Продам в с.Стрільчинці будинок без внутрішніх робіт, криниця, готові віконні рами, 0,25га землі.Поруч газ,школа, магазин, озеро, річка Південний Буг.Торг

власник
olx.ua

Дом белый кирпич, веранда, 4 комнаты, кухня, кладовки, туалет, ванная. Дом газифицирован, вода проведена от водопровода, плюс в дворе колодец. Отопление газовый котел. Общая площадь 100,1 кв.м., жилая 49,1 кв.м. вспомогательная 51 кв.м. Рядом с домом сарай с летней кухней и погребом 83,8 кв.м. Большой двор. Огород 25 соток возле дома, 37 соток на поле. Земля приватизированная. Плодоносящий сад яблоки, вишни, черешни, абрикосы, шелковица, орехи, виноград. Дом в центре села, село полностью асфальтировано, напротив школа, дет. садик., магазин, церковь, санаторий.

власник
Продам дом с. Новые Обиходы
olx.ua

Продам будинок в Кудлаях. Проведений газ, поряд з будинок є колодязь і централізована вода. Опалення пічне. Є садок, сарай.

власник
Будинок за містом
olx.ua

Продається будинок в с. Грабовець Немирівського району. 49 соток землі. Ціна договірна! Тел. 09******54 - Антоніна

власник
Будинок у с. Грабовець Немирівського району. 49 соток землі.
olx.ua

Продається будинок в смт Брацлав по вулиці Комарова, 116. Будинок в гарному стані ( зроблений незначний косметичний ремонт). Пічне опалення, водопроводу немає. Є город, велике подвіря, мальовничий краєвид. Будинок знаходиться в спокійному і затишному місці, чекає своїх господарів. Чудове місце для відпочинку, зайняттям бджільництвом. Реальному покупцю- реальна знижка! Звертатися за детальною інформацією по телефону: 09******15 (Людмила).

власник
Будинок в смт Брацлав
olx.ua

Житловий будинок (не газифікований), новий сарай, погріб, криниця, невеликий сад, город 25 соток, В селі є дитячий садочок, школа. Документи готові, земля приватизована.Можлива продажа в розстрочку.

власник
Будинок     (хата)
olx.ua

Продається гарний будинок в селі Ковалівка, 8 км від Немирова. Рівна доглянута ділянка в центрі села, поруч зупинка і магазин. По селу тягнуть центральну воду. До самого будинку асвальтована дорога. Гарне транспортне сполучення. В будинку 4 кімнати, два входа. Опалення газове. Є діюча грубка. Двохфазний лічильник на світло. Гарний житловий стан, можна одразу зайти і жити. В дворі своя кирниця. Є всі госпбудівлі. Запрошую на перегляд.

Продаж будинку в селі Ковалівка
olx.ua

Будинок глинобитний обкладений білим блочком,знаходиться в мальовничому місті.На прибудинковій території росте і плодоносить фруктовий сад.В будинок заведена з колодязя вода,є вигрібна яма новий гараж,сарай,погріб.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається двоповерховий будинок, що розташований в затишному та тихому місці. Загальна земельна ділянка 15 соток, що знаходиться на березі ставка. До центру міста повільною ходою 10 хвилин. Все потрібне для життя поряд. В будинку виконанні всі чорнові роботи, все підготовлене для оздоблювальних робіт. Великий гараж на дві машини з величезним горищем. Котельня з сучасним твердопаливним котлом і великим теплоакумулятором, що дозволяє суттєво економити на опаленні. Також є можливість опалювати газовим котлом або каміном. На території ділянки також є маленький будиночок, що також підʼєднано до одної опалювальної системи. Дах будинку - бітумна черепиця. Якісні склопакети. Всі матеріали, що використовувались при будівництві оброблялись від шкідників вогнетривкими спецрозчинами. Ще є в наявності матеріали для подальшого монтажу. Централізоване водопостачання. Гарне місце для проживання родини. Для більш детальної інформації звертайтеся за телефоном, а ще краще подивитись на власні очі

власник
Будинок на березі ставка
olx.ua

Продається будинок в с.Байраківка,Вінницької області, по вул.Жовтневій 3(центр села),12 км від м.Немирів. Будинок цегляний,з великим двором та підсобними приміщеннями. В будинку чотири житлові кімнати,кухня,коридор та 2 веранди.Опалення-пічне,але газопровід коло будинку. Водопостачання-криниця біля будинку. Біля будинку 0.85 га приватизованої родючої землі з великим садком. Всі необхідні документиина будинок та землю є. План будинку-на фото.

власник
Будинок в с.Байраківка,Вінницької області
olx.ua

Продам будинок від власника Площа 42м.кв Землі для будівництва і обслуговування 0.1988 Ціна доступна Є вода на подвірї,газ під подвірям,є світло в будинку,пічка пічка,2 кімнати повноцінні+ коридор, веранда Потребує ремонту Неподалік річка,ліс,пороги відомі усім, санаторій Сокілець та чз річку санаторій відновлювального характеру, гарні місцеві краєвиди, бази відпочинку

Продається будинок від власника С.Сокілець Немирівський район Вінницьк
olx.ua

Продаємо власний будинок будували для себе, єдині власники від етапу будівництва, технічний паспорт від 2008 року. 5 кімнат, 2 вбиральні, душ, джакузі, на першому поверсі підігрів підлоги, хороші матеріали, якісні меблі, все залишається. Облаштовано двір, гараж, підвал, власний яблуневий сад, альтанка, гойдалка. 40 км центр Вінниці. Ціна знижена у зв’язку з терміновістю! Приїжджайте на огляд. За такою ціною в області немає таких будинків!

власник
Будинок Власний дом хата двох поверховий дом двухэтажный дом
olx.ua

Мрієте жити біля лісу, насолоджуватися тишею та спокоєм сільського життя, але недалеко від міста та автотраси?Тоді ця пропозиція саме для вас. Продається будинок площею 60.2м.кв , розташований на земельній ділянці площею 25 соток. Земельна ділянка рівна з широким фасадом.Окрім будинка є ще цегляна літня кухня на два відділення, цегляний хлів на 5 відділень та цегляна вбиральня на два відділення. До будинку та літньої кухні підведені газ та світло.Будинок опалюється грубами, газовим конвектором та піччю. Відстань до найближчого міста 5 км.Гарна транспортна розвязка.Відстань до автотраси 400м. За городом- ліс.

Продаж будинку з земельною ділянкою в с. Озеро Вінницького району
olx.ua

Ідеальне місце для ведення бізнесу. 12 соток на перехресті центральної траси із вул. Тімірязева. Ділянка розташована в місці, що дуже зручне для організації будь-якого бізнесу. Електрика, газ, централізована вода, вигрібна яма. Будинок 68 м2, три кімнати.

Немирів. 12 соток на перехресті із Тімірязева. Ідеально для бізнесу.
olx.ua

Продаж будинку в м. Немирів. Гарна доглянута ділянка, площею 12 соток. В будинок заведено світло, вода та газ на ділянці. Деталі за номером телефону, вказаним в оголошенні. Хороший торг.

Продаж будинку в м. Немирів
olx.ua

Продається чудовий будинок в с.Боблів По ремонту в будинку зроблено вже багато роботи Кухня обкладена плиткою, в кімнатах є стяжка та в одній з них постелений паркет Повністю замінений дах Проведено газ Гарна рівна ділянка, до ставка 3хв ходьби На території є газифікована літня кухня, побудований гараж Маршрут до Вінниці три рази кожного дня , до Немирова так само Затишне місце для нової сімї яка хоче жити в задоволенні для себе

Продам будинок в Боблові
olx.ua

Такого будинку з ремонтом в Немирові ви точно не знайдете!!! Альтернатива квартирі з великими перевагами, є своя земля Якщо ти шукаєш затишне житло для себе в якому вже зроблений ремонт, залишається тільки перевезти свої речі, Я маю саме таку пропозицію! Місцезнаходження 100% ідеальне До зупинки 3хв пішого ходу Поряд знаходиться парк Лікарня та аптека в крокововій доступності Будинок утеплений Повністю зроблено євро ремонт Замінена вся проводка Дві гарні спальні кімнати Теплий пол в прихожій та ванній Кухня зроблена зі смаком для хорошої господині Замінені вікна на пластикові, двері найкращої якості Земельна ділянка приватизована. Два сарая та погріб Доріжка викладена тротуарною плиткою Поспішіть скористатися можливістю та зробити для себе правильний вибір

Будинок з ремонтом
olx.ua

Продам будинок в с. Мала Бушинка (5 км від Сокільця) біля річки Південний Буг. 48 соток землі, літня кухня з пічкою, погріб, сарай, хлів, криниця навпроти воріт. В будинку дубова лакована підлога, три печі . Інтернет підведений Дуже гарна природа- поруч ліс, струмок, річка На території багато вишень, горіхів, павловнії, 2 солодкі сливи, яблуні, молодий виноград, ківі, абрикоси, які вже родять і декілька молодих, дуже багато саджанців смородини, шовковиця та полуниця, 2 молодих дуба. Поруч з городом посадка, за якою Буг. Праворуч від будинку через одну хату протікає струмок з джерельною водою, за струмком ліси За детальнішою інформацією телефонуйте за номером телефону 105349

Продам будинок в с.Мала Бушинка 1122
olx.ua

Продам частину в центрі Немирова. 36кв. Газ вода є. Є сарай з погребом. Потребує ремонту.

власник
Частина будинку в центрі Немирова..
olx.ua

Ваша мрія про новий, сучасний добротний, компактний, затишний теплий, статусний будиночок площею 125м.кв, розташований в гарному місці, може здійснитися! Будинок будувався для себе з якісних матеріалів по авторському проекту.Передбачено все! Два санвузли та простора кухня з теплими полами, велика вітальня з виходом на терасу та каміном, велика гостьова кімната, три окремі спальні, дві з яких мають вихід на балкон. З балкона можна любуватися чудовими краєвидами та доглянутим молодим садом. Велика гардеробна, гарні сходи, двері та меблі. Газове опалення, міські комунікації. В другому крилі будинку розміщений просторий гараж та сухий, камяний підвал. Доглянута прибудинкова територія.Зелені газони, декоративні деревця, тротуарна плитка..Для відпочинку на природі є простора бесідка, мангал, гойдалка. Гарний паркан, відсувні автоматичні ворота, широка вулиця, добрі сусіди. В пішій доступності магазини, ринок, .навчальні заклади, лікарня, парк та річка. Запрошую на перегляд.

Продаж нового двоповерхового цегляного будинку в м.Немирів
olx.ua

Продам цегляний будинок в селі Язвинки, Немирівського р-ну, Вінницької обл. До районного центру м. Немирів - 5 км, до Вінниці - 40 км. Перші 2 фото - стан нинішній. Всі інші фото - зроблені до косметичного ремонту фасаду (пофарбували будинок, прибудинкові споруди, ворота та залили обмостку навколо будинку та доріжки бетоном). Велика прибудинкова територія: двір, дворик для господарчих цілей, фруктовий родючий сад, город. Літня кухня, сарай, погріб - цегляні. Будинок цегляний, добротний: 4 кімнати. Газифікований: парове опалення (новий котел), в будинку організована кухня, газова плита. Газифікована літня кухня (газова плита). Капітальна металева брама. Присутні додаткові господарські споруди. Криниця у дворі. Є можливість розширення двору. Право власності на будинок, земельну ділянку оформлені.

власник
Будинок с. Язвинки (5 км до м. Немирів)
olx.ua

Продам житловий будинок в селі Ковалівка, що знаходиться в 5 кілометрах від Немирова. В будинку виконано сучасний і якісний ремонт, нова система опалення та електрики. Водопостачання - централізоване, опалення - газове, водовідведення - каналізація, земельна ділянка- 21 сотка. Підсобні приміщення: гараж, погріб, сарай і літня кухня (газифікована). Інфраструктура: поряд парк, ставок, в 10 хвилинах ходьби- школа, два дитячі садочки, магазини, дитячий майданчик. Із села протягом дня курсує рейсовий автобус до Вінниці та Немирова. Ціна договірна. Телефон 09******89 Алла. Запрошую до перегляду.

власник
Продам житловий будинок в с.Ковалівка Вінницької області
olx.ua

Вашій увазі,пропонується будинок окремостоячий частково у чистовому І чорновому стані Будували для себе 268 метрів із гаражем торг можливий Детальніше за телефоном

Продам будинок місто Немирів
olx.ua

Продається будинок зі зручностями всередині. Є ванна, туалет, бойлер. Будинок газифікований водичка є всередині та каналізація. Є три спальні кухня ванна. Земельна ділянка площею 25 соток. Детальніша інформація та додаткові фото в приват. В Оренду не здається.

Будинок зі зручностями, сарай, гараж
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів

Популярні запити