Продається новий будинок у Лютежських садах! До берега Київського моря 200 метрів! Вишгородський район, Демидівська сільрада. Загальна площа 182 м2 + тераса 22 м2. Виконано якісний внутрішній ремонт. Рік побудови будинку 2020 р, планування: - 4 спальні.. перший поверх одна і три на другому , на першому (як гостьова спальня); - кухня-студія з каміном 47 м2; - 2 санвузли. Висота стель: 1 поверх -2, 85 м2, 2 поверх-2, 7 м2. Підключено та розведено всі комунікації: електрику (3 фази), заземлення, газ, вода (свердловина 45 м), септик, інтернет. Характеристики будинку: -фундамент-блоки ФБС; - перекриття - плити з/б; - зовнішні стіни - цегла червона, товщина півтора цегли, утеплювач-100 мм + короїд; - внутрішні стіни цегла; - стелі гіпсокартон на профілях; - підлога - ламінат; - у санвузлах плитка з підігрівом; - оздоблення внутрішніх стін - шпалери/фарбування/декор. Опалення: газовий котел двоконтурний (плюс гаряча вода і бойлера) Дах: Katepal, гідро-паро-барєр, утеплювач 150 мм. Вікна: металопластикові двокамерні, енергозберігаючі. Два санвузли на 1 та 2 поверсі обладнані. Земельна ділянка правильної форми 6 соток (під житлову забудову), все узаконено та будинок введено в експлуатацію. На ділянці два паркомісця з можливістю збільшення. Асфальтована підїзна дорога. На ділянці окремо сауна: 32 м2. Корисна площа будівель: 226 м2. На березі є бетонований пандус для спуску човна на воду із можливістю підїзду до нього автомобілем. Відмінний новий будинок у Лютежі - одному з найкращих передмість Києва чекає на нових власників - телефонуйте, покази по домовленості. Комісію АН сплачує покупець! Номер оголошення на сайті компанії: SH-171-543-DR.

Приморская улица, 122, Лютиж, Киевская 170000.0 USD
dom.ria.com

Вижгородский р-н, с. Лютиж, Садовое тов. «Орфей», дом 40м2,2 эт 12м2, 1эт кухня столовая, с\у, 6сот, фруктовые деревья на участке, рядом Лес, Киевское Море, 30 км до Киева. Цена 25000у.е.

Вижгородский р-н, с. Лютиж, Садовое тов. «Орфей», дом 40м2, 6сот
olx.ua

Продається розкішний будинок у селі Лютіж, всього за 20 хвилин їзди від Києва. Цей чудовий будинок знаходиться на другій лінії Київського моря, що робить його ідеальним місцем для життя або відпочинку. Код: 21281023 Відео тут: youtu.be/1GpQgOXU5Jo Основні характеристики: Площа будинку 320 м2, що включає два поверхи та мансандру. Це просторий та зручний будинок, де ви знайдете все необхідне для комфортного життя. У будинку є великий підвал, який може бути використаний для різних цілей, включаючи бомбосховище, кімнати для більярду, серверну чи кімнату для комунікацій. Газ, електрика, своя скважина та септик. Гостьовий будинок площею 120 м2 додає цій власності додаткові можливості. Тут є сауна та літня кухня з чотирма видами печей, що роблять це місце ідеальним для проведення часу з родиною та друзями. Земельна ділянка площею 30 соток навколо будинку дозволяє вам насолоджуватися природою та прекрасними пейзажами. Паркан, виконаний з кримського каменю ракушняка, додає особливий шарм цій власності. З цього будинку відкриваються чудові панорамні види на Київське море, завдяки чому ви можете насолоджуватися природньою красою кожен день. Це надзвичайно привабливе місце для проживання або відпочинку, яке пропонує комфорт, розкіш та незабутні моменти біля Київського моря. Додайте до цього близькість до супермаркету "Фора" та швидкий доступ до Києва, і ви отримаєте ідеальну нерухомість для вашої сімї. Не пропустіть цю надзвичайну можливість придбати цей розкішний будинок у Лютіжі. Для додаткової інформації та перегляду звертайтеся за контактним номером телефону. ТОРГ!

Будинок в с. Лютіж з панорамним видом на Київське море БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продается добротный дом у леса с красивым участком, ландшафтный дизайн, 10 соток . Всего в 60м от берега Киевского моря, вдали от суеты. Немногочисленные , но очень дружелюбные соседи . Тишина , красота и умиротворение- так можно сказать о проживании здесь ) Удаленность от Киева - 20 км, рядом есть магазин , церковь . В 3 км - школа , Фора, стоматология , НП, ресторан , кофейни, по пятницам большой рынок домашних продуктов. В доме зимой тепло, а летом прохладно. Дом оснащен всей необходимой техникой Siemens и Bosch, индукционная варочная панель с умной вытяжкой. Во всем доме теплые полы, три вида отопления на все случаи жизни, твердотоплевный котел с буферной емкостью на 1000 литров, трех фазный электро котел и двух конурный газовый котел с управлением через интернет, а на случай апокалипсиса есть камин с запасом дров на 2-3 года. Интернет, спутниковое, цифровое телевидение, видеонаблюдение, автоматические ворота, автополив. Альтанка с барбекю. Баня со всеми удобствами. Двух этажный хоздомик. Бассейн 8 метров. Дом оборудован солнечными панелями и полностью автономен. Инвестируйте в комфорт и живите красиво уже сегодня.

владелец
Дом в заповедной зоне на берегу Киевского моря Лютеж
olx.ua

Продам частину будинку в с. Лютіж. Цегляні стіни, всі зручності в будинку. Є великий погреб, критий залізобетоном, гараж, 6 соток городу. Котел 2 в 1: можна топити як газом так і дровима. В будинку централізована вода, також є скважина. Все в гарному стані, заходь і живи.

владелец
Продам  частину будинку в Лютіжі
olx.ua

4 кімнати · 2 поверхи Загальна площа 180 м² · житлова 125 м² Ділянка 8 соток Стіни з цегли Побудовано 2016 Пропозиція від власника Від власника! Продам будинок 180 кв.м. Лютіж Вишгородський р-н Це чудовий будинок, розташований в живописному місці біля Київського моря в селі Лютіж. Від власника. Без комісії для покупця. Ключі на руках. Показуємо в зручний для Вас час. Біля лісу. Три спальні кімнати. У вітальні розташований затишний камін, який додає атмосферу тепла та комфорту. Кухня обладнана сучасною технікою і має великий обідній стіл.

владелец
Продам будинок 180 кв.м. Лютіж. Вишгородський р-н
olx.ua

Терміновий продаж сучасного будинку. Будинок 167 кв.м. 10 соток землі. Будинок укомплектований усіма необхідними меблями для комфортного проживання. Автономне опалення, придатний для проживання 365 днів у році. На ділянці є: старий невеликий будиночок, використовується як склад для речей, є погреб, стоянка з накриттям для авто та ямою ( якщо потрібно), знаходиться зона барбекю,, молодий сад, пісочниця для дітей, та дитячий будиночок. Лютіж — село, що входить до району Вишгороду Київської області України. Розташоване на березі Київського водосховища. До пляжу 15 хв пішки. До магазину - 15 хв. , в селі також є садочок та дуже гарна школа. Неймовірні краєвиди на чудовий ліс прямо з ділянки. Неймровірна природа та свіже хвойне повітря з легким морським бризом Вам гарантовано, як бонус !!! Будинок теплий та зручний , має: 1 поверх: Окрема кухня , вітальня з виходом у двір - 1 гостьова кімната - 1 вбиральня -душова кабіна - пральня -котельня 2 поверх: - вбиральня з джакузі - 3 кімнати окремі - гардеробна

Продаж 2х поверхового житлового  будинку в Лютіжі
olx.ua

Предлагается на продажу новый дом с современный качественным ремонтом в КГ Riviera Village, общей площадью 406м2 с спа зоной и зоной барбекю на участке 27соток. Дом построен по монолитно-каркасной конструктивной системе. Несущие элементы-ж/б пилоны и перекрытия из бетона класса В25. Наружные и внутренние стены выполнены из газоблока разной толщины. Утепление наружных стен минеральной ватой толщиной 100-150мм. Отделка фасада выполнена из клинкерной плитки, декоративной штукатурки и деревянные конструкции из лиственницы. Перегородки выполнены из газоблока и гипсокартонные по металлическому каркасу. Ремонт выполнен из дорогостоящих материалов. Отделка пола-это итальянская керамическая плитка и керамогранит, натуральный паркет на подложке из фанеры. На участке в комплексе со зданием исполнения гриль зона. Отдельно возле канала расположена баня (помещение отдыха, парная, СВ). Дом полностью укомплектован мебелью, элементами декора. Санитарные помещения полностью укомплектованы сантехническими приборами, мебелью и аксессуарами. Для бесперебойной эксплуатации здания подключен 3 фазный газовый генератор 20 КВа фирмы Дженерак. Реализована система "умный дом". Водоснабжение от своей скважины. В дом заведен интернет. Просмотр в удобное для вас время.

Продам дом 406 м2 с выходом на воду 27 соток Закрытый КГ
olx.ua

Продам дачний 80м2 цегляний будинок . Газ та пічне опалення,скважина. Ділянка 6 соток, правильної форми, огороджена. Сусіди мешкають постійно. Дуже гарне місце для відпочинку, ліс та річка. Близько море, зупинка маршрутного таксі та магазин. 40000 торг

Продаж будинка в лісі, поблизу моря,річки
olx.ua

Частный дом расположен в живописном районе возле соснового леса и Киевского водохранилища, прекрасное место для комфортного проживания за городом, купание в море и прогулки в чистом сосновом лесу. Отличная новая трасса ведет прямо из Киева к дому, есть рейсовый автобус. Территория кооператива огорожена, въезд через автоматические ворота, охраняемая, безлопастная. Удобные автоматические ворота гаража и въезда во двор, газон, автоматический полив, ландшафтный дизайн, освещение участка и улиц. На участке павильон-беседка для отдыха, мангал и остров для приготовления пищи. Дом полностью меблирован, оснащен техникой и готов к проживанию. Большая гостиная-столовая-кухня, с/у на 1этаже, две спальни, с/у, гардероб и кладовки на 2этаже. также имеется цокольный этаж с гаражом и хоз.помещение. Надежная входная дверь, кованные решетки на окнах и сигнализация обеспечат полную безопасность имущества. Дом в зимнее время может обогреваться электробатареями и печью.

владелец
Продажа уютный дом,
olx.ua

Два будинки за ціною одного! Мальовниче місце в Лютіжі. Дуже зручно для великої родини. Двоповерховий - площею 87 кв.м, житлова-39,5 кв.м, кухня-14, 4 кв.м. Є велика гардеробна та багато ніш-шаф. Вбудована кухня. Санвузол сумісний, душова кабіна. Котельня із газовим та твердопаливним котлом. Просторий гараж - 20 кв.м на велике авто. Стан будинку- заїжджай та живи. Поряд одноповерховий трикімнатний будинок, площею 59 кв м зі всіма зручностями, дуже теплий. Рівна ділянка - 11, 3 соток. Доглянута , є фруктові дерева та ягідні кущі. Також є літня кухня, сарай, льох, компостна яма, літній душ, свердловина, вольєр для собаки, септік . Заїзд на ділянку з двох сторін. Додатково є 2 сотки зеленої зони. Все це знаходиться в гарному місці, всього за 15 км від Київа, біля Київського моря. Добре підходить для великої сімʼї. Хороші сусіди. Зручний транспорт, зупинка поряд. Перспективний варіант. Документи готові. Зареєстрованих немає. Вільно. Ключі - на угоді. Оперативний показ. Торг доречний. Телефонуйте.

Гарна пропозиція, два будинки за ціною одного, с. Лютіж
olx.ua

Індивідуальний проект будинку з авторським ремонтом у сучасному стилі – жовтень 2020 року з шикарним видом на Київське море, нова швидка дорога до Києва, загальна площа основного будинку 740 кв.м. (3х поверховий будинок + цокольний поверх), заїзд з 2 сторін будинку, 2 гаражі! На першому поверсі знаходиться кабінет, велика кухня-їдальня з професійною кухонною плитою та витяжкою Miele, посудомийка Miele, кавомашина та вакууматор Miele, холодильник та техніка Kitchen Aid, вітальня з газовим каміном Planika Valentino 1000 F (розведення тепла на всі 3 поверхи), вихід на терасу з видом на басейн та Київське море. Другий поверх займають 4 спальні, де 1 господарська з великим гардеробом та з/в (з ванною можна насолоджуватися видом) На третьому поверсі open space простір з баром, барною стійкою з раковиною, топкою Hark Bella Noche 2 (Німеччина), безліччю диванів та звуковою системою домашній кінотеатр Harman/Kardon, плюс з верхнього поверху найкращий вид на природу, балкон. На всіх поверхах встановлені люксове сантехнічне обладнання GESSI, Antonio Lupi, Guallini, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Giulini, Cielo, Badeloft. Меблі та предмети інтерєру в будинку замовлені з Італії, Нідерландів та ін. або зроблено під індивідуальне замовлення дизайнером. Система відеоспостереження Ajax, охоронна та пожежна сигналізація Ajax, звукова система YAMAHA. Уся територія ділянки покрита газоном та системою автоматичного поливу. Система опалення теплового насосу Vaillant flexo THERM exclusive VWF, газовий котел Vaillant. Автономна електроенергія – дизельний генератор. На всіх поверхах водяна тепла підлога, крім спального поверху (2го), там весь поверх покритий ковроліном, внутрішні конвектори, радіатори. На ділянці є гостьовий 2-поверховий будинок з фінською лазнею та турецьким хамаммом, басейном з гідромасажем, з каміном, опалюваний газовим котлом або електричним (на вибір), плюс будиночок для охорони (сімейної пари). Також на ділянці фруктовий сад (яблука, сливи, груша, вишня, калина, малина, ожина), ростуть декоративні дерева (сосни, ялинки, туї, сакури, магнолії, клени, верба, горіх, липа, лаванда, самшит), озеро та басейн.

Продам будинок(700м2)з новим сучасним ремонтом DeLux-класу в Лютіже
olx.ua

Е-Оселя. Продам будинок в екологічному місці, село лютім. 100 м2 (8 соток, цільове призначення - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд). При бажанні можна докупити до 20 соток. Опалення: газовый котел, скважина, септік, електрика - 7 кВт. Продається з меблями та технікою. Асфальтована дорога прямісінько до ділянки. Навколо ліс. Центр - 5 хв., пляж Київського водосховища- 5 хв, дитячий садок, школа, стадіон - 4 хв. З Героїв Дніпра до будинку якісна, нова траса, 21 км, 30 хв. Локація розташування на фото. Цена 110 тыс.у.е. Перегляди за домовленістю.

Е-оселя. с. Лютіж, затишний будинок 100м2 навколо лісу
olx.ua

Популярные запросы

География, Лютеж