Продаю дачу в Семянівці (Кротенки) в садівницькому товаристві "Ювілейний сад". Недалеко від "Кротенківського дому відпочинку". Будинок 17 м2 електрифікований ,земельна ділянка 3,8 соток.Туалет у дворі. Води немає (у сусіда є скважина).Сад 15 дерев, виноградник , квітник ,ожина, чорноплодна рябина, обліпиха. 5 хвилин до річки. До зупинки автобуса "Нафтовик" 7 хвилин. Навпроти- акацієва роща. Внизу- струмок. Дуже затишне місце для літнього відпочинку! Можливий торг.

владелец
Дача в Семянівці (Кротенки)
olx.ua

Продається новенький будинок в Сем‘янівці в центрі, загальною площею 79м2, два поверхи, дві окремі кімнати, зроблений якісний ремонт, є чудовий балкончик, який можна обладнати за своїм смаком, на першому поверсі знаходиться кухня-студія, яка потребує ремонту, а також санвузол, опалення індивідуальне газове, каналізація зливна яма, просторий двір, який можна організувати, так як буде зручно, земельна ділянка 15 соток, асфальтований підїзд. Всі документи готові до продажу, в будинку ніхто не проживає. Всі питання по телефону. код 9715

Продаж будинку в Сем‘янівці (Кротенки)
olx.ua

У продажу будинок, від власника, село Семянівка ( Кротенки) Навпроти будинку , річка. Стан євроремонт, повністю мебльований! *Загальна площа 160м кв, м , висота стелі 3м. * На першому поверсі простора зала ,спальня і велика кухня з виходом на веранду , санвузол з душем. Підведені теплі поли . * На другому поверсі дві спальні, гардеробна. * Дом із цегли , утеплений мінеральною ватою. * Встановлені якісні метало профільні вікна, котел * По комунікаціям є газ, світло ,вода. * Приватизована земельна ділянка 1 5 с.

Продам  новий будинок, навпроти річка, Семянівка ( Кротенки)
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам повністю готову для проживання садибу в мальовничому місці у с. Олепіри (с.Семьянівка/ Кротенки). Дім у гарному стані, з авторським ремонтом, є вся необхідна побутова техніка та меблі. На 1 поверсі розташовані простора вітальня із каміном - 30 кв.м, кабінет - 17 кв.м та кухня 17 кв.м, на 2му - 3 спальні - 32, 19 та 17 кв.м. та засклена тераса. Також по периметру будинку є велике підвальне приміщення та чердачний поверх. Є гараж, господарськи споруди, теплиця. Велика облаштована присадибна територія включаючи частину ставка.

владелец
Продам велику садибу біля Полтави.
olx.ua

Популярные запросы