Продається двоповерховий будинок, що розташований в затишному та тихому місці. Загальна земельна ділянка 15 соток, що знаходиться на березі ставка. До центру міста повільною ходою 10 хвилин. Все потрібне для життя поряд. В будинку виконанні всі чорнові роботи, все підготовлене для оздоблювальних робіт. Великий гараж на дві машини з величезним горищем. Котельня з сучасним твердопаливним котлом і великим теплоакумулятором, що дозволяє суттєво економити на опаленні. Також є можливість опалювати газовим котлом або каміном. На території ділянки також є маленький будиночок, що також підʼєднано до одної опалювальної системи. Дах будинку - бітумна черепиця. Якісні склопакети. Всі матеріали, що використовувались при будівництві оброблялись від шкідників вогнетривкими спецрозчинами. Ще є в наявності матеріали для подальшого монтажу. Централізоване водопостачання. Гарне місце для проживання родини. Для більш детальної інформації звертайтеся за телефоном, а ще краще подивитись на власні очі

власник
Будинок на березі ставка
olx.ua

Продаємо власний будинок будували для себе, єдині власники від етапу будівництва, технічний паспорт від 2008 року. 5 кімнат, 2 вбиральні, душ, джакузі, на першому поверсі підігрів підлоги, хороші матеріали, якісні меблі, все залишається. Облаштовано двір, гараж, підвал, власний яблуневий сад, альтанка, гойдалка. 40 км центр Вінниці. Ціна знижена у зв’язку з терміновістю! Приїжджайте на огляд. За такою ціною в області немає таких будинків!

власник
Будинок Власний дом хата двох поверховий дом двухэтажный дом
olx.ua

До вашої уваги будинок в м. Немирів, будинок знаходиться в мальовничому місті на березі річки з видом на ліс, площа будинку 180м2+ гараж підвал, ділянка 20 соток, яма на 40 кубів з переливом, криниця, газ та світло заведені у будинок ( світло 35 кв). Будинок в чорновому стані без котла, в додачу йдуть будівельні матеріали. 5-7 хвилин до центру міста, пішки 10-20. Будинок будувався для себе, використовувались тільки дорогі та якісні матеріали, усі уточнення за телефоном. Запрошуємо вас на перегляд!

Продається будинок в м. Немирів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається добротний будинок в престижному районі міста Немирів. Будинок побудований з якісних матеріалів. На території є гараж, барбекю зона, упорядкований сад та територія. Зайшовши один раз Ви закохаєтеся в будинок. Запрошую на перегляди (101191)

Продається будинок в м. Немирів 1348
olx.ua

Ваша мрія про новий, сучасний добротний, компактний, затишний теплий, статусний будиночок площею 125м.кв, розташований в гарному місці, може здійснитися! Будинок будувався для себе з якісних матеріалів по авторському проекту.Передбачено все! Два санвузли та простора кухня з теплими полами, велика вітальня з виходом на терасу та каміном, велика гостьова кімната, три окремі спальні, дві з яких мають вихід на балкон. З балкона можна любуватися чудовими краєвидами та доглянутим молодим садом. Велика гардеробна, гарні сходи, двері та меблі. Газове опалення, міські комунікації. В другому крилі будинку розміщений просторий гараж та сухий, камяний підвал. Доглянута прибудинкова територія.Зелені газони, декоративні деревця, тротуарна плитка..Для відпочинку на природі є простора бесідка, мангал, гойдалка. Гарний паркан, відсувні автоматичні ворота, широка вулиця, добрі сусіди. В пішій доступності магазини, ринок, .навчальні заклади, лікарня, парк та річка. Запрошую на перегляд.

Продаж нового двоповерхового цегляного будинку в м.Немирів
olx.ua

Вашій увазі,пропонується будинок окремостоячий частково у чистовому І чорновому стані Будували для себе 268 метрів із гаражем торг можливий Детальніше за телефоном

Продам будинок місто Немирів
olx.ua