Центр Київщини, Карапиші - сучасне село з працюючим господарством, тут і своя пекарня, цех по виготовленню напівфабрикатів, свої «Карапишівські ковбаси». Тут сучасний центр з фонтанами, велика школа, дитячий садочок, спортивна школа, санаторій, церкви. Карапиші мають свої супермаркети, відділення Нової Почти, аптеку, ресторан, готель та Кавʼярню у Карапишах. Чому варто описати це в оголошенні, тому що це і є якістю та комфортом проживання в даному селі. А ще Карапиші, це 100 км від Києва, зручне сполучення маршрутками та залізницею - в селі 3(три) зупинки електропотяга, що говорить про величину населеного пункту та про можливість мати малу відстань від станції. Будинок, який ви бажаєте придбати, знаходиться в центрі села. Від залізничної станції 5 хв пішки. До самого центра з маркетом, аптекою, школою, садочком до 5 хв. Будинок - заходь, живи і насолоджуйся життям. Навіть посаджений город. Площа будинку 110 м2 - 4 житлові окремі кімнати, кухня, санвузол з усіма зручностями, прекрасний зимовий сад + тераса на мансарді. Прибудинкова територія засаджена квітами та вимощена плиткою. Багато допоміжних будівель - це і великий господарський блок з літньою кухнею (газ, піч). Гараж з оглядовою ямою, сарай для курей, щоб несли вам золоті яйця, погріб для зберігання запасів. Родзинкою нашого будинковолодіння є облаштована лазня з каміном, яка надасть сили і енергії, а ще море задоволення! Всі документи в порядку! Земельна ділянка 45 сот чорнозему, приватизована! Про Карапиші ще можна багато писати, розповідати, а можна комфортно проживати! Ще забула уточнити, хто любить влітку купатися та засмагати, Карапиші багаті на ставки та озера.

можливий продаж по єОселя
Богуславська, 1
rieltor.ua

Вітаю, Продається 3 кімнатна квартира, знаходиться на 2 поверсі 4 квартирного будинку з окремим входом. Також, біля будинку знаходиться 2 поверховий гараж (+ погреб) і 0,5 соток землі із садом. Квартира з індивідуальним газовим опаленням + бойлер, з можливостю переобладнання на опалення твердим паливом. Квартира з мебелью. Вікна замінені на спіклопакети. Зручні підїзди. На фото можете побачити до будований балкон з сторони кухні, а також є можливість обладання масандри над квартирою. Квартира суха і світла. Недалеко від квартири знаходяться: - ліцей (около 300-500 м.) - дитячий садок (около 600-800 м.) В разі питань телефонуйте за номерами: +38********77 / +38********02

Миронівка , Київська область, Продаж квартири
olx.ua

Срочно!!!!Торг! Дом в селе Пии. Двор , огород , Земельный участок рядом с домом. На территории находятся: гараж, сараи, летняя кухня, погреб, туалет, колодец ,сад.

власник
Продам дом в селе Пии
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається частина будинку окремий вхід, своя приватизована земельна ділянка 10 соток, на ділянці сарай гараж погріб криниця. Будинок загальною площею 65,6м.кв. житлова 34,3.допоміжна31,3.в будинку 2 спальні зала, коридор кухня веранда. Ванна кімната. Туалет на вулиці. Опалення газовий котел.3 фази. Вікна металопластикові.Вода заведена в будинок, є каналізація. Вулиця асфальтована.Тихе місце ,до ставка 50м. До базару АТБ ЄКО Парку Героїв Небесної Сотні 10хв пішки. Вул Ярослава Мудрого ( бувша Пушкіна) документи в порядку.

власник
Продам будинок в центрі Миронівки
olx.ua

Продається будинок, нкологічно чисте місце. Трахтемирівськиц заповідник, берег Дніпра, с. Великий Букрин, Мироновський район, Київська обл. Будинок 2х поверховий, 108,5м.кв. повністю облаштован, є меблі, каналізація, горяча та холодна вода . Душ, туалет, сауна, кухня , три спальні, камінна, коридор. Ділянка 12 соток, гараж, качеля, гамак, забор, бассейн, на ділянці фруктові дерева.

власник
Продається будинок, с. Великий Букрин
olx.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ У ЛІСІ У МІСТІ . Спроектовано компанією YODEZEEN , лідера українського і світового дизайну . Площа ділянки 35 соток . Загальна площа будинку 850 м.кв., жилої 209 м.кв., басейн 18 м., тренажерний зал , кухня 38 м.кв. із терасою 45 м.кв., гараж 59 м.кв. Просторе підвальне приміщення 175 м.кв. із жилою зоною для персоналу 37 м.кв. Всі проектно-будівельні і архітектурні креслення виповненні у відповідності до умов нормативних документів України . ОПАЛЕННЯ будинку передбачено водяною системою «тепла підлога», «теплі стіни», додатково встановлені радіатори Ardonia. Основне джерело тепла - газовий котел Vissmann Vitodent , автоматика котельної Vissmann / Німеччина . Роздача припливного та витяжного повітря з приміщень здійснюється через дизайнерські регульовані щілинні дифузори Model Look. Вікна із алюмінієвого ароіфлю компанії Aluprof із підвищеними тепло-технічними характеристиками , додатково встановлені внутрішньополові конвектори . Товщина стін до 0,53 м. У зовнішньому оздобленні використано облицювальну плитку компанії АВС klinkergruppe / Німеччина . В інтерєрі використано широкоформатну плитку італійських виробників : Rex , Antonio Luppi , Marazzi. Вхідні двері Внутрішні двері типу «від полу до стелі» із посиленим алюмінієвим профілем під колір стін . ФАЛЬЦЕВА покрівля виконана із металу Arcelor Mittal завтовшки 0,5 мм./ Німеччина . Водостічна система Galleco Sta 12 / алюміній / із системою підігріву. КУХНЯ та просторий диван компанії Poliform Деталі Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляно-монолітний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Підїзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 33 сотки. Висота стелі 3.2 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 20 метрів. Газ природний. ХОЛОДНА вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку 4 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Є підігрів підлоги. Тип кухні - прохідна. Стіни фарба, стеля підвісна. Вікна алюмінієві, нові. Міжкімнатні двері нові. Є дах. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. Будинок побудований в 2023 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, басейн. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Охорона. Поруч є розважальні заклади, школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка / озеро, ліс. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Конфіденційність гарантуємо, Дзвоніть. АН "Ваш Успіх". Запрошуємо до співпраці власників.

Продажа нового дома в лесу в городке .село Козин
olx.ua

Продам будинок квартиру з своїм власним двором огореженим в селі Центральне..З всіма зручностями.Кухня,2 жилі здорові кімнати,туалет,ванна окремі,є отоплення,болєр,вода гаряча та холодна,газ.В дворі є гараж невеличкий,погріб кладова та сарай,двір здоровий гарний на дворі також є вода,є грядки для посадки, є малина в дворі,коло двору горіхи та яблуні,абрикоси.Є школа, садок,магазини, пошта,лікарня,ходять часто маршрутки як на Миронівку так і на Київ.Є парк відпочинку.Вся інформація по телефону.Торг.

власник
Продам будинок  квартиру з своїм власним двором в с.Центральне
olx.ua

Цей чудовий особняк із білої цегли стоїть майже як королівський палац, вражаючи своєю величчю та привабливістю. Його двоповерхова архітектура та площа 120 квадратних метрів вражає своєю величчю та витонченістю. Знаходиться він на земельній ділянці площею 25 соток, яка розташована прямо над берегом ставка, де кожен ранок розпочинається з казкового краєвиду. Усередині будинку вас зустрічають 5 просторих кімнат, передпокій площею 20 квадратних метрів та кухня, яка обладнана всім необхідним для комфортного готування: газова плита, електродуховка, холодильник та мікрохвильова піч. Ванна кімната омріяного розміру з ванною, душем, пральною машиною та всім необхідним для вас. Опалення в будинку забезпечується двома системами: водяними радіаторами, що працюють за допомогою газового котла, а також котлом для твердого палива, який забезпечує додаткову економічність та ефективність. Вікна виготовлені з металопластика з трьома камерами для максимального захисту від холоду та шуму, підлога зроблена з натурального дерева, а також підведений інтернет для вашої зручності. Подвіря, що прилегло до будинку, віддзеркалює вашу пристрасть до краси та порядку: воно викладене плиткою, сад огороджений металевим забором, а дві ворота створюють почуття захищеності та комфорту. У подвірї розташовані гараж, підвал зі стелажами та засіками, а також великий сад, виноградник та город, де ви зможете вирощувати свої власні овочі та фрукти. Цей особняк - справжній втілення мрії про ідеальне житло, де поєднуються затишок, комфорт та розкош, ідеальне місце для життя вашоєї родини! Комісійні АН сплачує Покупець! Юридична консультація з купівлі нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно! З повагою Ideal Homе Номер оголошення на сайті компанії: SH-191-623-LX. Марченко Анатолий Васильович, +38**************59, +38**************61.

Продам будинок с. Росава  майже як королівський палац,
olx.ua

Асфальтована дорога, проведене світло і газ, великий город, земля чорнозем, в кінці городу є берег. Колодязь у дворі, є сарай, гараж, літня кухня, майстерня, погріб, садок. Профільний забор. 5 хв до зупинки (автобуси їздять часто, сполучення Миронівка, Кагарлик, Київ Богуслав і т.д), 10-15 хв до садочку, школи, магазинів. Більш детально за номером телефону 09******89

власник
Продається будинок
olx.ua

Продажа эксклюзивного дома в лесу с бронированными окнами по всему дому по стоимости окон ; 370 тыс дол ,гостевой дом готов на 80 процентов куплена вся мебель . Коттеджный городок в лесу , Дом 450 кв м , 30 соток , второй свет , 3 спальни , гардеробные , две ванные . Охраняемый городок , дом гостевой 250 квм , гараж , летняя кухня. Бассейн противотоком , с переливами за 150 тыс долл мебель Италия, Испания .Гараж на 4 машины,под домом цокольное большое помещения,баня. Є великий вибір ексклюзивної нерухомості. Конфіденційність гарантуємо, Дзвоніть. АН "Ваш Успіх". Запрошуємо до співпраці власників. Є великий вибір ексклюзивної нерухомості. Конфіденційність гарантуємо, Дзвоніть. АН "Ваш Успіх". Запрошуємо до співпраці власникив

Продажа дома с ремонтом  в лесу район Конче- Заспа. село Козин.
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селі Шандра Обухівського р-н Київської обл. Будинок газофікований, біля будинку пробита скважина, але вода в будинок не підведена на тереторії є: гараж з битоною ямою, сарай, літня кухня з підведеним газом, туалет, літній душ, невеликий фруктовий садочок з родючими фруктами і ягодами, дві ділянки на огород. В будинку знаходиться дві спальні кімнати, кухня, ванна + туалет, прихожа, веранда, комора. Адреса с. Шандра Обухівського р-н Київської області, вулиця Т.Г. Шевченка 13 Всі деталі та питання за телефоном на смс не відповідаю

власник
Продається будинок
olx.ua

Двоповерховий будинок під реставрацію 100 м² в мальовничому селі Пії, Київська обл. Обухівського (раніше Миронівського) району. Впевніться самі. Можливий варіант під комерційний напрямок. Вдала локація на трасі Київ - Канів. Великий потік легкових та вантажних авто. Ділянка 17,25 соток. Новий гараж 30 м², підведено 380В, з будинку вхід в погріб площею 15 м², висота 2м, без опалення, газ не підведений, але проходить поруч з ділянкою, фасад траси Київ-Канів. Розташований майже в центрі інфраструктури. В селі в наявності все необхідне: де-кілька продуктових і господарських магазинів, базар, укр та нова пошта, аптека, школа. Зупинка маршруток, частота чуть не кожних 30 хвилин. В цілому село доволі сучасне. Люди привітні. Село все асфальтоване, позашляховик не обовязковий. До м. Ржищів близько 20 км, до Києва в районі 100 км. Приміські дороги асфальтовані, пусті, пересування ними після мегаполісу одна насолода! До річки Дніпро також не далеко: в Ходорові, в Балико-Щучинці та в Ржищеві. Доречі, туди можливо потрапити і маршрутками. Природа та ландшафт – просто супер. Сам полюбляю час від часу помандрувати околицями гірським велосипедом. Цікаво? Завжди радий Вашому дзвінку та повідомленню.

Двоповерховий будинок в селі Пії в Обухівському районі
olx.ua

Продам будинок в м.Миронівка, Київської обл.. Будинок 60кв.м, три кімнати, вана, коридор, кухня, веранда, з усіма зручностями: газ, водяне і пічне опалення, окремо грубка, інтернет, бойлер, підведена вода, каналізація, газовий котел, газова плита. Біля будинку: літня кухня, гараж, погріб, криниця, господрські пристройки, город, садок. Вулиця асфальтована, одним кінцем виходить до ставу. В пішій доступності розвинена інфраструктура: різноманітні магазини, аптеки, банки, банкомати, дитячий садок, школа, дитячий майданчик, автостанція, залізничний станція, супермаркет, гарна транспортна розязка.

Продам будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Предлагаем Вашему вниманию классный Дом отдельно стоящий на 6 сотках под ремонт Рядом Дом уже сделаны ремонты-живут дружные соседи Предложение от застройщика с возможностью рассрочки, условия обсуждаются под Вашу семью! Земля в собственности, документы на землю -5 соток огромный свой двор, терасса декларация на строительство Дом с отличной рациональной планировкой: - 1 этаж: уютная кухня-гостиная с выходом на огромный задний двор-кот, собака, цветы ,гости, шашлык?-не вопрос, места хватит всем.. так называемый "гостевой "санузел, топочная, кухня огромная 3 комнаты на и хозяйский санузел -широкий коридор-прихожая Место под авто уже залито-можно сделать навесик или даже гараж Качественные 3хкамерные окна. 13 кВт света заведено установлены стётчики ливнёвая система навесик отмосточка скважина 44 метра(есть паспорт) с насосом септик крыша утеплена-200 минвата гидроизоляция парабарьер Сам дом из газоблока марка 300 гост утеплён по фасаду пинопласт 100 Забор, вьездные ворота (без привода) Солидные дружные соседи -улица жилая Асфальтированный подьезд В пешей доступности магазины,маршрутки Рядом озеро,Рыбалка... Можем сделать ремонт "под Ваш вкус и цвет" ... одним словом,-приглашаем... Выбор за Вами! Чистый воздух или выхлопные газы, шелест листвы или шум лифта,собственный дом на собственном участке или квартира на общедомовой территории, пение птиц или автосигнализация посреди ночи...пение соловьев за окном или пение соседей:) Просмотры в удобное для Вас время, с уважением Ирина,09******01 Продажа от застройщика, без комиссии

Продам отдельный Дом  125 квадратов Тарасовка  6 соток
olx.ua

Продам будинок, в тихому, спокійному місті. Особливо підходить для тих, хто хоче тримати господарство. Зразу біля дому річка, за річкою берег, водоспад, озеро. В будинку є все для повноцінного життя, вода, світло, газ, можливо і для дров‘яного котла. Також є, гараж, літня кухня, на 2 кімнати, теж можна топити дровами. Район, зручний, 15 хв центр, 10 хв школа, магазин, нова пошта. все поряд. 100 кілометрів від Києва. Телефонуйте, все покажемо і розкажемо.

власник
Продам будинок, м. Миронівка. 100 км від Києва
olx.ua

Центр Київщини, Карапиші - сучасне село з працюючим господарством, тут і своя пекарня, цех по виготовленню напівфабрикатів, свої «Карапишівські ковбаси». Тут сучасний центр з фонтанами, велика школа, дитячий садочок, спортивна школа, санаторій, церкви. Карапиші мають свої супермаркети, відділення Нової Почти, аптеку, ресторан, готель та Кавʼярню у Карапишах. Чому варто описати це в оголошенні, тому що це і є якістю та комфортом проживання в даному селі. А ще Карапиші, це 100 км від Києва, зручне сполучення маршрутками та залізницею - в селі 3(три) зупинки електропотяга, що говорить про величину населеного пункту та про можливість мати малу відстань від станції. Будинок, який ви бажаєте придбати, знаходиться в центрі села. Від залізничної станції 5 хв пішки. До самого центра з маркетом, аптекою, школою, садочком до 5 хв. Будинок - заходь, живи і насолоджуйся життям. Навіть посаджений город. Площа будинку 110 м2 - 4 житлові окремі кімнати, кухня, санвузол з усіма зручностями, прекрасний зимовий сад + тераса на мансарді. Прибудинкова територія засаджена квітами та вимощена плиткою. Багато допоміжних будівель - це і великий господарський блок з літньою кухнею (газ, піч). Гараж з оглядовою ямою, сарай для курей, щоб несли вам золоті яйця, погріб для зберігання запасів. Родзинкою нашого будинковолодіння є облаштована лазня з каміном, яка надасть сили і енергії, а ще море задоволення! Всі документи в порядку! Земельна ділянка 45 сот чорнозему, приватизована! Про Карапиші ще можна багато писати, розповідати, а можна комфортно проживати! Ще забула уточнити, хто любить влітку купатися та засмагати, Карапиші багаті на ставки та озера. 06*********41, Наталія. 06*********23 Анастасія

Продається будинок в селі Карапиші, Київська область
olx.ua

Продається садиба в м.Миронівка по вул.Киівська, 16. Житловий будинок з верандою (вода, газ, газовий двохконтурний котел), гараж, сарай, баня, літня баня, погреб(льох), туалет надворі. Ростуть вишні, яблуні,груші, смородина, малина, полуниці і т.д. Через 350м. на полі город 10 соток. Ціна - 20 тис. дол. США (торг можливий) т. 06*********92, Галина Олександрівна

власник
Будинок в житловому стані  з прибудинковими спорудами та садом
olx.ua

Продається сільський будинок, 120 км від Києва, в заповідній зоні Приваблива пропозиція для тих, хто мріє про спокій та комфорт сільського життя. Цегляний будинок 1965 року забудови, 54 кв. м, з чотирма кімнатами та верандою. Забезпечений світлом, має колодязь , має пічне опалення. До вашої уваги також простора земельна ділянка у 64 соток чудового чернозему,молодий садок. приватизована. На подвірї сарай з гаражем та погребом . Господарча будівля цегляна, 1989 року,площею 92 кв.м. В селі є магазин. Сполучення маршрутним автобусом до Києва. Цей будинок чекає на свого нового господаря для щасливого майбутнього. Ціна 450000. Торг.

Продам Будинок  в чудовому місті,  село  Малий Букрин Моронівський р-н
olx.ua

Пропонується добротний цегляний будинок 139 м² в с. Пії. Ділянка 57 соток, розташована на фасаді траси Київ-Канів, в центрі інфраструктури села біля ринку і в 1-2 хвилини пішки від магазинів та зупинок маршруток до Києва, Канева, Ходорова та Букрина. Таким чином ділянку можна розглядати ще і під комерцію. Будинок газофікований, електрофікований, вода в будинку, каналізація (септик). Душ, ванна, санвузол в будинку. Опалення як газом (газовий котел) так і твердим паливом(твердопаливний котел), ще є груба з лежанкою, а в кухні навіть піч! У віранді є підвал. Якісний фундамент та гарна обмостка. Поряд проходить 380. На ділянці є гараж( з ямою), літня кухня, сарай, окремо курятник, погріб і криниця. Та як ведеться в селі: садок та город. У винограді щось схоже на альтанку. В селі є все необхідне: де-кілька продуктових і господарських магазинів, базар, укр та нова пошта, аптека, школа та АЗС з пропаном ОККО. Зупинка маршруток, частота чуть не кожних 30 хвилин. В цілому село доволі сучасне. Люди привітні. Село все асфальтоване, позашляховик не обовязковий. До м. Ржищів близько 20 км, до Києва в районі 100 км. Приміські дороги асфальтовані, пусті, пересування ними після мегаполісу одна насолода! До річки Дніпро також не далеко: в Ходорові, в Балико-Щучинці та в Ржищеві. Доречі, туди можливо потрапити і маршрутками. Природа та ландшафт – просто супер. Сам полюбляю час від часу помандрувати околицями мотоциклом та гірським велосипедом. Цікаво? Завжди радий Вашому дзвінку та повідомленню.

Добротний цегляний будинок 139 м² в с. Пії Київської області
olx.ua

Продається будинок на два входи повністю з червоної цегли с.Олександрівка , Київська обл.( 90 км від Києва) Біля будинку криниця, літня кухня, гараж, сарай, погреб.

власник
Продам будинок.   с. Олександрівка
olx.ua

Будинок обкладений силікатною цеглою та з пластиковими вікнами, загальна площа будинку 61.5 м2 , індивідуальне газове отоплення, каналізація заведена до будинку. Зручний заїзд з воротами та гаражем, також криниця з автоматичним підйомом води. Задній двір з виходом до власної ділянки 11соток , де можна посадити овочі та вихід до ставка. По близу є ресторани та магазини, Атб та фора, їхати 10 хвилин. Центральна лікарня їхати 8 хв. Також є ринок по суботам та неділям , їхати 15 хв. Заправка поряд БРСМ та ОККО

власник
Продам будинок у Київській обл. !
olx.ua

Квартира зі своїм двором и городом. Є літня кухня, голубятник, курник, гараж та 2 погреби. Сад з молодими деревами. До дитячого садка 30 метрів, до школи 3 хв пішки, до коледжу 5 хв. Дуже близько є зупинка до Каніва, Київа. Село мальовниче, є ліс і річка. Є кілька ділянок для ОСГ і 1 город біля хати. За додатковими запитаннями телефонуйте.

власник
Квартира з двором
olx.ua

Продаємо будинок в мальовничьому місті Миронівка, яка знаходиться за 100км від м. Київ. Будинок знаходиться на тихій зеленій вулиці Красилівська, поруч луг і річка. За 200 метрів від будинку зупинка громадського транспорту, 500 метрів до магазину. Великий двір. В дворі місткий гараж, господарські будівлі, літня кухня. Лічильник електроенергії трьохфазний. Газ проведений до будинку і літньої кухні. Чудовий стан системи опалення.

власник
Продаєм будинок в м. Миронівка
olx.ua

Продаю будинок у с. Олександрівка. Загальна площа- 60 м2. В домі є вода холодна-гаряча, ванна кімната з душем та туалетом. Опалення буллерьян ( камін). Вікна та двері нові. В домі нова проводка електромереж ( та +5 КВ) В дворі гараж, сарай, льох. З новобудов: теплиця 150 м2, та літня кухня( беседка) 35 м2 з водою , кухнею, та електрикою. (Інтернет підведено). 2 приватизовані ділянки- 25 соток під забудову, + 22 під ведення домогосподарства. Писати в приватні повідомлення. Або телефонувати тільки в телеграмм, вайбер. 09*********32 Руслана.

власник
Продається будинок
olx.ua

Популярні запити