Без % для покупця продам новий будинок в с.Любимівка. Будинок 150 кв.м. з них 36 кв. тераса .Всього 3 кімнати,великий хол, кухня-столова,ванна,туалет. Дах високий, там вставлено вікно, тому кімнату при бажанні зробити дуже легко. Зроблено вихід на другий поверх, є прихована драбина, що піднімається та опускається. Підведено 3 фази, 17 квт. Стіни газоблок +утеплювач+цегла. Влітку прохолода-взимку тепло. Стеля - утеплена мінватою. Глибина фундаменту, підвалу - 2.5 м. ,4м х 4м. Тераса засклена,але ще не поставлена плитка. Каналізація з 2 переливами. Ділянка 15 соток - огороджена по периметру.Висаджені молоді дерева - вишні, черешні, слива, груша, абрикос, яблуні. Будинок поруч з лісом та озером. Поблизу Житомирська траса та зупинки транспорту , магазини. Поруч відділення нової пошти. Гарний підїзд.

Без % продам новий будинок в с.Любимівка.Тераса,підвал,молодий сад
olx.ua

Продам будинок в селі Любимівка. Є ліс, магазини. За більш детальнішою інформацією звертайтеся за номером 06******82 Вєра

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Продається стара сільська хата - не дача, не загородній будинок, а саме СІЛЬСЬКА ХАТА, у селі Любимівка, Вишгородський район, Київська область, від Димера 18 км. Хата знаходиться в живописному місті, біля дороги, є рукотворна водойма, зараз. запущена В хаті дві кімнати (опалюються грубами), кухня, маленька комора, сіні (потрібен ремонт, будинок стоїть пустий, там ніхто не живе, жовтень, листопад, грудень 2022 року, січень, лютий, березень, квітень 2023 року будинок опалювався). Туалет на вулиці, у дворі росте виноград, є можливіть відпочивати в тіні. За хатою великий сарай, розділений навпіл, в нормальному стані. Є колодязь, город - зараз все трохи занедбане. Сусіди живуть постійно, через дорогу. Тихе місце для проживання та відпочинку. Недалеко ліс в якому ягоди, гриби. Поряд знаходиться магазин, зупинка автобуса (автобус ходить 2 рази в день, з села в обід автобус їде до Києва), діюча церква. До Києва на машині 40-50 хвилин по нормальній дорозі. Аргументований торг розглядається, всі питання вирішуються по телефону або електронною поштою

власник
продаю хату у селі Любимівка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Характеристика дома: Площадь: Общая - 484.9 м², Жилая - 274.1 м², Кухня - 43.9 м² Состояние: Идеальное Наличие мебели и техники: Полностью укомплектованная котельная Год постройки: 2007 Материалы: Кирпич Технология строительства: Индивидуальное строительство Расположение: Житомирская трасса, 20 км от метро Житомирская ориентир с. Любимовка Дополнительные Удобства: Заведенно 25 киловат Электрика разведена Штукатурка Стяжка Скважина Септик Газ Котел газовый-твердотопливный Теплые полы по всему полу Отдельная котельная с доступом ко всем коммуникациям 22 комнаты в доме Автоматические ворота для въезда и выезда Теплый гараж Завершение: Уникальное предложение для семейных людей, которые ценят простор и комфорт. Большой участок позволит реализовать любые дизайнерские идеи. Этот дом находится в популярном коттеджном городке, где всего осталось 3 дома в продаже. Цена этого дома является одной из самых низких на рынке Украины при высоком качестве строительства, всего 400$/м². Есть дополнительные фото и видеообзор дома, отправлю по запросу

Современный дом в Коттеджном городке Гуровщина с просторным участком
olx.ua

Продається будиночок не дачу а будинок в якому можливо прописатися ,50 км. Від Києва, більше фото на вайбер чи телеграм в селі Любимовка Вишгородській район,не далеко від будинку є річка з рибою, також є пляж для купання з біседками, також ліс де багато грибів та ягід, Деревяний дім пічне опалення, кімнати в гарному стані є меблі стінка в кожній кімнаті , кроваті, кухня та ванна кімната з коридором свіжа пристройка до будинку,по плану в документах теж є, все зроблене под унітаз треба тільки закопати круг і буде туалет в домі, є ванна та горяча вода. Кухня з меблями та також з горячею та холодною водою. Е скважина та колодязь ,забор бетонний, сарай з шлакоблоку зі світлом, туалет на вулиці теж зі світлом утеплений в холодну пору включали обогрівач ,ворота та калітка залізні , треба доробити ремонт в коридорі та на кухні. Дім дуже теплий обшит пінопластом ,недалеко є магазин в якому все продається від продуктів до строй матерялів . Земля та дім приватизовані. Я власник ціна 9500 доларів, торг біля будинку.

власник
Продається будиночок.Торг
olx.ua

Продається новий будинок у стилі Барн. Ціна у пропозиції включає все описане нижче. с. Любимівка, 15 км від КП по Житомирській трасі. Ділянка 5 соток. З молодими 10-ти річними соснами. Поруч ліс, озеро. Магазини господарчі, продуктові в 1 км від будинку.Супермаркети, заправки по трасі. Електрика з кооперативу по Договору, є можливість приєднатися до обласних електромереж. Будинок новий - після побудови, площа 28 кв.м. + півповерх 9 кв.м. = 37 кв.м. Пропонований будинок обладнано всім необхідним для комфортного незалежного від комунальних комунікацій перебування. 1. газова плита на 3 конфорки з європейським безпечним газовим балоном Gutgas на 24 літри (приблизно місяць використання при середній інтенсивності. При дачному використанні вистачить на 2-3 місяці) 2. Сербська чавунна піч зі склом для опалення та конфоркою для приготування їжі, безпечний металевий короб для печі з жаропрочною підкладкою. 3. встановлений генератор на 3 кВт номінальної потужності, під генератор закладена проводка з необхідною обвязкою. Вам не доведеться самостійно все встановлювати. 4. у будинок заведено 5 кВт електроенергії, за окрему плату - виділяємо 10 кВт від міської мережі Обленерго. 5. будинок підєднано до води. На ділянці додатково є колодязь, каптаж з насосною станцією, будинок підключено до комунікацій. 6. незалежний від електрики септик (3 камери). 7. Даний будинок дозволить вам забезпечити безпечне та комфортне життя вашої родини в складній ситуації з світлом, теплом та водою, що склалася. 8. За бажанням – розташування комунікацій та підключення можливо перекомбінувати, доукомплектувати (свердловина, добудови тощо). Будинок з утепленням 15 см. Паробар’єр, гідробар’єр. Зовнішнє оздоблення – фальц комбінований з планкеном для провітрювання фасаду. Деревина оброблена. Внутрішнє оздоблення – фальшбрус з ємалью колір лазурь, збережена текстура деревини. Криша двоскатна. Одна окрема спальна кімната, з надбудованим півповерхом, до можна розташуваті дитячу спальню або ігрову зону. Окрема вітальня поєднана з кухнею, санвузол з водонагрівачем, місцем та розведенням для пральної машини. За необхідності будинок перевозиться на платформі в інше місце за Вашим бажанням. Також ви зможете його перемістити на іншу ділянку, переобладнати чи навіть доростити з часом, розширивши площу проживання.

власник
Новий будинок з ремонтом + 5 соток, Київ - 15 км
olx.ua

Адреса: село Буча, Бучацький район. Поряд село Любимівка. Не місто Буча! Будинок розташований в 15 км по житомирській трасі від Києва! Площа ділянки - 16 соток. Два будинки: Основний площа - 445 м.кв. Поверховість - 3. Гостьовий площа - 200 м.кв. Поверховість - 2. Будинок 2006 року будівництва. Проведено усі комунікації згідно будівельних норм: - Водопостачання - скважена; - Водовідведення - септик; - Електроенергія - три фази + новий генератор. Обжита затишна садиба для комфортного проживання в елітному котеджному поселенні неподалік від Києва. Ландшафтний дизайн на території із мангальною зоною, альтанкою, деревами та газон з автополивом, підсвітка території. В будинках якісний ремонт з використанням натуральних матеріалів, практично все під замовлення. Залишається вся вбудована техніка та мебель. Основний будинок: - підвал (винний погріб, тенісний стіл, санвузол та технічна кімната). - перший поверх (прихожа, гостинна(зал), кухня з заскленною лоджією (столова), санвузол). - другий поверх (спальня з гардеробною кімнатою, спальня з робочим місцем, дитяча з лоджією (ігрова кімната), санвузол. - третій поверх (більярдна кімната з кабінетом та зона відпочинку). Гостьовий будинок: - перший поверх (скляна тераса, кухня-гостинна з каміном, басейн, сауна, санвузли). - другий поверх: дві просторі спальні, санвузол. Безпека - встановлена система сигналізації та відеонагляд! При вʼїзді на територію росте Магнолія, розміщений великий гараж, обладнане приміщення для генератора, вольєр. Хороші заможні сусіди, які проживають постійно. Мальовниче місця для прогулянок, риболовлі та збору грибів, поряд Генеральські озера, музей Українське село, заказник Жуків-Хутір. Неподалік Житомирська траса. Вартість - 550 000 у.о. Без комісії!

Без %. Затишний будинок 15 км. по Житомирській трасі
olx.ua

Продам дом в с. Любимовка, Вышгородского р-на. Дом подходит для дачи, для отдыха от шумного города. В доме 2 комнаты, кухня, кладовка. На территории есть гараж, летняя кухня, погреб, сарай. Есть участок под огород (34 сотки). На территории есть плодовые деревья. Так же рядом лес ( осенью грибы, летом ягоды). Есть возможность осенью охоты. Есть возможность просмотра. Реальному покупателю ТОРГ. По вопросам обращаться 09*********38 Алексей или 06*********42 Марина.

власник
Продам дачу
olx.ua

Популярні запити