Продам цегляний будинок в селі Слобода Романівська, Новоград Волинського району. Розміщений на 50 сотках землі(чорнозем). Є кілька господарських будівель(літня кухня, кладова, сінник, сарай для утримання корів/свиней та сарай для дров). Є садок з фруктовими деревами та малиною. Газ підведений в будинок, але не підключений. Готовий до заселення нових господарів.

власник
Продам власний приватизований будинок
olx.ua

Продам будинок в селі Ігнатпіль. Будинок в житловому стані, гарне місце розташування. Вся інформація по телефону.

власник
Продам будинок в с. Ігнатпіль
olx.ua

Продам приватизовану земельну ділянку 4.5 сотки з недобудовою в Тетерівському масиві.Поряд річка,постійно проживають сусіди.Зупинка маршрутки в 200м.Торг

власник
Продам дачу,недобудова Тетерівський масив
olx.ua

Багатоцільове приміщення.Територія 13соток. Всі комунікації наявні. Два котли опалення на вибір: добового завантаження твердопаливний та груба з вмурованим котлом для опалення всієї будівлі без електроенергії. Матеріал будівлі - цегла. Площа: основна будівля 167,5кв.м, гараж (два поряд, один з оглядовою ямою) 54,4кв.м. Відкриття воріт з пульта, інтернет, відеонагляд. Звязок через Viber, WhatsUpp, Telegram. Усі документи на будівлю та землю в порядку.

власник
Приміщення багатоцільового призначення
olx.ua

Продається (34 000 у.о.) приватний будинок на дві половини з окремими входами, 105 м² загальна площа, м. Овруч, вул. Виговського (Леніна), один власник. З дерев"яного бруса, обшитий вагонкою, шиферний дах на високому цегляному фундаменті, 4 кімнати, 2 кухні, веранда з кладовими приміщеннями, 2 погреби. металопластикові вікна (подвійні склопакети). Центральний газопровід, у дворі колонка з міського водопроводу. Літня кухня з сараєм, гараж з шиферу. Загальна площа земельної ділянки 11,7 соток. На території плодові дерева та кущі. Поряд розташновані «Фора», ТЦ «Максіма», «Нова пошта», магазин "Технобуд". Поряд бювет з джерельною водою. (34 000 у.о.)

Продається будинок з земельною ділянкою в м. Овруч
olx.ua

Загальна площа 9 соток. Всі питання по телефону, а краще приїхати і подивитися!!! Будинок знаходиться по вулиці Олександра Довженка 10

власник
Продам будинок в місті Овруч
olx.ua

Цегляний будинок в с. Мала Фосня Овруцького р-ну. Можливий рівноцінний обмін, обмін на авто. Розгляну будь які пропозиції.

власник
Будинок в с. М.Фосня Овруцький р-н
olx.ua

Частина будинка 1/2 майже в центрі Овруча. (вул.Дзержинского ( Героiв Пожежникiв) Є газ, централізоване водопостачання у дворi Опалення: газове (є газовий котел) також є можливість опалення дровами. У будинку є піч (груба). Три кімнати,одна прохідна.Кухня та веранда. Погреб Документи в порядку. Один власник. Прописаних немає. Боргів по комуналці немає. Лічильники на світло, газ і воду є.Всі меблі які на фото залишаються Телефонуйте за додатковою інформацією на Viber та WhatsApp.

власник
Частина будинка 1/2, Продам дом, Дом в Овручі, Будинок в Овручі.
olx.ua

Продам будинок в Овручі, тихий спальний район. За усіма питаннями по телефону

власник
Продаж будинку в м.Овруч
olx.ua

Недостроенные дом 142 м/кв жилой площади + 6 м/кв веранда Общая площадь 147 м/кв Земельный участок 0.0927 Га Дом не достроен. Из построек - погреб не достроен. Дом из бруса, обложен кирпичом. Стены отштукатурены. Проводка новая. Электрика подключена. Газ не подведен. Канализация не подведена. Полы - частично застелены черновой доской. Окна не установленны, но в наличии без стеклопакетов. Печь с встроенным котлом для отопления. Возможность выстроить второй этаж.

власник
Продам дом в Овруче
olx.ua

Продається пів будинку на початку с.Слобода-Селець на 2 поверхи і цоколь Розпочато ремонт Є криниця, сарай, гараж Поруч газ та світло 11сот, що виходять до джерела Асфальтована дорога Будинок цегляний 29.900 09*********48 09*********50 Леся Кривчук

Продається половина будинку на Слободі Селець
olx.ua

Продається частина будинку. м. Овруч, провулок Шкільний 3. Поруч ТЦ Махіма, автовокзал та 1 школа. Загальна площа будинку 89,4 кв. Є місце під гараж, сарай. Глибокий погріб у будинку. Вода і каналізація міська. Газ підведений до 1 груби, друга груба з плитою на дровах. Є земельна ділянка для грядок. Не високі стелі. Повністю без ремонту. 15000$ Можливий обмін на квартиру без ремонту! не менше 2х кімнат і не вище 3 поверху (можливо з доплатою)

власник
Частина будинку в центрі міста
olx.ua

Продаємо великий будинок з садибою, великий широкий двір .Новий гараж нова літня кухня є підведення 380V.Всі деталі 09******23 Віктор Миколайович . Ігнатпіль вул.Молодіжна торг присутній. Є дві нові груди та газовий котел

власник
Будинок Ігнатпіль
olx.ua

Продам будинок в с. Ігнатпіль Житомирська область. Біля будинку є літня кухня, сарай, гараж і 22 сотки землі. Газу не має є колодязь але старий. Розташування знаходиться біля залізничного вокзалу біля школи і центру. Якщо є питання телефонуйте.

власник
Будинок в с. Ігнатпіль.
olx.ua

Продам будинок в селі Нагоряни, Овруцький р-н. Житомирська область. Будинок в центрі села, навпроти магазин, по центральній вулиці. В будинку дві жилі кімнати, сіни, веранда. Є два сараї, дрівник і дрова. Документи в порядку. Землі біля хати 35 сотих і ще є далі.

власник
Будинок продається
olx.ua

Чудовий деревʼяний будинок біля річки! Гарна дорожня розвʼязка, автобуси до міста Овруч. Маршрутки до Києва! Дитячий майданчик на території будинку! Молодий сад ! Газ та електро енергія. Опалення як газове так і дровяне! Місце для встановлення санвузла! Великий город, хлів та льох! Велика теріторію для будівництва!

власник
Продається будинок!
olx.ua

Продам будинок в місті Овруч з усіма зручностями. Знаходиться по вул. Кизилянській. Будинок в жилому стані. Зроблено косметичний ремонт. На територіії двору є гараж, город та сарай. До будинку підведено : газ, вода, світло. Є каналізаційна яма на території двору. Присутня тепла вода(від бойлера). Також є електричні конвектори в 2 кімнатах, ванній та кухні. Можливий торг та продаж без меблів.

власник
Продам будинок в м. Овруч
olx.ua

продам будинок в Першотравневому,якщо потрібно більше фото пишіть в вайбер,всі питання за номером 09******83

власник
продам будинок в Першотравневому
olx.ua

Продам частину будинку в Овручі,всі зручності,електро котел,незакінчений ремонт,криниця,окремий двір,пол з підігрівом,поруч базар,школа, дитячий садок,магазини.

Продам частину будинку в Овручі
olx.ua

Продається частина цегляного будинку в с. Сташки, вул. Сташківська, 16. Окремий вхід, своє подвір’я, сарай, присадибна ділянка 4 сотки. До міста 10 -15 хв пішки (село межує з містом). Село газифіковане, є можливість підвести газ. В будинку - 2 великі світлі кімнати, кладова, кухня, веранда (веранду в тому році перекрили новим шифером). За детальною інформацією звертатися по телефону

власник
Подаж частини будинку в с. Сташки
olx.ua

Продам недобудований будинок! Знаходиться біля ГАПу! Більш детальна інформація по телефону 09******69.

власник
Продам недобудований будинок!
olx.ua

Якісний будинок побудований із цегли і дуба, перекриття з/б плити, свердловина з хорошою водою. Будинок будувався для себе, перший поверх господарський: столярна майстерня, сто, гараж, лазня, котельня-кухня, льох, великий навіс - 100 кв.м.; другий поверх: дві кухні, 4 кімнати, 40кв.м. критий балкон і близько 100 кв.м. тераса + теплиця. Опалення: твердопаливний котел + газовий котел Данко + насосна станція + цегляна піч + камін + газова колонка. Велике горище. Ділянка 10 сот з фруктовими деревами і виноградом + поруч 7 сот додатково ділянка під город. Будинок побудований дуже якісно - дубові двері та вікна, підлога з дерева, будинок дуже теплий. Ідеально підійде для великої родини або двох сімей. Можливо використовувати під бізнес - сто на 1 поверсі, жити на 2 поверсі або здавати в оренду. Поруч ліс і річка та озеро з піщаним пляжем. Потрібен косметичний ремонт. Тихе безпечне місце. Можлива купівля під Є-ОСЕЛЮ

№ 11852 - Дом, Бумажная фабрика, Слобода Селец, 2-эт.
olx.ua

Продам хату на 2 кімнати в центрі Села Піщаниця 8-9км від міста, підведений газ, вода в подвірї, за детальною інформацією звертатись за телефоном після 17.00 реальному покупцеві торг

власник
Продається Хата в с.Піщаниця
olx.ua

В хаті є газ,вода,каналізація,дві кімнати по 16 м2,кухня 13 м2,вана8.5 м2,коридор8 м2.

власник
Будинок,село Велика Чернігівка
olx.ua
1 - 24 з 42 результатів

Популярні запити