Продається будинок по вул. Сінна у селі Сенча Миргородського району Полтавської області. Село є центром об’єднаної територіальної громади. На території подвір’я: житловий будинок, літня кухня, великий сарай, саж та криниця. Опалення на газу але є і дров’яна груба/плита. Будинок дерев’яний обкладений цеглою то ж зимою теплий а влітку прохолодно. Поряд з подвір’ям проходить централізований водогін. Будинок знаходиться неподалік від річки Сула. На території села наявна вся соціальна інфраструктура: сучасна школа, дитсадок, лікарня, супермаркет, магазини господарських та промислових товарів, комунальне підприємство з надання комунальних послуг, місцевий пожарний пункт охорони. На території села діє потужне сільськогосподарське підприємство в якому завжди є робота як для чоловіків так і для жінок. Телефонуйте 0-9-5-3-8-1-5-4-0-9.

власник
Сінна, 60
rieltor.ua

Продам будинок. Земля 0.35 га. Вхідний погріб з металічними дверима. Зовсім рядом протікає річка Сула.

власник
Продам дачу в мальовничому селі Сенча. Зовсім недалеко (200 м) річка.
olx.ua

Продам будинок садибного типу в центрі міста Лохвиця, вул. Сенчанська (Радянська) Полтавської області, самого тихого та не затронутого війною регіона Українии. Зручне розташування в центрі міста. Мальовничий краєвид. Дитячий садочок та школа рядом. Автостанція, супермаркети, лікарня, центр міста в пешей доступності. Гарні сусіди. Город. Є можливість розширення площі будинку, шляхом добудови на ваш розсуд. Легка енергетика будинку! В будинку три світлих, просторих кімнати, прихожа, кухня, ванна кімната, глибокий та сухий погріб в прихожій (в процесі ремонта). Будинок газофікован, є централізоване водопостачання, болер. Комунальних боргів нема! Придомові будівлі: гараж, літня кухня загальною площею 61м2. Можливе облаштування лазні з басейном. Придомова ділянка 10 соток. В будинку проведена капітальна реконструкція фундаменту та підлоги, встановлені нові міжкімнатні двері. Новий, сучасний опалювальний котел та радіатори. В одній з кімнат свіжий косметичний ремонт. В пристройці пластикові вікна, нові радіатори. Документи для переоформлення готові. Огляд за домовленістю. Ціна на будинок буде підніматися в залежності від виконаних робіт по облаштуванню будинку та ділянки. Встигніть придбати за мінімальну ціну

власник
Будинок садиба в центрі м. Лохвиця 220км від Києва
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дім 48м2 (жилий стан) Дім 100м2 (не жилий стан) Баня 50м2 Гараж 2 шт Підвал 2шт Приміщення для живності Погріб Криниця Сад Город Обгороджений двір Централізоване водопостачання Газ Електроенергія день/ніч (3 фази 10кВт) Все це розташовано на 25 сотках Місце розташування Для молодої сім‘ї: НАЙКРАЩЕ В ЛОХВИЦІ Поруч: - молодий сосновий ліс - Гімназія (найкраща в області) - Лікарня - Центр города (5хвилин) - Дитячий садок (5хвилин) Можливий торг

власник
Дом 48м і 100м будинок
olx.ua

Продається будинок з усіма зручностями. В будинку два котили (газ та дрова). За більш детальною інформацією - звертайтеся.

власник
Продається Будинок Дом
olx.ua

Будинок з комунікаціями(водопровід, електрика, газ, колодязь). Є дві старенькі хатки та сараї. Два погреби. !!! Можливий обмін на гараж в м.Лохвиця!!! Рілля 57 сот. рівна без бугрів та впадин. Можливо добавити ріллі 25-30 сот. під чагарниками в даний час. Загальна площа по документам 0.9 га. 5 км від м. Лохвиця. Я власник, всі документи готові до продажу. ***Обговорюється оплата частинами***

власник
Земельна ділянка з будинком та господарськими будівлями.
olx.ua

Продається маєток розміром 42 сотки у мальовничому краї Полтавської області м. Лохвиця. Спокій та свіжість повітря вас приємно здивують, гарна аура маєтку. Не межує з сусідами, тому і проблем з ними не буде. Добре підходить під забудову, власний бізнес та ведення сільськогосподарської діяльності. Будинок газифікований. На території є сад, погріб, літня кухня та невеличкий сарай. На відстані 1,4 км є річка з чудовим краєвидом, де можна відпочити та гарно провести час.

власник
Будинок у м. Лохвиця
olx.ua

Продається садиба в с.Бодаква,Миргородського району, з господарськими будівлями. Деталі за телефоном.

власник
Продам будинок у с.Бодаква
olx.ua

Продається будинок в м. Лохвиця, вул. Лесі Українки (загальна площа будинку 95,2 кв.м, площа земельної ділянки 27,15 соток). В будинку є централізоване водопостачання, індивідуальне газове опалення, суміжний санвузол. Також на ділянці є гараж, сарай, погріб, літня кухня, колодязь та свердловина.

власник
Продається будинок в м. Лохвиця, вул. Лесі Українки
olx.ua

Будинок знаходиться в центрі міста Лохвиця по вулиці Рикова, поруч школа й лікарня. Всі запитання в Вайбер або Телеграм 06******98

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається заміський будинок, з усіма зручностями, в гарному житловому стані. Селище Гиряві Ісківці, Лохвицького району, Полтавської області, за 15 км від райцентру по дорозі з відмінним асфальтовим покриттям. Автономне водопостачання (своя свердловина), каналізація септик, економний двохконтурний котел італійського виробництва. За 150 метрів від будинку проходить мережа з оптоволокна для високошвидкісного інтернету. В пішій доступності зупинка приміського автобуса, за 1,4 км від будинку діюча залізнична зупинка, ще через 100 метрів проходить міжрегіональна траса державного значення Київ-Суми, якою регулярно курсують маршрутні транспортні засоби пасажирських перевезень. На всі запитання відповім за номером телефону, вказаному в оголошенні. Турбувати прохання з 10:00 до 20:00 або залишайте повідомлення, при можливості відповідаю швидко. Можлива розстрочка до 12 місяців для порядних людей.

власник
будинок дім хата садиба дворище маєток дача
olx.ua

Будинок із усіма зручностями,дерев яний,обкладений цеглою,є колодязь ,сарай,гараж

власник
Продам будинок в м.Лохвиця ,в районі третьої школи
olx.ua

Продам будинок в м.Лохвиця,заг.пл. 115 кВ.м.Рік побудови 1991. Тип стін - цегляний. Покрівля - шифер.Опалення Інд. газове та дровяне.Меблювання- так.Велика кухня,альтанка ,гараж, сад, город,сарай,підвал.Центральний водопровід і каналізація,ванна та душова кабіна,кондиціонер,тераса.

власник
olx.ua

Продам недобудований будинок 110м2. Вул.Лисенка 64. Земельна ділянка 10соток. Підведено воду та світло ( 3фази 16кВт) Гарне місце для молодої сімʼї Поруч: - молодий сосновий ліс - Гімназія - Лікарня - Центр міста - Дитячий садок (5хвилин)

власник
Продам Будинок 110м2 (район гімназії)
olx.ua

Продам дворище поблизу річки. В місті Лохвиця.

власник
Продам дворище біля річки.
olx.ua

Продам кирпичный дом в селе Лука Миргородского района (раньше Лохвицкий район) Полтавской обл., проведен газ, печное отопление, проведена вода (центральный водопровод), ванны, душа, туалета и боллера нет. Две жилые комнаты, коридор, кладовка и веранда. Во дворе есть еще старая летняя кухня. Есть огород , погреб входной, сарай большой кирпичный, во дворе есть колодец. В 10 мин хотьбы речка Сула, лес, сосновый лес, природа очень красивая. В селе есть школа, больница, кафе, магазыны ( в.т.ч. Маркетопт), жд вокзал. Звоните, на сообщения нет времени

власник
Продам кирпичный дом с газом и водой в селе в Полтавской обл.
olx.ua

Недобудований будинок гарного планування,відмінне місце розташування/ліс/Асфальтована дорога.Всі комунікації поряд..Земельна ділянка дуже цікава для ландшафтного дизайну.є господарські будівлі бджільництва.

власник
Продам недобудовудований будинок
olx.ua

Продам будинок в селі Яхники, Миргородський район, Полтавська область Відстань до найближчого міста Лохвиця 15 км Площа ділянки 0.21га Загальна площа 51.3 кв. м Кількість кімнат 3 Висота стелі h=2,5 м Тип будинку Будинок Тип покрівлі шифер Санвузол сумісний Опалення індивідуальне газове Ремонт в 2012 р житловий стан Меблювання Так Продам будинок в селі Яхники, Миргородський район, Полтавська область з фруктовим садом (груші, яблука, сливи, малина, полуниця, суниця) городом. В будинку 3 кімнати, кухня, коридор, санвузол (вана, унітаз, умивальник , бойлер,централізоване водопостачання) , веранда На подвірї є літня кухня, є льох, Додатковий туалет на вулиці, є колодязь. Повне меблювання як на фото, затишний будинок чекає на своїх нових господарів) Дуже доброзичливе сусідство, Щедра природа (гриби та ягоди в лісі, багато риби в озерах) Звонити по тел. 09*********49 Валентина Дам відповідь на всі запитання.

власник
Продам будинок в селі Яхники, Миргородський район, Полтавська область
olx.ua

Будинок потребує ремонту. Є газ , пічне опалення,вода. Всередині немає туалету і ванної кімнати. Криша не тече. Пічне опалення можна опалювати як газом так і дровами.Якщо потрібно більше фото пишіть або дзвоніть.Можливий викуп сусідніх квартир щоб збільшити площу.Поруч безхозна квартира без комунікацій то можливо обєднання двох квартир.

власник
Продам квартиру (будинок)
olx.ua

До вашої уваги заміський будинок в селищі Гаївщина , Полтавської області. Загальна площа ділянки 56 соток, має два кадастрових номери. На території знаходиться одноповерховий будинок, окрема літня кухня , та велике технічне приміщення . До будинку та літньої кухні підключене електропостачання , вода, газ. Житловому будинку дві кімнати (чотири спальні місця), система опалення централізована(газ), також є як альтернатива електричні конвектори, кухня укомплектована всім необхідним, сан.вузол легкий до підключення є все необхідне (зараз доступний на території. Літня кухня укомплектована кухонними шафами, газом, каналізацією, водопостачанням, кімнатою для відпочинку з ліжком, та каміном, також є підземне приміщення. На території доглянутий сад. Великі посадження малини, полуниці, та фруктових дерев. Поруч знаходиться річка Сула, 10хв пішки, пляж з насипним піском. Поряд знаходиться машазин, та пошта. Ідеальний варіант для великої сімі, як для літнього відпочинку, так і для проживання на постійній основі.

власник
Продаж 1 поверхового будинку з опаленням і ділянкою на 56 соток
olx.ua

Продам будинок у м.Лохвиця вул.Марінеско з усіма зручностями є погріб,гараж,колодязь,господарські будівлі,площа ділянки 10 соток.

власник
Продам будинок у м.Лохвиця
olx.ua

Продається житловий будинок у місті Заводське, Полтавської області! Загальна площа будинку складає 85,6 кв.м.,житлова площа - 30,9 кв.м. Адреса: Полтавська обл., м. Заводське, вул. Набережна 1, будинок 2/4. Земельна ділянка площею 0.0888 га. Стан будинку задовільний, хоча потребує часткового ремонту. Всі комунікації (газ, вода, електрика) вже підведені.Другий поверх потребує ремонту, щоб втілити ваші ідеї і побажання. На подвірї розташовані господарські будівлі, погріб і гараж, що забезпечує додатковий комфорт і зручність. Цей житловий будинок - чудова нагода для тих, хто мріє про спокійне та комфортне життя у затишному місці. Заводське - прекрасне місце з чистим повітрям та зеленими ландшафтами, що надає можливість насолоджуватися природою.

Продаж будинку в м. Заводське Полтавської області
olx.ua

Продається будинок в м.Заводське Миргородського(Лохвицького) р-ну Полтавської обл.Частково вмебльований,опалення-газ і тверде паливо,вода на подвірї і заведена в будинок.На подвірї розташовані-будинок,літня кухня,сарай,погріб,гараж.Поруч земельна ділянка під город-8сот.Загальна площа під будівлями і під город-12сот.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається шлаковий будинок в м.Заводське мікрорайон Рудка , площею пятдесят пять квадратних метрів,з розпочатим капітальним ремонтом.Залита бетонна підлога,прокладена нова електропроводка,зроблене нове опалення,підведено центральне водопостачання,нові кирпичні перестінки,каналізація,нові пластикові вікна,частково поставлений металопрофільний забор.Деталі за телефоном.Хорошому покупцю ,хороший торг.3000доларів viber-+38************47

власник
Продається шлаковий будинок в м.Заводське
olx.ua
1 - 24 з 33 результатів

Популярні запити