Продається будинок в селі Пологи що в 65км. від Києва та 18 км. від Білої Церкви. Маршрутки курсують регулярно як до Києва так і до Білої Церкви. Село чисте і охайне, має декілька водоємів. В селі є школа, амбулаторія, магазини, в центрі села новий, великий дитячий майданчик. Будинок цегляний, доглянутий, світлий, розташований на ділянці в 60 соток. Двір з твердим покриттям. У дворі є хоз. приміщення, погріб, гараж. Вода в будинку, септик, опалення газове, є грубка. Електрика - 3 фази! Будинок готовий до перегляду!

Будинок в селі Пологи
olx.ua

Продається будинок в с. Пологи. До Києва 70км, до Білої Церкви 20 км. Маршрутки курсують як до столиці, так і до Білої Церкви. Село чисте і охайне, має декілька водоємів. В селі є школа, амбулаторія, магазини, великий дитячий майданчик. У дворі є криниця(вода чудова), хоз. приміщення, погріб, гараж. Будинок цегляний, газовий котел, груба. Проведені всі комунікації. Земельна ділянка(з двором) загалом 60 соток. Торг реальним покупцям!

власник
Продам будинок в с.Пологи в Білоцерківського р-ну.
olx.ua

Продаю будинок в гарному місці, затишне тихе спокійне селище.У будинку З кімнати коридорчик і прихожа.Отоплення газове індивідуальне, також є функціональна грубу-пічка на дровах, лежанка з підігрівом, грубка обігріває весь дім, економна.В подвірї є криниця, погріб, сараї.Є велика земельна ділянка поруч з будинком. Також поруч З магазини .Продаю за помірною ціною , можна торг! Документи в порядку! Можливий обмін на будинок в іншомуселі! Або на квартиру в городі або районі з доплатою.

Продам будинок селі Пологи
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі Пологи ,Білоцерківського р-ну, будинок цегляний ,з вулиці утеплений пінопластом,загальньою площею 80м²,три кімнати, кухня 15м²,на полу в кухні плитка ,санвузол, коридор,висока стеля без сволоків. В будинку зроблений частково ремонт,поли всі хороші деревяні, перетерті стіни і потолки ,стіни обшиті гіпсокартоном,вікна пластикові санвузол нова плитка ,вода заведена в будинок, каналізація вигрібна яма,газ в будинку. Опалюється будинок газовим котлом.На території є погріб, літня кухня, сарай,два гаража ,землі 60 соток,приватизована. Будинок знаходится в центрі села, до зупинки 10 хвилин пішки.В селі є школа ,магазини, сільська рада ,нова діюча Церква. Відстань до Білої Церкви 20км,до Київа 75км .Будинок продається через агенство Нерухомості Маєток. Покази будинку за попередньою домовленістю,телефонуйте.

Продам будинок в селі  Пологи
olx.ua

Популярні запити

Географія Пологи