Продається будинок з господарськими будівлями в с.Лелюхівка (2 км до Нових Санжар, 30 км до Полтави) поблизу траси Полтава-Олександрія. Загальна площа будинку 135 м2, присадибна ділянка 20 соток. Приватизована, кадастровий номер є. У дворі житловий флігель, сухий великий підвал, гараж, господарські приміщення, літній душ, туалет, свердловина для поливу, садок, виноградник. Є всі комунікації: газ, вода, електрика. Поряд річка, ліс, зручне транспортне сполучення. Можливий обмін на квартиру в новобудові в Полтаві чи комерційне приміщення. За деталями звертатися за телефоном 05******19.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам жилой комплекс в селе Малая Перещепина.(30км от города Полтавы).Все вопросы по тел.-09******20

власник
Продам жилой комплекс.
olx.ua

Дача 1ет. дом 5х6, большая комната под крышей решетки на дверях и окнах дом без внутрених работ , на участке нету старых деревьев, посажена малина, есть скважина, опора леп возле дома, жд станция бабенкове ( покупателю отдам 4шт. м.п окна для дачи)

власник
Дача в 3км от Санжар, жд станция Бабенкове
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Капитальный дом со стенами в 2 кирпича (внутри без ремонта) , электрика проведена , колодец во дворе , участок -50 соток , рядом прекрасное озеро (возможна рыбалка) , все документы на дом и на землю присутствуют . В селе нет инфраструктуры ( больницы , магазинов , школ) . Как дача с рыбалкой - отличный вариант

власник
Продам дом с участком - 50 соток с. Бондуры
olx.ua

Добротний двоповерховий будинок маєткового типу загальною площею 250 кв.м. Стіни першого поверху в півтори цеглини (38 см), другого в цеглину (25 см), перекриття між першим і другим поверхом - бетонні плити, потужний фундамент глибиною 1,5 метра. Перестінки першого поверху в півтори цеглини, другого в цеглину. Ідеальний стан фундаменту і коробки - немає жодної тріщинки як у цоколі так і в коробці. Вартість матеріалів та робіт витрачених на будинок на сьогоднішній день становить більше 1 000 000 грн. Від будинку до центру Нових Санжар по дорозі - 2,5 км, пішки 1,5 км, до пляжу "Паламарка" (р. Ворскла) - 1,5 км, до найближчого магазину - 500 м, до маг. "Маркетопт" - 1,5 км (пішки - 1 км), річка Ворона, луки - 200 м. Земельна ділянка - 0,34 (0,14+0,20) га приватизована, квадратна, абсолютно рівна, без дерев та чагарників, чорнозем. Кадастрові номери є. Документи на землю готові до продажу. На першому поверсі знаходиться простора кухня 23 кв.м., зала 23 кв.м, три спальні 12-16 кв.м кожна, велика ванна кімната 10 кв.м, коридор, вітальня, туалет, котельня. На другому поверсі 5 кімнат площею від 14 до 24 кв.м. Сходи на другий поверх виведені за контур будинку (для раціонального використання опалення) і мають зручний кут нахилу (близько 30 градусів), крім того для більшої безпеки мають три повороти. Розташування сходів дає можливість зробити окремий вхід на другий поверх (як варіант для проживання двох сімей в одному будинку або окремого проживання дорослих дітей). У будинку гарне планування: мінімум коридорів, вікна двох спалень і кухні виходять на південь, зали, ванної кімнати, однієї спальні на північ (перший поверх). На другому поверсі вікна двох спалень і хол виходять на південь, двох кімнат відпочинку на північ. Комфортні і сучасні розміри кімнат. Висока стеля - 3 м (чорнові поли не залиті, зроблена подушка з піску), таким чином є можливість зробити теплу підлогу (економний і зручний вид опалення для великого будинку). Документи на продаж будинку та земельної ділянки повністю готові до продажу (техпаспорт, реєстраційні документи). Це може бути саме Ваш великий будинок за невеликі гроші, а також прекрасний варіант для реалізації ідеї будинку Вашої мрії.

власник
Великий будинок 250 кв. м
olx.ua

Дом общ.пл 51.7 кв.м. Жилая 20.3 кв.м. дом обложен кирпечом, есть хозяйственные построки но уже в арюварийном состоянии. К летней кухне подведен газ. В доме печное-газовое отопление. Центральная улица, дом рядом с трассой Полтава-Кременчуг. Мимо двора ходит автобус в Полтаву. Колодец глубокий во дворе. Большой плодовитый сад но не ухожен, виноградник(лидия) орехи, яблони, груши, сливы. Общая площадь участка 55 сотых, прямоугольный ровный кусок земли. Яма для погреба с лядой. Во дворе при постройке паралельно старому дому может стать новый большой дом. Можно использовать под бизнес: открыть свое СТО или удобрить землю и поставить парники или бангалы, так как земли под пашней 45 срток .Двор заросший, требует чистки. Приватизирован дом и земля. Документы в порядке, готовы к продаже. Я владелец недвижимости!

власник
Будинок дом земельна ділянка с Судіївка Полтавський район
olx.ua

Продам дом в с. Пологи Полтавского района. До г. Полтавы - 40 км. Дом 54 кв. м( 4 комнаты).С окна видно луг, лес.Есть большой земельный участок, сарай на три отделения, погреб, небольшой сад, проведён интернет. Отопление - газовое. Во дворе есть колодец. Цена усадьбы- 5000 $ Все подробности по телефону: 09******86 06******37

власник
продам дом 54 кв.м. с.Пологи
olx.ua

Продам будинок 40км від Полтави! С.Мала Перещепена Новосанжарського району, 5хв від центру села! Стан на фото. Більш детально за тел 06******16! Власник!!!

власник
Продам будинок!!!
olx.ua

Живописное место - озеро 300 м, р. Ориль - 800 м.Дом в с. Нехвороща Полтавская обл. Новосанжарский р-н. Дом из белого кирпича, хоз. постройки. Газифицирован. Колодец ( центральный водопровод по улице). Земельный участок - 60 соток. Приватизирована. Отличное место для держания живности - вокруг луки.Развита инфраструктура-школа, садик, больница, супермаркеты, кафе, новая почта, автостанция.

власник
Продам дом в Полтавской области Новосанжарский р-н
olx.ua

Продается дом в селе Висичи, Полтавской области, Новосанжарского района. 60 соток земли, плодородный чернозем. Есть летняя кухня с печью, сарай на 5 отделений, гараж, погреб, колодец, большой сад, два виноградника. Отопление водяное, новый економичный котел, есть печка. В селе два ставка.

власник
Продается дом в селе Висичи
olx.ua

Продается дом. В селе Судивка, Новосанжарский р-он. Земля приватизирована. Основные характеристики: - площ. 43 КВ.м - Летняя кухня 12,2 кв м. - Есть погреб. - На территории гараж и 4 сарая. - Общая площ. зем. участка 19 сот.плюс сад. - Подведен газ, электричество. Также есть колодец и скважина. Кухня -газ и печное отопление. Рядом лес, озеро, речка.

власник
Частный дом в сельской местности
olx.ua

Продам будинок зі зручностями в с. Мала Перещепина (35 км від Полтави). Загальна площа будинку 82м². В будинку газ, світло, вода холодна/гаряча. Опалення - газовий котел та твердопаливний котел. В будинку 2 спальні, простора зала, санвузол, велика кухня (20м² ), коридор. На ділянці господарські будівлі, флігель (36м² - кімната, кухня, коридор), погріб, навіс для авто, вибита нова скважена для поливу. Будинок знаходиться в центрі села - поряд магазини, школа, дитячий садок, амбулаторія, відділення Нової пошти. Всі питання по телефону.

власник
Продам будинок зі зручностями
olx.ua

Продам будинок в Новосанжарському районі с.Мала Перещепина,Газове та пічне опалення,сад,город, земельна ділянка 48 соток приватизована.На подвірї господарські приміщення.погріб,колодязь.Документи повністю оформлені.Деталі : пишіть в повідомленнях олх чи смс "будинок",я перетелефоную

власник
Дом село  Мала Перещепина від власника
olx.ua

Продам будинок в екологічній зоні, поблизу три дитячих лагері відпочинку , санаторій та турбаза. І це ще не все- хвойний ліс, річка та озера. Чудове місце для життя та відпочинку. Залишилися питання- телефонуйте !

власник
Продам будинок в екологічній зоні
olx.ua

Продається домогосподарство у с. Драбинівка. Асфальтований підʼїзд, земельна ділянка 39 соток. Будинок має утеплений фасад. Встановлено сухий бойлер, є зручності та душ. Вікна металопластикові (8профіль, 3скла). Є літня кухня, де встановлена газова колонка і ванна. Також є погрібник, гараж, сарай для худоби та сінник. Торг присутній.

власник
Продам будинок в селі Драбинівка Новосанжарського району.
olx.ua

Продається будинок село СТАРІ САНЖАРИ! Чудове місце розташування, чудовий будинок доя дачі або постійного проживання! 9 700$ До міста Полтави 25 хв на машині , 40 хв рейсовим автобусом Будинок з частковими зручностями(туалет на дворі)Вода централізована, ванна, газово-пічне опалення. 60 соток землі, гарний фруктовий сад. Поміняні вікна, перекритий металопрофілем дах.Є сільхоз будівлі і окремий двір для сільськогосподарського хазяйства .В селі є магазини, дит.садок , школа ,пошта, амбулаторія . За додатковою інф дзвоніть +38**************34 Поліна

власник
Продам Будинок Старі Санжари
olx.ua

Продам приватизований будинок земельну ділянку з кадастровим номером в центрі Нових Санжар, під забудову чи ведення бізнесу

власник
Продам приватизований будинок в центрі Нових Санжар
olx.ua

Продам будинок в дачному кооперативі « Гудок- 2» с. Писарівка Полтавського району. На земельні ділянки 6 та 8 соток маються кадастрові номери. На території є світло, скважина, контейнер та сарай. До річки Ворскла 15 хвилин пішки, ліс, природа. Дуже гарне та мальовниче місце. За більш детальною інформацією звертатис за телефоном 06******97.

власник
Продам  будинок ( дача)
olx.ua

Продам дачний будинок на початку с.Клюсівка, загальна площа 42м2, та земельна ділянка до нього 60 соток, інші деталі та пропозиції по телефону.

власник
olx.ua

Жилий стан, хороше планування, багато кімнат. Великий будинок саман обложений кирпичом, криша шиферна,підлога деревяна, площа будинку 67,1, кімнат 5 ще кухня і прихожа),санвузла не має, ванна є. План будинку дивіться на фото. Висота потолка 2,80, ідивідуадьне газ опалення водяне.Можна і дровами ( 2 груби). Централізоване водопостасання. Є невеликий сад ростуть горіхи і шовковиця, слива. Погріб, два сараї з 2 гаражами. Відстань до міста Полтави 60 км. до Нових Санжар 30 км. До залізниці 30 км. Є садочок, школа, парк, зона відпочинку, бібліотека, різні гуртки, музична школа, дитяча площатка, кафе,магазини, будинок культури, аптека, амбулаторія, ветлікарня, 2 футбольних поля, нова пошта, агрофірма, контора, сільська рада Можливе підключення до швидкісного інтернету( наявні два на вибір). Хороше расташування вулиці до центру. Будинок построяний у 1965 році. Газ, світло, вода підключено. Приїжайте преглядайте в любий час і день. Документи всі наявні і готові, боргів не має. Ніхто не прописаний. Приватизовано, кадастрові номера. Наявні в будинку на 2 шкафи, стіл, диван, плита, ванна. Додатково фото надсилаю на вайбер. Спокійних днів!

власник
Будинок. Терміновий продаж. Обмін. Від Полтави 60 км.
olx.ua

Продам подселение(право собственности на 1/2 часть домовладения) в частный дом в п.г.т. Новые Санжары ул.Заречанская 20 Полтавской области,на территории два отапливаемых дома с баней сауной,20 соток приватизированной земли+около 12 соток под огород,хоз постройки.В доме газовый и дровяной котел+газовая печь+газовая колонка.Во втором здании котел газовый+газовая печь+дровяная печь.Возможен обмен на автотранспорт или антиквариат.

власник
Пол дома(подселение),возможна аренда
olx.ua

Дом в хорошем состоянии,но требуется косметический ремонт,так как в нем жили родители!на территории есть молодой фруктовый сад,огород,летний душ,беседка под виноградником ,качель,ещё пристройка с подвалом ,все помещения закрываются на металические двери!так же туалет есть на улице и в доме.Гараж ,ворота,возле дома крыльцо с металическими ступеньками ,на окнах решётки !дом находиться в центре новых санжар,спустился с горы и центр,рядом кладбище ,если вас это смущает не звоните)так же рядом хвойный лес и речка )

власник
Продам дом
olx.ua

Продам будинок в с. Руденківка Полтавської області. Ціна 4000 дол. Тел. 05******14 - Ярослав.

власник
Продам будинок в с. Руденківка
olx.ua

Незавершене будівництво в смт. Нові-Санжари Полтавської області, підведена вода, і світло.

власник
Незавершене будівництво
olx.ua
1 - 24 з 53 результатів

Популярні запити