🔑Пропонуємо продаж будинку у м.Нововолинськ на пров.Другий •72,3 кв.м •6 соток земельна ділянка •усі комунікації ✅Будинок збудований частково зі шлаку, частково з цегли, підведені газ, вода та світло, є централізована каналізація. Розміщує будинок у собі 5 кімнат, кухню, вбиральню, коридор та передпокій. В будинку замінені вікна. ✅На території розташовані гараж разом з літньою кухнею та підсобне приміщення (сарай), невеличка теплиця також насаджені фруктові дерева. ✅Будинок розташований в одному з найкращих районів міста, який дуже затишний та тихий, проте уся необхідна інфраструктура (магазини, пошта, садочок, школа) у пішій доступності - 500м.

можливий продаж по єОселя
провулок Другий
rieltor.ua

🏠Представляємо ПРОДАЖ будинку на пров.Північний у м.Нововолинськ •1 поверх -78 кв.м + мансарда •6 соток •усі комунікації 🏗️Будинок збудований зі шлаку та реконструйований зі зведеною мансардою. 📐Проект будинку передбачає в собі на першому поверсі кухню-вітальню з каміном, санвузол та 2 кімнати, на мансардному поверсі санвузол та 2 кімнати. половина мансардного блоку придатна для проживання, розміщує тимчасову кухню з усіма комунікаціями, спальну кімнату та санвузол також сюди заведене опалення ⚒️Будівельні роботи: У будинку зміцненні армовані сіткою зовнішні та внутрішні стіни, зведений мансардний поверх з використанням піноблоків та укріплений двома армопоясами, також між мансардою та першим поверхом прокладено нове деревʼяне перекриття. Перший поверх частково перепланований, одна стіна зміцнена для безкаркасних східців, також на цьому поверсі встановлений функціонуючий камін, від якого можлива «розводка» обігріву на другий поверх. ⚙️Комунікації: Усі комунікації заведені та розведені частково. Каналізація централізована заведена, проведена та замінені усі труби. Водопостачання централізоване, розведене на 2 поверхи, замінені усі труби до будинку і в будинку. Електропостачання 2х фазне, мідне, заведене, частково розведене та підключене. 🗾Земельна ділянка 6 сотих, яка частково залита бетоном (для зручності). 🏙️ Будинок розташований у чудовому районі міста, тихому та затишному. Будувався з якісних матеріалів.

можливий продаж по єОселя
провулок Північний
rieltor.ua

Продається приватний дуплекс має окремий вхід та власний двір, в чудовому стані, загальна площа 96 кв.метрів, розмір житлової площі 82 кв.метри, з господарськими спорудами, літньою кухнею, льохом, гаражем в якому є оглядова яма. Будинок утеплений пінополістиролом покритя корніка, дах металочерепиця. Подвіря вимощене бруківкою. Продаж без комісії, безпосередньо від власника.

власник
Продається цегляний будинок, район хлібзавод.
olx.ua

Продам дачу на Бузі. Два участка 8 соток. Земля доглянута,оброблена. Будинок деревяний ,два поверхи. Всередині в гарному стані,дерево ціле. Проведене світло. На іншому участку залитий фундамент. Реальному покупцю можливий торг.

власник
Продам дачу на Бузі
olx.ua

Розташований будинок в затишній частині міста, на тихій асфальтованій вулиці Раціоналізаторів Складається: - Перший поверх 85 м2 має 3 житлові кімнати, ванну, кухню, коридор. - Цокольний поверх 87 м2 з окремим входом, в якому розміщена котельня. - Мансардний поверх, де можна облаштувати дитячу кімнату та гардеробну. В будинку усі вікна металопластикові. В коридорі та в двох кімнатах покладено ламінат. Зроблено стелі, віконні відкоси. Кухня та ванна кімната обкладені плиткою. До мансардного поверху вхід через коридор. В цокольному поверсі достатньо площі для облаштування майстерні, комор тощо. Окрім газового котла встановлено твердопаливний. Фасад будинку утеплено та пофарбовано. Дах перекрито матовим профнастилом. Газ, центральна каналізація, електроенергія та центральне водопостачання в будинку. Біля будинку та на вїзді покладено бруківку. На території знаходиться господарський будинок. Можливий обмін на квартиру.

Продаж будинку в затишному районі міста
olx.ua

Будинок У місті Нововолинськ , с.Тишковичі Одразу за дачним масивом - гарна локація , тихе місце , зелено , поруч Собор 29 соток землі Будинок потребує внутрішніх робіт Великий гараж Та літній будинок 248 кВ м Будинок з піноблоку польського виробника , будувався добротно для себе

власник
Будинок продам
olx.ua

Продам дачу в масиві «Прикордонник». 10 та лінія -Земельна ділянка- 4 сотки -Будинок. Тел: 06******44 Будинок 2поверхи: кухня, кімната,веранда. цегляні стіни, утеплення пінопласт. в кухні є підвал.

власник
Продам дачу
olx.ua

НЕПРИВАТИЗОВАНА (після скасування воєнного стану) Продам дачу з цегляним будиночком, 6 соток родючої землі в межах міста біля мотокросу. Унікальні переваги: - закрита лінія, що унеможливлює потрапляння сторонніх осіб. Це єдина така лінія на всіх дачних масивах Нововолинська, тому нагадує мальовничий європейський садівничий кооператив - вода з прекрасним тиском на ділянці! - вся ділянка з незначним ухилом на південний захід, сонце рівномірно і щільно потрапляє на всі рослини, тому дуже висока родючість. - своя ліщина, конвалії та лісові суниці на території; - у будиночку є підвал та горище; - доброзичливі та щирі сусіди. Можливі недоліки: - потрібно щовесни копати, а потім весь рік доглядати :) - будиночок без євроремонту; - немає паркану, тому що обгороджено всю лінію. Прекрасне місце з чудовими умовами для городництва та садівництва за 15 хвилин від центру міста. Дітки можуть почуватися в безпеці на всій території, поки дорослі працюють або відпочивають. Ціна остання, торгу не передбачено)

Увага! Дача на 3 шахті 6 соток
olx.ua

Продам дачу в районі буга 17 лінія є світло, вода приватизована 4 сотих в хорошому стані можливий торг

власник
Продам дачу в районі буга
olx.ua

Продається ділянка (будинок) - Площа - 8,6 соток. - Розмір ділянки - 36х24 метри, що дозволяє вам реалізувати не тільки будівництво будинку, а й засадити сад, зелену зону та облаштувати інші зручності. - На території розташовано деревяний будинок, обкладений цеглою (під демонтаж). - Гарна та зручна локація, поруч з перехрестям вул. Соборна та Левка Лукяненка (колишня Маяковського). - Вулиця асфальтована. В пішій доступності школа та магазини. Поруч з ділянкою зупинки громадського транспорту (курсує маршрутне таксі №6).

Продається земельна ділянка (будинок)
olx.ua

Продам ділянку 10сот+ недобудований будинок.Збудовано цокольний поверх, гараж,під гаражем-підвал,Гаражні ворота високі-під бус,Реальному клієнту- торг до продажу! Будова знаходиться біля магазину Інтерєр на 15 мікрорайоні,біля 30го будинку. Зручне місце-поряд зупинки і на Володимир і у місто. По вулиці вже є жилі будинки .

власник
ПРОДАМ ділянку-10 сот+ недобудований будинок
olx.ua

Продаётся дача на 5 ой шахте, приватизирована, не обработана, есть плодовые деревья. Возможен торг

власник
olx.ua

Продається земельна ділянка 0,8га, в місті Нововолинськ за адресою провулок Волинський, з незавершеним будівництвом будинку та усіма господарськими спорудами (літньою кухнею, гаражем, сараєм). Ціна договірна. Контактний телефон 05******43

власник
Незавершене будівництво
olx.ua

Продам дачу з земельною ділянкою 12 соток,без світла

власник
Продам дачу 9 шахта
olx.ua

Продається будинок, 85м2 (4 кімнати) на ділянці 6 соток. Будинок знаходиться на стадії ремонту. Залита стяжка у всіх кімнатах, замінено вікна. Ванна кімната та одна спальня зроблені, у ванні є електрична тепла підлога. Встановлений новий двоконтурний котел. Підєднано всі міські комунікації, та інтернет+телебачення від ТТІ. Будинок знаходиться в 5 хвилинах ходьби від кінцевої зупинки на 5 мікрорайоні та 10 хв до центрального ринку. На подвірї укладена бруківка. Встановлений електричний лічильник день - ніч.Більше інформації по телефону.

власник
Приватний будинок
olx.ua

- Повністю готовий до комфортного проживання будинок з гарним подвірям в затишній вулиці міста. - В будинку 3 житлові кімнати. - Замінено усі вікна на металопластикові, замінені вхідні та міжкімнатні двері. - В коридорі, санвузлі, кухні та вітальні на підлозі покладено плитку. В вітальні та кухні зроблено підігрів підлоги. В спальні покладено ламінат. В усіх кімнатах зроблено натяжні та підвісні стелі. - Замінено електропроводку та труби водопостачання. - Кухня з вбудованою технікою та частково меблі в будинку залишаються новим власникам. - Опалюється будинок двоконтурним газовим котлом. Центральне водопостачання. Два септики. Встановлено двозонний лічильник на електроенергію. - Утеплено фасад. - Ділянка 10 соток. - Покладено бруківку, висаджено фруктовий сад, декоровано ландшафт та огороджено територію. Є гараж. Також є залитий фундамент під літню кухню тощо. - Вулиця асфальтована та доглянута.

Продається будинок по вул. Залізнична
olx.ua

Розташований будинок по вул. Івасюка 44. Вулиця асфальтована. Складається: - перший поверх 113 м2, має 4 житлові кімнати, ванну, кухню, коридор. На другому поверсі 2 житлові кімнати. В будинку всі вікна металопластикові на 3 скла енергозберігаючі. Коридор, ванна, кухня - теплий пол. Фасад будинку утеплено, дах перекрито металочерепицею. Все подвіря закладено бруківкою. Гараж на 2 авто. Баня з кімнатою відпочинку з теплою підлогою. На території є літня тераса з зоною барбекю. Кухня з вбудованою технікою та ванна кімната залишаються новим господарям. Будинок повністю облаштований для комфортного проживання.

власник
Продам будинок в Нововолинську
olx.ua

22 лінія,ліва сторона.2-поверховий будинок,утеплений і зроблений фасад кораєдом.На території є пробурена скважина,літній душ, туалет,дві теплиці,невеличкий ставочок. Ціна 5500у.є.

власник
Продам дачу біля р.З.Буг
olx.ua

Продається будинок біля 6 школи (6 мікрорайон) Побудований у 2012 р. з газобетону,бетонне перекриття, утеплений пінопластом, вікна пластикові, котельня. 3 види автономного опалення: 1. Твердопаливний котел Krzaczek(дрова, вугілля,брикет), Виробник Польща. 2.Електро-котел (трифазний електролічильник з тарифом опалення+ "день-ніч".) 3.Два теплових насоси Мітсубіші Зубадан, які працюють до -25 градусів (Моделі MUZ-LN25VGHZ, MUZ-LN35VGHZ). Бойлер 120л (двоконтурний) Вода та каналізація - центральна (Водоканал) . Інтернет (оптоволокно). Відеонагляд та "Розумний будинок " : 1. датчики - температури, вологи, виявлення протікання води; 2. автоматично закривається кран для запобігання затоплення, 3. управління світлом - вмикання або вимикання; 4. Кондиціонери - віддалене управління. Зроблений ремонт, нова кухня із вбудованою технікою: -Духова шафа, -Мікрохвильова піч, -Посудомийна машина, -Вбудований холодильник, -Індукційна плита, -Витяжка ( інтелектуальне управління-при виявленні неякісного повітря,вологи,диму,чадного газу сама вмикається до повного очищення повітря) . Тераса з накриттям Гараж 6 м*5 м, з газоблоку. Дах - металочерепиця. Звертайтесь у Viber, Whatsapp

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок. У затишному місці. Неподалік від центру. Будинок деревяний, обкладений цеглою. Є світло. Своя криниця.

власник
Продам будинок. У затишному місці.
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК - Земельна ділянка - 13,8 соток. - Запрошуємо вас у світ чарівного будинку, який знаходиться всього за 15 хвилин ходьби від серця міста (бульвару Шевченка). - Цей неймовірний будинок розташований в тихому та затишному районі, де ви одночасно знаходитесь подалі від шуму міста, але відчуваєте себе невідємною частиною його ритму. - Каркас та несучі стіни збудовані з газобетонного блоку, що забезпечують надійність та довговічність будівлі. - Будинок вже перекрито металочерепицею. - Проектом передбачено наявність чотирьох просторих спалень, розкішної вітальні площею 51 м2, гостьової кімнати, кухні, трьох санвузлів, гаража та інших приміщень. Тераса у внутрішньому дворі стане вашим власним оазисом спокою, де ви зможете розслабитись і насолоджуватись прекрасними моментами. - Окрім цього на ділянку заведено газ та електролінію (три фази). - Асфальтований доїзд. Частина вулиці до будинку викладена бруківкою.

Продається будинок (біля автостанції)
olx.ua

Продам власний будинок в м.Нововолинськ, в гарному і тихому місці, адекватні сусіди. Наша вулиця повністю асфальтована, Район міськгазу. В житловому стані, та без євро ремонту. Є літня кухня (окремий будиночок) і великий гараж. Ванна і туалет в літній кухні. Багато місця для саду. До школи #3 пішки 10 хв

власник
Продам будинок в м.Нововолинськ
olx.ua

Продам дачу на 9 шахті 12 соток землі, є ставок, колодязь, сарай. Детальніше за телефоном.

власник
Продам дачу на 9 шахті
olx.ua

Продаж 3-кім.кв. барачного типу по вул.Нестерова в м.Нововолинськ. *Загальна площа 74 кв.м.; *Автономне опалення, підігрів підлоги; *Зроблено ремонт; *Наявний гараж та підсобне приміщення; *Підведені усі комунікації, встановлено переливний септик. Повністю готова до проживання 3-кім.кв. “на землі” з власним просторим подвір’ям та надвірними спорудами. Помешкання складається із 3х ізольованих кімнат, кухні з обідньою зоною, великої вітальні, господарської спальні, дитячої кімнати, санвузла та коридорів із вбудованими шафами-купе. Також під квартирою наявне підвальне приміщення. Автономна система опалення з двоконтурним газовим котлом Vaillant. Наявний підігрів підлоги у кухні, коридорі та санвузлі. Квартира суха та тепла, фасад утеплено пінопластом 10см, встановлено нові радіатори опалення. Зроблено капітальний ремонт. Встановлено енергоефективні 5-ти камерні м/п вікна, броньовані вхідні двері. Підлога встелена частково ламінатом та плиткою. По усій квартирі підвісні стелі, стіни вирівняні під шпалери. Оновлено електропроводку на мідну, труби водопостачання та каналізації на пластикові. Встановлено лічильники на газ та світло. Дах перекритий шифером, над квартирою є горище, яке можна оформити, як мансарду. Простора прибудинкова територія вимощена бруківкою та загорожена високим парканом. На подвірї є мурований гараж з високими ролетними воротами (під бус). А також господарська споруда з великим підвалом. На території облаштовано зону відпочинку, встановлено альтанку з бруса з мангалом та гойдалку. До цих обєктів підведене світло. Будинок розташований у пішій доступності до центральної частини міста. Бонусом до квартири є +5 соток городу по сусідству. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Повністю готова до заселення на комфортного проживання нових власників. Запрошуємо на огляд!

Продам 3-кім.кв. барачного типу
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити

Географія Нововолинськ