Продається недобудований будинок у Кіцмані. Площа усієї території 0,11 га. Підведена вода, газ, електроенергія. Є гараж. З питаннями звертайтесь. Цікавить обмін на квартиру в Чернівцях

власник
Продається будинок у Кіцмані
olx.ua

Продається двоповерховий,недобудований будинок,на 161 кв. м. З гаражем та літньою кухнею. Без комунікацій. Розташований по вулиці Чагор 6.

власник
Двоповерховий будинок Кіцмань
olx.ua

На території знаходяться два будинки: в основному знаходяться 4 кімнати, коридор, кухня, зручний вихід на горище. євроремонт, пластикові вікна, меблі. в меншому: три кімнати та коридор, меблі, євроремонт. великий сад, та подвірʼя. гараж, підвал, криниця. також невеличка будівля, для господарства. автономне газове опалення. дві грубки (можливе опалення дровами). за кілька метрів ліс, гарна тиха зона. умісний гарний торг ;)

продам будинок (м.Кіцмань)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двохповерховий будинок (+ цокольний поверх-підвал), можливий рівноцінний обмін на квартиру в м. Чернівці. Будинок розташований в 27 кілометрах від Чернівців, районному центрі м. Кіцмань. Будинок газофікований, власна вода і каналізація, електрика, телефон, інтернет, всі вікна цього року змінено на пластикові ( фото зроблено раніше). В наявності гараж, прибудинкові споруди, невеличкий город і садок. Будинок знаходиться в спокійному місці, на підвищенні, недалеко ( хвилин 10 пішки) від центру м. Кіцмань. За всіма деталями звертайтеся за 05******49, Олександр, або в повідомленнях.

власник
Продається (або на обмін квартири в м.Чернівці) двохповерховий будинок
olx.ua