Продаються два житлових будинки на одній території. Один з яких в не завершеному стані. В м. Надвірна, які знаходиться в спокійному та екологічно чистому районі, 15 хвилин пішої ходи до центру міста, не далеко від паркової зони. На початку вулиці автобусна зупинка. З великої хати відкривається гарний краєвид на гори та Собор. Будинок двоповерховий, житлова 87,3 м2, має 3 житлових кімнат, коридор із сходами, кухня, санвузол, горище, веранда та велика комора. Кімнати частково з меблями. Кухонні меблі залишаються. На території є металевий гараж, великий сад та кущі сортових порічок, смородини, малини та агрусу. Територія має 20 сотих землі. Підведені всі комунікації, (міська вода та каналізація), газовий котел, бойлер, інтернет, підігрів підлоги в коридорі та ванній кімнаті, металопластикові вікна. Всі деталі за телефоном.

власник
Соборна
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі цегляний 3 кімнатний будинок з земельною ділянкою 10 сотих. Розташований будинок в центральній частині міста Надвірна, дорога з асфальтовим покриттям, виїзд на вул.Мазепи. Побудований з цегли на цементному фундаменті, перекриття залізобетонне, дах покритий двошарово- бляхою та шифером. Зовні будинок покритий декоративною штукатуркою. Загальна площа 97м2, житлова 53м2. Будинок загальною площею 97м2 вміщає 3 кімнати (дві окремих, одна прохідна), два коридори, дві кладовки, кухню, санвузол суміжний, паливна, погреб. Кухня мебльована, невеликої площі. В ванній кімнаті встановлена ванна. В кімнатах зроблений косметичний ремонт, на підлозі покладений паркет. Вікна у будинку замінені на металопластикові частково, в кімнатах відреставровані деревяні вікна (добре зроблені). Будинок має велику площу вільного призначення під дахом, можна зробити дві кімнати. Також є балкон, з якого відкривається неймовірний вигляд на гори. Опалення індивідуальне газове, встановлений одноконтурний котел. На підігрів води встановлена газова колонка. Земельна ділянка правильної прямокутної форми, огороджена парканом. На ділянці є літня кухня з добротним погребом, гараж. Будинок під охороною, встановлена система безпеки. Поряд розташований центр м.Надвірна, парк ім.І.Франка, магазини, ліцеї, дитячий садочок, ринок, відпочинкова зона біля озера, відділення банків, амбулаторія та лікарня. Ідеально підходить для сімейного проживання.

Хмельницького
rieltor.ua

Прод-ся домоволодіння в с Тисменичани Івано-Франківської ОТГ, що розташоване -15 км від обл центру Площа буд-ку 124 кв м ,що включає 1 поверх і мезонін, площа зем ділянки під буд-во- 25 сот і 22 сот городу На обійсті побудовані гараж з підвалом, літня кухня, господарське приміщення, альтанка На 1 поверсі -3 кімн, кухня, ванна, 2 с/в і котельня на 2 котли -газ і тверде паливо На 2 поверсі 3 кімнати і с/в Добрий житловий стан, дизайнерське рішення стель, паркет, добротня столярка. Залишаються всі меблі і техніка Домоволодіння обгороджене, асфальтний доїзд, автобусна зупинка рядом Ціна 65000 уо, торг В селі добре розвинута інфраструктура- середня школа, великий дитячий садок, церква, амбулаторія сімейної медицини, ЦНАП, аптека, магазини, міське сполучення-автоб- № 61-- проїзд 10 грн., безплатно- для пенсіонерів + Всі маршрути- на Надвірну, Буковель. В селі- Світлофор, тротуари, асфальтні вулиці

Козацька
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається приватний будинок в місті Надвірна (відстань від м. Івано-Франківська - 35км, відстань до туристичного міста Яремче - 20км, відстань до гірськолижного курорту Буковель - 60км.) - розташований в тихому та спокійному місці (район новозбудованих будинків), поруч супермаркет АТБ, об"їздна дорога та дорога в центр м. Надвірна. - площа земельної ділянки - 9-ть сотих - будинок цегляний, будувався для себе з якісних будівельних матеріалів: добротній фундамент, алюмінієва металочерепиця. - введений в експлуатацію, підведені всі комунікації (світло 10кВт 3-и фази, газ, центральна каналізація, власна свердловина для води), є охоронна сигналізація. - загальна площа будинку з гаражем 247м2, гараж площею 25м2 з автоматичними гаражними воротами - практичне, продумане планування будинку: 1-й поверх - паливна, санвузол, гардеробна, спальня або гостьова кімната, кухня та велика вітальня площею 32м2 з яких є вихід на велику терасу позаду будинку. Окрасою вітальні є діючий камін оброблений натуральним мрамором з розводкою теплових рукавів по кімнатах для додаткового обігріву будинку. Вітальня з каміном стане улюбленим місцем проведення дружніх сімейних вечорів. 2-й поверх - окрема гардеробна, великий санвузол площею 10м2, три окремі кімнати з гардеробними. В одній із кімнат є відкритий балкон з якого відкривається чудовий вигляд на гори. - в будинку якісно виконані всі внутрішні роботи: розводка опалення, води та каналізації, встановлено батареї опалення та газовий котел, зроблено розводку електрики по будинку, всюди покручений гіпсокартон, стіни підготовлені під фарбування. Встановлені міжкімнатні дерев"яні двері, дерев"яні сходи на другий поверх, підлога - дерев"яний паркет. Якщо бажаєте придбати цей чудовий будинок в мальовничому куточку Прикарпаття - телефонуйте!

польова
rieltor.ua

Продаж будинку в центральній частині м. Надвірна по вул. Стефаника. Будинок збудовано в 90х роках. Зайшли люди жити в 1995му. Ділянка 6 сот, поруч з будинком збудовано гараж з додатковими господарськими приміщеннями. Індивідуальне газове опалення, встановлено новий котел. Залізобетонне перекриття та металевий дах (цинкована бляха). Підлога - паркет, майже в ідеальному стані та без пошкоджень. Площі: будинок - 220 (житлова 110, допоміжна 102), гараж з коморами-40м.кв). Вода - є скважина (глибина 24м.) але потребує чистки. Каналізація - скептик, але є можливість підключення до центральної каналізації. Центр міста. 20 км до ТК "БУКОВЕЛЬ".

Продаж будинку в м. Надвірна поруч з ТК "БУКОВЕЛЬ"
olx.ua

Власний будинок, потрібний ремонт, проведені комунікації (газ, світло, каналізація), 5-10 хв пішком до центру, біля податкової Також на подвір‘ї є гараж, літня кухня та сарай, все з цегли Можливий торг За детальнішою інформацією телефонуйте :)

власник
Приватний Будинок Надвірна
olx.ua

Продається домоволодіння в селі Стримба Надвірнянська ОТГ - житловий будинок 170 м.кв. - матеріали стін блок, накриття черепиця - гараж 28 м.кв. - господарські споруди 60 м.кв. - криниця - огорожа по периметру ділянки - земельна ділянка 0,15 га - світло, газ - жила вулиця - рівнинний рельєф - відстань до центральної траси Н-09 - всього 400 метрів Перспектиний напрямок Відстань до Буковеля 45 км., до Надвірної 4 км.. до Яремча - 17 км. Поруч ліс... Телефонуйте... присутній торг

Житловий будинок 170 м.кв., с.Стримба
olx.ua

Телефонувати на Viber. Продам двоповерховий житловий будинок в м. Надвірна, район "дамби". Перший поверх після капітального ремонту 2017 році: - теплі підлоги на усьому поверсі, кожна кімната регулюється окремим краном, додатково встановлені батареї, - керамічна плитка на підлозі, все засипано, утрамбовано та залито з армовочною сіткою, клей Міра, - в кімнатах шпаклівка зроблена з нуля, - новий економний турбо котел Baxi. - нова ванна, туалет. Дві кімнати, кухня, роздільні туалет та ванна, два коридори, один з сходовою. По кухні: вся техніка куплена новою у 2017-му році (окрім холодильника), є вбудована посудомийка 60см., з кухні є вихід в підвал (кришка на амортизаторах, також викладена плиткою), сучасна розводка електрики. Два входи з броньованими високими дверима, у всій хаті м/п вікна. Газ реконструйовано також у 2017 році, нові труби від центральної труби, новий лічильник, газова труба відтягнута для утеплення на 20 см., є всі документи, все зроблено згідно вимог. Новий вихід в каналізацію на 160-тій трубі, зроблений плавним кутом. Другий поверх: частково добудований, потребує ремонту, виведено нове опалення з новими батареями та каналізацією. Вихід на третій поверх, що записаний в документах, як мансарда, в житлову площу не врахувається. Є дві кімнати, балкон та можливість зробити ще дві кімнати. Також мається оформлена добудова на котельню для твердопаливного котла (залито фундамент, виведено труби та електрику). На подвірї знаходиться гараж, стайня та підсобні приміщення, курник. Власна свердловина та каналізація. Практично все залишаємо, як по техніці, так і по меблях. До річки 2 хв. пішки (жоднього разу не затоплювало), 5-7 хв. пішки до школи, поліклініки, лікарні, 10 - до садочка, 15 - в центр міста, сучасний магазин поруч. Тиха та спокійна тупікова вулиця, безпроблемні сусіди. Причина продажу - переїзд на ПМЖ. На даний час закордоном. Телефонуйте на Вайбер за номером, що вказаний. Є кому показати хату.

власник
Продаж будинку м. Надвірна . Телефонувати на Viber
olx.ua

Продається житловий будинок (незавершене будівництво) смт. Делятин - площа будинку 300 м.кв. - площа земельної ділянки 0,15 га - чудовий доїзд (80% асфальт + 20% насипна щебенева) - огорожа - кам`яний паркан - два поверхи, цоколь з гаражами та тех. приміщеннями - матеріали стін коломийська цегла - монолітне перекриття - штукатурка, вагонка - розведена електрика - вікна дерев`яні - накриття металочерепиця - рівнинна ділянка з краєвидами на гори Деталі за телефоном

Будинок (незавершене будівництво) 300 м.кв., смт. Делятин
olx.ua

Продам особняк в м. Надвірна, загальна площа 198 м/кв, житлова 86,5. Будинок знаходиться в спокійному районі, близько озера. Житловий стан, 2 поверхи, 5 кімнат, 2 санвузла, кладова, горище, великий підвал, підігрів підлоги. Земельна ділянка 6 сотих, великий гараж, літня кухня. Всі комунікації працюють. Ціна 85000 $ Детальніше по телефону. 05*********25

Продається будинок в м. Надвірна
olx.ua

Продається будинок з літньою кухнею, гаражем в с. Тисменичани . Ділянка 20 соток. Великий родючий сад та город. Окремо є пивниця для зберігання овочів та консервацій. Є газове опалення та додатково є 3 пічки на дровах. Будинок площею 74 кв. м. Багато квітів, є кущі малини, смородини, жимолості, лохини, аґрусу, висаджені дерева шовковиці, абрикосу, персики, хурма та фундук. Ціна 45000$.

власник
Будинок з ділянкою 20 соток
olx.ua

Терміново!! Зниження ціни!! Було 47000 стало 45000$ Продаж житлового будинку в селі Тисменичани Будинок має площу 80м2 Будинок цегляний 70х років, поміняно вікна, підлога дерев’яна Зроблено косм ремонт В будинку залишається все що є на фото; меблі, шафи, посуд Можливий Торг - Реальному покупцю!!! Будинок Знаходиться попри дорогу ! Але шуму в будинку не чути!! Їздить міський транспорт, муніципальний 49 та 61 автобус з франківська! Поруч Зупинка, магазини та церква а також , Поліклініка дитсадок та школа , муз школа ! Все близько та в пішій доступності ! На ділянці є гараж цегляний на 1 авто, та гараж раніше побудований , літня кухня! В буд є газ, є пічне опалення та газове , є пічка «грубка « Наявність дрів що стане мін на рік часу в користуванні В літній кухні є газ, колонка плюс пічка де можна готувати їжу Три кімнати, одна прохідна Септик на вулиці неподалік літньої кухню ( в літній кухні є; пралка, ванна, газ колонка , насос на скважину, та газ. плита ) Скважина 7 м діюча , вода хороша та смачна!! Багато плодових дерев( яблука, груша, вишня, горіх) Перекрит дах , в гаражі є світло ! Поруч в 1 км річка надвірнянська бистриця Заг площа ділянки 20 сот Відстань від франківська 15 км Напрям надвірна -Буковель Дорога асфальтована !! Більш детал на інформація доступна Є Можливість скинути відео

Продаж будинку
olx.ua

Представляємо вашій увазі чудовий двоповерховий будинок, розташований у селі Цуцилів, який розташований у тихому місці та затишному оточенні природи. Будинок має площу 142 м2, що дає великий простір для ваших потреб та задумів. Додатково ви отримуєте земельну ділянку площею 22 сотих, на якій ви можете створити власний куток спокою та краси. Світло було зведено до будинку. На першому поверсі розташовані вітальня, кухня, санвузол, окрема кімната та коридор, а також гараж, що забезпечить вам місце для зберігання автомобіля чи можливість змінити майстерню. На другому поверсі розташовані дві кімнати та додатковий санвузол. Для отримання додаткової інформації та домовленості про огляд будинку звертайтеся за номером

Продаж будинку у мальовничій місцевості
olx.ua

Продаж, особняк в м. Делятин (кінець Делятина початок Яремча). Площа будинку 204,2м.кв, площа земельної ділянки 20сот. 1поверх цегла, 2поверх дерево. Залишається все що на фото. На територій також є гараж площею 32,8м.кв, літня кухня 37,7м.кв, комора 14м.кв. Будинок можна використовувати як для особистого проживання так і здачі в оренду. Щоб оглянути телефонуйте: 09********29 - Петро

Продаж будинку в горах.
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ !!! ГОТОВОГО ОСОБНЯКУ В ГІРСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ 207 КВ.М + ГАРАЖ! Продається затишний двоповерховий будинок зі зручним розташуванням: біля дороги Івано-Франківськ- Надвірна. 5хв до Надвірної, 25хв до Івано-Франківська, година часу і ви на гірськолижному курорті Буковель. Красиві краєвиди з вікна на гори! Розвинена інфраструктура: поруч школа, садочок, магазини, заклади харчування, транспортна зупинка, зручне транспортне сполучення. Утеплений будинок площею 207 м.кв з благоустроєм, великим гаражем із сучасними воротами і ділянкою 10 сотих. На подвірї є все для комфортного відпочинку - альтанка, мангал, гойдалка. Автономне газове опалення, тепла підлога, камін, який не тільки прикрашає будинок і створює затишок, але й обігріває практично всі кімнати, що дуже зручно і економно. Є великий запас дров. На першому поверсі знаходиться коридор, гардеробна, велика ванна кімната, простора кухня, столова, вітальня і кладова. На другому поверсі три великі спальні, гардеробна, коридор і ванна кімната. Є також горище, підвал для консервацій і підвал з облаштованою кухнею. Абсолютно все робилось для свого комфортного проживання. Є WI-FI. Все меблеве та технічне наповнення будинку - залишається. 130 000$ Можливий торг!

власник
ТЕРМІНОВО! Продається будинок площею 207 м.кв. з каміном і гаражем!
olx.ua

Продається добротний цегляний будинок, по вулиці Винниченка 28 Дата побудови 1994-1996. Житлова площа 107,6 кв.м. 10 соток землі. На території знаходиться цегляний будиночок з літньою кухнею 15,7 кв.м., з ванною, туалетом, а також 2 кімнатки під лазню. Поряд цегляний сарай 20,5 кв.м.. Є теплиця, сад, альтанка 13,0 кв.м.. У будинку 4 кімнати. 1 кімната та першому і 3 кімнати на другому поверсі. На кожному поверсі є кухня, ванна, туалет. На першому поверсі через кухню можна пройти у велику комору, де є спуск у бункер. Там можна зберігати продукти. З комори можна вийти у просторий гараж. У будинку частково залишається меблі. Один власник. Усі документи на землю та на будинок у порядку. Можу надіслати особистим повідомленням. Ціна 80 000$. Можливо невеликий торг реальним покупцям.

Продаж цегляного будинку \ 10 соток \ м.Надвірна
olx.ua

Продається затишний жилий будинок м.Надвірна з меблями та технікою. Будинок з усіма зручностями. Знаходиться в центрі Надвірної, поруч школа садочок та коледж. В будинку: 4 кімнати Кухня велика Коридор Санвузол суміжний Опалення: газовий котел. Будинок утеплений, дах металочерепиця, фасад фальшбрус. На території є також великий гараж, кладова, комора для зберігання продуктів. Також є мангал, альтанка та гойдалка з дерева. Подвірʼя доглянуте засаджене декоративними деревами в бруківці та заду подвірʼя є великий сад. Дуже порядні та гарні сусіди. Є все для комфортного проживання! Будинок вартий уваги в дуже хорошому стані! Звертайтесь за номером телефону, розкажу більш детальніше та договоримось за показ!

Затишний дім в Надвірній
olx.ua

Продаж хорощшого будинку в с. Тисменичани це 15 кілометрів від м. Івано-Франківськ в напрямку карпат. Також це село входить до територіальної громади м. Івано-Франківськ, регулярно їздить комунальний комфортабельний автобус. Будинок знаходиться у тихій зоні блище до центру села. 17 соток землі, площа 212 м2 включно з гаражом та верандою. Будувався будинок якісно, також зведено на доброму фундаменті. будинок введено в експлуатацію, документи готові до переоформлення.

Продаж будинку з документами, Тисменичани
olx.ua

Пропоную будинок для людей, які цінують природу, затишок та простір. Домоволодіння знаходиться в с. Стримба (біля м. Надвірна). Приватна територія приємно вражає своїм простором S=50сот. на якій знаходяться: • Добротний цегляний будинок S= 103,1кв.м, який побудовано на підвищенні,(звідки спостерігаються гори), накритий бляхою; • Погріб S=29кв.м, має Н=1,60м (стіни бетонні), який на даний час може знадобитися як «бомбосховище»; • Літня цегляна кухня (газ.плита і велика піч, для сушіння фруктів та приготування їжі); • Цегляний сарай, S=36,3кв.м, + стодола для зберігання сіна ( або можна використовувати під гараж) та цегляна вбиральня з бетонованою вигрібною ямою; • Колодязь; • Для відпочинку – дерев’яна альтанка; • На земельній ділянці S= 25сот розташований сад з плодовими деревами та власним ставом, в якому можна запускати мальків риби. В даному житлі є все необхідне для комфортного проживання: с/в (душова кабіна), бойлер на гарячу воду, автономне опалення, своя вода, септик, а також достатня кількість підсобних приміщень для вирішення всіх побутових потреб. Але особливу увагу привертає гараж-майстерня S=43кв.м, та висотою -4.70м, який ззовні має цегляні стіни, а всередині – бетоновані, стеля має бетонне перекриття, що дозволило змонтувати швелер для ремонту автомобілів. В приміщенні є також оглядова яма, глибиною 2.20м., заведено світло (3 фази), а також підведено газ. Гараж розрахований на два автомобіля. Додатково для ведення сільськогосподарських робіт можна придбати земельні ділянки, які розташовані зовсім поруч біля даної садиби. Поспішайте! Цей об’єкт саме для тих, хто хоче зробити вигідне капіталовкладення не тільки для проживання, але і для розвитку бізнесу. Ціна: 68 000у.о. (без комісії)

Домоволодіння в с.Стримба (околиця м.Надвірна)
olx.ua