Продається будинок в смт. Красне по вул. Свенціцького 1. Хороше розташування, поряд дитячий майданчик та магазин. Будинок потребує ремонту, до будинку підведено газ та електрику.

власник
Продається Будинок
olx.ua

Батьківська хата,на Західній Україні,гарне місце центр мальовничого села,9км до районного міста Золочів(траса Льві-Тернопіль),добротно побудована,всі комунікації,доїзд,велике подвіря,земля,сад,присадибні прибудови,хороші сусіди.

Продаж будинку,батьківська хата
olx.ua

Продається будинок особняк (з меблями) смт Красне (залізничний вузол), Львівська обл. 3 поверхи, 2 гаражі, сауна, басейн, сад, город. Індивідуальне опалення, свердловина.

власник
Будинок особняк 3 поверхи смт.Красне, Львівська обл.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається новозбудований будинок в смт Красне, 45 км від Львова, район новобудов, 13 соток, криниця, світло на ділянці, газ біля будинку, поруч школа, церква, зупинка транспорту, 10 хв до електрички, 0-цикл, документи готові до продажу, можливий торг.

Продаж будинку в с. Красне (Золочів)
olx.ua

Продається квартира в смт. Красне, загальна площа 56.1 м². Складається з холу-вітальні, кімнати, кухні, ванни,кладова,коридор. В квартирі зроблений ремонт, змінено комунікації, індивідуальне газове опалення (новий котел),тепла підлога в ванній кімнаті, центральне водопостачання і водовідведення, інтернет і тв. Квартира на першому поверсі, окремий вхід з двору. Додатково є деревяний гараж і грядка. Дуже добре залізничне і автобусне сполучення. Більше інформації по телефону. Дзвонити і писати на вайбер так як знаходжуся за кордоном.

власник
Продаж квартири в смт. Красне
olx.ua

Продаж будинку в смт.Красне. Хороше та тихе місцерозташування, приблизно 15 хв від вокзалу (авто та залізниці). За детальнішою інформацією звертайтеся у вайбер за номером телефону +14025258063 Федір

власник
Дім в смт.Красне
olx.ua

Продаж будинку. Смт. Красне. Буський р-н. Недалеко від ЖД Вокзалу.

власник
Продаж будинку смт. Красне
olx.ua

Популярні запити