Приміська зона . Будинок знаходиться в новому масиві с. Мамаївці. Якісне будівництво, сучасний, стильний проект. Використовували дорогі матеріали, електро проводку. Широка дорога, гарна простора вулиця , хороші дружні сусіди, Простора ділянка, двір . Шикарний краєвид. Для молодих людей, які люблять простір , свіже повітря, тишу .

Молодіжна, 16
rieltor.ua

Мальовниче село з розвиненою інфраструктурою. Відстань до м. Чернівці 15км ; до м. Кіцмань-2км. Світла, простора вулиця . Хороші , доброзичливі сусіди. Будинок побудований з любовю. Стіни зведені в дві повнотілі цегли. Накритий алюмінієвою бляхою. Міцний армований фундамент та стіни . Розведене опалення та водопостачання і водовідведення, додатковий накопичувальний бак з нержавіючої сталі, на випадок посухи. Каналізаційна система. Є криниця а також і скважина, два підвали , два гаража , літня кухня , сараї, . Доглянуте подвірʼя та земельні ділянки. Залишаються частково меблі побутова техніка, тюлі , штори , посуд.

Головна
rieltor.ua

Будинок готовий для проживання . Зручне місцезнаходження, початок села . Ремонт та меблі сучасні . Будинок теплий . Відстань від міста 20 км . Село з розвиненою інфраструктурою.

Українки Лесі
rieltor.ua

Продаж ідеального будинку! Будували для себе. Дуже грамотне планування. Рівна, прямокутна ділянка. Красивий вид з вікон. Поруч сусіди живуть. Гарний район. Не далеко від основної дороги, але достатньо, щоб не було чутно шум та було чисте повітря. Будинок продуманий та дуже комфортний. Перший поверх - кухня-студія, вітальня, санвузол. Є панорамні вікна, вихід на терасу. На другому поверсі чотири спальні кімнати, затишні та достатнього розміру, санвузол, гардероб. Особливою родзинкою є величезна тераса на другому поверсі, з виходом із спальні та коридору. А також є мансардне приміщення, з якого можна зробити зону відпочинку, також з панорамними вікнами та балконом. Гараж в будинку. Так що не буде потреби виходити вранці через вулицю. Також розташування гаражу продумане, бо над ним як раз тераса, а не житлові кімнати. В будинку встановлені всі вікна. Зроблена дуже якісна чорнова штукатурка стін, розведена електрика. Підведена вода, є вивод каналізації. Газ в сусідньому будинку. Завдяки каміну є альтернативне опалення. Також в подарунок залишається дуже багато матеріалів для ремонту. Якщо у вас велика родина, чи ви плануєте таку - це найкращий будинок для життя! Тож запрошую на перегляд.

Новокисилівська, 44
rieltor.ua

В центрі Кіцманя в районі школи два жилих будинка , кожен площею 35 квадратів .В одному домі газ-конвектора, інший має газ та грубку і піч на дровах.Сарай,підвал.Загальна ділянка 7 соток. Приватизовано. Удобства во дворі. Детально по телефону. Торг.

власник
Продам будинок м.Кіцмань
olx.ua

Продається недобудований будинок у Кіцмані. Площа усієї території 0,11 га. Підведена вода, газ, електроенергія. Є гараж. З питаннями звертайтесь. Цікавить обмін на квартиру в Чернівцях

власник
Продається будинок у Кіцмані
olx.ua

Продам приватний будинок. В м. Кіцмань вул. Незалежності 115. Площа земельної ділянки 18 соток. Все приватизоване. Будинок потребує ремонту. В будинку частково залишаються меблі.

власник
Будинок в м. Кіцмань
olx.ua

Продається будинок в смт Лужани 15 км від міста Чернівці Загальна площа 300 к м 12 сотих Підвал 1 поверх готовий 2 поверх 90 % Є 1 поверх 3 кімнати кухня кладовка ванна і котельні, 2 поверх так само Є окрема ділянка городу 25 сотих приватизовано.

власник
Будинок в селищі міського типу Лужани
olx.ua

Продається господарство в ценрі села Верхні Станівці, загальною площею 384 м.кв із земельною ділянкою( 45 сотих) . На земельній ділянці розташовано : 1). Житловий будинок 154 кв.м 2) Кухня з кімнатою, котельня, ванна , гараж, вбудована піч - 78,8 кв.м 3) Літня кухня з підсобними кімнатами, вбудована піч, сарай, стодола - 122,6 кв.м 4) Великий підвал - 28,6 кв.м. Господарство газифіковане , опалення одноконтурний котел, газова колонка, конвектор, пічки, вода проведена з криниці, каналізація . Телефонуйте

власник
Продаж Будинку , (Господарство с.Верхні Станівці Кіцманського р-н)
olx.ua

Продається житловий будинок з господарством загальною площею 0.2388га, приватизовано. Загальна жила площа будинку = 98.94м2; Літня кухня=24.30м2 Також на подвірї є господарські добудови, підвал, криниця, фруктові дерева. Отоплення грубки на газу та на дровах, а також котел. Велике подвіря, що дає можливість побудувати нове, велике житло. Ціна договірна. За додатковою інформацією звертайтесь за номером 06******65 Дарія Іванівна

власник
ТЕРМІНОВО Продам будинок+господарство в с. Іванківці Кіцманського р-ну
olx.ua

Продам будинок (господарство) в селі Верхні Станівці, Вижницького району Є великий горіх, малини, яблуня. Город 4 сот. біля хати, а також 30 сот. за пару метрів від дому. В домі підведений газ, є дуже теплі пічки, світло, WA-FI. Будинок знаходиться в дуже мальовничому місці, де є ліс, для прогулянок та пікніків, і дуже привітні сусіди. А також є криниця на подвірї, підвал під будинком. Ще є власний гараж із буржуйкою, світлом, та ямою. За детальною інформацією звертайтесь.

власник
Продам будинок(господарство) в Вижницькому районі
olx.ua

Продаєтья господарство ТЕМІНОВО. Село Брусенки. Жилий стан, рядом ставок, город, альтанка, маленький садочок, решта по телефону.

власник
Продається хата  з ставком  ,в с.Брусенки.Кицманский р.
olx.ua

Госодарство приватизоване 0.28 га. Будинок дві кімнати й коридор. Літня кухня. Сад великий город, ставок, велике подвіря, господарські прибудови, колодязь.. часткові зручності в будинку. Придатне для проживання.

власник
Господарство с. Шиипинці
olx.ua

Продається недобуд в м.Кіцмань (при вїзді). 10 соток земельна ділянка, підведено газовий стояк, площа 200кв.м. Можливий торг!!!

Продається недобудований будинок (м. Кіцмань)
olx.ua

Продам житловий будинок в с.Ставчани Кіцманського р-ну Чернівецької обл 2 кімнати і кухня+літня кухня + господарські прибудови Загальна площа тереторї 50 сотих Будинок газифікований є електроенергія . криниця. півниця .сопутникове ТБ.телефон,можливість підключення до інтернету . На тереторії багато садовини. В 5 хв ходьби знаходиться школа.магазин Було повністю замінено покрівлю,зроблено косметичний ремонт Решта по телефону +38********06

власник
Продам будинок с.Ставчани Чернівецька область
olx.ua

Будинок 58 м.кв. розташований в мальовничому селі Давидівці 7 км від районного центру міста Кіцманя, 33 км від обласного міста Чернівці. Село проїздне, через село проїзджає багато маршруток на Чернівці. У двох кімнатах є грубки. Є запас вугілля і дров. Біля будинку є гарний сад з різними фруктовими деревами, є виноградник двох сортів. Біля будинку є літня кухня з підвалом, а також є кухня з верандою та кладовкою, стайня де облаштовано для тримання свиней(є клітки поварені, та поїлки) можна тримати 10-12 свиней. Є гараж та стодола. Два підвали 10м на 5м два відділення де зроблені металеві двері над підвалом є збудоване цегляне приміщення можна використати під майстерню Всі будівлі цегляні. Біля будинку є криниця. Також курник і карник. Гарний город один участок біля хати разом 40 соток. Вуличне освітлення, вивіз побутових відходів 2 рази на місяць. Будинок розташований в мальовничому місці близько пасовисько, сад колгоспний, лужок, вулиця гравійна.

власник
Будинок дом господарство
olx.ua

Продається будинок на усі питання відповім по телефону Ціна договірна +38********23……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається господарство. Центр селища (селищна рада, магазини, пошта, дитячий садок, школа, поліклініка). Земельна ділянка 0,31 га. Два цегляних будинки (загальною площею 67 м2), гараж, хлів, шиферне покриття даху. Газове опалення (котел, батареї), можливе опалення дровами тощо (кахельні пічки). Земельна ділянка для ведення сільського господарства (0,15га), фруктовий сад. Залізобетонна огорожа. Два підвальні приміщення. Віддаленість від міжнародної траси Чернівці-Снятин (Івано-Франківськ) - 2 км.

Продається будинок в центрі с.м.т. Неполоківці
olx.ua

Продаю будинок 210кв,/м і кухню 160 м/кв... Великий гараж 5.5 / 10...є все що потрібно світло... газ... вода... каналізація земельна ділянка 20 соток... Поруч траса Чернівці - Снятин. 15км від міста.

власник
Продаю господарство
olx.ua

Продам будинок (господарство) в селі В Верхні Станівці, Вижницького району, Чернівецької області. В будинку є світло, а такох пічка. Будинок знаходиться в дуже мальовничому місці поряд з яким ліс. Є літня кухня та сарай. Поряд монастир Святої Анни. Багато насаджень. Яблуні сад, три різновиди горіхів, сливи та старий дуб. Ділянка поруч із будинком не приватизована. За додатковою інформацією телефонуйте!

власник
Продам Будинок (земельна ділянка)
olx.ua

Продається добротний маєток у центрі села Ставчани Дністровського (колишнього Хотинського) району, Чернівецька область. Будувався на совість для родини. Відстань від Чернівців 50 км., від Хотина - 20 км. Дорога чудова (асфальтована) від траси до самого села, так само і в селі. Село професійно спеціалізується на фруктових садах, багато ставків. Влітку справжній рай. В центрі, все поруч - школа, сільрада, амбулаторія, магазини, два християнських храми. Дане господарство має свої два сади біля будинку з десятками дерев яблунь, груш, слив, горіхів. Підсобні приміщення для утримання живності, підвал, гараж для авто (ворота гаража металеві нержавіючі), просторі цементні горища. В будинку газові конвектори, котли на твердому паливі, кахельні печі (якщо газ економити), душова з котлом. Вікна, двері, підлоги нові. Просторе подвір’я для кількох автомобілів. Окремо є літня кухня. Огорожа нова, металева. Криниця: до води 8 м. Проведено водопровід до будинку, є глибинний насос. Житловий будинок №1 площею, 57,1 м.кв, 1990 року побудови Житловий будинок №2 площею 56,0 м.кв, 1991 року побудови Разом 113 м. кв. Загальна площа земельної ділянки – 0,25 га Документи підготовлені для переоформлення. Усе це 26 тис.у.о. Гарний торг.

Продається будинковолодіння
olx.ua

Продається незавершений будівництвом двоповерховий житловий будинок, станом готовності, 80% Площа усієї території 0, 2285 га. Вода, колодязь, газ, електроенергія, у дворі є також двокімнатний жилий будинок, літня кухня, підвал.

власник
Продається будинок в м.Кіцмань
olx.ua

Продам житловий будинок в с. Оршівці. Наявні душова, унітаз, умивальник, бойлер, пральна машинка. Земельна ділянка площею - 10 соток. В одній кімнаті робиться ремонт. Металопластикові вікна. Деталі за телефоном!!! Можливий торг!!!

Продам будинок с. Оршівці
olx.ua

Продам будинок 105 кв. з великим підвалом в селі Киселів на куті, велика ділянка 27 соток. Чудове місце, хороші сусіди. В хаті 2 печі, ніхто не жив, чорнова штукатурка всередені, без ремонту. Документи всі на землю є, на будинок немає.

власник
Дом, дача, будинок
olx.ua
1 - 24 з 95 результатів

Популярні запити