Життя за містом - це чисте повітря і постійний рух. Фітнес-клуб з успіхом замінюють пробіжка біля соснового лісу, робота і догляд за прибудинковою територією. Замість бетонного підїзду і тісного двору багатоповерхівки - власний дворик. Затишок внутрішнього житлового простору доповнено свободою простору зовнішнього. До вашої уваги пропоную затишний будинок 119м2 з великою прибудинковою територією у передмісті Києва , Броварський район , село Погреби , вул.Деснянська. Приватизована земельна ділянка. За планом у будинку: 3 спальні, просторий ганок, окрема гардеробна та кухня-вітальня, 2 санвузли та простора тераса. У дворику достатньо місця для двох авто. Посаджені туї, та сосонки додають гармонії та затишку приватного життя поза містом. Поруч приватний дитячий садочок. Максимально розвинута інфраструктура : садок, школа, супермаркети, нова пошта, укр. пошта, перукарня, кавярня, аптека, школа футболу, вцілому є все, що потрібно для спокійного та комфортного життя. На території підсипано чорнозем, викладена тротуарна плитка, ворота з автоматикою . Поруч проживають хороші та дружелюбні сусіди. Недалеко є ліс для тих хто любить тихе полювання самий раз. На авто 20 хвилин від міста. Дуже зручний маршрут до Києва. Цей будинок чекає з нетерпінням на свого власника. Простір , тиша та спокій, важко передати словами всю гаму відчуттів, які виникають тому якщо ви у пошуках саме цього тоді скоріш до нас на перегляд. у зручний для вас час . Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7% Код обєкта: d777 328363 28. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/tip-doma-dom/328363

БЕЗ КОМІСІЇ. продаж будинку 119м2, Броварський р-н, с.Погреби
olx.ua

Продається дуплекс площею 95 кв.м у невеликому комплексі – всього на 8 домоволодінь, с. Погреби, вул. Пасіченка. Знижка -10% при повній оплаті! Скористайтеся розстрочкою від забудовника перший внесок 30%, період до 12 місяців. Всього 7 хвилин їзди від Києва, р-н Троєщина. Будиночки знаходяться у гарному місці поряд із лісом. У селі є вся інфраструктура: школа, садок, ресторани, супермаркет Фора, АТБ, заправка БРСМ, кафе, аптека. Закрита територія. Характеристики: Фундамент: збірний, монолітно-блоковий Покрівля: виконана з металочерепиці Фасад: утеплювач мінеральна вата 100 мм, штукатурка, фасадна фарба, оздоблення фасаду деревяним планкеном/сланцем Стіни: газоблок 300 мм Перекриття: збірно-монолітні з круглопустотних плит Вікна: металопластикові з пятикамерного профілю та двокамерним склопакетом з енергозберігаючою технологією, фурнітурою МАСО Сходи: виконано з металевого каркасу Опалення: індивідуальне електро Електроенергія: 8 кВт, три фази Водопостачання: індивідуальна свердловина Каналізація: індивідуальний септик Територія: окрема присадибна ділянка площею від 3 до 3,5 соток, впорядкована (тротуарна плитка, металевий штакетник, підсипка чорноземом 10 см задньої частини двору). Будемо раді надати Вам додаткову інформацію за телефоном)

Дуплекс в с. Погреби біля лісу, розтермінування 18 міс.
olx.ua

Залишились останні два будинки з восьми. Продається двоповерховий 4-х кімнатний таунхаус з терасою в закритому котеджному містечку для цілорічного проживання за 3 км від Києва в селищі Погреби (за районом Троєщина) Площа будинку - 147 кв.м. + 10 кв.м (тераса) Перший поверх - кухня-вітальня (19,8 м.кв), бойлерна (5,18), гостьовий с/в, гардеробна, вітальня (28,17 м.кв) з виходом на терасу (13 м.кв). Другий поверх - 1 спальня (17,42 м.кв), 2 спальні (13,66 м.кв), с/в (8,38), гардеробна. Земельна ділянка + 2,1 сотки У будинок заведені всі комунікації: - Електрика 5 кВт (офіційні документи) з можливістю збільшення. - Газ (офіційні документи) - Каналізація - (індивідуальний переливний БІО - септик 3 м.куб) - Вода - (свердловина 55 метрів) Як побудований таунхаус: - Стіни - цегла. - Перекриття - залізобетон. - Кроквяний дах, покритий полімерпіщаною черепицею. - Вікна - енергозберігаючі двокамерні склопакети REHAU. - Утеплений фасад. - Стіни, стеля - штукатурка, підлога - стяжка (із заглибленням під підігрів підлоги) - Броньовані двері. Будівництво завершено, обєкт введено в експлуатацію, документи готові. У пішій доступності від таунхауса: - Магазини, супермаркет - Сауна, ресторан, - Школа, - Дитячий садок, - Озеро, - Річка Десна, - Ліс Ділянка та документи: - Цільове призначення - будівництво житлового будинку. - Право власності на будинок. - Державний акт на землю на кожну ділянку - 2,1 сотки. - !!! Оформлені документи на електрику, газ. Адреса: Київська обл. Броварський р-н, с.Погреби, вул. Софіївська, 1. Є безвідсоткова розстрочка від власника на 2 роки за початкового внеску від 50%! Вартість 98 500 $ Програма Є-ОСЕЛЯ!

власник
600 у.е за м.кв Двоповерховий Таунхаус 147 м.кв з терасою та двориком
olx.ua

Географія Погреби