СТАРТ ПРОДАЖУ нового обєкту- котеджне містечко таунхаусів в Угорниках - школа - 300 метрів - дитячий садочок - 200 метрів - поруч автобусна зупинка ✅ Загальна площа таунхауса - 135 м² Передбачено планування з гаражем (за індивідуальним бажанням, можна перепланувати та замість гаража може бути окрема кухня) В НАЯВНОСТІ ТАУНХАУСИ⤵️ ▶️ з повністю закритим приватним подвірям (передній та задній двір приватний) ▶️ з відкритим переднім двором 💰 РОЗТЕРМІНУВАННЯ - 24 місяці, перший платіж 30%. 🏗 Введення в експлуатацію - літо 2025 року.

Тополина
rieltor.ua

Продається цегляний 2-рівневий будинок загальною площею 207 м2 та приватизована земельна ділянка 7 соток в екологічній зоні, на відстані 4,5 км до центру Івано-Франківська в с. Угорники за вул. Прикарпатська. Код будинку - #34609075 • 2 поверхи; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт; • присадибна ділянка; • гараж. У будинку підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика 3 фази, більше 5 кВт потужності), економне індивідуальне опалення від газового котла, оптоволоконний інтернет від ФріНет, виконаний якісний ремонт. Комфортний будинок з функціональним плануванням: окремі житлові кімнати, кухня, вітальня, санвузли на кожному поверсі, гардеробна кімната. Кімнати облаштовані зручними меблями, є різнопланова побутова техніка. Будинок продається з меблями і технікою – повністю готовий для проживання. В будинку та в гаражі є горище для зберігання сезонних речей. Доглянуте облаштоване бруківкою подвіря з альтанкою, місце для городу 2 сотки. Є вольєр для сторожової собаки. Наявний гараж з широкими та високими воротами під будь-яке авто. 5 хв до річки. Неподалік розташований дитячий садок та Угорницький ліцей, який завжди входить в ТОП 10 найкращих навчальних закладів Прикарпаття. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте

Прикарпатська, 1Б
rieltor.ua

Продається великий житловий будинок, який можна розділити на два окремих входи в передмісті Івано-Франківська в селі Угорники. Затишна локація. Зручний під’їзд. Індивідуальне опалення, газовий та твердопаливний котли (5 видів твердого палива). Бойлер на 150 л. Дві кухні, два санвузла і дві ванні кімнати. На першому поверсі розміщено: кухня, санвузол обладнаний сушкою, пральною машиною та душовою, кімната та великий гараж. Другий поверх: кухня, гостинна з каміном, санвузол, кімната, великий хол та окремий вхід з вулиці. Третій поверх: хол та 4 окремі кімнати. Заведено 10 кВт світла. Шість кондиціонерів. Підлога – дубовий паркет. Вікна – металопластикові. Дах – оцинкована бляха, утеплений піною. Будинок цегляний, цегла півторачка, ззовні утеплений. Дубові сходи - великий гараж з заходом в будинок. Всі меблі та техніка залишаються. Кований паркан. Прибудинкова територія – бруківка. Облагороджена територія (ростуть туї, коніки, ялина). Вольєр для собаки. На вулиці криниця та альтанка із зоною барбекю, сходи на дворі з крошки. Поруч річка Бистриця. Зупинки громадського транспорту. Асфальтована дорога.

Львівська
rieltor.ua

Продається цегляний дуплекс в затишному передмісті Івано-Франківська (с.Угорники) : - проект з функціональним плануванням; -будинок знаходиться на облаштованій вулиці в котеджному містечку, -ділянка 5 соток; -міська вода і водопровід, додатково зроблена скважина на воду; - -велика кухня і вітальня; -всі кімнати роздільні; - три санвузла; -окрема котельня; -енергоефективні 5-тикамерні металопластикові вікна; -гараж на два автомобіля з можливістю входу з будинку; -дах (утеплений) Розвинена інфраструктура - школа, садочок, магазини, зупинка транспорту, 67500$

Явора Святославв, 2/1
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок в Угорниках загальною площею 160м. На першому поверсі гараж, кухня, простора вітальня з виходом на терасу, санвузол та технічне приміщення. На другому поверсі три спальні та ванна кімната. Є підвал. Будинок поштукатурений ззовні та в середині, зроблена електророзводка, є димохідні виходи на камін. Опалення планувалось електричне та твердопаливне як альтернатива. З комунікацій : заведене світло, вода(скважина), каналізація (септик). Земельна ділянка 8,6 сот , довкола огорожена, правильної квадратної форми, насаджені фруктові дерева.

Східна, 17
rieltor.ua

Якісно збудований будинок в тихому місці біля річки за доступною ціною від забудовника. Земельна ділянка 1,7 сотих. площа будинку 136кв.м. Можливе розтермінування до кінця року. Наповнення: - Стіни цегла - Покрівля: односкатний утеплений дах, металочерепиця - Бетонні армовані сходи - Підведені комунікації (світло, газ, скважина - 7метрів, та міська каналізація) - Пісчано-вапняна штукатурка - Чорнова стяжка на першому поверсі - Гідроізоляція фундаменту - Утеплений фасад пінопластом 10см - На другому поверсі перекриття панельне (утеплене). - Вікна та балконні двері з шестикамерним енергозберігаючим склопакетом - Броньовані, утеплені вхідні двері - Однофазний лічильник, потужність - 5кВт - Огороджено задній двір - Встановлено кумунікаційні вузли для каміна - Гараж з гаражними воротами Цікаво глянути? На звязку 24/7, телефонуйте.

Львівська
rieltor.ua

Продається просторий, світлий таунхаус в екологічній частині Івано-Франківська неподалік річки Бистриця. Площа 136 кв. Підвал, гараж, паливна, коридор, вітальня-кухня з виходом у двір, санвузол. 2 поверхи. сходова, санвузол, спальня з гардеробною та дві затишні світлі кімнати. МОЖЛИВОСТІ: підвал- укриття, можливість встановлення каміну у вітальні і камінного опалення, опція встановлення твердопаливного котла. Через продовження сходової клітки на 3-иій поверх, можливо добудувати літню терасу на даху. Наповнення : добротні вхідні двері; 7 камерні вікна з двокамерними склопакетами; Міські комунікації (Газ, Каналізація, Електрика); Вода свердловина, є можливість підключити міську; Утеплення фасаду 10 пінопласт щільністю 35; Силіконова штукатурка; Якісне брукування прибудинкової території; Дім змуровано з цегли. Біля будинку є земельна ділянка. Можемо виконати ремонт з дизайном. Екологічний район біля річки, затишна вулиця без руху транспорту, поруч є зупинка громадського транспорту, школа, садочок, магазин. Зручний та швидкий виїзд на вулицю Незалежності. Телефонуйте та записуйтесь на огляд !

Львівська, 2
rieltor.ua

🔥Продається два будинки в селі Коломийського району🔥 ✔асфальтований підʼїзд ✔поруч розвинена інфраструктура ✔база відпочинку з басейном На території є два будинки, один з яких повністю готовий до проживання ( ремонт, меблі), інший - стяжка, нові металопластикові вікна, металочерепиця. Площа ділянки - 0.11 га 🌳Мальовниче місце, екологічний та затишний район ‼Можливий обмін у Івано-Франківську‼ Якщо зацікавила пропозиція, телефонуйте:

Лесі Українки
rieltor.ua

Продається стильний та сучасний двоповерховий приватний будинок в одній із найпопулярніших локацій в передмісті Івано-Франківська - с. Угорники (10-15 хв. автомобілем до самого центру міста) - Поруч річка, пішохідна набережна, місце для велопрогулянок та відпочинку. - Будинок розташований на приватизованій земельній ділянці площею 6 сотих. - Цегляне будівництво в півтори цегли, монолітне перекриття першого поверху, висота стелі 2.85м, зовнішнє утеплення пінопластом товщиною 10см, стильний фасад з елементами клінкерної плитки та дерева. - Загальна площа будинку з гаражем 180м2. - Практичне продумане до дрібниць планування (1-й поверх: тамбор, паливна. гостьовий санвузол та велика кухня-вітальня площею 40м2 з панорамними вікнами, виводом під камін та виходом на терасу заднього двору. 2-й поверх: великий роздільний санвузол, пральня, гардеробна кімната, три окремі спальні та дві шикарні тераси площею 17 та 30м2) - В будинку передбачено місце для двох автомобілів: гараж площею 22м2 з автоматичним ролетом та піднавіс спереду будинку. - Комунікації: власна свердловина, септик, потужність світла 16кВт, газ поряд біля ділянки. - Якісні вхідні броньовані двері, металопластикові вікна з подвійним енергозберігаючим склом (3-и скла) - У вартість входить гіпсова машинна штукатурка стін. Будинок який вартий Вашої уваги!

повстанців
rieltor.ua

Прадається затишний Будинок в крутій локації Поруч все що пітрібно : Магазини, школа,садочок та зупинка транспорту с.Угорники 10хв до Центру АВТО Будинок цегляний Утеплений Пінопластом Перекриття металочерепиця. Загальна площа будинку 210м2 Площа ділянки 8.5 сот(правильна форма) Підвал перероблений та Оснащений кухнею, Ванна кімната та Котельня. В підвалі є бомбосховище з окремим виходом. 1 поверх 88.8м2 Прихожа Кухня Вітальня Гараж 2 поверх 72,5м2 3 кімнати та велика гардеробна Санвузол Ремонт хороший та збережений. Всі меблі та техніка залишається

Тополина
rieltor.ua

Продам великий будинок, Угорники Хороша розвинута інфраструктура, асфальтований підїзд , облагороджена територія з невеликим городом Дві кухні Шість кімнат Два гаражі- в будинку і на подвірї Горище велике, є можливість зробити кімнати Площа будинку 300 кв.м. Територія 7 сот Особливості планування: з мансардою • з гаражем • ділянка

Повстанців
rieltor.ua

Продається будиночок в селі Коршів Коломийського району 48,4м2 Присадибна ділянка 0.25г Кадастровий номер 2623283001:01:006:0061 Поміняна проводка вся, залиті стяжки,вимурована гардеробна,перестінок що розділяє одну кімнату на дві, вікна і двері з вулиці нові,виводи на батареї,вимурована переділка між коридором і ванною, у ванні намотані підігрів,каналізація вивидена на вулицю,потрібно викопати септик.залитий фундамент під кухню і терасу.вода від криниці до хати і майбутньої кухні+багато листів гіпсокартону

Ковпака, 15
rieltor.ua

Ціну знижено! Продається цегляний будинок в селі Годи-Добровідка біля Коломиї (8км). Попри центральну асфальтовану дорогу. Всі документи на продаж готові. Земля під будинком а також садом приватизовані. На подвірї також є гараж, стодола, кузня. До будинку підведений газ. Добротні пєци. Хороше сполучення з Коломиєю - маршрутки та потяг. Неподалік ліс. Для повноцінного проживання потребує внутрішнього ремонту.

Будинок неподалік Коломиї. Запропонуйте ціну самі!)
olx.ua

Продам або обміняю на 2-3х кімнатну квартиру. в м.Коломиї.Чекаю пропозицій від реальних покупців і реальних варіантів обміну.

власник
Будинок біля міста.
olx.ua

Продається господарство в селі Джурів із своєю земельною ділянкою 50 соток на вулиці Зарінкова, буд. 9 Комплекс складається з двох житлових будинків. Площа одного житлового будинка 76 м² та іншого 55 м² Будинок цегляний в гарному стані з ремонтами. Газ, світло , вода. В одній з будівель додатково є піч на дровах та на газі. В іншому будинку затишний камін. Є тепла підлога у всіх кімнатах, ванна та душова кабіна. Будинок продається повністю з меблями та технікою. Є гардеробна, дві кухні, дві спальні, коридор та вітальня. Є велике гарне подвіря, місце для машини, криниця, стодола, стайня, сарай, вбиральня, літня тераса та огорожа. Фундамент під сауну або ж альтанку. На присадибній ділянці газон, фруктові дерева, декоративні кущі. Неподалік ліс з річкою. Господарство знаходиться в мальновничій території оточене високими деревами з усіх боків. Гарний вибір для великої родини або двох родин. Документи всі в порядку та готові до перепису. За більш детальними подробицями, та додатковими фото, звертайтесь

власник
Два будинки 76 та 55 м², територія 50 соток, с.Джурів, Коломийський рн
olx.ua

Продається будинок по при центральну дорогу 18 км від івано франківська, з гарним сполученням до міста.

власник
Продається хата в Побережжі
olx.ua

Власник.Сирець у Селі верхній Вербіж, є проведене світло. + земля 20 сотих

власник
Продається будинок, сирець, 200 кВ.м
olx.ua

Деревяний будинок: дві кімнати і коридор. Світло, газ,опалення пічне, можливе підключення каналізаціі. Загальна площа 38,6 м2. Земельна площа 0,0743 га (приватизована). Поруч магазин, лікарня, садок, школа,зупинка. Кутове росташування, можливість побудування магазину 09******32.

власник
Продаеться будинок
olx.ua

Двоповерховий цегляний будинок, розташований по вул. Новорічна у с. Угорники. Загальна площа будинка складає 298.5 м2 Житлова площа 109.4 м2 Кухня 16.9 м2 Котельня 6.4 м2 Веранда 9.8 м2 Будинок може похвалитися всіма зручностями для затишного та комфортного життя. Розташований на просторій ділянці площею 10 соток, маєток включає в себе гараж, гостьовий будинок і сарай. Чарівна кухня виходить на чудову терасу-балкон з видом на тиху вулицю, доброзичливих сусідів, закритий двір, місце під авто, гараж під будинком. Це вражаюче помешкання має 4 спальні на першому та другому поверхах. Побудований з 2001 по 2010 рік, він оснащений індивідуальною системою газового опалення та сигналізацією для додаткової безпеки. Дзвоніть просто зараз.

Двоповерховий цегляний будинок  у с. Угорники.
olx.ua

Продаю житловий деревяний будинок в приміському селі Воскресинці на вул.Шевченка. Будинок містить 1 кімнату, кладову, коридор. Комунікації - світло, пічне опалення, вода з криниці. Приватизована земельна ділянка, площею - 0,1587 га, - для будівництва та обслуговування житлового будинку. Доїзд до будинку по асфальтованій дорозі, хороше розташування біля дороги. Неподалік знаходиться школа, церква, магазин. Реальне місце для будівництва нового власного будинку.

Будинок   с.Воскресінці
olx.ua

Прощається будинок. Біля лісу до міста 6 к.м

власник
Продається будинок с.Пядики
olx.ua

Будинок має 1 кімнату, коридор, комору, та кухню. З документами все впорядку все є. Опалення піччю або конвектором, є підведене світло. Є криниця. Також є гараж, дровітня та два приміщення під кладову та можливо під стайню. Загальна площа 50 сотих, з них прибудова займає 20 сотих. Город оброблений. До зупинки 8 хв хотьби до міста 15 км. Ще детальніше по телефону

власник
Продається господарство
olx.ua

Продається чудовий будинок з просторим гаражем та зручним підвалом який може слугувати бомбосховищем, будинок розташований недалеко від річки в спокійному та тихому середовищі. У вас є можливість отримати комфортне житло та насолоджуватися природою та водними розвагами поруч. Наповнення : - Стіни цегла - Покрівля: односкатний дах, металочерепиця - Бетонні армовані сходи - Підведені комунікації (світло, газ, скважина - 7метрів, та міська каналізація) - Пісчано-вапняна штукатурка - Чорнова стяжка на першому поверсі - Гідроізоляція фундаменту - Утеплений фасад пінопластом 10см - На другому поверсі перекриття панельне (утеплене). - Вікна та балконні двері з шестикамерним енергозберігаючим склопакетом - Броньовані, утеплені вхідні двері - Однофазний лічильник, потужність - 5кВт ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!! Менеджер будівельної компанії Дробко Ігор.

Продається Готовий Будинок з Гаражем та підвалом
olx.ua

Господарство в гірському селі Рунгури вул.Пискавецька 7,біля ділянки є ставок,добрий заїзд та прекрасні сусіди.Село має статус гірського з доплатою до пенсії та при народженні дітокОсновна вартість це ділянка.Розгляну пропозиції обміну на квартиру,авто. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

Господарство в с.Рунгори.
olx.ua
123...6
1 - 24 з 130 результатів

Популярні запити