Продам двоповерховий будинок з ремонтом в с.Бишкінь Сумського (Лебединського) району. Загальна площа 127 м² Житлова 74 м² Кухня 12 м². Дах металочерепиця. Вікна металопластикові. 5 кімнат. Автономне опалення (2 котла:газовий, твердопаливний) Камін. Кондиціонер,бойлер. Зручності в будинку. Земельний участок 0,7 га. Є сарай,погріб (в будинку підвал). Можно поставити гараж. Своя скважина. Каналізація. Школа, дитячий садок, магазини. Недалеко зупинка. Поруч ліс, річка. Готові до розумного діалогу по ціні. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 05******68.

Продам гарний будинок в с. Бишкінь Сумського (Лебединського) району
olx.ua

Продам добротне господарство в Сумській області.Лебединський р-н.с.Будилка вул.Миру 14.В будинкі є ТВ.спутникове.Газове і дровяне опалення.Світло.в дворі є криниця.Літня кухня для зустрічі друзів.Хоз постройки.Погріб.Інтернет. Господарство продаю з меблями.

владелец
Продам добротне господарство.
olx.ua

Продам будинок в с. Валки, Лебединського р-н. В будинку все нове, в коридорі ванній тепла підлога,металеві вхідні двері. В дворі є маленька літня кухня, старий будинок,гараж, хоз. будівлі, зона відпочинку. Сад, город 30 соток.

владелец
Продам будинок с. Валки
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаётся дом в селе Будилка, отапливаемая площадь 50 кв. В доме есть вода, дровяной или газовый котел, площадь всего дома 80 кв, 30 кв кирпичная пристройка, в доме сделан ремонт, новая пристройка и мансардная крыша. Есть сарай, погреб, летняя кухня 25 кв. Огород возле дома 2 сотки + канава и фруктовый сад. Также есть огород находится на поле в 200 м от дома 10 соток. Дом находится в живописном уголке, вокруг природа и свежий воздух. Безопасное место для детей.

Продам будинок в селі Будилка
olx.ua

Всі додаткові питання по телефону або авйбер,торг присутній

владелец
Прoдам будинок село Будилка
olx.ua

Продаю будинок в селі Філонівщина. Опалення газове, але за бажання можна використовувати пічку, яка також є в будинку і опалювати дровами. Вода в будинку холодна та гаряча. Надвірні будівлі - 7 (сім) сараїв, 2 (два) закритих льохів - у сараї. Сад: горіхи, ягоди, яблуні, груші, сливи, вишні чорна смородина, калина. Є криниця, горище, літній душ, дровник. Город 0.4923 га чорнозем Відмінні умови для щасливого життя. Інформація за номером телефону: 38********55

владелец
Продаю будинок в селі Філонівщина.
olx.ua

Продам дачу на центральной улице села, улица проезная, можно выйти с двора и остановить маршрутку. В 10 минутах центр, магазины, школа, садик, больница, речка Псел, лес. Дом без ремонта. Печное отопление(2 печи), электричество. Хороший кирпично-бетонный погреб, сараи, большой сад и огород, большой двор. Срочная продажа до весны!!!

владелец
Дача в с. Ворожба (Лебединский р-н)
olx.ua

Продам будинок в селі Ворожба ,Сумського району!Загальна площа 136 м.квадратних-2 поверхи,просторі кімнати,великий гараж з зоною для майстерні,підвал для зберігання овочів!Площа ділянки з будівлею 13 соток!Котел газовий виробництва Німеччина,скважина,будинок з сигналізацією та інтернетом!На подвірї кущи троянд,виноград!Ділянка під посадку зорана і доглянута!Ціна 22 тис$Звертатися за телефоном 05******16

владелец
Продажа будинку в с.Ворожба
olx.ua

Продається будинок в с. Будилка. В будинку 4 кімнати + віранда. Окремо знаходиться будинок в якому кухня та ванна. Є погріб, гараж, три сараї. Великий основний двір і великий другий двір для господарства. 20 соток городу. Газ, колонка в дворі (вода не підведена), опалювальний котел, піч. Будинок в центрі села, не біля дороги. Всі інші подробиці по телефону.Ціна договірна, по телефону.

владелец
Продається будинок с. Будилка
olx.ua

Продається будинок в с.Штепівка. Всі будівлі потребують ремонту. Будинок 1978 року площею 45 м². Деревяний, обкладений цеглою. Дах цинковий. Котел пристосований до газу і твердого топлива, батареї чугунні. У будинку є груба закільцьована із котлом. Опалення всього будинку парове: або грубою, або котлом. Будинок розташований на центральній вулиці, поряд школа. Будинок має дві житлові окремі кімнати, коридор, кухню. В будинку є: ліжко, диван, дві шафи, телевізор, холодильник, столи, стільтці, вішалка для одягу і взуття, газова плита на 4 комфорки. Колодязь через дорогу. Двір і город рівний. Заїзд на город зручний. Хоздвір окремо, є сарай. Є дві літні кухні. Літня кухня із сараєм: у літній кухні є груба і підведений газ для плити. Літня кухня з погребом: погреб глибокий, великий зі східцями. Землі 51 сотка приватизована. Гарна транспортна розвязка: відстань до найближчого міста 35 км. Через село проходить траса Суми-Лебедин і поряд села проходить траса Суми-Київ. В селі є школа, дитячий садок, аптека, пошта, сімейний лікар, магазини, кафе. Один власник. Документи готові до продажу.

владелец
Будинок в с. Штепівка
olx.ua

Дом в с Ворожба Лебединского района Сумской области. Дом деревянный обложенный кирпичом на бетонном фундаменте. Отопление печное, улица газифицированная. Крыша и столярка новая, внутри дом требует капитального ремонта. Участок 50 сот с большим плодоносящим садом. Находится дом в 5 минутах ходьбы до центра где есть магазины аптека больница почта школа детский садик

владелец
Дом с Ворожба Лебединского р-на Сумской области
olx.ua

дім ,літня кухня, є газ, котел під дрова, вода, сарай, погріб ,город 10 соток

владелец
Дім в с . БУДИЛКА
olx.ua

Цена по договоренности , по телефону 09******87

владелец
Дом с земельною дiлянкою
olx.ua

Продається цегляний будинок з хозпостройками і хорошим похідним погрібом є гараж, огород і фруктові дерева. Є вугілля і дрова вже заготовлені на зиму. Туалет надворі. Колодязь біля подвіря. Село невеличке іде одна вулиця, магазин приїздить. Більше будинки в селі держать як дачі. Підїзд хороший, від асфальтової дороги метрів 150. Село за 35 км від Сум, це по роменській дорогі. Якщо є питання телефонуйте. Буде картопля на посадку.

владелец
Продається будинок, або дача.
olx.ua

участок 70 сток,дом 10х10 шевченсковкий,летняя кухня с газом 10х5,гараж 5х10,подвал кирпичный 5х5 глебина 3 метра,газ,скважина,электричествр 5 квт,документы на все подготовлены к продаже,старый сад 20 деревьев и 30 ягодных кустарников,новый сад 30 деревьев фруктовых,забор металопрофиль и шивер,центр села до реки 5 минут хода.сосед только с одной стороны!

владелец
кердылевщина усадьба 70 соток в заповеднике возле реки
olx.ua

Продаж приватного БУДИНКА, з сучасним ремонтом, меблями та технікою в районі "Сумського моря" . Ідеальна локація для власного проживання, 12 хвилин до Центру міста на авто. Загальна площа будинку становить 100 м² Площа земельної ділянки близько 10 соток Тут є безліч переваг, які вказують на те, що придбати потрібно саме його:)) + Власний простір, гарне планування + Камін дровяний в саду для теплих вечорів з сімєю + Бесідка з мангалом + Кондиціонер + власна скважина, автоматичні ворота - відео камери на территоріі Окрім того: - трехкамерні вікна пластикові - Єлектричний котел ( що дає відчутну економію взимку) - тепла підлога на першому поверсі - бойлер на 100 литрів - Кондиціонер на обігрів та охолодження - Є сад плодових дерев, кущів та квітів - На території є теплиця - Світло 10 Квт, 3 фази - Кровля металочерепиця - Всі меблі та техніка залишаються. - Також є можливість прописаться в будинку БАЖАЄТЕ ОГЛЯНУТИ чи отримати деталі? Телефонуйте

Продаем новый Дом с ремонтом
olx.ua

Популярные запросы