Продається таунхаус біля озера, в с. Гаразджа, загальною площею 220 кв.м. Будинок без ремонту, що дозволяє реалізувати всі ваші дизайнерські мрії та створити затишний простір для життя. Код будинку:12363471 Основні характеристики: - Просторий таунхаус з відмінним плануванням - Загальна площа 220 кв.м - Площа ділянки 0,0513 сотих - Знаходиться поруч з мальовничим озером, що забезпечує чисте повітря та приємні краєвиди - Чудова можливість для реалізації власного дизайн-проєкту та облаштування інтерєру на свій смак - Тихе та спокійне місце, ідеальне для сімейного життя - Поруч транспортна зупинка, та хороший доїзд. - Септик, світло, вода, гараж) Не проґавте можливість придбати житло в екологічно чистому районі з великим потенціалом для перетворення його на дім вашої мрії. Звяжіться з нами для додаткової інформації та організації перегляду.

Шевченка
rieltor.ua

Продаж затишного будинку з ремонтом та меблями, гарною облагородженою ділянкою 12 сот. Код: 11823961 Будинок двохповерховий загальною площею 237кв.м в районі Дубнівського кільця на вул. Підгаєцькій. З прекрасний асфальтованим доїздом -газ, -вода(скважина) -світло(20 кВт) -септик Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Підгаєцька, 26В
rieltor.ua

Продається двоповерховий цегляний будинок з міцним фундаментом в с. Боратин з можливістю доробити третій поверх. Код будинку: 7913589 Загальна площа просторого сучасного будинку 220 м2. У будинку є 5 кімнат, 2 санвузли на кожному поверсі, кухня-вітальня, гардеробна. Розведена вентиляційна шахта під камін. На ділянці площею 0.065 га розташована альтанка.Територія огороджена парканом. Зроблена дренажна система, система поливу. В будинку заведена електроенергія, централізоване водопостачання, є септик, можливість заведення газопостачання. Чудове місце розташування поруч з магазином. Комфортний доїзд по асфальтованій дорозі. За детальною інформацією звертайтеся за контактним номером.

Набережна, 43
rieltor.ua

Продається будинок 94.5 м. кв, в мальовничій локації в с. Боратин, оточений чудовою земельною ділянкою, 12сот. Цей компактний будинок пропонує усі зручності сучасного життя, включаючи вмебльовану кухню з побутовою технікою, затишну вітальню з каміном та меблями, просторі спальні з комфортними ліжками. Пейзаж земельної ділянки надає можливість насолоджуватися спокоєм та гармонією природи. Розташований в зручному місці з хорошим доїздом, легким доступом до всіх необхідних місць, цей будинок ідеально підходить для комфортного життя. Код 10889777

Молодіжна
rieltor.ua

Продається чудовий новий будинок 97кв.м з гарним новим ремонтом, вмебльована кухня з побутовою технікою, облаштований санвузол, в коридорі вмонтований велика шафа, гардини на вікнах. Код будинку #8469463 Тепла підлога по всьому будинку, тераса. Земельна ділянка 5 сот. огороджена новим парканом, бруківка. Доїзд - асфальтована дорога майже до самого двору, затишне місце, хороша локація. Будинок утеплений пінопластом, металочерепиця покрівля. Придбавши цей новенький будинок, Ви відчуєте комфорт і задоволення від прийнятого рішення.

Сільська, 1
rieltor.ua

Продається затишний 2-поверховий будинок в с. Липини за адресою вул. Лесі Українки Продаж будинку з 5-ма кімнатами (площею 283,6 м2) в затишному районі Липин, на вулиці Лесі Українки (з можливістю прописки/реєстрації) Загальні характеристики: - Продуктові магазини, автобусна зупинка, школа. - Асфальтований підїзд. - Стіни будинку з цегли, покрівля з метало черепиці. - Фундамент - бутобетонний, перекриття - залізобетонна плита. - Система електропостачання на 3 фази з двотарифним лічильником (день/ніч) з автоматичною передачею показників, мідна спаяна проводка. - Двухконтурний котел, присутній вивід на електрокотел. - Проведена система сигналізації. - Залишається значна частина меблів. - Інтернет (оптичний кабель), супутникове телебачення. - Ділянка має правильну прямокутну форму (19 соток). - Сусіди вже забудовані. - Документи на будинок та ділянку. - Свердловина. - Прибудований гараж. - Глибокий погріб - укриття (13 м2) - Огорожа виконана з цементних блоків на бетонному цоколі. - Фруктовий сад. Красивий будинок, розташований у вже забудованому житловому районі допоможе відчути затишок та комфорт сучасного життя. Зручне розташування поруч із продуктовими магазинами, автобусною зупинкою та школою робить його ідеальним вибором для великої сімї. У цьому будинку вас чекає простір і зручність: 5 кімнат, серед яких 3 просторі спальні, затишний кабінет з величезною бібліотекою та шикарна вітальня з каміном. Велика та світла кухня стане серцем вашого будинку, де ви зможете готувати разом з родиною та ділитися смачними обідами. Цей будинок - ваша мрія, яка стане реальністю. Код будинку - #7298167 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Лесі Українки
rieltor.ua

Продаємо будинок у Рованцях! Новобудова! Скандинавський стиль! Є/Оселя Код будинку #9601356 Продаємо затишний будинок у Рованцях загальною площею 81 кв. неподалік PRV Servis та ТРЦ "Баобаб". Дім збудований за індивідуальним проєктом, особливістю будинку є наявність великих вітражних вікон. Опалення будівлі автономне, встановлений підігрів підлоги та система кондиціонування. В будинку відкрите планування: кухня-вітальня, окрема спальна кімната, душова кімната та відпочинкова зона на антресолі. Дім розміщений на ділянці 5 сот. Також на території розміщений власний гараж. Будинок продається з технікою та меблями. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
3 Обїзна
rieltor.ua

Будинок типу «Дуплекс» в с.Боголюби - загальна площа: 88 кв.м; - площа ділянки: 4 сотки; - червона цегла; - утеплювач товщиною 150 мм; - опалення електричне; - металопластикові вікна; - перекриття першого поверху та покрівлі – з/б плити; - стяжка-штукатурка; - монолітні сходи на другий поверх; - влаштована каналізація.

Лісова
rieltor.ua

Загальна площа: 111 кв.м; Площа ділянки: 3 сотки; Стіни: - цегла червона товщиною 380 мм.; - утеплювач: пінопласт товщиною 100 мм.; Фасад: - стягнутий сіткою, погрунтований, декоративна штукатурка; Вікна: - металопластикові. Перекриття першого поверху та покрівлі – з/б плити. Покрівля утеплена пінопластом 200 мм., влаштоване мембранне покриття. Внутрішнє оздоблення: - гіпсова штукатурка, санвузли – цементно-піщана; - підлога – цементно-піщана стяжка. Виконані монолітні сходи на другий поверх. Мережі: - влаштована водозабірна скважина на кожен будинок, розведено водопостачання та каналізація; - влаштована тепла підлога на першому поверсі , санвузол другого поверху. Опалення: - електрокотел. Благоустрій: - територія огороджена, фасадна сторона відкрита, влаштовано мощення з бетонної плити.

Т.Шевченка
rieltor.ua

Для тих, хто мріє про комфортне заміське життя з швидкою доступністю до міста. Пропонуємо до продажу двоповерхові таунхауси, загальною площею 120 м2, власною ділянкою (1,6сот - 3,6 сот), що знаходяться у с. Боратин (вул. Загородня 90, поряд з амбулаторією). Зручна локація: поряд знаходиться уся необхідна інфраструктура: школа, садочок, амбулаторія, зупинка громадського транспорту, неподалік ТЦ Баобаб (в 3хв). У планування входить: на першому поверсі: кухня, санвузол, паливна, вітальня з виходом у задній дворик на другому поверсі: гардеробна, санвузол, три спальні кімнати з виходом на балкон. Стіни та перестінки з червоної цегли, фасад утеплений пінопластом (15см), перекриття - залізобетонне, покрівля - металочерепиця, стеля утеплена мінеральною ватою (20см). Заведена е/ен - 10кВт та проведений швидкісний інтернет, опалення: електрична "тепла підлога" по периметру на першому поверсі, радіатори на другому поверсі, вода централізована, каналізаційний септик. При купівлі Ви отримаєте: Внутрішні роботи: стан чистова стяжка/ чорнова штукатурка, опалення, включаючи теплу підлогу, розведена електромережа та інтернет, змурований димохід та утеплений мінеральною ватою для влаштування барбекю та підключення каміна. Встановлені лічильники обліку. Благоустрій: бруківка на території та доїзд із бруківки від центральної дороги, озеленення, закрита територія, міні дитячий майданчик, облаштовані гостьові паркомісця. На задньому дворику розпланований грунт. Прибудинкова територія розрахована на 2 автомобіля. Фасад: декоративна штукатурка бараник в кольорі, зовнішнє освітлення. Телефонуйте, щоб дізнатися більше інформації, або ж домовитись про огляд.

можливий продаж по єОселя
Загородня, 90
rieltor.ua

Продається компактний будинок з хорошим ремонтом в с. Струмівка. Будинок цегляний, фасад утеплений пінопластом. Загальна площа 166 кв.м, житлова 80,7 кв.м, кухня 15,2 кв.м.Простора вітальня з каміном площею 36,5 кв.м. Три спальні кімнати , великий санвузол площею 14,8 кв.м, гараж площею 23,1 кв.м.. Впорядкована земельна ділянка з хорошим ландшафтним дизайном площею 0,22га . На території є дві альтанки та міні ставок.Є гараж. Продається з меблями та технікою.

Рівненська
rieltor.ua

Продаж будинку с.Рованці , який вартує купити . Стіни будинку піноблок AEROG ECO Term,утеплені пінопластом 10см,зроблений фасад. На першому поверсі тепла підлога,в спальнях радіатори. Будинок має 4 спальні,2спальні з гардеробами 2 ванни кімнати,вітальня, кухня студія,тераса на 15 кв. Збудований гараж з котельнею 32 кв)+літній навіс на авто.

Івана Купала, 1
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги пропозицію ПРОДАЖУ будинку в с. Тарасове! Загальна площа будинку становить 205 м.кв., площа ділянки - 7,50 соток. На території можна зробити відпочинкову зону за Вашими власними побажаннями. В будинку є: - простора кухня-вітальня; - 3 спальні кімнати з власними балконами; - 3 санвузли; - котельня та технічні кімнати; - найбільша спальня має власний санвузол та гардеробну; - свердловина, скептик, світло, можливість провести газ; - виконані основні внутрішні роботи. Будинок розташований в мальовничій локації, на тихій вулиці. Поряд є ставок, на якому живуть лебеді) До Луцька 7-10 хв на авто. Більш детальна інформація по телефону або при огляді. Будемо раді Вам все показати та розказати)

Незалежності
rieltor.ua

Частина будинку з власним подвірям. Є вода, газ, світло, газова грубка. 2 лінія від дороги. Деталі за телефоном 0505562361

Наливайка, 11
rieltor.ua

Будинок для сімї. Вул. Волошкова 2 поверхи 29 сот землі Вартий вашої уваги Деталі за телефоном 0505562361

Незалежна, 24
rieltor.ua

ПРОДАЖ СУЧАСНИХ ТАУНХАУСІВ у затишному передмісті Луцька (с.Тарасове). - 10 хв. до центру міста на авто; - загальна площа: 105 кв.м; - площа ділянок: 3 сотки; - червона цегла; - утеплювач товщиною 150 мм; - опалення електричне; - металопластикові вікна; - перекриття першого поверху та покрівлі – з/б плити; - стяжка-штукатурка; - монолітні сходи на другий поверх; - влаштована каналізація; - хороша транспортна доступність (15 хв до центру міста); - поряд магазини, дитячий садок, зупинка громадського транспорту.

Центральна
rieltor.ua

Продамо новозбудований сучасний будинок у мальовничому передмісті Луцька – с. Гаразджа! Зручна приміська локація, із відмінною логістикою доїзду й близькістю до багатьох рекреаційних зон відпочинку (поруч – кілька водойм, лісова діброва). Загальна площа будинку – 119 кв.м., внутрішній проект містить один житловий поверх, гараж у конструкції будівлі й додаткове мансардне приміщення. Простора зонована кухня-вітальня (робоча зона – 13 кв.м., відпочинкова – 22 кв.м.), дві кімнати (11 і 17 кв.м.) і два санвузла, затишний передпокій, гардеробна і паливна. Зовнішні стіни – червона керамічна цегла, надійний сваєвий фундамент (армовані сваї діаметром 30 см., глибиною – 2 метри, крок посадки – 90 см. + зверху залита армована плита висотою 12 см.), дах – металочерепиця німецького виробника (товщина листа – 0.5 мм). Встановлена якісна профільна система «Salamander bluEvolution82» (вікна, вхідні двері, розсувна віконна система біля тераси). Будинок будувався з перспективою подальшого особистого проживання – обирались кращі й вартісні матеріали на усіх етапах зведення. На ділянку заведене світло (три фази, 9 кВт з можливістю збільшення потужності), зроблено глибинну свердловину на воду (60 м.), облаштовано септик з переливом (окремо на будинок й альтанку: бетонні кільця, обсипані щебнем й відмежовані від грунту геотекстилем, загальна кубатура – майже 26 кубів) – комунікації заведені у будівлі, зроблено первинну розводку каналізаційних виводів і стояків. У кооператив проплачено підєднання до газової мережі. Земельна ділянка – 12 соток, вимощена добротним грунтом (фактично – чорнозем), подвір’я правильної прямокутної форми і з трьох боків огороджене парканом. З будинку облаштована тераса з виходом у внутрішній двір, на території збудовано окремий відпочинковий будиночок з технічною зоною зберігання. Ідеальне місце для втілення власних ідей щодо облаштування особистої прибудинкової території! Спокійна атмосферна локація – неподалік від будинку ліс і відразу кілька ставків. Хороший твердий доїзд, поруч є зупинка громадського транспорту, кілька магазинів. 🙌Набрид гамір міста й хочеться особистого комфорту та спокою? Телефонуйте вже зараз – маємо цікавий варіант, гідний Вашої уваги!

Лугова
rieltor.ua

Статусне домоволодіння в закритому комплексі! Розміщене на 19.5 сот землі в комплексі з 4 будинків в с.Рованці. Будинок має сучасну архітектуру та раціональне планування. Стіни збудовані з червоної цегли (півтори цеглини),утеплені мінватою товщиною 150 мм,облицьовані клінкерною цеглою ROBEN GRANVILLE NF 63. Планування: 1-ий поверх площею 220 кв м з висотою приміщень - 3.5 м • вітальня з каміном площею 49 кв м • спальня господарів з власним санвузол та гардеробною і виходом на терасу. • дитяча кімната з гардеробною • гостьова спальня • кабінет • санвузол • 2-ий поверх - мансардний ,площею 120 кв м. Фундамент-монолітна плита на сваях з утепленням 100 мм(пінопласт) Перекриття-монолітне. Дах-металочерепиця виробництва Словаччина,утеплений мінватою 300 мм. На території розміщений гараж площею 75 кв м з підвалом 21 кв м і піднавісом.Також літній будинок площею 50 кв м. По всіх спорудах розведена електрика(мідна проводка),виведена сигналізація та відеоспостереження,кабель на генератор. У кожну будівлю заведений газ і зроблене водовідведення. Асфальтований доїзд,центральні комунікації (світло 3 фази 18 кВт, газ,центральна вода,власна скважина,міська каналізація). Зручна транспортна розвязка ! Будинок -ексклюзивний,для поціновувачів стилю та якості!

Гнідавська
rieltor.ua

Продаж будинка з гаражем у передмісті (с.Тарасове) - площа 260 кв.м; - ділянка 10 соток; - центральна каналізація; - світло на 3 фази; - вода центральна, але також є власна свердловина; Будинок збудований з цегли, перестінки з піноблоків, утеплений пінопластом. Дах має подвійне утеплення 20 см з мінеральної вати. Всередині є вже збудовані бетонні сходи на 2-й поверх, штукатурка на стінах, чорнова стяжка на підлогах, розведена електрика. На 1-му поверсі: - гараж; - господарча кімната (котельня); - коридор; - кухня; - великий хол; - гостьова кімната та туалет. На 2-му поверсі: - чотири кімнати; - хол та ванна кімната.

можливий продаж по єОселя
Лисенка, 4
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКА у тихому передмісті Луцька (с.Тарасове). Загальна площа - 250 кв.м; Площа земної ділянки - 9,5 сотих. Особливості планування: - велика кухня-вітальня; - спальні кімнати -3; - санвузли - 3; - гардеробні - 2; - дві тераси на 2-му поверсі; - окрема велика тераса на 67 кв.м; - пральня та котельна; - світло, свердловина, септик; - є можливість газифікації. - просторий гараж. В будинку виконані основні внутрішні роботи. Для будівництва були використані якісні, дороговартісні будівельні матеріали. Будинок розташований в зручній локації на тихій та закритій вулиці поруч із лісом, недалеко від озера та зони відпочинку. Відстань до Луцька всього 3 км. (5 хв, на авто).

Володимирська
rieltor.ua

Продаж сучасного двоповерхового будинку у с.Тарасове Новенький, збудований у 2023 році Дуже зручне планування, перший поверх кухня-вітальня, гараж з входом з будинку та санвузол, на другому- три спальні і ще два санвузли, додатково є технічні приміщення. Ділянка 9 соток Індивідуальне електричне опалення, є можливість підведення газового Детальніше інформація на огляді, телефонуйте з радістю покажемо)

Володимирська
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКА у тихому передмісті Луцька (с.Тарасове). Загальна площа - 250 кв.м; Площа земної ділянки - 9,5 сотих. Особливості планування: - велика кухня-вітальня; - спальні кімнати -3; - санвузли - 3; - гардеробні - 2; - дві тераси на 2-му поверсі; - окрема велика тераса на 67 кв.м; - пральня та котельна; - світло, свердловина, септик; - є можливість газифікації. - просторий гараж. В будинку виконані основні внутрішні роботи. Для будівництва були використані якісні, дороговартісні будівельні матеріали. Будинок розташований в зручній локації на тихій та закритій вулиці поруч із лісом, недалеко від озера та зони відпочинку. Відстань до Луцька всього 3 км. (5 хв, на авто).

Незалежності
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКА у тихому передмісті Луцька (с.Тарасове). Загальна площа - 205 кв.м; Площа земної ділянки - 7,5 сотих. Особливості планування: - велика кухня-вітальня з каміном; - спальні кімнати -3; - санвузли - 3; - гардеробні - 2; - тераса; - котельна; - світло, свердловина, септик; - є можливість газифікації. В будинку виконані основні внутрішні роботи. Для будівництва були використані якісні, дороговартісні будівельні матеріали. Будинок розташований в зручній локації на тихій та закритій вулиці поруч із лісом, недалеко від озера та зони відпочинку. Відстань до Луцька всього 3 км. (5 хв, на авто).

Володимирська
rieltor.ua

Продам просторий сучасний будинок поблизу готельно-ресторанного комплексу "makis". Будинок сучасного архітектурного проектування, з виразним стильним фасадом і відкритим внутрішнім плануванням. Загальна площа – 171 кв.м., внутрішній проект включає чотири кімнати (24, 21, 19, і 15 кв.м.), простору кухню-гостинну (39 кв.м.), місткий санвузол (9 кв.м.), гардеробну, просторий коридор і величезну затишну терасу. Два житлові рівні, монолітні сходи, можливість часткового перепланування. Товщина зовнішніх стін – 50 см (газоблок «AEROC» + додаткове утеплення пінопластом), надійний стрічковий фундамент, залізобетонне міжповерхове перекриття, дах – металопрофіль, облаштована система водовідведення. У всіх кімнатах встановлений якісні металопластикові вікна (шестикамерний профіль). По всій площі будинку облаштована тепла підлога (на водяній основі), функціонує камін (з виводом на другому житловому рівні й відпочинковій терасі). Передбачена можливість встановлення електрокотла або котла на твердому паливі. Заведені й належним чином функціонують усі комунікації (світло, вода – власна глибинна свердловина, каналізація – місткий септик), газ – по лінії ділянки. У будинку виконано основні ремонтні роботи з можливістю фінального оздоблення і вмеблювання на смак і бюджет нових господарів. Впорядковане, правильної форми подвір’я (6 соток землі), з компактною присадибною ділянкою і можливістю побудови допоміжних технічних приміщень в межах внутрішнього двору. Мальовнича й дуже атмосферна локація, з легкою логістикою доїзду (кілька хвилин від готельно-ресторанного комплексу «мakis» і ресторації «жито»), з базовою інфраструктурою (неподалік є продуктовий магазин із зоною відпочинку, в пішій доступності зупинки громадського транспорту, курсує «шкільний» автобус), постійно проживаючими сусідами і безліччю зелені навкруги. Ідеальна альтернатива місту, з його шаленим темпом життя, гамірністю і брудним повітрям. Телефонуйте – будинок точно не залишить Вас байдужими!

Готельна
rieltor.ua
1 - 24 з 258 результатів

Популярні запити