Будинок в смт Маньківка зі всіма зручностями. Гарний садок, добре оброблений город. Гараж, погріб глибиною 4 метри перекритий надійними бетонними плитами під літньою кухнею з піччю. Є недобудована баня та приміщення для ведення господарства. Альтанка, поблизу будинку та окремо. Також, поблизу будинку знаходиться чистий ставок для купанья, до центру пішки 5 хв(близько 700 м)в місті і поряд розвинена інфраструктура. До Букського каньйону 20 км, до траси Київ-Одеса -12 км.

власник
Продам будинок. Маньківка з землею 45 ст.
olx.ua

Продається будинок ( смт Маньківка, Черкаська область. ) Вул. Польова . Повністю мебльований , на 4 кімнати , 2 входи. Прибудови: погреб, літня кухня , гараж, сараї. Є беседка, мангал. Будинок цегляний, з усіма надвірними спорудами . Скважина . Вода проведена і в дім , і в літню кухню. В будинку газове і пічне опалення . Бойлер .Ванна/туалет в будинку. Земля для садівництва,фруктові дерева, виноград, малина і т.д. Кому потрібно фото в середині , пишіть скину або ж приїжайте і дивіться в живу. Взагалі ідеальний дім для якогось фермера або тих хто бажає жити в тиші, так як будинок не в центрі. І зовсім мало сусідів . Оренди наразі немає ! Лише продаж

власник
Продам будинок в смт.Маньківка , Черкаська область
olx.ua

Продам дом, кирпич, подвал, гараж, сарай, огород,сад,дом пол надо ремонт и перегородки. Вместе с щебень и мучка по 10тон. Не давно установка вода колодец. Я власник дом. Всего 18 соток. Ул. Чапаева 35

власник
Продам дом,земля 18 соток
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в гуцульському стилі з міні-парком та яблуневим садом. Площа будинку. 187 м². Площа ділянки під забудовою і міні-парком 0.5 га . Площа яблуневого саду з сортовими деревами - 1.3 га (в основному сорти флоріна, мутсо та інші). В будинку два поверхи, шість кімнат, 3 санвузли, сауна з басейном, гараж на два авто, підвал. На території забудови знаходиться 3 альтанки, будівля літній душ+туалет. На території забудови є фруктові дерева (черешні, яблуні, вишні, сливи, алича, кизил, абрикоси,груші, горіхи) та кілька сортів винограду. Будинок знаходиться між смт Буки - 7 км, та смт Маньківка - 10 км.Будинок підходить як для постійного проживання так і для бізнесу (зелений туризм, виробництво сидру і соків). За подробицями звертайтеся в чат.

власник
Продається будинок з міні-парком і садом
olx.ua

Продаю свій будинок Маньківка Черкаської обл. Є літня кухня, гараж, пристройка, погріб, город. Знаходиться в центрі міста, поруч базар, автовокзал, великий ставок.

власник
Продається будинок  Маньківка Черкаської обл.
olx.ua

Популярні запити