Продається триповерховий будинок, в передмісті Чернігова в центрі с. Киїнка. Розташований на земельній ділянці загальною площею 10 соток. Можливий продаж під сертифікат Євідновлення Переваги: - Цегляний будинок на два входи, три поверхи. - Будинок підготовлений під чистову обробку. - Встановлені якісні металопластикові вікна. - Приватизована земельна ділянка , правильної форми, з заїздом для авто. - Комунікації: газ (2 лічильники), вода централізована , електрика. - Асфальтований під`їзд, поряд зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садок, магазини. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

3-поверховий будинок 157 м2 у передмісті, с.Киїнка. Сертифікат. SP
olx.ua

Продається 3-поверховий будинок с. Киїнка Площа будинку 186 м2, приватизована ділянка 10 соток Газ та вода в будинку. Будинок 2007 року. Будинок на два входи, одна частина опалюється. В будинку є великий погріб. По всьому будинку пластикові вікна. Стіни підготовлені під чистове оздоблення (гіпсокартон) Гарні сусіди. Також можна придбати сусідню ділянку площею 12 соток. Транспорта зупинка біля дому. Асфальтована дорога. Гарне місце розташування: Поруч новий дитячий садок, школа, продуктові магазини і так далі… Документи готові до продажу. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду цього чудового будинку, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном. АН Експерт Рієлт - ваш партнер у справах нерухомості #7808 К

RLT K01 Продам чудовий будинок, с. Киїнка
olx.ua

Продам хорошую, кирпичную Дом-Дачу в Киенке ,С/О ,,Капрон,, !!! Дача в процессе ремонта! Дом 2эт. кирпичный в 1,5 кирпича ,утеплен !!! Строился для круглогодичного проживания!!! 1 -й Этаж. 2 комнаты,кухня и маленькая комн.для Ванны и С/у! Рабочая Груба! 2-й Этаж. 2 комнаты ( одна проходная ,вторая с выходом на балкон) Крыша не протекает! Дом Сухой !!! Свет. 4 сот.не приват.земли. Участок чистый без деревьев и кустов! Не обраб-ся года три. На улице живут Круглогодично люди!!! Остановка .Битонка в Киенке по центральной дороге !!! Ходит городская маршрутка ! Хорошая Дом-дача для отдыха и проживания в тихом ,живописном месте!!! Звоните! Торг!!!

Продам Хорошую дачу под жильё в Киенке!!!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом в селе Киенка. Дом построен из кирпича, три отдельные комнаты, кухня, веранда, есть газ и свет, вода-колодец. Отопление: газовый котел, твердотопливный котел, а также есть печь. Земля приватизирована 29 соток, есть большой сарай, погреб. В селе есть школа, садик, и много магазинов. Звоните организую показ и отвечу на вопросы!

Продам дом, Киенка
olx.ua

Продаж просторого, теплого будинку в Киїнці. Будинок двоповерховий цегляний, загальною площею 137м2. Чудове планування, зручне розташування кімнат. На першому поверсі велика кухня, сумісний санвузол, зал, дві спальні. На другому поверсі дві просторі кімнати. Зроблений якісний ремонт, встановлені м/п вікна. При продажу залишаються майже всі меблі. В будинку вода, світло, і в майстерню заведено три фази для потужного обладнання. Опалення твердопаливним котлом, дуже економне. Водопостачання централізоване. Каналізація - три зливні ями. Просторий двір, загальною площею 10 сот. Дуже доглянутий. На території збудовано великий гараж, майстерню, хоз приміщення, зона для відпочинку. І велика, красива сауна з літньою альтанкою. Великим плюсом цього будинку є саме його розташування. Від центральної вулиці 200 метрів. Сама вуличка заасфальтована. Підїзд до дому теж. По всім додатковим питанням і для запису на перегляд телефонуйте в будь який час за номером 09******16. Це один з тих обєктів , що неможливо не закохатися, побачивши вживу.

Цегляний будинок з новим ремонтом, гаражем і банею в Киїнці
olx.ua

Пропоную до продажу добротний цегляний будинок Будинок розташований на ділянці 25 соток. Відмінний підїзд асфальтованою дорогою. Поруч магазин, кафе, сільрада, зупинка громадського транспорту. Загальна площа будинку 84 кв. м. три кімнати. Всі вікна поміняні на м/п. Повністю нова покрівля даху. Будинок газифікований. У будинку велика піч. На подвір"ї колонка води.. Центральна вода – вулицею. У дворі міцні господарські будівлі - два сараю, гараж, майстерня та льох. Прекрасна пропозиція для сім"ї у найближчому передмісті Чернігова.

Продаж великого будинку з землею.
olx.ua

Продам цегляний будинок в селі Киїнка. Загальна площа 62м2, житлова 37м2. В будинку 2 кімнати 10м2 і 26м2, кухня 14м2, санвузол 5,7м2. Стан будинку гарний, встановлено металопластикові вікна, нові вхідні двері, зроблений новий поріг, перероблено дах в 2021 році, зовнішнє утеплення, заведені всі комунікації. Вода - скважина, каналізація - септик. Опалюється будинок газовим котлом. На подвірї розташований сарай з гаражем. Земельна ділянка площею 46 соток, обробляли кожного року, також встановлено 2 теплиці. До центру села, школи, садочка, магазину 500 метрів. Звертайтесь, відповім на ваші запитання та організую показ. Ваш рієлтор Андрій.

Продам будинок в селі Киїнка.
olx.ua

Дача 11.5 соток з будинком, світла в садовому товаристві немає. Розташована за Киїнкою по дорозі на Шестовицю, 10 км від Чернігова (с/т Міраж). В подарунок біля неї ще одна ділянка 6 соток з маленькою будівлею. Усі додаткові питання в особисті повідомлення або по телефону.

власник
Дача в с/т Міраж (неподалік Чернігова)
olx.ua

Продаж будину під ремонт в селі Киїнка. Велика земельна ділянка 15 соток. Поруч зупинка автобуса.

Продаж будинку під ремонт в с. Киїнка
olx.ua

Дом с блоков. 3 комнаты. 80 м2. кухня.с\у. вода во дворе.свет в доме. печь. Разрешение на ввод газа есть. Возможность 2го этажа. Отличное место расположения .от центральной трассы до 100метров.

Продам дом с.Киенка
olx.ua

Популярні запити