продам дом в крсном 20 км от чернигова газ пдезд асфальт новая крыша 35 сот гараж 2 погреба сарай поменяны все окна на м-п продам или обмен на авто или жилье в чернигове моя доплата тел 09******13

власник
дом в красном продам
olx.ua

Продам хороший дом в с. Путивск, Черниговской области. До Новгород-Северского 7 км, до Шостки 18 км. Большой двор, дровяное отопление, веранда для летнего отдыха, 2 подвала, гараж, вода в доме, ванная, хоз.постройки, огород, хороший сад, виноград, до реки Десна 900 метров. Звоните, пишите, спрашивайте подробности

власник
Продам хороший дом вблизи реки Десна
olx.ua

Будинок деревяний обкладений білою цеглою, жилий, водяне опалення дровяний котел, піч, нові пластикові вікна , частково залишаються меблі, три спальні,зал,їдальня,кухня,сан узел,веранда. Газ,вода каналізація. Асфальтований підїзд та двір. Гараж, сарай, 2 погреби. Питання по телефону.

власник
Продам будинок 100 м2 Новгород-Сіверський
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в м. Новгород-Сіверський. Будинок новий 2006 року будівництва. З піноблоку обкладен білою цеглою,утеплений піноезолом. Росташований на рівній місцевості.Є добротна хозпостройка , гараж ,погріб в сараї і в будинку є підвал. Ділянка приватизована. Дуже гарні сусіди. Розташований в районі танку. Залишаються дрова і деякі будівельні матеріали . Можливий торг

власник
Продам будинок  ...
olx.ua

Для людей, у которых есть все, кроме Своего дома! СВЕЖЕПОСТРОЕНЫЙ дом ~120 кв.м. рядом со школой и детским садом, в пешей доступности от жд вокзала и автостанции. Расположен в тихом и спокойном месте,где можно играть детям, не боясь попасть под автомобиль. Каждая хозяйка оценит наличие достаточного места для занятия огородничеством. Вам не нужно переделывать дом после предыдущих владельцев-вы имеете возможность Сразу доделать его под себя! Дом накрыт качественной металлочерепицей, установлены дорогие энергосберегающие окна. Все коммуникации проходят рядом. Участок по периметру ограждён сеткой и частично дубовым забором. Участок площадью 0,08 га приватизирован, рядом есть участок под гараж 0, 01 га, который отдаю БЕСПЛАТНО! Все документы в порядке, связь со мной по вайберу. Встречайте весну в ВАШЕМ НОВОМ доме!

власник
Большой дом по ОТЛИЧНОЙ цене!
olx.ua

Продам будинок в Новгороді-Сіверському, по вулиці Коцюбинського (в районі Доматканова), загальною площею 58,6 кв.м..В будинку є вода, пічне опалення, пластикові вікна, в двух кімнатах свіжий ремонт. З надвірних прибудов є літня кухня, сарай, гараж, лазня, погріб. Біля будинку є сад та огород. Можливий торг. Детальніша інформація за телефоном: 06******46

власник
Продам будинок в Новгороді-Сіверському
olx.ua

Продам деревянный сруб постройка 2014 г.Размер дома 10:10 Теплый и уютный из дома есть выход на террасу ,бронедверь ,стеклопакет ,автономное отопление ,двух контурный котел, С мебелью ,есть второй этаж 40 кв !участок 20•40 во дворе гараж все вопросы по телефону! Местоположение в районе автопарка .подъезд к дому асфальт , дом построен на ровном месте ! Садик и школа в 100 м от дома !

власник
Продам дом деревяний
olx.ua

ПРОДАМ ДОМ В НОВГОРОД - СЕВЕРСКОМ по улице Козацкая (район первой школы. (64кв.м.) В доме есть всё удобства двухконтурный газовый котел, ванна туалет,двор асфальтированый есть большой погреб, гараж 42кв.м с секционными воротами построен 21году, возле дома 2 сотки огорода, беседка. Оставим почти всю мебель. Продажа не срочная!Звоните отвечу на все вопросы! БЕЗ ТОРГА!

власник
Продам дом Новгород - Северский
olx.ua

Продам половину до 55 м2, перевулок Школьного. ГАз, світло, вода підведені до дому. Також є гараж, деревьяний сарай, погреб у домі. Земельний участок під огород приблизно 2-3 сотки. З документами повний порядок.

власник
1/2 дому Новгород-Сіверський
olx.ua

До Вашої уваги представлено продаж будинку від власника в історичному місті – Новгород-Сіверському. Стан будинку жилий та знаходиться в тихому районі міста. Будинок з цегли, загальна площа 77 м2 та містить 4 кімнати, їдальню (з погребом) і ванну кімнату. Опалення газо-пічне. На території поряд з будинком є літня кухня, 2 сараї та город. Також поряд з будинком побудований гараж для легкового авто. Недалеко знаходяться магазини, школа, стадіон, парк та лікарня. Будинок частково мебльований. Телефонуйте за додатковою інформацією.

власник
Продаж цегляного будинку з гаражем від власника
olx.ua

Продам будинок у Новгород- Сіверському. Земельна ділянка біля будинку приватизована. Загальна площа дому 120 кв/м. На земельній ділянці 7.5 соток. Будинок постівню утеплений всередині. У будинку 3 спальні, зал, кухня, ванна кімната. Зі зручностей газ, вода, світло, котел для опалення дровами. Гараж вбудований в будинок з великою верандою. Є погріб. Також є літня кухня з грубою. Ціна договірна, телефонуйте.

власник
Продам будинок. Продам
olx.ua

Популярні запити