Продається 5-ти кімнатний будинок з ремонтом, з власним невеличким озером, сауною та великою ділянкою у с.м.т. Підволочиськ. Код обєкта -#23467423 Є відео будинку. • площа - 256 м2; • ділянка - 15 сот; • ремонт; • індивідуальне опалення; • 3 поверхи; • гараж; • сауна; У помешканні є 5 спалень, кухня, власна сауна та тераса на яку можна вийти з другого поверху. Також є горище в якому можете зробити додаткові три кімнати при потребності. Особливого шарму будинку надає камін на дровах, що створить затишну атмосферу холодними вечорами. Будинок продається з ремонтом але без меблів та техніки. Будинок цегляний, підведено необхідні комунікації (газ, вода, електроенергія, каналізація). Перевагою будинку є встановлене індивідуальне опалення, що дає змогу регулювати температуру повітря та економити на оплаті комунальних послуг. Також в будинку є гараж, з якого є вихід в будинок. Особливість даного проекту є власна територія, на якій розміщені дві альтанки, власне озеро з рибками та багато зелені. Також є додаткове місце на якому Ви можете втілити всі свої додаткові бажання як від ще одного будинку так і до басейну. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто.

Коцюбинського, 9
rieltor.ua

Приватний будинок з прибудовую.Є літня кухня,гараж,підвал.Ділянка 14 сотих землі.

владелец
Приватний будинок.
olx.ua

будинок для поціновувачів спокою та природи.озеро 22га в 70ти метрах від дому ,400 м до лісу. стан хороший житловий.будинок утепленний.2 котли ,газ і тверде паливо.гарний великий гараж на 3 авто .2 доглянутих молодих сади,літня кухня ,хлів ,підвал,волєр.ділянка 0,40 га.+город,грядка 0,12 га приватизована.все надівкола добротно обгородженно.є можливість на території провадити невеличкий бізнес.і ще з плюсів жодного сусіда !

владелец
продається гарний будинок ,в затишній місцині.
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок із прбудинковими приміщеннями, літньою кухнею, гаражем і сауною, загальною площею 450м2, розташований на 14 сотих приватної земельної ділянки. Будинок і всі приміщення збудовані і оснащені якісними матеріалами, дорогий внутрішній ремонт, міська каналізація, водопровід, газ, 380v, Інтернет, скважина 45 м. На ділянці мангал зона, плодово-ягідний сад, можливо встановити дасейн підготовлені комунікації, водовідводи з криші та подвір’я в каналізацію. В будинку та на ділянці наявно все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальна інформація по телефону, за необхідності більше фото.

владелец
Приватний Будинок
olx.ua

Будинок житловий у Підволочиську - 4 кімнати,кухня, санвузол, два коридори. вікна металопластикові, індивідуальне опалення, 10 хв ходьби від центру міста, так само від школи, садочка та лікарні.Площа ділянки 0,12 га, сад, город. Є господарські будівлі, літня кухня газифікована, гараж. телефон, інтернет, водопостачання є центральне і власне.

владелец
Будинок житловий у Підволочиську
olx.ua

Продається велике господарство. На ділянці 23 сотих, розташовані два будинки: 186м2 і 70м2. Будинки з ремонтами. Перший будинок (2-поверховий). Має 6 кімнат, кухню, ванну,санвузол, сауну; два входи. Опалення газове: 2-х контурний котел. Газовий лічильник. Вода-з артезіанського колодязя(централізований водогін). Лічильник електроенергії з тарифом "ніч-день". В другому будинку: 2 окремих кімнати, кухня, туалет, ванна. Опалення газове. 2-х контурний котел. В кухні- конвектор. Газовий лічильник. Вода в будинку- з власної криниці. Будинки утеплені зсередини і ззовні, теплозберігаючою штукатуркою. На території: підсобні приміщення 127м2. З комином, високим дахом( повноцінна висота приміщення , на горищі). У приміщеннях- великий гараж на 2 машини(з оглядовою ямою). Підвал. 3 кімнати з окремими та спареними входами. Проведене світло. За приміщенням- дворовий туалет. 2 септики. На подвір"ї знаходиться окремостоячий підвал. При вході- п"єц. Зверху- альтанка. Мурована. За нею- велика вуджарня, сад (є дерева та кущі), грядки. Є під"їзд до саду, верхньою дорогою. Окремо- город 12 сотих. Господарство обгороджене. Подвір"я- замощене бруківкою. Заїзд- з центральної дороги. Наявність 2-х будинків, великих підсобних приміщень, об"ємного септику та води, дає можливість ведення бізнесу. Також, поділу на 2 окремих господарства. Ідеально підходить, для будинку "сімейного типу". Ділянки 23 і 12 сотих- приватизовані. Усі документи в порядку

владелец
Продам маєток неподалік від Тернополю
olx.ua

Ціна без додаткових комісій!!! Продається просторий будинок в Тернопільській обл., Підволочиський район в мальовничому селищі Староміщині (пригородь м Підволочиськ). Даний обєкт складається з двох окремо стоячих житлових будинків. Площа затишного великого будинку становить 152 квадратних метри з мансардою, що дозволяє проживати комфортно всій сімї. А поряд є менший будинок площею 62,7 квадратних метрів де можуть проживати бабуся з дідусем або друзі, які приїхали до вас погостювати. Додатковою перевагою є велика ділянка площею 41 соту, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та проводити час з родиною та друзями. Будинок має 5 просторих спалень, що надає можливість забезпечити комфортне розташування для всіх членів сімї. Також у будинку є прихожа, кухня і ванна кімната. На мансардному поверсі є літня кімната. У меншому будинку є дві кімнати, кухня, коридор та паливна. На території є гараж, підвал та підсобні будівлі, вся територія обгороджена парканом, подвіря встелене асфальтом і бетоном. Також, варто відзначити інфраструктуру цієї місцевості. Поруч знаходяться магазини, школа, дитячий садок, а також транспортні шляхи. Вся необхідна інфраструктура, щоб забезпечити комфортне та безпечне життя для вас і вашої сімї. Не втрачайте свій шанс на придбання такого прекрасного будинку! Зателефонуйте нам за номером 06******56, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію. Ми з радістю відповімо на всі ваші питання та допоможемо здійснити вашу мрію про власне житло.

Продається будинок в пригороді м.Підволочиськ.
olx.ua

Продається житловий будинок з добудованим другим поверхом(незавершений) 5 жилих кімнат (дві з них потребують ремонту) Є гараж, господарські будівлі. Площа - 147м² Площа земельної ділянки - 8 сотих Деталі по телефону ТІЛЬКИ ПРОДАЖ!!!

владелец
Хата у Підволочиську
olx.ua

Продається будинок з гаражом та надвірною будівлею в центрі Підволочиська в доброму стані. Можливий обмін на квартиру в Тернополі.

владелец
Продається будинок з гаражом та надвірною будовою
olx.ua

Продається 2-кімнатна, кімнати великі, високі, просторі, велика кухня, квартира загальною площею 80 м2 Є коплекс - літня кухня (2 кімнати) + гараж Присадибна ділянка 6 сотих Є підвальне приміщення 2 відділення Звертатись по вайберу 06******49

владелец
Продається квартира В Підволочиську з літньою кухньою та гаражем
olx.ua