол. Будинок має 2 входи. Накриття для авто. Комунікації поруч. Цегляний будинок з монолітним перекриттям, утеплений пінопластом 10 мм. Дах металочерепиця. Вулиця заселена, будинок розташований в зеленій лісовій зоні, закрита територія. Територія вимощена бруківкою. 4 км від ТЦ Метро,автобусна зупинка 10 хв . Код обєкту 13264.

возможна продажа по єОселя
Шевченка, 10
rieltor.ua

Унікальна пропозиція на ринку нерухомості! Продається сучасний будинок площею 140 м.кв. у престижному ЖК "Південне" (Сокільники, біля готелю "ГАЛІЦІЯ"). Розташований в сучасному та тихому районі, зручно розташованому поруч зі всіма необхідними зручностями. На першому поверсі розташована простора кухня-студія площею 35 кв.м. з виходом на чудову терасу площею 15 кв.м., де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та красивими краєвидами. Також до вашої власності входить гараж, розташований на першому поверсі, що забезпечить зручне та безпечне зберігання вашого автотранспорту. Другий поверх обладнаний трьома затишними спальнями та сучасною ванною кімнатою. Цей поверх гармонійно поєднує зручність та комфорт, створюючи прекрасні умови для вашої сімї. Стіни будинку виконані з міцної цегли, а всі комунікації, такі як газ, світло та вода, вже підведені. Будинок продається без ремонту, що дає вам можливість втілити свої ідеї та створити інтерєр вашої мрії. До будинку прокладена дорога, а вулиця не є проїздною, гарантуючи вам тишу та спокій. Невелике заднє подвіря створює прекрасну можливість для облаштування зони барбекю та відпочинку під відкритим небом. Не упустіть унікальну можливість придбати цей чудовий будинок. Звертайтеся для деталей та перегляду! КОД ОБЄКТУ 6468 Ціна 123000$ ДЛЯ КЛІЄНТІВ БЕЗ КОМІСІЇ

Кільцева дор., 18а
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ Адреса – село Оброшино, вулиця Гоголя Кількість кімнат - вісім Поверховість - Триповерховий. Матеріал стін - цегла . Ділянка - 12 соток Загальна площа – 418 м2. Будинок без ремонту Наявні комунікації: електрика на ділянці Особливості даного будинку - маєток розташований в тихому районі села, поруч Озеро. Можливість здійснити розподіл будинку на дві частини для проживання двох сімей. Код обєкта: 1712

Гоголя
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ Адреса – вулиця Демократична, село Солонка, Львів Кількість кімнат - чотири Поверховість – двоповерховий будинок. Матеріал стін - цегла . Ділянка - 5 соток Загальна площа – 189 м2, житлова - 48 м2, кухня - 40 м2. Будинок в 0 циклі, тобто без ремонту. Санвузли - чотири Перший поверх будинку включає: гараж 27.25 м., технічне приміщення (Котельня) 5.14 м., хол, сходова 20.24 м., санвузол 5.38 м.- гардероб (або санвузол) -8.66 м., кухня-вітальня - 39.73 кв. м Другий поверх: коридор - 17.40 кв.м., санвузол - 3.53 кв.м., спальня - 15.83 кв.м., спальня - 15.24 кв.м., ванна кімната - 4.43 кв.м., гардеробна - 2.79 кв.м., спальня 3 - 16.15 кв. м, тераса- 5.3 кв.м. ( кф. 0.3) Комунікації: в будинок заведений газ, 25 кВт світла, вода та каналізація - центральні. Особливості даного будинку - це те, що він розташований в старій частині Солонки, збудований з цегли, на ділянці 5 соток, на пагорбі, між вже збудованими особняками. Основна конструкція будинку залізобетонний моноліт. Стіни викладені із червоної цегли. Утеплення будинку 10 та 15 см пінопластом підвищеної щільності. Дах утеплений, вкритий мембраною та засипаний річковим камінням. Вікна Viknaland 6 камерні з Solar напиленням, фурнітура Maco Furniture (Німеччина), дахові вікна від Velux (Данія). Вхідні двері броньовані, утепленні, шумопоглинаючі з німецькими, італійськими замками та фурнітурою, двері в гараж Alutex, гаражні ворота під електромотор. Паркан виконаний із габіонів, з секціями “Жалюзі”, а між ділянками “Ранчо”Двір вимощений бруківкою з газоном, деревами та хвоєю. В кожному котеджі передбачено 2 комина під камін, вентиляційні, комунікаційні канали та окремий канал під твердопаливний котел. Два канали з трьох вже гільзовані.. Будинок збудований використовуючи усі сучасні технології будівництва. Конструктори врахували тренди та реалії, щодо безпеки та реалізували архітектурний проект котеджів підвищеної міцності Вулиця викладена бруківкою та закрита шлагбаумом, неподалік є школа, садок та стадіон. До озера “Наварія” та ТЦ “King Cross” 10 хвилин на авто. Чудова природа та екологія, поряд немає виробництв чи заводів. Код обєкта: 762

Демократична вул.
rieltor.ua

Продаж маєтку в селі Сокільники, Львівської області. Будинок пропонується на продаж з меблями та побутовою технікою. Помешкання загальною площею 490,5 м2, житловою площею 149 м2, містить: кухню 22 м2, шість спалень, зимовий сад, дві гардеробні кімнати, чотири санвузли, спортзал, більярдну, гараж (51,1 м2) на дві автівки та котельню. Цокольний поверх містить: гараж, котельню, спортзал, пральню та санвузол. Перший поверх - вітальня, кухня, зимовий сад з панорамними вікнами, робочий кабінет, санвузол. Другий поверх складається з чотирьох житлових кімнат, санвузла та гердеробної. Мансардний поверх (зона відпочинку) - більярдна, житлова кімната, гардеробна, санвузол. Система опалення від надійного виробника «Vaillant», забезпечує підігрів підлоги та батарей по всьому будинку. Також, встановлений потужний кондиціонер. Наявні комунікації в будинку: електропостачання, газ, центральне водопостачання, каналізація септик. Захист власників будинку від непроханих гостей гарантує цілодобове відеоспостереження по всьому периметру території, а також сучасна охоронна система сповіщення. Земельна ділянка 23 сот. з виконаним ландшафтним дизайном. На задньому дворі висаджені молоді плодові дерева та кущі. На території є басейн з системою фільтрації води, альтанка на 15+ осіб та мангал. Поруч проживають сусіди, неподалік озеро, поруч все необхідне для комфортного проживання, доїзд до ТРЦ «Victoria Gardens» займає 7 хв автівкою. Код обєкта 128

Івана Франка вул.
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ Адреса - Конопниця Кількість кімнат - чотири Поверховість - двоповерховий будинок. Матеріал стін - цегла Земельна ділянка - 5.2 соток, огороджена . Призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку . Загальна площа будинку - 216 м2, житлова - 120.6 м2, кухня - 12 м2. Будинок в 0-циклі, тобто ще без ремонту Опалення - газовий котел , камін . Балкони - два . Санвузли - два . Перший поверх будинку включає: Коридор,кухня-студія ,ванна,котельня,гараж. Другий поверх: коридор,три кімнати,гардеробна,ванна. Наявні комунікації: електрика 5 кВт / газ / свердловина / центральна /. Поруч з будинком: (школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, відділення нової пошти №10, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо). Код обєкта: 1814

Центральна
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ Адреса - село Солонка. Кількість кімнат - чотири. Поверховість - чотирьох поверховий будинок. Матеріал стін - цегла . Земельна ділянка - 4.4 соток, огороджена. Призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку. Наявні комунікації: електрика, газ, центральне водопостачання, каналізація (септик на 6 м). Загальна площа будинку - 214.6 м2, житлова - 78.4 м2, кухня - 21.8 м2. У будинку зроблено авторський ремонт, наявні меблі та побутова техніка фірми BOSCH: посудомийна машина, холодильник, індукційна електрична плита, духова шафа, мікрохвильова піч. Опалення - газовий котел (VIESSMANN). Підігрів підлоги на першому та другому поверхах, на третьому поверсі - у санвузлі та коридорі. Балконів - два. Санвузлів - два, суміжні. Перший поверх будинку включає: хол, гардероб, дві господарські кімнати, гараж. Другий поверх будинку включає: кухня-їдальня з виходом у внутрішній двір, коридор, санвузол, вітальня з виходом на велику терасу. Третій поверх: житлова кімната з гардеробом і виходом на балкон, дві гостьові кімнати з виходом на один спільний балкон, санвузол. Четвертий поверх: велика тераса з джакузі. Особливості будинку: якісний дизайнерський ремонт, двері виробника RODOS, сходи та підлога з паркетної дубової дошки "Ламель". У будинку є дві великі тераси, на одній з яких розміщене джакузі на пять осіб, і три житлові кімнати, кожна з яких має вихід на балкон. У помешканні є підсобні приміщення, такі як гардеробна та пральня, а також приміщення для зберігання продуктів. Гараж із швидкісною зарядкою для електромобіля. Дизельний генератор. Також є можливість придбати ще одну ділянку для будівництва площею 10 соток, яка розташована біля будинку. На території висаджено декоративні дерева та кущі. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо. Код обєкта: 1911

Володимира Великого вул.
rieltor.ua

Сагайдачного, 11
rieltor.ua

Без комісії с. Зубра. Продаж готового дуплексу 180м². 2хв від Сихова Продам готовий сучасний котедж з усіма комунікаціями та функціональним плануванням.Котедж побудовано з керамоблоку, монолітно-каркасне залізобетонне перекриття, утеплений 10см пінопласт, фінішний шар фасаду від Ceresit. На першому поверсі розташована простора кухня-вітальня 62м² з можливістю облаштування каміну, гараж, вхідна група, котельня та санвузол. На другому поверсі є простора спальня господарів з гардеробом, санвузлом і терасою, дві кімнати, ще один санвузол і балкон. Телефонуйте, радо організую Вам огляд будинку Вашої мрії!

Богдана Хмельницького, 33А
rieltor.ua

Продам будинок 180кв., Львівська обл., Пустомитівський р-ну с.Поршна, на земельній ділянці 5с. (держ. акт), газ заведений на ділянку, світло (лічильник), вода з Дністра (безкоштовна), каналізація (сток). Будинок з червоної цегли, перекриття ЖБІ, два поверхи з мансардою, вікна МПО Salamander, дах - шведська покрівля, опалення - пічка, є великий гараж, багато будівельного матеріалу. Зем. ділянка у рекреаційній зоні, недалеко озеро Наварія, ресторани Villa Austria та Santino. Мальовничий куточок за 9км. від м. Львів. Можливість реконструювати на свій смак та втілити мрії. Фото відповідають дійсності. Документи готові

возможна продажа по єОселя
Верховенська, 8
rieltor.ua
1 - 24 из 747 результатов

Популярные запросы