Будинок з земельною ділянкою в с. Нижчий Ольчедаїв (25км від Могилева Подільського). Мальовниче місце, гарна природа. Посадкова площа (орна земля) - 30 соток. На подвірї 3 будівлі: хата і сарай з кухнею та гаражем. На 7-му фото - план хати (див. фото 1-6). Площа хати - 91 кв. м. На подвірї - криниця. Біля городу - ставок і лісок. Насаджено багато горіхових дерев. Будинок та земля приватизовані. Ціна з торгом.

власник
Будинок в с. Нижчий Ольчедаїв (25км від Могилева Подільського)
olx.ua

Продам будинок. Земля ПРИВАТИЗОВАНА!!! ОТГ Віранда , коридор, 2 кімнати. Пічне отоплення , 1 груба на 2 кімнати. Сарай , гараж , поблизу до центральної дороги в одночас дуже тихо і затишно , мальовничі краєвиди, садок(запущений), виноград та грядка на подвірї. Є можливість провести собі воду , не далеко криниця ! Газ та вода відсутні. Для кражчого розуміння потрібно їхати дивитися. Багато переваг но і недоліків також достатньо. 06******49 - Валентина Іванівна

власник
Продам будинок з приватизованою землею
olx.ua

Продам велику ділянку на Дністрі з будинком. Дві чаші басейну. Вид шикарний на Молдову та Дністер. Немія. Вул.Дністрова. При дорозі у бік Серебрії. Є гараж та майстерня. Потребує все капіталовкладень. Призначення широке, як для родового особняка так великого комерційного застосування. Хостел, оздоровчий центр та багато іншого.

Продам будинок в Немії з ділянкою на Дністрі.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаємо милий будинок або дачу в Могилів-Подільському районі неподалік від маленької річки.Прикордонна спокійна зона. Земельна ділянка 24 сотки, будинок 93 кв.м. У будинку 4 кімнати, в трьох з яких косметичний ремонт, дві нових грубки, пластикові вікна, деревяні двері. Є власна криниця, обладнана насосом, є можливість провести воду в хату. На ділянці є літня кухня, гараж, підвал, сарай. Біля будинку є кіоск з продуктами. Маршрутки з Могилева-Подільського ходять 4-5 разів на день, гарні сусіди, хороше спокійне місце. В селі є дитсадок, школа, лікарня, магазини, нова пошта. Звертайтесь, реальним покупцям можливий торг.

власник
ТЕРМІНОВО! Продам будинок в с.Яришів
olx.ua