Продам півбудинку в м.Пирятин Полтавської обл.(120 км від Києва на трасі Київ-Харків).Чиста та зелена зона, затишна спокійна вулиця Пушкіна. Садиба розташована у центрі міста, поряд зі школою, дитсадком, стадіоном, лікарнею, магазинами. До ринку та до рїчки Удай 10-15 хвилин пішої ходи. Сам будинок старовинної забудови з пічним опаленням, потребує переобланання або, можливо, на його місці зведення нового сучасного. Сарай з клітками та вхідним дуже вмістким погрібом, гарною вентиляційною системою. Земельна ділянка з старим садом 4 сотки Є місце та документи щодо будування гаража. Всі комунікації підведені до порога(газ, вода), але не заведені у будинок, тому що використовувався як дача.

Продам дом и сарай Пирятин!
olx.ua

Продам будинок в цетрі міста Пирятин, Полтавська область, вулиця Зоряна (Пролетарська). Будинок розташований у затишному місці, вулиця Зоряна. Зручне розташування, в пішому доступі магазини, кафе, аптеки, нова пошта, садок, ліцей #1, річка Удай (гарне місце для відпочинку з сім’єю). На території приватної власності багато плодовитий дерев (черешні, вишні, сливи, абрикоси). В будинку є водопостачання, туалет та душова. Встановлений бойлер на 80 літрів, газовий котел та груба з плитою, яку можливо топить взимку дровами для обігріву або приготування їжі.

власник
Приватний будинок 74 кв.м, 9 соток, місто ПИРЯТИН Полтавська область
olx.ua

Продам дачу у м.Пирятин,по вул Карла Маркса Місце для відпочинку та щасливого життя!!! На території будинок,який має газ та пічне опалення,3 кімнати,вікна склопакети,все необхідне,заходь та живи.Територія 20 соток,літня кухня має 2 поверхи,гараж, є з однієї сторони озеро з іншої річка,розвинена інфраструктура,запрошую подивитись Прямий номер хазяїв чере вайбер+491*****23849

Продам дачу м.Пиряти
olx.ua

Продается двухэтажный кирпичный дом (третий этаж мансарда) и двухэтажный 75 кв/м со всеми удобствами гостевой дом. Под гостевым домом есть двухярусный гараж с подвалом. Земельный участок 6 соток с садом. Город Пирятин, переулок Гоголя. Дом с ремонтом. Нужно поубирать, поставить мебель, все подключить и можно жить.

власник
Двухэтажный дом в Пирятине
olx.ua

Продам дом на замку возле речки 2 минуты до базара самый центр города Все вопросы по телефону

власник
Дом на рынке возле речки удай
olx.ua

Продається будинок площею 54,7м.кв. в мальовничому і екологічно чистому місті Пирятин Лубенського району Полтавської області. В місті знаходиться сосновий ліс і річка з обладнаними пляжами. При бажанні можна рибалити, збирати гриби і ходити на прогулянки. Місто компактне і в той же час добре розвинута соціальна інфраструктура, є все для комфортного проживання. Будинок цегляний, доглянутий, має 4 кімнати, санвузол, бойлер. З комунікацій: газ, централізоване водопостачання, електрика. В дворі є забудови необхідні для проживання: цегляний сарай, погріб, город За більш детальною інформацією телефонуйте 05*********76

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в Пирятин Полтавської обл по вулиці Суворова 24 ціна 20 тис доларів.реальному покупцеві гарний торг при огляді

власник
Будинок по вул прилуцька Суворова 24 Пирятин
olx.ua

Продається жилий цегляний будинок 75м загальна площа, 4 кімнати, веранда, газ, вода, електроенергія, ванна, туалет. Земельна ділянка 0,06га. Є гараж, літня кухня, сарай, вхідний погреб, вольєр, новий паркан. Хороша інфраструктура, поряд школа, дитячий садочок, супермаркети, аптека, пошта, зупинка, автовокзал.

власник
Продам будинок вул. В Стуса (Кошового)
olx.ua

Продається будинок м.Пирятин вул.Київська 8 тел. 09******03, 09******12

власник
Продам будинок в м. Пирятин
olx.ua

Продам будинок в місті Пирятин вул.Січових Стрільців 97. Будинок цегляний 90х років побудови . Гараж цегляний на прибудинковій території . 4 сотки під город . Ціна 15000$кому цікаво пишіть дзвоніть, торг можливий ,але адекватний!

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам терміново будинок у звязку з переїздом(площа 68 м кв) з земельною ділянкою (7,5 сот, приватизована). На прибудинковій ділянці є гараж, погріб, хоз. приміщення. У будинку газ, вода, світло. Власник

власник
Продам будинок м Пирятин
olx.ua

Продам будинок в м. Пирятин по вул. Вокзальна 88. В будинку є газ, вода та світло. На подвірї є також побутові будівлі, погреб. Площа ділянки 6 соток, город, сад. Прохання дзвонити опісля 18:00, Людмила

власник
Продам будинок в м. Пирятин Полтавської обл.
olx.ua

Хто має бажання проживати на землі з усіма зручностями, -Не потрібно платити комунальні послуги кажен місяць, тільки ск. самі натопите. Продам ПІВ будинку оформлена як квартира- та велику літню кухню на 3 кімнат- Є газ, світло (можна зробити другий поверх - цоколь укріплений і дозволяє), в ній є 2 - погриба. Дім в центрі міста, 50 м.кв. з білого кирпича, в середині ракушняк-теплий. І ще з вулиці кухня и ванна утеплені пінопластом. Вода є в доме і на улиці. Дім на 2-а вихода-окремий вхід-і своїх 2-а ДВОРИКА, а заїзд машиной загальний. Вікна - стеклопакети, газовий котел, колонка-нагрів води. Підігрів пола в ванній кімнаті. Також є 2-а гаража, один з підвалом і окремо - яма для ремонту машини. Земельний участок 5.6сот. (приватизований). Двір розташований так, що є можливість продовжити огород . До якого можна під"їхати машиною інщою вуличкою. Земельна ділянка буянить квітами, виноградом Киш-Миш і Дамські палочки, яблуні. Поряд школи, лікарні, річка, ринок, банк, аптеки до жд (1км), автовокзал. Поруч ліс, пляж-річка. Є електричка--- Київ-Гребенка- Пирятин-Прилуки, Полтава. -Лубни.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири
olx.ua

Половина будинку з окремим двором

власник
Половина будинку в центрі міста Пирятин
olx.ua

Половина будинка з окремими входом, зі своєю земельною ділянкою для городу. Розміщення: недалеко від центру. Потребує ремонту, так як останнім часом ні хто не мешкає. Наявний газ, вода. Торг.

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продам будинок приватний 68м2 в м.Пирятин Полтавська обл. по вул.Січових Стрільців . 5 хвилин від центру міста. Ринок ,магазини,церква 15100 $ За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 06******90

власник
Будинок приватний
olx.ua

Продам пів будинку з усіма зручностями, по вул. Франка Івана 29. Газ, вода, гараж, сарай, присадибна ділянка.

власник
Продам півбудинку
olx.ua

Продається 1/2 будинку у м. Пирятин, Полтавської області. Вулиця Гоголя - дуже близько центр міста. Загальна площа: 67,8 кв.м. Опалювальна площа: 64 кв.м. Кількість кімнат - 3, кухня, ванна кімната з туалетом, кладовка, газове опалення. 3 сотки городу. Ціна договірна. +38********85 - Вікторія

власник
Продається пів будинку  м. Пирятин
olx.ua

Частина будинку з окремим входом бувша вул Мічуріна. Дві жилих кімнати , загальна площа 48 м2 є свій сарай та погреб, невелика ділянка Є всі зручності, новий санвузол . газове парове опалення. Також є можливість опалення єнергозберігаючим кондиціонером, 600 ват в годину. що дешевше газа. Він може працювати як допоміжний так і основним опаленням.

Частина будинку з окремим входом, сарай та погреб.
olx.ua

Новий двоповерховий будинок 181,1 м² в центрі міста. Утеплений, всі комунікації, тепла підлога, гараж в будинку. 39000 у.о. Торг. Тел. 06******61

2-поверховий особняк в центрі Пирятина за 39000 у.о. Торг.
olx.ua

Будинок по вулиці Сінна колишня Гагаріна біля магазину Колосок. В будинку є ванна, туалет та всі зручності. У дворі вхідний погріб, літня кухня, сарайчик, туалет та городина.

власник
Продаж будинку зі зручностями
olx.ua

Частина будинку , по документам як квартира. 2 кімнати, Всі комунікації, газ вода каналізація. Велика кухня 14 м2. поруч магазин "КАЛИНКА"

ПІв будинку з окремим двором. Привтизована земельна ділянка.
olx.ua

Частина будинку з окремим входом. Загальна площа 355м2 , кухня 19м2 Мп вікна ,. заведений водопровід каналізація. окрема електрична лінія.

Частина будинку по вулиці пролетарська з окремим входом.
olx.ua

Двоповерховий будинок вул Калинова. поруч Урожайна. Будинок 185 м2. Зручне планування . Є газ , вода, каналізація. Дровяний котел.

Двоповерховий будинок
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів

Популярні запити

Географія Пирятин