Продається житловий будинок за помірну ціну для великої родини на великій земельній ділянці

власник
Житловий будинок
olx.ua

Терміново ! Продається затишний будинок 110 кв. м Перечин Продається з меблями та технікою. Ділянка 9 соток Виноградник - логуш , 4 сорта винограда, фруктовий сад- яблука, груша, слива, персик, вишня, горіх фундук, волосковий, калина, смородина, аґрус, йошта, малина, айва. Дві діючі теплиці. Два сан вузла, в будинку та в дворі ( гостьовий варіант) . Дроварня, підсобні приміщення, великий двір, зона для відпочинку . Електричний двох фазовий лічильник день - ніч, опалення двох видів - електричне та твердопаливне, є можливість встановлення каміну. Можливість добудови мансардного поверху. Всі документі готові , власник один, більше прописаних немає. В будинку залишаються меблі ( в залі авторські, виготовленні на замовлення) , техніка- пральна машина, мікрохвильова піч , плита, холодильник, телевізор. Продається в зв’язку з переїздом . За більш детальною інФормаціією та переглядом Телефонуйте!

власник
Терміново! Будинок з меблями та технікою.
olx.ua

Продам затишний будинок з авторським ландшафтом. Будинок знаходиться в м.Перечин, має вигідне розміщення: до центру міста всього 10хв пішки, але водночас будинок посеред мальовничих пагорбів (Лавандова гора та Хресна дорога по обидві сторони від будинку). Велика зелена територія навколо будинку, всього 20соток, на якій розміщені альтанка для відпочинку та місце для барбекю. В будинку є цокольний поверх, де є окрема кухня з каміном, туалет, гараж та інші техн.приміщення, всього 131 кВ.м, що може бути зручним укриттям в теперішній час. На першому поверсі є вітальня, столова кімната разом з кухнею, кладова, а також 3 спальні кімнати та роздільний санвузол. В деяких спальних кімнатах є кафельні печі, які дуже швидко нагрівають кімнати та добре тримають тепло (всі в робочому стані). Площа першого поверху 130кв.м. Також є другий облаштований поверх з 2 кімнатами, при бажанні сходова клітка закривається, наприклад для збереження тепла в будинку. Будинок утеплений пінопластом, всі вікна дерев’яні з склопакетами, є кондиціонер (хоча будинок влітку добре тримає прохолоду), на підлозі якісний дерев’яний паркет, всі меблі при потребі залишаються. Є камери спостереження та сигналізація, на воротах - автоматика для відкривання.

власник
Затишний будинок в Перечин
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Двохкімнатний будинок в неймовірно мальовничому участку в місті Перечин. Участок в 7 сотин, на якому протікає потічок гірської річки, є вже озерце для розведення риби. Також є декілька господарських приміщень. Будиночок в 47 кв.м. є можливість підняти дах та зробити 2 поверх, при потребі. Теплий. В будиночку є вхід окремо в кожну кімнату з коридору. Так само при потребі і площу будинку можна збільшити. Є газ, вода, світло. Розташований при центральній дорозі в дуже зручній локаціі, з обох сторін є автобусні зупинки неподалік. На автобусі можна за 40 хв до цертру Ужгорода дохати – на машині – 25 хв . Дуже гарне місце, де співають пташки із особистою річечкою . Документи готові на продаж . Комісія 2 відсотки. Не пожалкуєте, місце просто невимовно прекрасне. пишіть, дзвоніть на Воцап, Вайбер чи Телеграм

Продам! Будиночок з річкою в Перечені в чарівному місті.
olx.ua

Популярні запити