Продам будинок в смт Отинія, є сад город, вода, світло, газ, літня кухня, стайня, гараж, будинок у власності, на землю зроблено кадастровий номер,+38********33- Viber, WhatsApp +38********13

власник
Продається будинок
olx.ua

Гарний великій будинок на відстані 20км. від Коломиї по ціні квартири.Можна продаж під виплату на декілька років . Ідеальний варіант для тих хто не може одразу купити житло. Також можливий обмін на автомобіль, квартиру в Івано-Франківську. Сирець.

власник
Будинок з гаражем в селі Остапківці
olx.ua

Продам або обміняю на 2-3х кімнатну квартиру. в м.Коломиї.Чекаю пропозицій від реальних покупців і реальних варіантів обміну.

власник
Будинок біля міста.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається господарство в селі Джурів із своєю земельною ділянкою 50 соток на вулиці Зарінкова, буд. 9 Комплекс складається з двох житлових будинків. Площа одного житлового будинка 76 м² та іншого 55 м² Будинок цегляний в гарному стані з ремонтами. Газ, світло , вода. В одній з будівель додатково є піч на дровах та на газі. В іншому будинку затишний камін. Є тепла підлога у всіх кімнатах, ванна та душова кабіна. Будинок продається повністю з меблями та технікою. Є гардеробна, дві кухні, дві спальні, коридор та вітальня. Є велике гарне подвіря, місце для машини, криниця, стодола, стайня, сарай, вбиральня, літня тераса та огорожа. Фундамент під сауну або ж альтанку. На присадибній ділянці газон, фруктові дерева, декоративні кущі. Неподалік ліс з річкою. Господарство знаходиться в мальновничій території оточене високими деревами з усіх боків. Гарний вибір для великої родини або двох родин. Документи всі в порядку та готові до перепису. За більш детальними подробицями, та додатковими фото, звертайтесь

власник
Два будинки 76 та 55 м², територія 50 соток, с.Джурів, Коломийський рн
olx.ua

Продам двох поверховий дім.(11*12) -130м2 (загальна площа 260м2) В смт.Отинія Коломийського р-н.Івано-Франківськоі обл. Всі відповіді на питання по тел. +38********23

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок по при центральну дорогу 18 км від івано франківська, з гарним сполученням до міста.

власник
Продається хата в Побережжі
olx.ua

Продам будинок недобудований дуже зручне планування так як для проживання так і для магазина бо по близості нема. Будинок знаходиться при дорозі з подвір’ям та садом. Будинок з бетонними перегородками та великим підвалом в три кімнати та гараж. На першому поверсі 2 спальні, 1 велика прийомна, кухня студія, вбиральня. На другому поверсі 2 просторі кімнати, балкон, та велика простора мансарда. Також по близу луг, річка, стави.

власник
Продам недобудований будинок
olx.ua

Продам два будинки на одному подвірї. Біля будинку розташований сад, один з будинків ,є старий, друга новобудова потребує ремонту також є сарай та курник, ділянка для ведення сільськогосподарських робіт 40 сот. Детальніше за телефоном 06******21,знаходиться недалеко від центру

власник
Продам господарку
olx.ua

Власник.Сирець у Селі верхній Вербіж, є проведене світло. + земля 20 сотих

власник
Продається будинок, сирець, 200 кВ.м
olx.ua

Деревяний будинок: дві кімнати і коридор. Світло, газ,опалення пічне, можливе підключення каналізаціі. Загальна площа 38,6 м2. Земельна площа 0,0743 га (приватизована). Поруч магазин, лікарня, садок, школа,зупинка. Кутове росташування, можливість побудування магазину 09******32.

власник
Продаеться будинок
olx.ua

Продам господарку в смт, Отинія ,26км від Івано-франківська яка складається з Двух будинків, гараж, майстерня,город,сад, криниця, будинок опалюється газом,поруч є школа,садок,базар .магазин Супермаркет , або міняю на квартиру в Івано-Франківську.

власник
Продам будинок в містечку Отинія 26км,від м Івано Франківську.
olx.ua

Прощається будинок. Біля лісу до міста 6 к.м

власник
Продається будинок с.Пядики
olx.ua

Будинок має 1 кімнату, коридор, комору, та кухню. З документами все впорядку все є. Опалення піччю або конвектором, є підведене світло. Є криниця. Також є гараж, дровітня та два приміщення під кладову та можливо під стайню. Загальна площа 50 сотих, з них прибудова займає 20 сотих. Город оброблений. До зупинки 8 хв хотьби до міста 15 км. Ще детальніше по телефону

власник
Продається господарство
olx.ua

Пропонується на продаж діючий бізнес в с.Воскресинці по вул. Бандери, Коломийського району, Івано-Франківської області. На території побудований будиночок 10*7 Підведена вода - криниця, світло та каналізація. Котел. Є велика теплиця 10 на 50 м, висота 4,5 м, яка опалюється, з автоматичним верхнім провітрюванням, встановлено крапельний полив, по всій території є відеоспостереження. Є котельня з твердопаливним котлом. Буферна ємність 4 т 4 фанкойли. Приватизована земельна ділянка, площею 0,1839 га, призначення - під будівництво. Вся територія огороджена парканом, є ворота на заїзд авто.

власник
Продається теплиця з будинком
olx.ua

Хата в гарному стані, Є газ, світло До зупинки автобуса 2 хв

власник
Приватний будинок
olx.ua

Будинок знаходиться с Пядики,в хорошому стані технічна будова 108м кв, гараж,літ кухня,сарай,кладовка,газ,світло,центральний водопровід,криниця,центральна каналізація.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок. Село Угорники, Коломийського району. Вулиця Довбуша 4. 3 кімнати,коридор,ванна,кухня. Тип стін деревяний, усі стіни поштукатурині,натягнуті клей- сіткою. Залиті стяжки, вікна пластикові. За детальною інформацією дзвоніть на номер.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається в Пядиках ,дослідна станція вул. шеремети 6 за ставом цегляна хата є газ світло нові акти на землю ,погреб ,сад , город 16 сотик , подвіря 16 сот , хата потребує косметичного ремонту . Ціна 16500 торг . Зупинка автобуса близька ,приміське село.,центр отеге.

власник
Продається хата в Пядиках
olx.ua

Продається будинок в селі Сідлище Коломийського району. З комунікацій є світло, газ, піч, вода(насос качає з криниці). Є інтернет. На першому поверсі кухня, 3 кімнати і веранда. З веранди сходами на 2 поверх є ще одна кімнатка. Кімнати вмебльовані. Загальна площа будинку 75,4 кв. м. Є літня кухня з ванною, гараж, сарай, вуличний туалет, господарські приміщення. Також є сад, город, ліс збоку. Загальна площа землі 0,7827 га.

власник
Будинок в селі
olx.ua

Продається будинок повністю готовий до проживання. Будинок цегляний, газифікований опалення від газового котла, а також є печі для опалення дровами. Є дві кімнати ,ванна,коридор,кухня. Є інтернет WI-FI. Є власна криниця в якій є постійно вода, яка підведена до будинку. Каналізація- септик. Літня кухня: одна кімната велика,коридор,кухня. Опалення газове і є піч. Також є цегляний гараж та господарські приміщення(2 стайні,стодола, комора,дровітня, навіс, ,сушарка для сухофруктів). Продається з усіма меблями .Територія обгороджена парканом з металопрофілю. Будинок розміщений на земельній ділянці 0,30 га. Є сад, город. Детальна інформація за тел 09******32.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий будинок у селі Ворона Коломийського району Івано-Франківської області

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається хата в с. Кропивище Коломийського р-н, 16км до Коломиї. Хата складається з двох кімнат, коридор, комора. Опалення пічне. Світло є. Біля хати є город, сад, криниця, стайня, стодола, вбиральня. Також є площа для става в майбутньому. Дуже гарне місце і в майбутньому для будівництва. З документами! ЦІНА - 5200₴ торг. 09******10

власник
Продається хата Кропивище
olx.ua

Продам недобудований будинок в центрі села, підведена окрема електролінія 3 фази 15 кіловат в перспективі під сонячні панелі для чого є всі умови. Є центральне водопостачання та каналізація, а також газогін. Земельна ділянка 0.13га, є умови на роширення. Гарний проект будинку, також є підсобні приміщення. Все приватизовано Можливий обмін. За гроші гарний торг. 15 км до м. Косів та м. Коломия.

власник
Продам або обміняю будинок с. Ковалівка Коломийський район
olx.ua

Продається затишний будинок у спокійному селищі Отинія зі зручним доступом до Івано-Франківська (30 км) Загальна площа: 115 м² Особливості: - зручне планування приміщень - Простора літня кухня - Гараж для зберігання автомобіля та інших речей - Господарські приміщення для зберігання інструментів та обладнання Додаткові переваги: - велика територія, сад, город, зелені насадження - Близькість до міста з усіма його інфраструктурними можливостями - Зручний доступ до транспортних магістралей Ціна та контакти: - Вартість: 52 тис дол. - Для детальної інформації та організації перегляду телефонуйте за номером: 09******86

власник
Продається цегляний будинок 30 км до Івано-Франківська
olx.ua
1 - 24 з 70 результатів

Популярні запити