Пропозиція цього чудового ексклюзивного обєкта є тільки у нас! * Просторий двоповерховий цегляний будинок ідеально підходить для великої родини, оскільки має достатньо простору цілих 227 кв. м. та зручне планування, виконаний з якісних будматеріалів. * Велика земельна ділянка площею 24 сотки, яка повністю огороджена капітальним парканом та має багато потенціалу для ландшафтного дизайну. * Будинок без внутрішніх робіт та не введений в експлуатацію - це простір для майбутнього власника, щоб втілити в життя власний дизайнерський проект. * Електроенергія та централізоване водопостачання заведені до оселі, газопровід проходить по межі ділянки, каналізація - септик на 8 кілець (окремо для 1 і 2 поверхів). * На території також розміщений капітальний цегляний гараж на декілька авто з повністю виконаними внутрішніми роботами (встановлена розетка для зарядки електромобіля, підведено водопостачання) та недобудований цегляний гостьовий будинок. * Простора відкрита тераса в будинку та річка, за 5 хвилин від двору - шикарний бонус для затишних вечорів у колі родини та друзів. Документи перевірені юридичним відділом нашого АН та готові до продажу. Не пропустіть можливість придбати будинок вашої мрії! Код 37833 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Центральна, 1
rieltor.ua

Добротний 2-х поверховий дачний будинок в Петрівці. Стіни -цегла, дах -металочерепиця, зроблені відливи, та вимощення. Можна зробити дуже вдале перепланування, другий поверх -вільне планування, є балкон з чудовим краєвидом. Стан всередині - під ремонт. На ділянці свердловина, насаджені дорослі фруктові дерева. В подарунок для майбутнього власника - 6 соток сусідньої ділянки, тому Ви купуєте 12 соток . 12 соток - де можливо насадити молодий садок, квіти, кущі ягід чи ландшафт, місце для альтанки , чи барбекю. 200м річка, 100 м. соснові насадження, чисте повітря. 14 км від зупинки "Інститут зв"язку" Телефонуйте, я знаю відповіді на всі питання, організуємо швидкий перегляд , ключі в агенціі нерухості.

Центральна, 3
rieltor.ua

Шикарний БУДИНОК на відстані в МЕЖАХ великого МЕГАПОЛІСУ та в СТОРОНІ від міжміської ТРАСИ! Всього в 12 кілометрах від галасливого міста, в ЕКОЛОГІЧНОМУ та БЕЗПЕЧНОМУ місці на 24 сотках (за фактом 30-ти), що виходять до ЛІСУ: серед ВЛАСНОГО "БОТАНІЧНОГО САДУ" (блакитні ялинки, смереки, берізки, самшит, ялівець, актинідії, персики, груші, яблука, айва, горіхи) розташований 2-ПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК загальною площею 210 кв.м., зєднаний з 60 кв.м. "ЗИМОВОГО САДУ". На 1-му поверсі будинку в ХОЛІ з виходом на терасу з фонтаном розташований МАРМУРНИЙ КАМІН, здатний не тільки дарувати затишок, але й обігріти площу до 160 кв.м. ФІЛЬТР ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ, встановлений на кухні подарує НАСОЛОДУ найчистішою, практично джерельною ВОДОЮ з одного з 3-х ДЖЕРЕЛ ВОДИ (2 свердловини та колодязь)! ШИКАРНІ СПАЛЬНІ на 2-му поверсі з власним санвузлом дозволять РОЗМІСТИТИСЯ з однаковим КОМФОРТОМ, як сімї з 2-х, так і більше людей. А КАБІНЕТ з БІЛЬЯРДНОЮ КІМНАТОЮ стануть улюбленими місцями для вирішення ділових питань та проведення дозвілля. 2 ВЇЗДНІ ГАРАЖІ "прихистять" автомобілі членів сімейства. АВТОНОМНІСТЬ та додаткове ДЖЕРЕЛО ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ забезпечить СТАНЦІЯ з СОНЯЧНИМИ БАТАРЕЯМИ (потужність 11 КВт!), яка до того ж - потужний ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ на ПЕРСПЕКТИВУ (підключений "ЗЕЛЕНИЙ ТАРИФ")! Надійну ОХОРОНУ будинку ЗДІЙСНЮЄ служба охорони "ЯВІР", а ЗВЯЗОК із світом ЗАБЕЗПЕЧУЄ інтернет провайдер "ОПТИНЕТ". У спекотний літній день невимовне задоволення подарує КУПАННЯ в річці на ОСОБИСТОМУ ПЛЯЖІ, а в прохолодний час ЗІГРІЄ душу і тіло відвідування ВЛАСНОЇ САУНИ. А крім того, для ЛЮБИТЕЛІВ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ зовсім поряд розташований гірсько-лижний комплекс "Сорочин ЯР"! І незалежно від погоди завжди можна НАСОЛОДИТИСЯ свіжопіджареним МЯСОМ на МАНГАЛІ. Телефонуйте та станьте щасливим власником незвичайного будинку!

Кондратка
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом с камином, в отличном жилом состоянии, с ремонтом, в селе Петровка (Чапаево)Полтавская область. Есть железнодорожная станция «Кочубеевка». 60 км от города Полтава и 110 от города Харьков. На территории участка есть баня с бассейном, гостевой домик с санузлом, огород, гараж, беседка,летняя кухня. Во дворе частично асфальт, частично плитка.Плодоносящие фруктовые деревья, ухоженный огород, Водоснабжение центральное. Отопление дровяное, газовое. меблировка (кухонный гарнитур, газовая плита с духовкой) рассматривается обмен на квартиру в городе Полтава.

власник
Продам дом с ремонтом Полтавская область
olx.ua

Продається житловий,газифікований будинок в с.Слободо-Петрівка,Гребінківського(Лубенського)району. -Кількість кімнат: спальня,зала,кухня,коридор,літня тераса -Газ,вода(скважина), каналізація -інтернет,супутникове TV -Літня кухня з газом, майстерня,сарай, туалет,літній душ,погреб -Великий молодий,родючий сад,виноградник За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.Більше фотографій можу скинути на Вайбер,тому що OLX більше 9шт не пропускає.

власник
Продам Будинок,Дом.Терміново!!!
olx.ua

Продам будинок. Миргородський район, с. Петрівка-Роменська. Будинок 1988 р. Є газ, каналізація, котельня, літні кухня, сарай, гараж, погріб, господарські прибудови, садок, город 17 соток. Будинок в гарному стані- велика зала. дві спальні, кухня, ванна, туалет. На подвірї також є туалет. Також є колодязь з насосом. Поруч школа, дитячий садок, магазини, пошта, аптека, зупинка. Торг присутній.

власник
Продаж приватного будинку
olx.ua

Продам пів будинку Петрівка! Поруч школа, магазини. Не подалік зупинки ,15 хв до пивзаводу. В дворі криниця, туалет, душ. Літня кухня, сарай. Газ ,вода проведена в будинок. Тихі сусіди. Пропонуйте омін на квартиру. Подробтці по телефону. Комс.аген. опл. окремо. Є відео. Скину в лічку.

Продам пів будинку  Петрівка обмін на квартиру
olx.ua

Продам дом/дачу в очень тихом и хорошем селе (Полтавский район, с.Петрашевка (Ульяновка). В доме и во дворе все так как на фото. Все остальные детали по телефону или сообщении. Тел: 09******89 или 09******23

власник
Продам дом (с.Петрашівка, Полтавський район)
olx.ua

Продається садиба площею 0,15 га в с. Петрівка Роменська, Миргородського (Гадяцького району). Мікрорайон містечко нафтовиків, у економічному центрі населеного пункту, поблизу нова пошта, магазини. Сусіди хороші. Розташовано 2 житлові будинки зі стаціонарним водяним опаленням (збереглося і пічне). Є гараж, колодязь, водопровід, всі необхідні господарські споруди. Ціна договірна. Звертатися за номером +38********72.

власник
Дім, садиба, участок
olx.ua

Продається газифікований будинок 65 м2, розташований на ділянці 56 соток землі з усіма господарчими будівлями (літня кухня, літній душ 1,2 х 1,2 м2, туалет, погреб, саж, курник та ін.). Будинок продається з меблями та посудом. Із техніки є електроплита з духовою шафою, газова плита з духовою шафою, холодильник, побутові електроприлади. Опалення газове. Електрика - 380 вольт, 3 фази. Колодязь з електронасосом. Є можливість зробити в будинку ванну кімнату. Будинок розташований в Полтавській області, Гребінківський район, село Слобода-Петрівка, хутор Оржиця. До електрички на Київ 25-30 хвилин пішки, до електрички на Черкаси - 10 хвилин. В 5 хвилинах пішки - озеро, де можна половити рибу.

власник
Продається будинок 65 м2
olx.ua

Популярні запити