Продається частина будинку на ділянці 10 соток у центрі смт Кринички. Житлове приміщення загальною площею 60 квадратних метрів виділено за документами з окремим входом. У будинку дві кімнати (18+18), кухня 7,6 квадратних метрів і коридор 7,3 квадратних метрів. Також є душ і туалет в будинку. Будинок виконаний з глиноплитного матеріалу, облицьованого цеглою, з висотою стелі 2,85 метра. Вікна ПВХ трьохкамерні. Продається з меблями. На ділянці також розташований окремий двокімнатний будинок з водою, газом, зручностями і піччю. Є фундамент для можливої будівництва котельні, також придбано котел, який розрахований на опалення дровами. На ділянці плодові дерева, кущі, погріб і господарські споруди. Проведено воду, газ, центральна каналізація. Встановлено сучасний газовий котел в двох будинках, нещодавно відремонтовано дах. Поруч з будинком знаходяться магазини, школа, пошта, а в пішій доступності від ділянки - ставок з пляжем і риболовлею. Також є два гаражі. З документами повний порядок. Земельна ділянка приватизована. Торг вітається. Всі питання задавайте за телефоном.

власник
Михайла грушевкого
rieltor.ua

Затишний будинок розташований по вул.Концертна. Є лічильники на газ, воду та світло. Індивідуальна вигрібна яма. Замінено водопровід на новий. Єврозабор з обох боків . Заїзд до дому з двох сторін з вул.Концертна та вул. Степова. Землі 8соток ,приватизована є кадастровий номер. Продажа від хазяїна. Документи повністю готові. Без боргів.

власник
Продам будинок  дом Божедаровка (44 квартал)
olx.ua

Продам будинок в Аулах (нові Аули) по вулиці Соборна. Поряд з поліклінікою. В будинку газове опалення (яке не залежить від електрики), туалет, душевая кабінка, гаряча вода власна каналізація. За додатковою інформацією звертися за номером 06******21 Олександр.

власник
Продам будинок в селищі Аули (нові Аули)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Дом 8500$ на Нових Аулах .Є вода,деяка мебель,Погреб,Пристройки,Огород/Сад,Забор(всі фото можу надіслати в особисті) Недалеко є магазини,лікарня,річка До камянського км або через трасу 17 км Кадастровий номер є! Є торг.Телефонувати за номером 06******96 За всіма іншими деталями/запитаннями в дірект

власник
Продам Частний Дом
olx.ua

Участок газоэлектрофицирован,автономное отопление. В доме две спальни,залла,комната душевая с туалетом,столовая(под столовой подвал),кладовые,в коридоре выход на чердак(готовился под второй этаж где может быть большая игровая или +2 комнаты). Летняя кухня с большой столовой ,с выходом в гараж. Гараж большой, есть смотровая яма. Погреб ,амбар для хранения зерна с метал.коробами. Сарай один готовый,другой только стены. Колодец не глубокий. Огород чернозем ,ровный.+38********49 Ирина

власник
Продам дом со всеми удобствами в Криничках
olx.ua

Продажа дома,Смт.Божедаровка,Криничанський район,Днепропетровская область Цена 55000+торг

власник
Продам дом Божедаровка
olx.ua

Газ вода отопление есть.Жилой дом есть техническая вода

власник
Продам дом с.Аулы
olx.ua

Добротный утеплённый дом,окна металлопласик,металлическая входная дверь,просторная кухня,4 комнаты,в доме есть совмещённый санузел и ванна,но не подключены.Возле Вольногорска

власник
Дом с участком с.Быково
olx.ua

Продам будинок документи в порядку переоформлюється будинок потребує невеликого ремонту

власник
Продам будинок..
olx.ua

Продам земельный участок с домом под ремонт или снос в с. Новосёловка крыничанского района 15 км от Каменского, участок 30 сот, на участке есть деревья яблоня, обрикоса, слива, высажены около 40 саженцев грецкого ореха ( уже 4 года), с документами порядок, земля приватизировать, все вопросы по телефону

власник
Дом в новоселовке
olx.ua

Продам дом 50кв. С.Степановка Криничанский р-н. Днепр.обл Общий уч. 25 сот. Огорода 13 сот. Хоз. Постройки: Летняя кухня, сарай, кладовка, гараж Газовое отопление Газ.котёл АГВ, и твёрдотопленный котёл. Есть водопровод.

власник
Продаётся дом 50кв.М
olx.ua

Продам будинок в смт. Божедарівка Камянського району загальною площею 60 кв.м з газовим та пічним опаленням. В дворі є криниця, гараж, літня кухня, погреб, сарай та інші господарські споруди. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону 06******91

власник
Продам будинок в смт Божедарівка( Щорськ)
olx.ua

Продам дом на два хозяина с двумя адресами , общий участок правильной прямоугольной формы 10 соток находится в центре Дружбы возле АТБ , одна сторона выходит на красную линию ,вторая на АТБ .Отлично подходит под коммерцию . На одном из адресов установлена солнечная станция с тарифом 0.18 € кВт . На второй адрес заведено электр 380 вольт а также газ.Залиты два фундамента для достройки .Имееться центральная канализация.По остальным вопросам звоните.

власник
Продам дом
olx.ua

В наличии имеется два погреба ,скважина и колодец. Три сарая для животных. Гараж с ямой. Летняя кухня. Зимняя теплица.

власник
Продам дом в Аулах
olx.ua

Будинок не добудований. Земля приватизована. Знаходиться по вулиці Лесі Українки. Більше інформації за телефоном.

власник
Будинок продаж в смт. Аули
olx.ua

Продам дом, на первой линии Днепра 10 метров от дома, в 10 метров от леса, на територии дома есть 3 сарая, большая летняя кухня зади дома есть дровник и кательня возле котельни 2 комнаты, на територии есть большой сад фруктових дерев, есть гараж с смотровой ямой есть подвал ещё есть цоколь под ещё один дом, двор зацеменрований самое лучшое место для рибалки, прекрасний росвет каждое утро, дом находиться в шикарно месте для тех кто любит природу и пейзажи. Торг уместен. Возможно обмен на квартиру.

власник
Продам дом в шикарно месте
olx.ua

Продам недостроенный дом. Участок 19 соток,в живописном,тихом месте у реки Днепр.Заведено 380 v,вода.Большой сад фруктовых деревьев.

власник
Продам недостроенный дом
olx.ua

Будинок повністю придатний для життя. Меблі та техніка обговорюється окремо. Опалення газ і парове.

власник
Будинок в Божедарівці
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру в селе Затиша (2й этаж)без удобств (туалет, вода на улице). 2х этажный дом + 10 соток приватезированой земли. Общая площадь квартиры 37 м2. Окна в квартире металопластиковые. Криничанского района, днепропетровской области. По всем вопросам пишите или звоните.

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Продається часний будинок з усіма зручностями. 8000$. Всі деталі за телефоном 06******62. Юрій

власник
Будинок с. Семенівка (Криничанський р-н)
olx.ua

Будинок в передмісті газифікований великий та затишний. Проведено 380 КВ. Електричне та газове опалення. Дніпрова вода і є в наявності криниця. Є гараж, сарай. Два садки город. Ремонт в житловому стані. Поряд школа, сад, зупинка транспорту, магазини. Є можливість без проблем виїхати в міста. 42 сотки приватизованої землі. В будинку може проживати однозначно дві родини. Місця вистачить усім.

власник
Продам будинок Камянський район
olx.ua

Продам дом в с.Ульяновка Петриковского р-н 25 соток земельный участок летняя куханька сарай гараж состояние хорошее заселяйся и живи остальные вопросы по телефону.

власник
Продам дом или сдам в аренду
olx.ua

Продам будинок в селі Божедарівка, центр селища, потребує ремонту, ідеально підходить для будь-якого бізнесу або під склади. Тільки продаж.

власник
Продам будинок в Божедарівці
olx.ua

Продається будинок загальною площею 53 кв.м в селі Червоноіванівка, Криничанського району, Дніпропетровської області. Будинок приватизований, є кадастровий номер. В будинку газове опалення, плюс є альтернативне пічне опалювання. У дворі розташована літня кухня, гараж, погреб та господарські споруди для утримання свійських тварин. Неподалік дому розташовані два ставка. Документи повністю готові для переоформлення. До школи і до садка возить шкільний автобус.

власник
Продам будинок с.  Червоноіванівка
olx.ua
1 - 24 з 53 результатів

Популярні запити