Продам дом Кривой Рог, Спасская, ул. Скандинавская 7. Площадь: 64,6 м.кв Цена: 30000$ Участок - 6 соток, кадастровый номер. Отличное расположение: рядом школа, садик, Варус, рынок Юбилейный, магазины, кафе, больница, остановки транспорта. Соседи состоятельные люди, на улице все дома построены. Дом кирпичный требует реконструкции, возможно расширить фундамент, доложить стену, сделать перекрытие. Коммуникации: свет временно отключен, не используется, требуется замена счётчика; заведён газ, счётчик опломбирован; вода во дворе; по улице центральная канализация, есть возможность врезки. Есть квалифицированная строительная бригада которая выполнит реконструкцию, весь спектр услуг: проект, строительство, дизайн.

Скандинавська вул., 7
rieltor.ua

Подаруйте мрію. Ваша дитина мріє про великого собаку, але дружина категорично проти. Бо у квартирі мало місця і гуляти треба за будь-якої погоди. Ви можете стати добрим чарівником, подарувавши дитині мрію. Навіть не сумнівайтесь - він запам’ятає це на все життя. Мені є що Вам запропонувати. Гарний, добротний будинок з високим цоколем у чудовому місці. І досить зручним плануванням кімнат. Замість гулу машин Ви будете чути спів птахів. Купуючи будинок, Ви вирішуєте одразу кілька питань. Тепер всім вистачить місця, бо в будинку три спальні. Світла і простора вітальня. Облаштована повноцінна кухня та окремий санвузол. Досить великий коридор. Є підсобні приміщення для господарських потреб. Не дарма кажуть – мій дім – моя фортеця. Біля будинку чималий, дуже доглянутий двір. Який з легкістю може вмістити пару-трійку автомобілів, якщо Ваші батьки разом з друзями завітають до вас на смачні шашлики на вихідні. А який гарний палісадник і які на ньому ростуть квіти. І Ви можете садити все, що душа забажає, бо вирощене своїми руками завжди дуже смачне. На ділянці розташований капітальний гараж з оглядовою ямою. І навіть для чотирилапого друга вже готові апартаменти – простора і тепла будка. Одноповерховий будинок 85 кв.м. Гараж з оглядовою ямою 28кв.м Ділянка прямокутної форми 7соток (приватизована) Перегляд за попередніми домовленостями. Телефонуйте. Будинок дійсно вартий уваги

Добронравова вул., 77
rieltor.ua

Продається капітальний будинок, що знаходиться в районі Божедаровка, р-н 44 квартала. Це досить цікава пропозиція і вона на сто відсотків варта Вашої уваги. Будинок має досить зручне планування кімнат. Окремі, зала велика і простора, дві спальні, а також є ще одна компактна кімната, з якої можна зробити чи ще одну спальню чи досить простору гардеробну на Ваш вибір. В будинку є ванна кімната, та кухня, яка перед перетворенням на повноцінну кухню, потребує вашого піклування. Одноповерховий, добротний, з високим цоколем, стіни будинку із шлакоблоку, ще й утеплені. Криша нова, крита шифером. В будинку опалення здійснюється за допомогою електрики, всі батареї в наявності. Земельна ділянка прямокутної форми та розміром майже 7 соток. Можна зробити і квітучий палісадник і розташувати зону для вашого відпочинку і вирощувати овочі. Є кадастровий номер. На ділянці розташовані літня кухня, три різні за розміром сараї та капітальний гараж, в якому є оглядова яма. З документами повний порядок. Ми дійсно продаємо будинок і готові спілкуватися з кожним зацікавленим покупцем. Перегляди за попередніми домовленостями. ТЕЛЕФОНУЙТЕ або пишіть для уточнення деталей.

Литовська
rieltor.ua

Хочеш бути власником будинку своєї мрії? Зроби свої мрії реальністю! Тоді пропонуємо до вашої уваги чудовий варіант будинку в центральній частині міста поряд із Трампарком (зупинка Холодильник) по вулиці Заводській. Будинок знаходиться в тихому місці і в той же час поруч є чудова міська інфраструктура. Поруч все, що потрібне для життя, школи, садки, магазини, ж.д. вокзал і т.д. Розташований на 6 сотках землі, на якій ви зможете приємно проводити час зі своїми рідними та близькими людьми. Приємним бонусом до цього будинку є гараж та літня кухня. Щодо будинку, на площі 60 м.кв. розташовано 3 кімнати, кухня та санвузол. Будинок опалюється газовим котлом, зроблено металопластикові вікна, кімнати у житловому стані можна спокійно заїхати та жити. Документи готові до продажу, є кадастровий номер! На всі додаткові запитання відповім по телефону. Телефонуйте і купуйте!

Заводська
rieltor.ua

Продаж або обмін! 1/2 котеджу по вулиці Спартака. Це недалеко від зупинки громадського транспорту "Електромонтаж". Поруч залізнична станція Рокувата. Будинок на два власника. У кожного свій двір, свій заїзд, свій город. По факту продається половина будинку разом із приватизовано земельною ділянкою. У будинку 3 кімнати. Одна прохідна і дві окремі спальні. Кухня у домі. Санвузол є у домі і на вулиці. Загальний стан - потрібен ремонт. Можливий обмін на 1-кімнатну квартиру. Розглянемо усі варіанти.

возможна продажа по єОселя
Спартака вул.
rieltor.ua

Гарний будинок у районі Змички, зупинка Кренкеля. Орієнтир - вулиця Камчатська. Чудовий житловий стан. Газофікований. З літньою кухнею та гаражем. Зручності у будинку. Землі – 8,5 соток. Будинок шлакоблочний, обкладений цеглою. Загальна площа 75, жила 53.2. Дах шиферний. Є опалювальний котел і газова колонка для підігріву води. Вікна металопластикові. У будинку 4 кімнати. У кімнатах - косметичний ремонт. Стіни вирівняні, склошпалери, під фарбування. Підлога деревяна, зверху лінолеум та ламінат. Санвузол у кахлі. Є веранда. Під будинком абсолютно сухий підвал, який зараз слугує бомбосховищем. Кухня мебльована по типу кухні-їдальні,. Можливий продаж і з іншими меблями у домі за домовленістю. Землю приватизовано. Ділянка рівна, доглянута. Багато плодових дерев. Є молодий садок, город. Облаштоване місце для відпочинку. Хороший варіант для тих, хто хоче одразу заїжджати та жити. Телефонуйте, пишіть, запитуйте. Більш детально розкажу. Покажу у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Відео надсилаю за запитом.

возможна продажа по єОселя
Камчатська
rieltor.ua

Продам будинок в центрально-міському районі (Мопр) Давно мрієте про будинок у тихому та чистому районі? До вашої уваги пропонується затишний і комфортний будинок зі зручностями всередині, що є великим плюсом. Розташований будинок на шести сотках землі, на якій ви зможете приємно проводити час зі своїми рідними та близькими людьми. Будинок цегляний, тому взимку в ньому дуже тепло. Вікна в будинку металопластикові. На території є літній душ, льох, туалет. Сам будинок з трьома кімнатами, також дуже великі коридор та кухня, кухня дуже простора, площею 13 квадратів. Санвузол роздільний. Крім того, є дуже гарний гараж на дві машини, що дозволить вам зберігати своє авто в безпеці. Поруч із будинком трамвайна зупинка, до центру їхати пять хвилин. Встановлений двоконтурний газовий котел. Є лічильники на газ, світло, воду. Є кадастровий номер. Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Хостинская, 34
rieltor.ua

Продаж дуже затишного і атмосферного будиночку в Довгинцівському районі, 5-й кілометр (від зупинки 2-га вулиця). Дорога асфальтована, поруч дуже привітливі і гарні сусіди. Сам будинок збудований по всіх нормах будівництва і знаходиться в чудовому стані. На території є капітальна літня кухня, гараж, літня альтанка, в якій можна проводити тихі сімейні вечори, огород, під літньою кухнею капітальний льох, і різні господарські споруди. Про будинок: - заг.пл. 62,1 кв.м., житл. 33,1 кв.м., кухня 11,9 кв.м., земля 10 соток - фундамент - бутовий камінь, стіни - шлакоблок + цегла, перекриття - дерево, покрівля - шифер - центральний водопровід, каналізація септик, заведений газ - у дворі є своя скважина - опалення газове, одноконтурний котел на будинок і літню кухню, на підігрів води - електричний бойлер і газова колонка - збережено пічне опалення, яке можна переробити під класний камін - труби на воду і каналізацію м/пл - вікна м/пл - стан житловий, чисто і затишно - лічильники на все - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Літня кухня: - заведена вода, газ і каналізація - є с/в + душ - труби на воду і каналізацію м/пл - вікна м/пл - під кухнею капітальний льох Якщо у Вас виникли питання, дзвоніть і я з задоволенням відповім і організую Вам комфортний перегляд будинку у зручний для Вас час 0976981920 Олександра

Достоєвського вул., 124
rieltor.ua

Продам дом на 4 ЗАРЕЧНОМ. Предлагаю рассмотреть вариант покупки недвижимости в экологически чистом районе города микр.Заречный ул.Пригородная. Отдельностоящие 2 жилых дома на участке 14 СОТОК. Выход на две улицы! 1 дом (глинобитный)- общ.площадь 37 кв.м. холл,две отдельные комнаты. Отопление,печное и газовое,проведена вода.Окна металлопластиковые. 2 дом (с шлакоблока)- В постройке гараж 6×4 с ямой,из которого вход в дом. Одна комната с подвальным помещением,небольшая кухня,прихожая в которой установлен газовый итальянский 2х контурный котёл. Отдельный сан.узел и ванная комната (в кафеле) ,бойлер на 80 литров. Небольшая кухня с качественным холодильником.(No Frost) На участке садовые деревья,кустарники,виноград 12 сортов. Рядом транспортная развязка,школа дет.сад,рынок,мини и гипермаркеты, река.

Приміська вул.
rieltor.ua

Свій будинок, своя фортеця! Ваш будинок, Ваша фортеця! Не пропустіть можливість придбати будинок у Кривому Розі у Довгинцівському р-ні. по вул. Батьківщини. Будинок шлаколітой, обкладений червоною цеглою, об.пл. 60м2. житловий 35м2, що складається з 2-х невеликих спалень, залом, і є доп. приміщення, кухня, санвузол, передпокій, коридор. Технічно будинок у задовільному стані, підлога деревяна, стеля висока (залита бетоном), світлі кімнати, встановлений сучасний газовий котел підлоговий (тимчасово не опалюється, потребує заміни радіаторів). Будинок всередині в житловом стані, є умови проживання, укомплектований меблями. На ділянці є гараж, госп. будівлі, та невелика ділянка землі для запровадження городньої діяльності. У кроковій доступності зупинки, АТБ, Варус, школа. Борги проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Родіни вул.
rieltor.ua

Продаж будинку у центрально-міському районі Мрієте жити у центрі міста і при цьому не відчувати шуму мегаполісу? Бажаєте мати місце для зустрічі друзів на шашлики та інших заходів? Пропонуємо будинок у центрально-міському районі на Карнаватці. Сам будинок має три кімнати із загальною площею 49.7 квадратних метрів, житлова площа 32.9, кухня 10.5 квадратнні метри. Будинок у житловому стані, але можна зробити косметичний ремонт. У літній кухні є нова газова колонка. Є лічильники на газ, світло, воду. Вана у літній кухні, туалет на вулиці. Без боргів. Тихі сусіди. Поруч є дві зупинки маршрутного транспорту та продуктовий магазин в кроковій доступності. Також є сарай, підвал, на ділянці є невеликий город, де ви зможете вирощувати свіжі овочі та фрукти. На ділянці є фруктові дерева. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

провулок Слави, 2
rieltor.ua

Продам дачу поряд з річкою (Всебратське, зупинка Осички, маг. Меланія) До вашої уваги пропонується унікальна пропозиція - простора дача у ст Вішенка, поряд з річкою! Розташована в екологічному районі Всебратське, ця ділянка землі площею 4 сотки оточена красивою природою і дозволяє насолоджуватися тишею та усамітненням. На ділянці стоїть цегляний будинок, який буде чудовим місцем для відпочинку будь-якої пори року. У будинку є льох. Можливості для відпочинку та розваг на ділянці - безліч. Ви можете насолоджуватися риболовлею, прогулянками по березі річки, заняттями спортом на свіжому повітрі або просто відпочивати та насолоджуватися спокоєм. Не пропустіть свій шанс придбати унікальне місце для відпочинку та релаксації. Телефонуйте зараз і домовляйтеся про перегляд!

Мініна вул.
rieltor.ua

Пропонується до продажу домоволодіння: будинок на приватизованій ділянці у районі "Дружба" по вулиці Чаплигіна, нова назва вулиця Добробуту. Будинок: - шлаколитий будинок 1962 року побудови. - загальна площа 36,4 м.кв. - житлова площа 23,2 м.кв. - дві окремі кімнати 16,8 та 6,4 м.кв. - загальна кімната 7,9 м.кв. - висота стелі 2,70 м. - земельна ділянка 6 сот. Літня кухня: - повністю житлова, розміром 13,8 м.кв. - має критий перехід з будинку. - між житловим будинком та кухнею облаштована велика веранда для відпочинку та господарських потреб. Комунікації: - газове обладнання: котел та плита розташовані в літній кухні. - ванна кімната та бойлер також в літній кухні. - газ, вода, каналізація заведені і в будинок. - каналізація - септик. - лічильники всі в наявності. - у будинку збережена "груба". - на ділянці розташовані капітальні літній душ та туалет. Локація: - будинок розташований у безпосередній близкості до вул. Промислової та Магістральної. - поряд СШ № 94, дитячий садочок, міська лікарня № 10. - у пішій доступності магазини Варус та АТБ. зупинки громадського транспорту,трамвайна ліния. Ціна продажу 15 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Чаплигіна вул.
rieltor.ua

Мрієте про нескінченний запас варення? Хочете пригощати своїх гостей домашнім вином та смачними наливками? Хочете мати клаптик землі у місті? Тоді цей варіант саме для вас! Пропонуємо до вашої уваги невеличкий будинок з літньою кухнею та господарськими спорудами, який розташований в Саксаганському районі по вулиці Кузнєчна, буд. 4, зупинка "Техбаза". Будинок розташований на 11 сотках землі. Будинок має гарні підїздні шляхи, у дворі є місце для паркування автомобіля. Сам будинок як і літня кухня є глинобитними та обшиті сайтингом, мають грубу, будинок додатково опалюється газовим конвектором. На ділянці є вода, світло та газ. Із додаткових споруд є курник та льох. Земельна ділянка має правильну прямокутну форму на якій ростуть різноманітні рослини, а саме: величезний волоський горіх, безліч плодових дерев (вишні, черешні, різні сорти яблук такі як семеринка та білий налив, груші, сливи та абрикоси, кизил), виноградники, ввеличезне різноманіття кущів смородини, агрусу та малини. Розташування - 5 хв. до зупинки громадського транспорту та продуктового магазину. Тихі та охайні сусіди гарантують вам комфортне проживання та відпочинок. Ви ще досі думаєте над купівлею? То хочу нагадати вам, що зараз саме розпочався сезон шашликів, тож встигніть провести літні незабутні канікули у власному будинку та насолодитися врожаєм протягом року. Телефонуйте, дивіться та купуйте!

Кузнечна вул., 4
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу готовий до проживання будинок у зручному місці мікрорайону "Карачуни" по вулиці Голубина. Про обєкт: - будинок 52, 3 м.кв. - земельна ділянка 5 сот. - гараж 4х6. - літня кухня 4х6. - господарський навіс. Планування обєкту: - маємо 3 кімнати:18 + 10 + 9 м.кв. - висота стелі 2, 80 м. - кухня у будинку 8 м.кв. - санвузол у будинку, з вікном. Матеріали побудови: - рік побудови 1964. - рік реконструкції 2022. - матеріали черепашник, шлакоблок, цегла. - забор:бетонні блоки, гарні металеві ворота. Комунікації: - опалення газове (встановлено в літній кухні) - дровяна баня (встановлено в літній кухні) - сучасна "буржуйка"(встановлено у будинку як додатковий вид опалення) - електрична плита, витяжка - каналізація септик. Сад, прибудинкова територія: - доглянутий сад-квітник. - великий навіс для господарських потреб. - обладнане місце для собак. Локація: - широка.рівна вулиця. зручно для авто! - вихід до зупинки громадського транспорту. 3 хвилини! - поряд розташована загальноосвітня школа 23. - не далеко від ринку Карачуни, АТБ. - Криворізька центральна районна лікарня. Ціна продажу 37 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Голубіна вул.
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу будинок у районі Управління Патрульної Поліції. Вул.П.Літвинової (Маяковського). Невеликий район приватного сектору вздовж головної артерії міста вулиці Волгоградської. Про обєкт: - загальна площа будинку 31 м.кв. - загальна площа літньої кухні 22 м.кв. - господарчі будівлі, погріб. - приватизована ділянка 2,5 сот. Планування обєкту: - у будинку дві кімнати та передпокій. - літня кухня, вона є основною, має дві кімнати- саме кухня та санвузол. Комунікації: - електрика. - газ. - вода. - каналізація - септик. - опалення - газовий котел. - підігрів води - бойлер. Матеріал побудови: - саман, обкладений цеглою. - дах шиферний. - вікна частково замінені на металопластик. - санвузол обладнаний ванною, унітазом та пральною машиною-автомат. Міський транспорт: - поряд зупинка громадського транспорту "Управління Патрульної поліції". - до 95 кварталу 15 хвилин пішки. Наша ціна на сьогодні 7500$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Маяковського вул.
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу будинок у Металургійному районі, вулиця Базавлуцька (раніше Волзька). "Шахтопроходка" Про обєкт: - Одноповерховий, окремий будинок 57, 3 кв.м. - Приватизована земельна ділянка 5 соток. - Маємо 2 гаражі. - Є літня кухня (використовується як основна) Планування: - У будинку 4 житлові кімнати - Передпокій, - Санузол. - Висота стелі 2, 80 м. - Зручний для перепланування. Комунікації: - Електрика. - Центральне водопостачання та каналізація. - Опалення - газовий котел, не залежний від електрики. - Газ у будинку та літній кухні. - Всі лічильники. - Кондиціонер. Локація: - Вулиця Базавлуцька розташована у великому приватному секторі в районі підприємства Екоспецтранс. - Має вихід на вулицю Бизова, Гетьманську. - До проспекту Миру 5-6 хвилин пішки. - Поряд розташовані школа 26, дитячий садок 241, Криворізький факультет Одеської юракадемії, Дзерж.районий суд. Ціна продажу 22 000$ Розглянемо різні варіанти. За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями. З повагою, команда Credo!

Волзька вул.
rieltor.ua

Хотіли б мати свою землю? Своє господарство? Гараж поряд з домом? Індивідуальне опалення? Є така можливість. Тернівський район, посГлеюватка. Невеликий (заг пл 50 м кв), доглянутий будиночок. Обєднаний з літньою кухнею. Заведений газ, вода, світло. Лічильники на все. Опалення - газовим котлом та пічне (дві груби - в домі та в літній кухні. Вікна в будинку замінені, охайний стан. Є пристройка - веранда + велика кладова, де можна організувати санвузол. Великий капітальний гараж (вміщується БУС). Глибокий погріб. Земля (12 соток) - ділянка рівної форми, без перепадів по місцевості. В цій локації дуже розвинута інфраструктура: Новий дитячий садок та Школа (після сучасного ремонту), Нова сучасна будівля з новим штатом співробітників - амбулаторія!!! Їзде автобус, який збирає школярів. Адміністративно-інформаційний центр, з правом видачі різних довідок! По всьому поселку асфальтовані ДОРОГИ! Маршрутний транспорт ходе через кожен час! Є продуктові магазини. Від зупинки маршрутки 3хв. Ціна 14000.

Степова вул., 17
rieltor.ua

Продаж 2-х пов. будинку в районі "Смички" Пропонуємо продаж 2-х поверхового будинок у Центрально-міському районі, вул. Запорізька (р-н Смички) Про будинок: - заг.пл. 358.9 кв.м. - житлова 225.5 кв.м. - висота стін - 2.95м - гараж 29.2 кв.м. - перший поверх пл. - 178.7 кв.м. - другий поверх - 180.2 кв.м. - земельна ділянка 9 соток Будинок цегляний, утеплений зовні. Розташований у тихому районі, зручні підїзні колії За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Запорізька вул.
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж частину будинку по вул. Світлогірська, Саксаганського району. Будинок має дві кімнати, кухню та санвузол. Поряд стоїть новобудова, у яку вже заведено воду, газ та світло. Все узаконено. Між ними заїзд для авто і навіс. Зовнішній погріб, хоз. приміщення, вольєр. В будинку газове опалення, електрична плита, бойлер, кондиціонер. Територія 16 соток, на якій знаходиться гордість господарів - чудові декоративний японський та фруктовий сади. Різноманітні види персика, черешня, вишня, груша, яблуня, фундук, малина, смородина, полуниця, виноградник. Зона релаксу між хвойними рослинами, місце для зустрічі із друзями під навісом, мангальна. Розташований будинок у провулку, огороджений по периметру парканом із профлиста. В пішій доступності магазин, зупинка громадського транспорту. П`ять хвилин на авто і Ви в центрі міста. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

возможна продажа по єОселя
Світлогорська вул.
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж великий будинок у Центрально-міському районі. В будинку 7 кімнат, які потребують оздоблення. Вікна та підлога деревяні. Стеля висока 3 м. По всьому будинку є батареї і в наявності котел з газовим пальником. Котел можливо переобладнати у твердопаливний. Під будинком є просторий підвал. Великий гараж, над яким ще є кімнати. На подвірї є подіум під альтанку, та місця зберігання хоз. інвентаря. Ділянка рівна 6сот., але земля не приватизована. Розташований будинок на тупіковій вулиці, подалі від гамірного міста. До пл. Визволення 5 хвилин на авто., 15 хв. пішки. Телефонуйте, усе розповім, вишлю дотаткові фото і відео. Організую перегляд.

В.Винниченка
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж великий будинок на Дружбі В будинку чотири кімнати, три з яких не прохідні. Велика кухня. Ванна кімната з вікном. Частково виконаний ремонт. Високі стелі, товсті стіни. Нові металопластикові вікна. Є система опалення, нові труби і батареї але котел наразі демонтовано. Сучасна газова плита. Великий холодильник. Зовні будинок оштукатурений і покрашений. На ділянці є гараж, у якому знаходяться хоз. приміщення. Під будинком є нульовий поверх з декількох кімнат. Розташований будинок в пішій доступності до Дружби. Поряд супермаркет, школа, садочок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд. В будинку ніхто не проживає, тому вигляд у нього не охайний.

возможна продажа по єОселя
Петриківська
rieltor.ua

Продаж будинку по вулиці Українська. Будинок двоповерховий, не новий, потребує внутрішнього ремонту. На першому поверсі три кімнати і велика ванна кімната. На другому дві кімнати і просторий холл з балконом. Збудований з ракушняку, оштукатурений і оздоблений під " короїд". Вікна металопластикові. Коммунікації заведені в будинок. Дах в будинку новий, міняли усе, так як робили для себе. На території є ще один будинок, який має кухню, санвузол і гараж на першому поверсі, і дві кімнати з балконом на другому. Розташований будинок в пішій доступності до вул. П.Калнишевського. Поряд усе, школа, садочок, магазини, супермаркет, Собор, СТО,... Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Українська вул.
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж новобудову. В будинку планувалося чотири кімнати, простора кухня, два санвузли, балкон, тераса, підвал. На першому поверсі просторий холл, окрема кухня, велика і світла вітальня, гостьовий санвузол. На другому - дві спальні з виходом на балкон і дитяча, ще один санвузол. Перед будинком тераса на яку можна вийти з кухні. Будинок побудований з білої цегли, на високому фундаменті. Плити перекриття- залізобетонні. Сходи із зручним, стандартним маршем. Усі коммунікації заведені в будинок. Покрівля виконана з бітумної черепиці. На ділянці заплановано альтанку із зоною барбекю. Під неї вилитий фундамент. Доріжка. Розташований будинок в районі взуттєвої фабрики, не далеко від Дніпровського шоссе. Будували для себе, але не склалося. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Урбанського
rieltor.ua
1 - 24 из 402 результатов

География, Кривой Рог