Продається будинок у Закарпатській області, Мукачівському районі, село Ракошино. Ціна - 48000 доларів США. Площа будинку 86 квадратних метрів, на ділянці площею 25 соток. У будинку є 2 спальні, один поверх. Відстань до міста - 7 кілометрів. В будинку зроблений косметичний ремонт, в дворі є гараж, колодязь з питною водою, багато плодових дерев. Хороше місце для спокійного та затишного життя на природі.

Продаж будинку у Ракошині.
olx.ua

Продається будинок в с.Баркасово. Загальна площа будинку 175 кв.м . 5 кімнат кухня ванна кімната котельня Є земельна ділянка 25 сот. У дворі сарай та гараж. Поруч добре розвинута інфраструктура. Комісія агенству. Додаткова інформація за ном.тел: 09******86

Продається будинок
olx.ua

Продаж будинку від власника! В.Коропець, тиха вулиця. Власна земельна ділянка 10 сот! Готовий паркан по периметру! Площа 220м. кв. два поверхи! На першому поверсі розташовані сан.вузол, коридор, кухня, техприміщення, тераса і зал! На другому поверсі сан.вузол, 3 кімнати, 2 гардеробні, балкон! Покрівля металочерепиця, дах утеплено ватою 20см.! На першому поверсі встановлено водяний підігрів підлоги! Встановлено септик та скважину (54м), є гараж! При будівництві використано тільки якісні будівельні матеріали!

власник
Продам будинок (від власника)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Домоволодіння в межах міста Мукачево (перша вулиця в с.Павшино), яке знаходиться по вулиці Нова, с. Павшино. Добротний будинок (1996 р.п.), гараж, сараі (різні господарські споруди). Загальна площа 255 кв.м, житлова площа 105 кв., дві кухні та 5 житлових кімнат . Косметичний ремонт, індивідуальне газове опалення. Тиха та престижна вулиця, асфальтована, всі комунікації. Гарні сусіди. Земельна ділянка приватизована 13 сот. За більш детальною інформацією дзвоніть по телефонам, Комісія агенства.

Будинок Павшино вул.Нова
olx.ua

Продам просторий будинок, недалеко від м. Мукачево (4км. с.Ключарки). Центральна вулиця. Будинок житловий: загальна площа в цілому становить 79,7 м.кв., житлова площа 46,4. (3 кімнати, кухня, ванна кімната, кладовка, коридор, варанда). Прибудинкова територія : просторий двір, є підвал, гараж , літня кухня, хлів. До будинка є земельна ділянка площею 12 сотин. (родюча земля), є сад, виноградник, фруктові дерева. Будинок продається разом з меблями.

власник
Продається житловий будинок  5 км від м. Мукачево
olx.ua

Продам будинок на великій земельній ділянці 15 соток. Також є гараж з літньою кухньою і пивницею. Є фруктовий сад .будинок побудований з цегли є фото поетапного будівництва. Всі деталі по телефону. Павшино молодіжна 4

власник
Продам будинок з великою ділянкою
olx.ua

Продається 4-х кімнатний будинок в районі Підгоряно. Загальна площа становить 103.5 кв.м.+56.4 кв.м.(гараж, майстерня, підвал) житлова 56,2 кв.м.Шість соток. приватизованої земельної ділянки. Всі комунікації. Є можливість переплануаання. Тиха асфальтована вулиця. Поряд магазини, ринок, аптека т.щ.добре розвинена інфраструктура. С.ц.75000$ Комісія агентству 2 %

Продається 4х кімнатний будинок в р-н Підгоряно
olx.ua

В будинку 6 кімнат Два двори 25 соток землі. Гараж сарай 3 корідора, кладовка, вана.

власник
Часний Будинок 80м2
olx.ua

Продається будинок в с. Кальник, вул. Мукачівська, 76. Будинок 4 кімнати, коридор, комора. У дворі окремо автономна жила літня кухня: коридор, кімната, кухня, ванна, комора. Централізоване газопостачання, опалення - конвектори + у кімнатах кахельні печі. Центральне водопостачання + колодязь 12м. Прибудова: хлів, гараж, дроварня, сінаж. 50 сот. Землі, ширина ділянки 24м. (Подвійна ділянка). Великий фруктовий сад більше 100дерев, Родючий фундук 75 кущів, грецькі горіхи, виноградник. Інфраструктура, середня школа, дитячий садок, продуктові магазини, центральна вулиця, автозупинка 10м. Село знаходиться 16км від м. Мукачева. Звертатись за телефоном +38********04

власник
Продається будинок
olx.ua

Домоволодіння в селі Великі Лучки Мукачівського району. В домоволодіння входить: Житловий будинок 62 кв.м, літня кухня 55 кв.м. (З ремонтом), гараж, господарські споруди. Земельна ділянка приватизована площею 25 сот, ширина ділянки 45 метрів. Будинок 62 квм - потребує капітального ремонту. Літня кухня 55 квм, з ремонтом і частково з меблями (всі фото з внутрішнім ремонтом літньої кухні). Опалення - газовий 2х контурний котел, теплий пол, керамічна плитка. Дві житлові кімнати (одна із них прохідна), вікна і вхідні двері м/п із зовнішніми алюмінієвими жалюзями. Дах на літній кухні новий - металочерепиця, на будинку шифер. Прибудинкові доріжки бетоновані. Є багато декоративних зелених насаджень, фруктовий сад, город. Огороджено. Комісія агенства 2 відсотки від ціни продажу.

Будинок Великі Лучки
olx.ua

Продається будинок в Мукачівському районі село Лалово вул. Миру 11. До міста 10 хв їзди (8 км) Загальна площа 71,2 кв.м. і житлова площа 35,9 кв.м. Є мансардний етаж без ремонту. Житловий будинок має споруди: літня кухня, Гараж, Сарай, Вбиральня, Колодязь, Котельня. Будинок має зручне розташування поруч є магазин, пекарня, школа, дитячий садок. Перегляд будинку за домовленістю. За детальною інформацією телефонуйте за номером +38********77.

власник
Продається будинок в Мукачівському районі
olx.ua

ЄВРОРЕМОНТ.Зроблено все для комфортного проживання! Заміна даху.Утеплення будинку.Замінена електропроводка.Металопластикові вікна. Вода, ванна,санвузел в будинку. Газове опалення.Частково тепла підлога. Центральна вода та свердловина! Літня кухня. Гараж на дистанційному керуванні. Інфраструктура поряд! ПРИВАБЛИВО! Дзвоніть!

Продаж Дерцен Будинок ЗАХОДЬ та ЖИВИ
olx.ua

Продаю будинок в с. Пістрялово з земельною ділянкою під садівництво. 10км від м.Мукачево. У дворі є 2 житлові будинки основний і над гаражем (докл. На фото) Електрика, газ і колодязь у дворі. Основний будинок потребує капітального ремонту, а над гаражем косметичного . Загальна земельна площа 35 соток. продаж без посередників, додаткові фото на вимогу, торг доречний. Недалеко є озеро, в кінці участку відразу ліс, дуже гарна спокіцна місцевість . Додаткова інформація по телефону 05******60

власник
Будинок , продаеться будинок
olx.ua

Вигідно! Великий будинок- 140м, розташований на ділянці 21 сот.землі. Гараж. Бесідка,підсобні приміщення . Ванна,вода в будинку. Заходьте та живіть або оновлюйте на свій смак та радійте життю в спокійному місці!Комісія.Пишіть.Дзвоніть!

Продаж ТЕ ЩО ТРЕБА Дешево
olx.ua

Будинок розташований в с. Нове Давидково (центр села)- Мукачівська територіальна громада, на зем. ділянці площею 0,25 га. Сад і город - 0,15 га (додатково). У будинку 3 кімнати, великий хол, 2 кухні, ванна кімната, комора, просторе горище та підвал. На території гараж й інші підсобні приміщення. Також є криниця і виноградник. Церква, школа, дитячий майданчик, магазини, поліклініка та аптека-поруч. Усі комунікації підведено.

власник
Будинок в Закарпатті
olx.ua

Продам двоповерховий житловий будинок за адресою смт Кольчино вул. Шелестівська. Є всі комунікації, отоплення газ/дрова. Наявності гараж, дві кладовки, сарай. Сад з фруктовими деревами, малина,огород. Є два входа в будинок, два балкони,в будинку косметичний ремонт. Неподалік є школа,садик,магазин,автобусна зупинка.За більш детальною інформацією телефонуйте. Реальному покупцю торг.

власник
Продаю Дом в кольчині
olx.ua

Продається будинок в с.Станово Від Мукачева 12 км також всі прилеглі до нього побудови, із великою за площею ділянкою , садом - в центрі села! Місце дуже гарне, поруч зупинка, церква, дит.садок. Будинок -60 кв.м Є окрема Житлова Літня Кухня 30 кв.м Хлів, корівник-20 кв.м, сарай-50 кв.м гараж-20 кв.м, Під основним будинком є добротний Підвал (пивниця) із каменю. Продаю разом з усіма господарськими приладдями. Біля будинку є власний плодючий сад. Світло є / газ на ділянці / проведена гірська питна вода ( із сильним напором є постійно, самотьоком!)+гаряча вода є. (Додаткові фото та відео огляд , скину у вайбер). Документи в порядку, є приватизація на будинок та на всі прилеглі до неї побудови, також кадастровий на землю! Дзвоніть домовимося, торг присутній!

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в Мукачівському районі, в селищі Страбичово. Площа будинку становить 171 квадратних метрів, на ділянці площею 8 соток. У будинку є 5 спалень, розташованих на одному поверсі. Під основною будівлею підвальне приміщення, також є горище та гараж. Відстань до найближчого міста - 17 кілометрів. Будинок знаходиться в прекрасному місці, оточений природою. Придбайте цей затишний будинок та насолоджуйтесь спокоєм та комфортом, які він надає. Можливий торг. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтесь за телефоном +38********89 Тетяна.

Продається будинок неподалік Мукачева
olx.ua

Продаж домогосподарства в селі Старе Давидково вул. миру 99. На земельній ділянці 0.45 соток (в кінці городу річка) знаходиться будинок із цегли. літня кухня на три кімнати. Окрема споруда із гаражом та хлівом 50/50. Тиха асвальтована вулиця

власник
Продаж домогосподарства(будинок. літня кухня. гараж із хлівом
olx.ua

Двохповерховий будинок за 4 км на захід від Мукачівського замку. На верхньому поверсі три кімнати, великий коридор, кухня й ванна кімната. Нижній поверх цокольний. Можна зробити гараж, кімнату для приїжджих гостей й ванну, гардеробну чи кімнату для зберігання концервації, круп, овочів... В будинку підключена елекроенергія, є вода. За додатковими питаннями пишіть у Viber

власник
Будинок 18соток біля Мукачева
olx.ua

Продається будинок в селі Пістрялово біля озера !!! 100 кв метрів - 4 кімнати. Опалення: газове на дровах пічне . На дворі літня кухня. Гараж. Підвал Поряд :амбулаторія , церква , магазин , кафе , Нова пошта , Укрпошта , школа , садочок . Великий затишний сад з плодовими та декоративними деревами. Земельна ділянка 1 гектар 18 сотин . Цю землю можна використати для власного бізнесу , ( зони відпочинку ) . Ціна 73000 $ Можливий торг . Комісія агенству .

Будинок не далеко від Мукачева
olx.ua

Продається 2 поверховий будинок с. Павшино (10 хв до Мукачева ) З ділянкою 21 сот Власний колодязь Двір обкладений плиткою Нові вікна та двері Внутрі євроремонт Є гараж Ціна 95000$

власник
Будинок 2 поверховий
olx.ua

Продається будинок у затишному місці, чудова альтернатива квартирі! 9км до центру Мукачево, Цоколь 110м.кв (з гаражем), 2-й поверх 46м.кв та 70м.кв шикарної деревʼяної тераси на якій можна чудово проводити час. Всі документи в порядку, будинок ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ, будували для себе тому на якості не економили. Дуже затишне місце, ділянка 7 соток, навколо ліс, хороші сусіди, нова асфальтована дорога прям до самого будинку. Магазин та школа. Недалеко база вілпочинку. Своя сверлповина 47м. в скалі! Хороший насос та комплектуючі. Септик шість кілець з переливом. Підключено 10кВт електроенергії з лічильником день/ніч. Дах профнастил утеленний базальтовою ватою 200мм Будинок з газоблоку(2-й поверх), Унергоний, вечі ній з дзеркальним покриттям на терасі та посиленні петлі Фасад клік-фальц та дерево Дах цоколя під терасою з гідроізоляцією. В будинку залита чистова стяжка Вода та каналізація розведена по будинку та залита в стяжку. Ій поверх треба робити стяжку. Будинок знаходиться не далеко від Мукачево. Є відеоогляд. Продаж від власника

власник
Продаж будинку Чинадієво
olx.ua

Cімейний будинок на Закарпатті Мукачівському районі, селі Дерцен Продається 2-х поверховий приватизований сімейний будинок, придатний для спільного проживання трьох поколінь. 240 м2 брутто на 2 рівнях, з приватизованою ділянкою в с.Дерцен на Закарпатті Cпілкування тільки в повідомленні через OLX Коротко про село! Село розташоване за 15 кілометрів від найзручнішого для життя Закарпаття міста Мукачева. У селі проживає близько 2800 осіб. В селі є культурний будинок, школа, дитячий садок, футбольна академія, ресторан, пожежна частина, аптека, лікарня, стоматолог, водопровід, газ, інтернет. Лише за 25 кілометрів від села проходить західний кордон України, яка межує з багатьма країнами Європейського Союзу. Про будинок Будинок на краю села, безтурботне місце на природі. Карпатський масив можна побачити з вершини пагорба після 100-метрової прогулянки. Багато можливостей для піших прогулянок, ліс, поля, канали. Огороджений будинок. Будівництво будинку було завершено в 2000 році. Будинок придатний для проживання, але потребує ремонту. Замін зовнішні двері та вікон, перефарбування стін. Крім того, потребує ремонту тепломережа B будинку підведені газ, вода, електрика. Загальна площа будинку брутто 240 кв.м на 2 рівнях. На першому поверсі знаходиться кухня, ванна кімната, підвал, 2 кімнати та коридори, які зєднують кімнати. кожна кімната виходить окремо з коридору. На другому поверсі 2 кімнати, Шафа для одягу, склад, арочна відкрита вітальня з каміном(Лише для декоративних цілей, не функціонує), коридори, та арочна відкрита тераса з панорамою на село та гори Береги. Будинок можна переробити на 6 кімнат, закривши вітальню та терасу по 20 квадратних метрів кожна. На подвірї доглянута скошена трава, бетонний підїзний гараж, 3-кімнатна кладова, колодязь бетонне кільце 20м. Він піклується про потреби сімї та полив саду. Перший поверх цегляний, другий поверх цегляний глинобитний, деревяні двері та вікна - які потребують заміни. Покрівля sиферной. Будинок можна придбати лише за готівку і одноразовим платежем. Cпілкування тільки в повідомленні через OLX Дякую за читання!

власник
Cімейний будинок на Закарпатті Мукачівському районі, селі Дерцен
olx.ua