Зміна ціни!! Ексклюзив !! Продається просторий 3-поверховий будинок з цокольним поверхом та підвалом у Перемишлянах. Будинок розташований у тихому та затишному районі, що робить його ідеальним вибором для сімейного життя. На цокольному поверсі знаходиться: сходова клітка, підсобне приміщення, сауна та гараж. На 1 поверсі знаходиться: сходова клітка, кухня, санвузол, гардеробна, 2 кімнати та балкон. На 2 поверсі знаходиться: санвузол, гардеробна та 3 кімнати. Кадастровий номер : 4623310100:03:003:0566 Всього за 75 000$ Софія АН Golden City 380673288051

Топольна
rieltor.ua

Продаж окремостоячого будинку, Брюховичі вул. Арктична ( бічна), в оточенні лісу, друга лінія від лісу. Центральна вода і каналізація, світло, газ поруч. Площа 130 км м, 4,2 сотих землі під будівництво ( можна докупити ще землі). Два повноцінних поверхи+горище. Залитті бетонні сходи, вивід на камін, о цикл. На першому поверсі кухня-студія (31квм) з виходом на терасу, туалет, гардероб і підсобне приміщення( з окремим входом). Другий поверх-3 спальні (з балконом), гардероб і санвузол. Поруч вся необхідна інфраструктура та привітні сусіди. Ліворуч від будинку місце під парковку або гараж ( ширина 4,4 м). Будувався для себе (дуже якісно)! ціна 130000 у.о.

Продаж окремостоячого будинку у  Брюховичах
olx.ua

Продаж котеджа танхауса на 5 кімнат в тому числі і 3 спальні з гаражем на 2 авто, з ділянкою, ремонтом, терасою, заходь та живи, в Брюховичах . Локація - Льві-Брюховичі, вул. Бічна Бурденка. Кадастровий номер ділянки - 4610166300:08:001:0101. Ціна від власника, Без комісії для Покупця. Загальна площа будинку - 174.6 м.кв., Загальна площа ділянки - 2.99 сотих. Сам будинок в ряді 4-ох спарених котеджів танхаусів. Будинок складається з двох повноцінних поверхів та мансардний поверх (не вписаний в техпаспорт). На першому поверсі розташовується: Коридор - 15.8 м.кв., Комора з вікном - 2.6 м.кв. Санвузол - 2.8 м.кв., Кухня - 17.7 м.кв., Обідня зона з виходом на тераса - 18 м.кв., Тераса - 15 м.кв., Вітальня з каміном - 21.7 м.кв. На другому поверсі розташовується: Хол - 18.9 м.кв., Гардероб - 6.5 м.кв., Спальня - 18.1 м.кв., Санвузол з ванною - 8.6 м.кв., Спальня - 18.9 м.кв., Спалня - 21.7 м.кв., Лоджия - 1.7 м.кв. Мансардния поверх - 50 м.кв., Гараж на 2 авто. Комунікації: Газ (двохконтурний котел на опалення та підігрів теплої підлоги), Світло, Вода власна свердловина, Каналізація центральна. Будинок підключено до сигналізації, Є ревун, Відеодомофон, Інтернет - оптоволокно. Накритий металочерепицею, Утеплений пінопластом, Зовнішньо поштукатурений декоративною штукатуркою, Перила та ворота ковані, Прибудинкова територія загороджена, Вкрита бруківкою, Насаджені туйки та інші ялинкові насадження (по типу живої огорожі), Автоматичні ворота. Будинок повністю з ремонтом, меблями та технікою. Є камін, Підігрів підлоги, Два санвузли, Тераса з виходом на подвірʼя, Розмір заднього подвірʼя 9.75 метри на 9.73 метри (0.95 сотих), Розмір переднього подвірʼя - 9.49 метри на 9.33 метри (0.88 сотих). Технічне наповнення будинку: Мікрохвильова, Холодильник, Посудомийна, Газова плита з духовою шафою, Пральна машина, Сушильна машина, Газовий котел. Всі кімнати та приміщення облаштовані меблями (забираються тільки особисті речі). Продається з усім. Відео огляд будинку, локації можна переглянути на нашому You Tube каналі, перейшовши за посиланням, youtu.be/pOp7YGJBMXI або надішлемо на Вашу вимогу. Оглянути будинок можна у зручний для Вас, наперед узгоджений час. Більше деталей за номером телефону, звертайтесь.

Продаж будинку з ремонтом, 174 м2, 3 сотих, гараж, Брюховичі, Бурденка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БУДИНОК+ГОТОВИЙ БІЗНЕС.Продається будинок житловий. Всередині повністю зроблений ремонт. На 1 поверсі: коридор, кухня-студія, 2 кімнати по 18м2, велика ванна з туалетом 7.2 м2 і кладова. Підлога: плитка, тепла підлога і натуральна паркетна дошка. Мансарда: 2 спальні площею по 18 м2, гардеробна, ванна 8 м2, кабінет, вихід на відкриту мансарду 2.8м2. Підлога: паркетна дошка дуб, плитка у ванні підлога і стіни. Кімнати з меблями, ванні кімнати повністю зроблені. Біля будинку є гараж на 240 м2. Гараж 30×8×6. У гаражі все обладнання для СТО: підйомники, обладнання, компресор, зварки, пневмоелектроінструмент. Гараж з шлакоблоку з світлом та опаленням. Опалення індивідуальне, тепловентилятори. В гаражі є оглядова яма на 10 м, підлога - бетон шліфований. Є підвал та котельня на 60 м2. У котельні твердопаливний котел розрахований на площу 500 м2. У будинку є також газове опалення. Вода своя, свердовина. Світло трохфазне. Також є 2 токарні станки: ДІП300, ІТ1М, кунг з обладнанням. Біля будинку є дитяча гойдалка з дуба, та бесідка з модрини. Земельна ділянка приватизована, 25 сотих від забудову та 28 сотих під ОСГ. У будинку зроблена гідроізоляція та водовідвід. Є 3 сеприки для водовідведення та каналізації. Є великий сад з молодими деревами та кущами, квітники. Фасад будинку утеплений. 1 поверх будинку з цегли, 2 поверх з піноблоку. Перекриття панельно-монолітне. У будинку є невелике стрихове приміщення. У гаражі є окреме приміщення для станків, підведені всі комунікації. Всі господарські споруди узаконені із включенням у технічний паспорт. Ідеальне розташування для бізнесу на трасі Львів-Рогатин-Івано-Франківськ. В селі є школа, дитячий садок, магазини, будівельний магазин медпункт. До міста 10 хв на авто. Сполучення хороше, через кожні 20-30 хв маршрутки. Дітей до школи у місто возить шкільний автобус. Район екологічно чистий, немає жодного великого підприємства. Кругом села ліс, є озера з рибою. За 7 км від села є відпоч. комплекс. Можливий обмін на квартири у Львові, Тернополі, Івано-Франківську або за кордоном.

власник
Продам будинок+працюючий бізнес СТО з обладнанням
olx.ua

Продається затишний будинок 1967 року з дубовим паркетом й чудовим краєвидом. До будинку додається простора літня кухня, обладненний підвалом, гараж, який комфортно розмістить одну машину, стайня, комора та стодола для процвітання вашого добробуту. Чудовий будинок має три кімнати: 28, 25 і 16 кв.м., літня кухня розтащована на 0 поверсі - 30 кв.м., лоджія - 12 кв.м.). Гараж/комора/стайня охоплює. 100 кв.м., стодола - 20 кв.м. Також є родючий город, велике подвіря і фруктовий сад - аж цілих 40 соток. А ще ви отримаєте 24/7 свіжого повітря й гарного настрою. Також є у продажі будинок 1990р. побудови на 3 кімнати + кухня, окремо літня кухня та стайня. Фотографії на жаль поки відсутні.

власник
Будинок з ділянкою під електростанцію. Львів 50км. Перемишляни 10км.
olx.ua

Продам дачний будинок біля бібрки шпильчина . 25 км від Львова .100 м від траси . Будівля 10 × 7 . Поверха 1 .5 . Кімнат 3 кухня вана гараж .6-с землі .є світло вода твердо паливний котел придатний до житла.

власник
Продається будинок
olx.ua

Загальна площа будинку 75м2,є три кімнати,кухня,душова.Окремо стояча будівля(гараж) 2 поверховий з балконом над гаражем площа 40м2.Площа земельної ділянки 15 сотих,великий сад з плодовими деревами.Інфрастуктура села:школа,садік,церква,магазин,пошта,народний дім,дит.майданчик сільська рада.Через село прокладена асфальтована дорога,

власник
Продаж будинку 75м2, 15 сотих Перемишлянський район, село Станимир
olx.ua

Продаж будинок м.Бібрка, 260 кв.м., 2 поверхи + підвал з окремим входом, 5 кімнат, кухня-вітальня. Поштукатурено, розведена електрика-3 фази, всановлені енергозберігаючі вікна, свердловина та каналізація-септик, газ на ділянці, накритий металочерепицею. 16 сот землі, Гараж на два авто, ворота з підйомним електромеханізмом. Будувався для себе з якісних матеріалів. Можливий обмін на квартиру у Львові. Детальніша інформація за телефоном. Дивіться інші пропозиції в моїх оголошеннях.

Продаж будинок м. Бібрка
olx.ua

Вітаємо. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Продається незавершене будівництво с.Шпильчина, (Перемишлянського р-ну.) Загальна площа 300 м кв., 2 поверхи+мансарда, цокольний поверх (великий гараж, господарське приміщення на 3 кімнати). Зведена коробка з повнотілої цегли, накрита металевими листами. Площа ділянки 0.15га. Документи на землю. Поруч зупинка маршрутки. 7 хв. (20 км.) до кільця вул.Зеленої. Поблизу ліс, продуктовий магазин. Геолокацію надішлемо у приват. Ціна 19 000дол. Телефонуйте, з радістю надамо додаткову інформацію. З повагою, компанія “LAGOM”.

Продаж будинку в с.Шпильчина, Перемишлянський район,. 15 сот.
olx.ua

Продається котеджний дачний будинок. Приватизований будинок і земля Село Шпильчина (напрямок м. Бібрка). 1 Поверх - гараж, підвал. 2 Поверх - зала - 3,5×5м, кухня - 3.8×3.8м. 3 Поверх - дві кімнати, гардеробна. Є парник, родючий сад, рядом ліс, озеро Дзвонити можна в будь-який час, номер телефону: +38****************44

власник
Дачний котедж 3 поверхи
olx.ua

Будинок в Бібрці. Загальна площа (цоколь-півпідвал і житловий поверх) 228м. Житловий поверх-116м, цоколь (комора, майстерня, гараж, можна зробити літню кухню)-112м. Стан нормальний житловий. Окрім газового двофункційного котла є дві пічки. Ділянка 10 соток, дренаж по периметру, господарська споруда (сарай і курник зараз, можна зробити що завгодно). Плодові дерева, кущі.

власник
Будинок за 20км від Львова
olx.ua

Продається цегляний будинок 119 м2 з прибудинковою територію 27 арів, в будинку є три кімнати, ванна, кухня, кладовка, також горище з можливістю обладнати додаткові кімнати. На території знаходиться гараж і стодола. У будинку пічне опалення, будинок потребує внутрішнього ремонту. Для додаткових фото та відео звертайтесь в повідомлення або за телефоном +38********43 (телеграм/вайбер)

власник
Продається будинок, с. Іванівці поблизу Жидачева
olx.ua

Продам будинок м Бібрка 25км від Львова,цегляний,усі комунікацій підведено,на 3 поверхи,перший і другий поверх був свій час був зроблений ремонт, на першому поверсі,душ,вана,санвузол кухня, є ще душ і санвузол на другому поверсі ,є гараж також перекриття гаража можна використати як терасу, прибудова господарська,вікна двері дерево,сходова теж дерево, 5хв до центру міста,затишне і тихе місце для щасливої сімʼї.

власник
Продам особняк будинок
olx.ua

Популярні запити