Київська обл., Бориспільській р-н, с. Мирне, вул. Першотравнева - продається земельна ділянка площею 20 соток. На земельний ділянці розміщені будинок, господарська споруда (гараж, кладова, сарай), погріб. Дана господарська споруда є капітальною і при бажанні з незначними вкладенням може бути переобладнана в повноцінний затишний будиночок з житловою кімнатою, кухнею, ванною кімнатою та туалетом. Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Кадастровий номер: 3220885701:01:006:0045. Земельна ділянка квадратної форми, загороджена забором, до ділянки підведена асфальтна дорога. Є центральне водопостачання та можливість підключення світла та газу (під забором газова труба для «врезки» газу, біля двору стовп для підключення електрики, у дворі підключена колонка з центрального водогону, тобто є центральне водозабезпечення). Земельна ділянка знаходиться у центрі села є сусіди, «обжита» вулиця, неподалік траса Київ-Черкаси. Поблизу земельної ділянки знаходяться: школа, дитячий садочок, магазини. Зручна транспортна розвязка (село розташоване на відстані 19,5 км у напрямку південного сходу від м. Бориспіль, поряд траси Київ – Черкаси). Село має розвинену інфраструктуру.

Ділянка 20 соток, дом, Бориспільскій , Київська обл.с село Мирне.
olx.ua

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними програмами. Село Мирне, Бориспільський район. Вулиця Першотравнева, 27. Продаж будинку у чудовому селі європейського зразка. Населений пункт має свою велику школу з курсуючим шкільним автобусом, сучасний дитячий садок, адекватну адміністрацію, яка діє професійно та послідовно. Роботою забезпечує велика птахофабрика. Широкі асфальтовані вулиці з лежачими поліцейськими та стовпами з освітленням радують око, а опорний пункт поліції гарантує безпеку. В центрі є шикарна площа з красивими деревами, дитячими майданчиками, лавочками та доріжками для прогулянок. Сам будинок деревяний, в 1986-му році обкладений білою селікатною цеглою, також було добудовано веранду. У будинок заведено центральну каналізацію та електроенергію. В хаті є санвузол. Потребує косметичного ремонту. Загальна площа 58м.кв., житлова 29.2м.кв. Дві кімнати, кухня, санвузол. Є великий сарай на три секції. Велика земельна ділянка 23 сотки правильної прямокутної форми у високому місці, 300 метрів до школи, 400 метрів до зупинки у напрямку Києва та Борисполя. Асфальтований підїзд, приємні та охайні сусіди. Перегляд за попередньою домовленістю. Можливий обмін на нерухомість або земельну ділянку в Борисполі. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав.

Біля школи та зупинок в шикарному селі! Чудові сусіди!
olx.ua

Квартира-будинок в самому центрі села, 21м2 (є можливість добудови, хоч два поверхи, оскільки будинок одноповерховий та має великий двір, багато вільної прибудинкової території). Окремий вхід. Всі комунікації - світло, газ, вода, каналізація Невеликий гараж у дворі Кладова Глибокий цегляний погреб Велика присадибна ділянка Великий двір Вартість за все разом !!! 50 км до києва (40 хв на маршрутці) 25 км до м.Бориспіль 25 км до м.Переяслав-Хмельницький

власник
Квартира с.Мирне 21м2
olx.ua

Географія Мирне