В самому центрі , в прекрасному місці продається будинок. В будинку три кімнати , кухня, вітальня , санвузол.Зроблений гарний сучасний ремонт, тепла підлога.Заведена центральна вода , є також заведена вода з криниці.Є дві вигрібних ями.Будинок утеплений , дуже теплий .Два вида опалення : твердопаливний та газовий котел.В кроковій доступності вся інфраструктура :магазини, банки , дитячий садок , школа , аптеки, ресторан "Водограй".Також неподалік шикарна зона відпочинку з пляжем та рибалкою ... Більш детальна інформація за вказаним телефоном.

Продаж будинку в Калинівці
olx.ua

Продається частина будинку р-н Посьолок м. Калинівка . Всі комунікації заведені в середину . Гараж , криниця . З сотки землі . БЕЗ КОМІСІЇ!

Частина будинку Калинівка
olx.ua

Приватний окремий будинок в м . Калинівка на центральній вулиці вздовж дороги,біля зупинки транспорту. Будинок в середньому житловому стані,без особливого ремонту. Дах цілий,не протікає. В будинку два окремих входи,туалет,ванна,центральна вода,також на подвірї є криниця. Котел на два види палива( газ або дрова). На подвірї льох,дві господарські будівлі. Біля будинку город 15 сот. Також можливий продаж окремо ділянки 5сот. під забудову разом з городом 10сот. з виходом на центральну дорогу.

власник
Будинок в м. Калинівка або ділянка під забудову.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок з земельною ділянкою 12 с. Будинок зі всіма зручностями, окремі кімнати, з паровим та газовим опаленням, підігрів води колонкою та бойлером. Будинок в житловому стані, залишаються меблі та техніка.На подвірї є господарські будівлі, садок, криниця. Гарний підїзд, асфальтована дорога, поруч зупинка міського транспорту, та залізнична станція. Документи готові до продажу. Детальніше за телефоном. Перегляд в зручний для Вас час.(102356)

Продам будинок (9842)
olx.ua

Хороший добротний будинок в зручній локації поруч з центральним парком. В дворі є окремий великий цегляний гараж, теплиця, літня кухня (гостьовий будинок) з заведеними комунікаціями в житловому стані, барбекю, та криниця. В будинку великий погріб та працюючий камін. Будинок обладнаний двома входами на рівні першого та другого поверху відповідно. Зовнішнє утеплення. Перший поверх будинку - кухня, вітальня, великий санвузол, кабінет (гостьова спальня). Другий поверх будинку - дві спальні та велика зала з каміном. Мансарда велика відкрита площа, можна розділити на дві додаткові спальні. Ділянка огороджена, доріжки в тротуарній плитці. Централізоване водопостачання, додатково власна криниця, вигрібна яма на 12 куб, газ та хороший запас потужності електроживлення. Хороший житловий стан. Асфальтована дорога по вулиці. Дуже хороша локація поруч з центральним парком декілька хвилин до центру міста. Телефонуйте, запрошую до перегляду.

Продаж будинку поруч з центральним парком
olx.ua

Продається будинок в м. Калинівка район посьолок. Ділянка 27 соток. Є літня кухня, гараж, сарай, криниця та погреб. Великий город. До будинку проведений газ та вода. Будинок складається з 5 кімнат. Адреса 1 провулок Суворова, 10.(посьолок)

власник
Продам будинок в м.Калинівка
olx.ua

Продається частина будинку по вул Підгорній, 3. Будинок газифікований, власна криниця, проведена вода в будинок, є санвузол, каналізація. Город 6 соток, гараж, погріб, сарай та літня кухня. Можливий торг.

власник
Частина будинку, м.Калинівка, район Варшиця
olx.ua

Продам дачу 12 соток. 2 этажа каменная постройка. большая терраса на втором этаже и 2 комнаты. на первом этаже большая прихожая, комната и кухня. Везде метало-пластиковые окна и металические двери. Межкомнатные двери дерево. На участке есть водопровод и колодец. Так же имеется еще 2 постройки на участке рядом с домом и двор большой. Туалет и душ на улице. Электричество есть. Охраняемая территория. На участке примерно 20 фруктовых деревьев. Земля ухожена травинки не найдете. Много посаженных роз и тюльпанов. и еще много разного такого как малины клубники мята крыжовник. До лимана метров 500. Лиман Телегул. Возможен торг! На все вопросы ответят по указанному телефону. На сообщения не отвечаю!!! Место расположения: https://goo.gl/maps/h9hPxeAEHkNJJqj16

власник
Продам дачу район Коминтерново
olx.ua

дзвоніть через Viber нуль девʼяносто шість девʼять два два пʼять три три нуль.

Новоселов улица, Калиновка, Калиновка, Винницкая 160000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити

Географія Калинівка