Без комісії для покупця. Продаж двоповерхового цегляного будинку в місті Ніжин, Ніжинський район, Чернігівська обл. Загальна площа 360 м2, житлова 97м2. Будинок збудований у 1995 році, підведено газ та світло, поряд централізоване водопостачання, розташований на 10 сотках приватизованої земельної ділянки. Висота стелі 3 метри, в будинку є чердак та підвал. На ділянці є цегляний сарай 60 м2, два гаража, каналізація. Додатково ще є земельна ділянка під забудову 10 соток, ціна договірна. Ціна будинку 25000 у.о. Без комісії для покупця. Телефонуйте.

Бузкова, 61ж
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ. НІЖИН Продається дім в Ніжині по вул. Грибоєдова (Круча). У дворі є великий сарай, погреб. Загальна площа 25 соток. Ціна - 8000$ . Продаж і ціна від власника. Телефонуйте, будь ласка, і домовимось про перегляд: 06******80

Продам будинок в Ніжині.
olx.ua

Деревяний будинок по вул. Прилуцька. Загальна площа 112.6 кв.м. 4 кімнати, кухня, прихожа. В будинку газ та вода. Робоча пічка. Є гараж, сарай. Ділянка 20 соток. Ціна 19800$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Будинок по вул. Прилуцька
olx.ua

Продам половину двохповерхового будинку по вул.Коцюбинського. По документам - 3-кімнатна квартира загальною площею 80 кв.м., кімнати 16, 13, 14 кв.м., кухня 9 кв.м.. Також є декілька допоміжних приміщень, які можна використати за вашою потребою та влаштувати сан.вузол. Будинок цегляний, побудова 1982 року, в другій половині є сусіди, постійно проживають. Частина, що продається, потребує гарного хазяїна. Загальна площа земельної ділянки 15 соток.

Половина великого двохповерхового будинку по вул.Коцюбинського
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в центрі Ніжина, біля ринку. Підведений газ, вода. Опалення газовий котел, батареї. Є великий підвал (можна використати для бізнесу під склад), сад (яблуні, груші, вишні, горіхи). Город 3 сотки. Є фундамент під гараж.

власник
Квартира 2кімнатна біля ринку
olx.ua

ВЛАСНИК! Можливий торг! Продається земельна ділянка 16, 6 соток з невеликим деревяним будинком для проживання. При бажанні можна будуватися. Дах будинку покритий залізом, пофарбована зимової фарбою. Дві кімнати, коридор, комора. Пічне опалення, одного причепа дров твердої породи вистачає на сезон. Новий металлопрофильный паркан. Є хороший погріб, навіс для дров, туалет. Ділянка виходить на обидві сторони вулиці. Поруч магазин, зупинка, школа, місцева амбулаторія, СТО. Неподалік річка, ліс та траса.

власник
Продам будинок з ділянкою
olx.ua

Продаж будинку в районі Мигалівка за переїздом по вулиці Однорядна. - Загальна площа 78 кв.м. 2 спальні, зал, кухня, коридор, веранда. - У будинку є газ та вода, - Опалення здійснюється за допомогою газового котла та робочої груби, що забезпечує тепло та комфорт у холодну пору року. - Стан будинку гарний, житловий, готовий до заселення. - Ділянка площею 6,5 соток дозволяє облаштувати просторий двір, зону відпочинку або город. На території також розташована літня кухня, яка газифікована, сарай та погреб. Можливий заїзд для авто.

Будинок по вулиці Однорядна
olx.ua

Будинок з віковою історією напроти старого корпусу університету .Великий двір,квітник,сад.Господарськи будівлі та гараж.Великі просторі кімнати, світлі вікна.Цей будинок зачарує вас своєю енергетикою і чекає на нових господарів.

Садиба в історичному центрі міста Ніжин
olx.ua

Будинок під капітальний ремонт по вулиці Овдіївській біля церкви, центральна асфальтована вулиця . Загальна площа будинку 138 кв.м ., на декілька входів. Газ , вода по вулиці Земельна ділянка 21 сотка . Поруч зупинка автобуса, магазин, до площі 15 хв пішки.

Будинок вул.Овдіївська ділянка 20 соток
olx.ua

Будинок по вулиці Березанській в районі райлікарні чи меблевої фабрики. - Загальна площа будинку 60кв.м , Зал , спальня кімната,санвузол, велика кухня, вітальня. -Опалення газ, а також сучасне твердопаливне на одне завантаження, що економить час і гроші . Будинок в житловому стані, частково мебльований Залитий фундамент на розширення будинку Доглянута Приватизована Ділянка 8 соток . Документи готові, продаж в зв’язку з переїздом.

Будинок район Меблевої фабрики
olx.ua

Частина будинку, в документах 3х кімгатна квартира, по вул. Глібова. 3 кімнати, кухня, є санвузол. Загальна площа 50.7 кв.м. Будинок в гарному житловому стані. Ціна 19000$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Частина будинку в центрі
olx.ua

Частина будинку ( по документах квартира) в центрі, р-н кінотеатру Космос. Загальна площа 61.2 кв.м, кухня 9.3кв.м. 2 кімнати, кухня, є санвузол. Ціна 17000$. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Частина будинку центр вул. Думська
olx.ua

Продам половину будинку по вул.Березанська, 51, двір окремий. Площа половини, що продається, 45 кВ.м. Будинок деревяний, обкладений цеглою. В половині, що продається, є дві кімнати, вітальня, кухня та коридор. Опалення газове, котел сучасного зразка. Як альтернатива є пічне опалення. Вода центральна, проведена в будинок. На подвірї є скважина для поливу городу. У дворі є літня кухня з пічним опаленням. Площа земельної ділянки близько 4, 5 соток. Дуже зручне розташування будинку, зовсім недалеко від міськлікарні. Ціна 12000 доларів, торг.

Продам половину будинку по вул.Березанська недалеко від міськлікарні
olx.ua

Продаеться половина будинку з земельною ділянкою площею 1308 кв.м по вул.Добролюбова м.Ніжин. Дві кімнати, веранда,сарай, (сад, город). Поруч знаходяться Ж/Д вокзал Магазин Зупинка автобуса. Ціна 200000гр. 06******27

власник
Продам половину будинку м.Ніжин
olx.ua

Доглянута дача з в садовому товаристві " Райдуга" в р-ні меблевої фабрики. Будиночок цегляний двоповерховий. Ділянка 4 сотки. Ціна 5500$. Торг при перегляді. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Дача в р-ні меблевої фабрики
olx.ua

Цегляний будинок в районі 5 школи. Загальна площа 61.3м. Газовий котел працює без світла. В будинку є груба, а в сараї - дрова і вугілля. Централізована вода в будинок заведена. Є криниця, 2 сараї, літня кухня, погреб..

власник
Будинок цегляний
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається будинок в місті Ніжин по вул. Володимирська в районі Вознесенської церкви. Будинок деревяний загальною площею 46,2 кв.м., дах перекритий новий. Опалення пічне та газове. Будинок оточує великий двір 14 соток, з них під город приблизно 9 соток. Навколо будинку зручно розташовані три сараї, погреб, гараж та колодязь. Сусіди дружелюбні та поважні люди. Неподалік від будинку: школа (7хв.), зупинка маршрутки №1, №2 (5хв.), дитячий спортивний майданчик (5хв.), магазин (5хв.). Від зупинки до центру міста 7 хв. на маршрутці та 20 хв. пішки. Дорога від будинку до центру міста повністю асфальтована. Якщо є питання дзвоніть , з радістю відповім.

власник
Продам приватний  будинок.
olx.ua

Будинок в районі ЖД вокзалу ,затишне місце розташування. На приватизованій ділянці в 12 сот розташовані основний будинок,будиночок для гостей та господарські будівлі.Є колодязь, погреб.Будинок деревяний,обкладений цеглою.Кімнати ізольовані, велика кухня-їдальня.Поли з підігрівом в кухні,санвузол та прихожа.Проводка та сантехніка замінена на сучасну.Будинок повністю готовий для заселення новими господарями.

Будинок в м.Ніжин
olx.ua

Прекрасна пропозиція для проживання або комерційної діяльності: Продаж частини будинку під кафе або магазин в Ніжині на перехресті вулиць Синяківська та Шевченка Зроблено багато основних і підготовчих робіт: ️Проведена централізована вода і каналізація. ️Вирівняна і утелена підлога. Утеплена стеля. Ділянка біля будинку близько 1 сотки. Хороші сусіди. Ціна: 37 000$. Вона того варта. Телефонуйте, будь ласка, і домовимося про перегляд: 06******80

Продам частину будинку під комерцію або житло
olx.ua

Продаж 1/2 частини будинку в центрі міста( район ринку), з приватизованою земельною ділянкою 12 сотих. Загальна площа 46,3 кВ.м. Будинок на двох власників, має окремий вхід. В частині будинку дві спальні, вітальня, кухня, санвузол та коридор. Обкладений цеглою, замінені вікна, стан повністю житловий. Бажано всі питання по телефону. Наталія.06******22

власник
Продаж частини будинку
olx.ua

ПРОДАМ НЕДОРОГИЙ БУДИНОК В М. НІЖИНІ Вул. Вознесенська, 53. Район Фрунзівка. Будинок має три кімнати, кухню та коридор. Потребує ремонту. Загальна плоша: 78,5 м². У дворі є сарай, погріб та літня кухня. Площа ділянки: 10 соток. Не приватизована. Кадастрового номера немає. Ціна: 10 500$. Телефонуйте, будь ласка, і про все домовимося: 06******80

Продам недорогий будинок в м. Ніжині
olx.ua

Будинок деревяний, газ, вода, наявне пічне опалення. Дах шиферний. Цегляний гараж.

власник
Продається будинок м. Ніжин
olx.ua

Продається будинок в м.Ніжин Чернігівської області, по вул.Овдіївська 242.(район Фрунзівка)Загальна площа 96.9 м2, .Газ , вода - централізована , світло - три фази. Є ще своя скважина. До зупинки міського транспорту - 1 хвилина пішки. Садочок і школа в 10 хвилинах пішки від будинку. 06******61 Сергій, 09******38 Світлана

власник
Продається будинок в м. Ніжин (район  Фрунзівка)
olx.ua

Частина 1/2 по вул. 8 Березня (початок) Окремий двір, приватизована земельна ділянка Газ,вода каналізація. Гараж, погріб, хоз.приміщення Документи готові

Частина в Центрі  Парк Шевченка
olx.ua
1 - 24 з 75 результатів

Популярні запити

Географія Ніжин