Продам будинок ЦЕНТР села Насташка біля школи. Кирпічний будинок, потолки 3м. Газ,світло 380 (3фази), криниця, погріб, гараж. Потребує ремонту.

власник
Продам будинок село Насташка Київська область, білоцерківський район
olx.ua

Продам будинок в селі Насташка,20км, від Білої Церкви,знаходиться в центрі села.Будинок цегляний,подвіря асвальтоване,є криниця,погріб,каналізація,газ,зручності в будинку.В селі є дитячий садок,школа,регулярні маршрутки на Білу Церкву, номер телеф 06*********55

власник
Продам будинок в селі Насташка
olx.ua

Продаж будинку в селі Насташка Білоцерківський район.Київська область. Ціна 17000$ торг Пропонуємо Вашій увазі будинок що розташований в мальовничому селі Насташка . Будинок загальною площею 67.2 м . В будинку 3 житлові кімнати ,кухня,коридор, веранда. Опалення газове . Одноконтурний котел. Вода в дворі з криниці. В криниці насос! Будинок в жилому стані, косметичний ремонт. Вікна дерев’яні. Підлога дерев’яна. Будинок цегляний 1957 року побудови. На території є гараж ,літня кухня,погріб,хлів, комора,криниця. Газ та світло заведені. Великою перевагою даного будинку є сучасна огорожа. Земельна ділянка 15 соток під город біля будинку та 17 соток неподалік . Велике широке подвірʼя . Є гарний заїзд для авто . Перед будинком насаджено багато квітів є сад з фруктовими деревами. Гарна природа,чисте повітря ,гарного розвинена інфраструктура села,це все дасть вам можливість насолоджуватись життям наповну і просто відпочивати душею коли ви будете тут жити . В селі є школа,садочок,пошта ,магазини,медичний пункт, церква,база відпочинку. Від Насташка до Білоі Церкви 27 км Від Насташка до Київа 109 км Пряма траса Київ Одеса . Дуже зручне розташування села . Цікаво ? Телефонуйте.

ТЕРМІНОВО продам будинок в с. Насташка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам затишний будинок в (с. Насташка) Білоцерківського району , 100 км. від Києва по Одеській трасі. Будинок побудований в 2017 році. 2 поверха загальної площі 170 м2, 5 житлових кімнат. Металопластові вікна, туалет ванна сучасний кахель, столярка, опалення 2 котла ектрокотел + твердотоплевний котел. криша металочерепиця. Заведені всі комунікації ( світло, вода, каналізація), будинок в гарному косметичному ремонті. На ділянці біля будинку літня кухня, місце під сауну, криниця, сарай і господарські споруди, гараж, доглянутий молодий фруктовий сад. Рівна земельна ділянка. Цікава пропозиція Телефонуйте прямо зараз. Остаточна ціна буде обговорена з реальним покупцем! Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, повязаних з нерухомістю. Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендарів. Гарантуємо обєктивну оцінку, якісну рекламну компанію та юридичну підтримку. Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, і.т.п.

Продається затишний будинок
olx.ua