Продається будинок за адресою: смт.Єрки, вулиця Соснова 4 (Гагаріна), Черкаська область,Звенигородський район. Загальна площа будинку 51.8 кВ.м. Будинок цегляний,опалення газове + дровяне.Стан житловий, чотири кімнати та веранда.Є літня кухня, погріб,гараж,2 сараї.Земельна ділянка приватизована загальна площа 0.18 га. В дворі є криниця+ скважина. Підключений провідний інтернет. До продуктового магазину 15 хв.ходьби. Поруч є ліс. Звертатись тел. 09*********22. Олена

владелец
Продається будинок смт.Єрки,вул.Соснова,4 [Гагаріна].
olx.ua

Подається будинок за адресою вулиця Дмитра Скоромного(бувша Пушкіна) 53. В будинку проведена вода, санвузол, дві спальні кімнати ,зала,кухня,прохідна кімната, коридор. Будинок утеплений покриттям шубою. В дворі є літня кухня, погріб, гараж,сарай. Також є город 6 соток та фруктові дерева. За більш детальною інформацією звертатися в особисті повідомлення Можливий обмін на квартиру в м.Ватутіне

владелец
Продаж будинку в смт.Єрки
olx.ua

Газифікований будинок в Катеринополі,Черкаської області,вулиця Вільного козацтва(Петровського)91. В будинку газове опалення, також є плита і груба. Туалет на вулиці, вода в криниці загального користування за 40м. від будинку, є місце під ванну кімнату.В дворі гараж і побутові споруди.Тел.: 05******99 Наталія Юхимівна.

Газифікований будинок в Катеринополі
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок із усіма зручностями будинком має всі надвірні споруди літня кухня в літній кухні находиться парілка та вана також є хлів, гараж,погриб,коптільня,туалет ,літній душ ,дровник ,кирниця+ скважена вода підведена в хату будинок має комбіноване опаленя є парове та газ також біля будинку є свій ставок біля городу площа ділянки 0.1071 га також підключений wi-fi проводнтй до продуктового магазину 5 хв ходьби за деталями звертайтесь або пишіть....

владелец
Продається будинок смт.Єрки ціна договірна
olx.ua

смт Катеринопіль, будинок газифікований, літня кухня, сарай, гараж, торг.

владелец
Продаж   будинку
olx.ua

Черкаська обл,смт Ерки, 1961р,Біля будинку е повітка,погріб,колодязь,літня кухня,времянка,гараж,пасіка.Приватизовано 90 соток.Тихе місце,є проект на газ,є можливість зробити ставок.

владелец
Будинок
olx.ua

Опалення газ/ пічне, свердловина. В середині будинку є 3 кімнати, коридор, кухня. Хата дуже тепла. Біля будинку є прибудови( гараж, сарай, літня кухня, город та льох).

владелец
Продається будинок смт Єрки Звенигородського району вулиця Північна 3г
olx.ua

Продається житловий будинок в смт. Єрки. Житлова площа - 97,1 кв.м . Комунікації : Електрика, газопровід, водопровід, каналізація, опалення - пічне, водяне. Також є: Літня кухня, гараж, сарай, погріб, вбиральня, скважина. Документи додаю. Звертайтесь за номером - 09******62 Максим. Розгляну обмін на Автомобіль !!

владелец
Продам будинок в смт. Єрки
olx.ua

У зв’язку з виіздом, пропоную до продажу сучасний цегляний будинок у смт Катеринопіль Звенигородського району Черкаської області. Загальна площа 85 м2, розміщений на земельній ділянці 7,0 сотих (0,07га), є кадастровий номер. Фундамент: монолітний стрічковий з арматурною обв‘язкою. Підлога дерев’яна, для утеплення по периметру підлоги простір заповнено керамзитом. Стіни: саман, обкладений білою цеглою. Покриття даху: шифер. Вікна: дерев‘яні. Будинок здано в експлуатацію у 2000 році. Опалення: газове, двохконтурний газовий котел. Є додаткове, альтернативне джерело тепла - дві груби. Водопостачання централізоване. Каналізація по типу септика, відкачування асенізаторською машиною раз на два роки. У будинку 4 кімнати: 24,2/12,1/11,4/8,9 метра. Кухня- 5,4м., ванна- 1,9м., туалет-1,8м. Коридор 6,2м, дві веранди- 5,2/6,7 м., кладова-1,4м. На території домоволодіння: гараж, підсобні господарські будівлі, літня кухня, підвал. Є присадибна ділянка(город) 1,5 сотих (0,015га) та 10 сотих (0,1 га, за потреби на полі). Фасадний паркан - із якісного металопрофілю-0,5мм, ворота та фіртка металеві. Переваги: вдале розміщення будинку - тихий центр. Відстань до школи та центру - 800 метрів (11 хв., 2хв. авто), до стадіону- 200 м., до зупинки дизеля Христинівка-Черкаси -2км. (28 хв., 4хв авто) Ціна - 18.000 у.о., Торг.

владелец
Продається новий газифікований будинок в Катеринополі
olx.ua