Власник Без посередників! Без комісії Продається будинок із земельною ділянкою у мальовничому куточку України , смт. Коропець, до Івано-Франківська 45км Асфальтована дорога , початок села, центральна дорога Будинок на 3 кімнати, кухня та їдальня. На подвірї є колодязь. Є горище, яке можна також зробити для проживання. Сухий підвал. На території також є сарай, курник. чудовий виноградник, та плодові дерева. Земельна ділянка під городину. Жилий стан. Школа, училище, магазини,нова пошта, усе для комфортного спокійного життя Телефонуйте на вайбер або телеграм

Будинок цегляний у чудовій локації
olx.ua

Продається житловий будинок в мальовничому куточку Тернопільської області, в селищі Коропець. Селеще розміщено на території Дністровського каньйону. Є середня школа І-ІІІ ступеня, військовий ліцей, музична школа, садочок, поліклініка і відділення швидкої допомоги.. Площа будинку 64 м2 Ділянка 20 соток. Опалення пічне на дровах. Є можливість підведення води до будинку. Підведено газова труба до будинку, потребує тільки підключення. Відстань до Івано-Франківська 45 км.

Продається будинок  з ділянкою
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селищі міського типу Коропець, чудові краєвиди, поблизу річка Дністер, будинок обжитий, є всі комунікації, все залишається- заїжджати і жити!

власник
Продається будинок в мальовничому куточку смт Коропець
olx.ua