Продам будинок, знаходиться м. Мена по вул. Робітнича, 36. Недалеко від центра міста. Асфальтована дорога до самого будинку. На території є гараж, сарай, погріб. Будинок з ракушника обкладений цеглою. Опалення газове. Є пічка. Води нема. Кому цікаво покажем, розкажем. Пишіть звоніть.

власник
Будинок. м. Мена вул. Робітнича, 36
olx.ua

В АРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ!!! Будинок створений руками моїх батьків. Камін буде зігрівати вас в холодні зимові дні, а на міні печі можна робити найсмачніший борщ або духмяну кашу. В холодному підвалі, в який ведуть сходи з кухні, дуже добре зберігається консервація, а також овочі і фрукти, які чудово лежать цілу зиму. В будинку є всі необхідні меблі і техніка. Є невеличкий гараж, сарай та курник. На території можно зробити город. Є своя скважина, але вже давно батьки користувалися місцевою водою. Дім з чудовою енергетикою, пронизаний любов‘ю. Також напроти через стежку є участок під город 8 соток (входить у суму продажу будинку). Всі додаткові питання в телефонному форматі.

власник
Будинок 100кв у м.Мена Чернігівської області+ще ділянка 8соток
olx.ua

Продається будинок 90кв.м.Електрика (3 фази)газ,вода.На все є лічильники.Є хоз.приміщення,гараж,літня кухня, опалення газ/піч. Ділянка 10 соток(приватизована).Поряд центр міста, школа, садочок.Можливий обмін на квартиру 2 к, (тільки)2-3 поверх.Огляд за попередньою домовленістю.В оренду не здається. Тел. 09*********24.

власник
Продаж будинку в м.Мена
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в двухквартирном доме со всеми удобствами по ул. Армейская(центр). Отопление газовое .Вода. Дом утеплен 90,5 м. кв . 3 комнаты ,высокие потолки ,кладовка ,сени .Участок 11,38 соток. Гараж - 2 этажа. Летний домик .Погреб, сарай ,огород .ТОРГ .+38***********25

власник
продам дом г .Мена
olx.ua

Продається будинок у м. Мена. Цокольний поверх не опалюється: гараж, котельня, три господарчі кімнати і сауна з парилкою на 2 особи. Перший поверх: просторий зал, вітальня (покриття - плитка, тепла підлога + камін), кухня, санвузол розділений (окрема кімната з умивальником, інша - туалет, та ще одна - ванна з пральною машиною - в одному блоці). Більшість вікон металопластикові. Перекриття деревяне. Другий поверх (мансарда): одна кімната з опаленням, одна (більш простора) - без нього, велика лоджія, дві величенькі господарські кімнати. Опалення комбіноване: газовий котел + твердопаливний. Матеріал стін: піноблок, обкладений силікатною цеглою, утеплено пінопластом 100 мм, оздоблення "короїд". Окрема господарча будівля: літня кухня з піччю і грубою, погріб, два приміщення для утримання тварин, гараж для вантажного автомобіля з воротами на два виїзди. Продається разом або окремо окрема будівля з пятьма меншими і одним великим боксами для вантажних автомобілів + 4 господарчі приміщення + картоплесховище. Розташований у затишному місці між міні-пекарнею "Хлібок" та річкою Мена, поруч старе русло річки.

власник
Продається будинок
olx.ua