Таунхаус «LYPYNSKY 34» - для тих, хто прагне жити в одному ритмі зі Львовом. Розташований в серці Шевченківського району і водночас схований від галасу ділового міста. Для комфортного проживання мешканців таунхауси «LYPYNSKY 34» запроектували позаду офісного центру, вглиб вулиці Весняної – бічна вулиці Липинського. Біля таунхауса є місце під ваше авто. Автоматична система відкриття воріт. Позаду - закритий двір для барбек’ю з газонною травою та тротуарною плиткою. Будинок площею 153 м.кв., три повноцінні поверхи по три метри висотою кожен. Три просторі спальні, кухня-вітальня з виходом у власний дворик, дві ванни, санвузол, гардеробні, теплогенераторна. Балкони на другому та третьому поверхах. Якісне будівництво: стіни з цегли утеплені пінополістиролом та покриті декоративною штукатуркою "травертин". Панорамні енергозберігаючі вікна з алюмінієвого профілю Alutech, скляні вхідні та балконні групи на всю висоту поверху. Опалення та гаряче водопостачання від індивідуального газового котла. Подача холодної води та каналізація від централізованих міських мереж. Потужність електричної мережі 10 КВт, 3 фази (можна поставити швидку зарядку для електрокара). Цей будинок вже зданий. Робіть ремонт та заселяйтеся.

власник
можливий продаж по єОселя
Липинського 34, 1
rieltor.ua

Будинок від власника (без комісій). Земля приватизована 540 м2.. Будинок на два окремих входи -1й поверх і 2й поверх.. Є стрих (вхід з 2-го поверху), де можна ще зробити додаткове житло висота більше 3 метрів (туди підведена вода та каналізація). На стриху є резервний бак запасу води на 1000 літрів (вистачає на 3 дні (на 5 осіб) при непередбачуваних ситуаціях з відключеннями)..2й поверх повністю зроблений з ремонтом і меблями(шафи командор, фурнітура на кухні БЛЮМ) та побутовою технікою. 1й поверх підготований до ремонту з чорновою штукатуркою (є пічка та кухонне вогнище. газ, вода і світло з лічильниками також є окремо). Площа 2-го пов.120 м2 і 116 м2 першого.. 2й поверх кухня 20 м2.+ 4 кімнати і +гардероб, плитка на підлозі іспанська (коридор, кухня, ванна), всюди підігрів підлоги з окремими контурами). 1й поверх потребує: зміну і встановлення підлоги, опалення та заміна електропроводки в 55% приміщення. Площа планованої кухні 25м2+.5 кімнат. На території є гараж з ямою, старий сарай який планувався під перебудову на літню кухню (або баню заг.площа 45м2), є відкрита альтанка збоку басейн каркасний на 16 тон. Територія доглянута, бруківка, ливнені жолоба, фруктові дерева та туї. Дуже близько до: супермаркет Арсен-600м, 5 поліклініа-500м, аеропорт-2 км, заліз.вокзал-4 км, торговий центр Вікторія Гарденс-3, 5км. Район тихий, зручний і комфортний.

власник
Лютнева вул., 30
rieltor.ua

Такої Ексклюзивної пропозиції Ви не зустрінете більше ніде і ніколи: Лише 250 000$ за Будинок Мрії з реальною Вартістю в понад 1000 000$! Поспішайте - Ця Унікальна Нагода Тільки Для Одного Щасливчика!

власник
вул. Мазепи, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги пропонуємо таунхауси, що знаходяться у с. Сокільники, Львівської області (вул. Північна 16, впритул до Riviera City Park) - це ідеальне розташування, адже до міста Львова, а саме ТЦ "Victoria Gardens", Вам всього 1,5 км! Огороджена власна територія. Будівлі складаються з дуплексів. На площі розраховане розміщення самого будинку, паркомісце (для двох авто), два квітника на передньому дворі, тераса та задній двір. Пропонується до продажу 1 із 4 таунхаусів.

власник
Північна, 16
rieltor.ua

Затишні котеджі це унікальний простір, де кожна деталь продумана з любовю і увагою до вашого комфорту. Ми створюємо неповторну атмосферу, де ви можете відчути себе як вдома, але зі шматочком розкоші. Від великих вікон, що запрошують світло у ваш простір, до зручних кухонь, де ви можете втілити всі ваші кулінарні фантазії. Ми прагнемо забезпечити вам найвищий рівень комфорту та задоволення.

власник
можливий продаж по єОселя
Вулиця Івасюка, 4
rieltor.ua

Хороша інвестиція! Для тих, хто хоче мати власність біля митниці. Продам будинок в Угринові, недалеко від прикордонного переходу Угринів-Долгобичув. Перша вулиця від дороги до митниці, асфальтована дорога. Ділянка 25 соток (город), дерев’яний будинок 47м2, стайня, погріб, літня кухня. Є електрика, вода та інтернет.

власник
Зелена, 12
rieltor.ua

Будинок "закритого типу", окремостоячий з терасою і навісом для 2 авто. Висота стелі 3,4 м. Земельна ділянка 6 соток. З тераси будинку відкривається панорама на Львів, в літній період року особливо приємно спостерігати захід Сонця. Свіже повітря, тиша, ліс, озеро все це є неодмінними складовими які будуть поряд з Вами. Розтушування: 10 км. від перехрестя вул. Кульпарківська — Наукова.

власник
Ковирівська
rieltor.ua

Продаю будинок в Карпатах в селi Верхне Синьовидне 100 км. Вiд Львова по трасi Киiв -Чоп. По вулицi Лисенка 8. До зупинки на Львiв i Сколе вiд будинку 3хв. Пiшоi ходи. Загальна площа будинку 70м2 плюс земельна дiлянка 6 сот. Плюс лiтня кухня i сарай. В селi двi рiчки i неймовiрнi фантастичнi пейзажi ! Цiна 22000$

власник
Лисенко, 8
rieltor.ua

Продаю будинок в Карпатах неподалік вiд курортного мiста Славське ,в селi Волосянка вулиця Бiчна 3. Загальна площа будинку 102м2, плюс земельна дiлянка 25сот. В 30 хвилинах пiшоi ходи до канатноi дороги Вежа Ведмежа. Хороше транспортне сполучення вiд Славського до Львова курсують автобуси та поiзди. Бiля будинку е сарай. Цiна 50000$ Також продаю земельнi дiлянки в Волосянцi для ведення особистого селянського господарства 6 дiлянок площею; 10сот. 22сот. 14сот. 10сот. 37сот. 6сот. По цiнi 1000$ за сот.

власник
Бічна, 3
rieltor.ua

Продам будинок є світло ,газ , пєц , каналізація ,колодязь , літня кухня та прибудови , сарай , також є додаткова земельна ділянка 30 сотих

власник
Ситихівська 10
rieltor.ua

Продається приватний будинок у дачному кооперативі Діброва-1, земля приватизована 8.1 соток. Недалеко від Львова (13 км від центру міста). На території знаходиться гараж окремо, господарська частина та сауна. Побудований в 90-их роках з цегли. Два роки тому зроблена добудова 30 кв.м.- кухня. Повністю в будинку зроблений ремонт: сантехніка, електрика, опалення, підігрів підлоги (кухня+ванна).встановлений двухконтурний котел Vialliant (батареї з терморегуляторами). Фасад утеплений. Комунікації усі: газ, електрика, каналізація. Вода підведена, залишилось підключити до будинку ( керниця своя або башня). Сад доглянутий (фруктові дерева).Детальніше по телефону. Ціна 73 тис. у.о, торг. Власник без посередників.

власник
Лісна
rieltor.ua

Земельна ділянка 0,3 га з одноповерховим будинком без ремонту (під реконструкцію) розташована по вул. Крута,1 с. Ясенівці, Золочівський р-н., Львівська область. Загальна площа 53,3 кв.м., житлова 37,3 кв.м. Ділянка розташована в центрі села при трасі Львів - Тернопіль. Комунікації: вода, світло, газ поруч. Земельна ділянка 25 соток під будівництво та обслуговування житлових будівель, 5,2 сотки для ведення особистого господарства.

власник
Крута
rieltor.ua

Будинок квартира з ремонтом в новозбудованому будинку по вулиці Коцюбинського Площа 104 м.кв 4 поверхи 5 кімнат ,кожна з туалетом ( ідеально під бізнес) Є свій дворик перед входом на позаду будинку Все збудовано офіційно, є всі міські комунікації . Все що на фото - залишається

власник
Коцюбинського вул.
rieltor.ua

Продам приватизовану земельну ділянку від Власника, по вул. Личаківська, р-н автостанції. На ділянці знаходиться будинок ( 98.8кв.м), Код цільового використання: 02.01 - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Комунікації: - світло ( 50 кВа.) - газ (дві угоди), - центральне водопостачання, - центральна каналізація Ділянка знаходиться при дорозі.

власник
Личаківська вул., 243
rieltor.ua

Продається будинок біля річки та лісу в с. Стрільбичі Всього в 3 Км від Старого Самбора. Село газифіковане. Газ підведений до будинку, але не підключений. В селі є школа, церква, будинок культури, Укрпошта, Нова пошта, бібліотека, багато продуктовий магазинів, заправка, автомийка, сучасний торговий комплекс (меблі, сантехніка, тощо). В будинку проведена вода, обладнаний санвузол. Опалення пічне. За більш детальною інформацією телефонуйте. Ідеально підійде як для постійного проживання так і для дачі. Адже тут не лише безпечно, а й і свіже повітря та безліч простору, адже поруч ліси з унікальними квітами й травами, грибами та ягодами. До того ж річка всього в 50 м від будинку, то ж для чого весь час замикатися у чотирьох стінах або через асфальтовий пил забувати всі ті свіжі аромати, що їх дарує гірська природа?

власник
Річна
rieltor.ua

Продається будинок мрії у центрі міста Броди. Новобудова 2021 року. Ідеальна місце для життя. Будували для себе, а не на продаж. Не економили ні на чому. 3 поверхи + 4-ий мансардний + цокольне приміщення. Адреса: вул. Юріївська 12 Площа: 225 м. кв. + гараж Висота стелі: 320 см Дизайнерський ремонт. В кожній кімнаті 2 великих панорамних вікна: з північної та південної сторони. Простора кухня. Три санвузли (на кожному поверсі). Тепла підлога у всіх санвузлах, на кухні. Душова зі скляною перегородко, велика ванна Ravak, біде. Якісні змішувачі: Handsgrohe. Унітази: Old England, GSI ceramic (Італія). Просторі балкони на кожному поверсі. Покриття підлоги: дерев‘яний паркет, ламінат. Цокольне приміщення - справжня фортеця. З теплою підлогою, двома окремими входами, вентиляцією. Газовий котел + резервний електрокотел. Надійні та довговічні мідні труби. Великий гараж з електроворотами, в якому поміститься будь яке авто та багато іношого. Паркомісце біля будинку. Побутова техніка: вмонтована газова плита, бойлер, холодильник, окрема морозильна камера. Пожежна та охоронна сигналізація. Відеонагляд території. Інтернет: оптоволокно. Утеплення стін: мінеральна вата. Підсвітка фасаду 🔦💡 Приватний будинок примикає до комерційної будівлі 📉💼 площею 400 м. кв. Ці приміщення можна використати для розвитку Вашого бізнесу. Навпроти будинку: сквер 🌲🌳🌲🌹 Тиха вулиця. До центральної площі: 1 хв пішки До вул. Золотої: 2 хв. пішки Вартість: 160 000 дол. 0685022126

власник
можливий продаж по єОселя
Юріївська, 12 а
rieltor.ua

Продам будинок в гарному місці від власника. Красива природа, чисте повітря, 5хв ходьби до річки Буг та міського парку. В пішій доступності є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя (магазини, кафе, дитячий садочок, школа). В будинку є всі комунікації - електрика, вода та індивідуальне газове опалення (два газових котла). Також присутня побутова техніка та камін. Великий гараж, підвал, два поверхи та горище, сад, дерева та квіти, та вихід до річки. За детальною інформацією та більше фото телефонуйте або пишіть)) Вайбер: 097__405-97-71 Телеграм: olexsander24 або 097__405-97-71

власник
Набережна
rieltor.ua

Продається будинок з ремонтом в м. Самбір (70км до Львова, 46км до пункт пропуску "Смільниця-Кросценко"( Польща), 52км до пункт пропуску "Шегині-Медика"( Польща), 139 км до пункт пропуску "Малий Березний-Убля (Словаччина), 46км до курортного міста Трускавця). Загальна площа будинку 490кв.м. На першому поверсі є кухня, вітальня, їдальня, гараж на 2авто, котельня санвузол. На другому поверсі спальня зі своїм гардеробом і ванною кімнатою, бібліотека-кабінет, і три окремі кімнати, дві з яких мають свій санвузол і душ. В цокольному поверсі є кімната відпочинку з каміном, сауна, басейн. Є підвал і горище, на горищі є додаткова кімната. Будинок з якісним ремонтом. Утеплений. Система вентиляції і кондиціонування. Три види опалення (газ, електрика, дрова). Ворота на автоматиці. Ділянка 14 сотих. Альтанка з господарською спорудою і барбекю. Свій сад з фруктовими деревами. Відеонагляд, сигналізація. Вольєр. Ціна 300тис.дол. Від власника. (050) 315-20-54 Микола.

власник
Середня
rieltor.ua

Велике подвір"я, світла хата, зручний під"їзд з дороги

власник
Миру, 8
rieltor.ua

Продаж котеджу в с.Зимна Вода (центральна вулиця), ділянка 2,4 сот. Двоповерховий котедж з ремонтом та меблями. Утеплений фасад. Загальна площа 162 м2. + горище. Перший поверх: прихожа, велика простора кухня, санвузол та вітальня з каміном. Розведена тепла підлога (кухня + ванна + коридор). Другий поверх: три житлові кімнати, санвузол (тепла підлога) та горище. Два кондиціонери. На площі усієї ділянки покладена бруківка, є зона для паркування авто, альтанка + зона BBQ. До будинку підведені і підключені всі комунікації, а саме: Центральна каналізація! Центральна вода з лічильником! Газ з лічильником! Електроенергія з лічильником! Інтернет! Камери спостереження! Чудова локація! Поруч школа , садочок, дитячий майданчик, магазини , зупинка громадського транспорту. Телефонуйте для більш детальної інформації!

власник
І.Мазепи, 13
rieltor.ua

очень классное предложение, для семьи которая ищет себе дом. Преимущества этого дома в том, что он построен на чрезвычайно прочном фундаменте из материалов, которые в те времена еще не были максимально удешевлены, как это происходит сейчас. Я уверен, что этот дом благодаря своим толстым стенам способен противостоять не только времени, но и современным угрозам. Он расположен в тихом месте, без объектов повышенного риска. Размещение соседских домов на расстоянии около 30м. что придает ему пространства и комфорта. Три заезда во двор для разных нужд. Двойной отдельный гараж с ямами и электричеством на три фазы для бытовых нужд или быстрой зарядки. Всего в доме четыре спальни и несколько комнат, которые легко приспособить для больших гардеробных или дополнительных сан узлов. коммуникации подводные. Однако в силу отсутствия в то время потребности в них, то не были реализованы, и эти комнаты были использованы для хранения одежды и других вещей. Раз вы дочитали до конца то для вас я предлагаю 5000 скидки до 15 июля, для того чтобы вы могли что-то улучшить по своему вкусу. Также в стоимость входят абсолютно все вещи внутри и для хозяйственных нужд (тачки, лопаты, газонокосилки, шланги и т.д.) Сам дом расположен в 3 км. до центра города или 10мин. езды. Время в пути во Львов около часа по хорошей дороге. Все описать невозможно, поэтому звоните рад буду ответить на ваши вопросы.

власник
вечірня
rieltor.ua

2-х поверховий котедж (з ремонтом на 70%) з ділянкою 3 сотки в с.Бірки, відстань до центру м. Львів 14 км. Площа 122м.кв, + мансарда 61м.кв. Підходить під єОселя. Зданий в експлуатацію в квітні 2023 року. - Стіни - подвійна керамічна цегла - Покрівля німецький металопрофіль - Бетонні армовані сходи - Штукатурка піщановапняна, високоякісна, екологічна - Гідроізоляція фундаменту - Утеплений фасад - Вікна та балконні двері з 6 камерного профілю і 2 камерними енергозберігаючими склопакетами - Броньовані вхідні двері - Паркан - Каналізація – септик, вода – свердловина. Також проведені ремонтні роботи всередині будинку (готовність близько 70%): - Залита стяжка з облаштуванням теплої підлоги на першому та другому поверсі - Проведено утеплення даху. - Встановлено панорамне вікно на даху - Облаштовано перекриття з відповідним утепленням між другим поверхом та мансардою - Стеля другого поверху – гіпсокартон з фінішним шпаклюванням та фарбуванням -Стіни другого поверху пофарбовані грунтувальною водоемульсійною фарбою FT Professional, і зверху латексною водоемульсійною фарбою - Електрика: чистова. 3 фази, 14кВт, є можливість збільшення потужності. Розведена з врахуванням навантаження по фазам. Розетки та вимикачі фірми Schneider, Франція. - Встановлений брендовий стабілізатор підвищеної потужності (27 кВт), також облаштовано заземлення та виведені дроти для заряджання електромобіля - Покладена плитка на всьому першому поверсі - Розведення труб для підключення сантехніки на 1 та 2 поверхах. - Проведено попереднє шпаклювання стін на першому поверсі - Санвузол на першому поверсі готовий до використання (плитка, гіпсокартон), встановлено сантехніку. - Є можливість підключення провідного інтернету - Готовий проект ландшафтного дизайну і екстер’єру будинку - Розраховано план благоустрою і точна кількість мощення, гальки, газону, поребрика, бордюру. - Готова геодезія нашої та суміжних ділянок - Можлива єОселя

власник
None 113000.0 USD
lun.ua

Продається житловий цегляний будинок в місті Бориславі по вулиці Шевченка, загальна площа складає 187.5 кВ.м. з земельною ділянкою 0.0635 га. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 06******68 Оля

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок у Львові 300 кв.м. з чудовим панорамним краєвидом на місто, вул. Винниця (Шевченківський район), 2 поверхи + цоколь + мансарда, 6 сот. землі, новобудова, сад. Терміново. Власник 80 000 у.о. Другу фото фото - вигляд з вікна на Високий замок

власник
Будинок у Львові 300 кв.м. з чудовим краєвидом на місто&Високий Замок
olx.ua
1 - 24 з 1 381 результатів