Старенький будинок у селі Шпендівка, Кагарлицького району.., старенький але жити можна. Є на подвір’ї погріб, криниця.. Землі 25 соток + 60 городу( по факту городу 80 соток). Дуже родюча земля, чернозём.. Тихе мальовниче село, автобуси до Києва 75 км

власник
Лугова
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Стави , Київська обл. Кагарлицький район . Вул . Ватутіна 49. 0,1300 га земельної ділянки городу , 0,2500 га земельної ділянки подвір’я . В дворі є колодязь . По всім питанням звертайтеся за номером телефону 09*********39 Піскун Ольга Олексіївна

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продається будинок (недобудова) мансардного типу в м. Кагарлику вул. Нектарна. Утеплений, зручне планування - 5 просторих кімнат, великий гараж, асфальтований підʼїзд, вдале тихе місце розташування - поблизу ліс, озеро, магазини. Підведено електроенергію - 3 фази. Потребує внутрішніх оздоблювальних робіт.

власник
БУДИНОК Кагарлик
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок, який був побудований в 2012. На даний час будинок в такому стані як на фото, загальна площа становить 90 кВ.м , на участок заведено 3 фази, будинок знаходиться за адресою м. Кагарлик Січових Стрільців 72. Участок 10 соток

власник
Продам  будинок
olx.ua

Продається будинок в м. Кагарлику вул. Нектарна. Утеплений, зручне планування - 5 просторих кімнат, великий гараж, асфальтований підʼїзд, вдале тихе місце розташування - поблизу ліс, озеро, магазини. Підведено електроенергію - 3 фази. Потребує внутрішніх оздоблювальних робіт. Гарне розташування. Більше фото та інформації по телефону.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Продаю будинок-дачу. 80 кілометрів від Києва. Київська область, Обухівський район, село Стави, вулиця Молодіжна 32. Гарний краєвид, до річки 5 хвилин пішки. Свій невеличкий сад. Також є комори для зберігання дрів, тримання худоби. На тереторії є криниця, погріб. Будинок потребує ремонту. Можливий обмін на автомобіль.

власник
Продам будинок 80км від Києва
olx.ua

Продам дачу возле села стайки . Участок 6 соток , огражден забором , на участке небольшой дом , туалет - душ во дворе . Подробная информация по телефону

власник
Продам дом дачу возле села Стайки
olx.ua

Продам дом с.Черняхов, Кагарлыцкого р-на, Киевской области. Дом деревянный, обложенный кирпичом. Состоит из 3 комнат, кухни с печью, кладовой, коридора и веранды.Проведён газ и электричество. На приусадебном участке размещены сарай, погреб, колодец и земельный участок 60 соток. В пешей доступности станция электрички.

власник
Продам дом Черняхов, 50км от Киева
olx.ua

Продам чудовий будинок. На ділянці сарай, колодязь, погріб, фруктові кущі та дерева. В будинку газ, электрика, піч, опалення конвекторне. В селі є школа, дитячий садок, пошта. Прямий маршрутний автобус від метро Видубичі. До районного центру 5 км.

власник
Будинок в Кагарлицькому р-н, с Паникарча.
olx.ua

продам дом 22,76 соток земли и рядом участок земли 13.89 соток. Частично выполнен ремонт. Металлопластиковые окна. Разведена эклектика. Вода от скважины. Септик. Есть материалы для окончания ремонта. До Киева 50км , до смт Бородянка 20км Торга нет.

власник
Продам дом с. Леоновка
olx.ua

Продадим земельный участок с домом в Киевской области, Кагарлыкский район, с. Липовец. Участок – 27 соток. В доме есть газ и свет. На участке колодец, погреб. Рядом река. Чистый воздух, порядочные соседи. с. Липоивць расположено на р. Росавка вдоль автодороги Киев - Днепр на 80-м км. от столицы. Каскад природных прудов, который расположен в пределах села и на его окраине, сможет заинтересовать как любителей обычного отдыха у водоема, так и рыбаков. Продажа от хозяев (06**********21 Денис и (09**********04 Ирина.

власник
Продадим земельный участок с домом
olx.ua

Продам житловий будинок на хуторі Дібрівка Кагарлицького району. Тихе обособлене відділене від цивілізації місце з гарними сусідами. Споруда кирпична покрита листовим залізом, стіни цегляні, всі вікна замінені на металопластикові, на вікнах решітки, нова ситсема опалення з новими радіаторами, майже був закінченний ремонт. Загальна площа 76,5 м.кв. три роздільні кімнати, вбиральня та ванна кімната зблоквані, кухня, тераса. Окрім будинку господарські споруди: колодязь та великій погреб, стара літня кухня та сарай з навісом. До будинку ідуть чималі дві земельні ділянки 0,25 га з цільовим призначенням під будівництво , та 0,487га сільгоспризначеня. На ділянці фруктові та декоративні дерева. З іншого буку ділянки протікає рівчак, запруди та озера. Від Києва одна година їзди авто. Зацікавленним торг . Кадастрові номери по запросу- весь пакет документів присутній. В електронній базі реестру. Ціна сотка 250у.е. + будинок 7000у.е. Один власник, спадщина. Бажанно писати , в любий месенджер 06******70 Андрій Володимирович

власник
Продажа жилого будинка на хуторі Дібрівка , (сільрада Великі Прицьки)
olx.ua

Продам одноповерховий газофiкований будинок 1970 рокiв, 107 м* . .Утеплений ( мIнвата , сайдiнг), що дае значну економiю в опалювальний перiод , та вiдкидае прояви грибкових утворень.. Дах вкритий вогнестiйким хвильовим термопластом. Лiчильники виведенi за межi будинку. Для опалювання встановленi два котли( газовий 2х контурний, та дров"яний((спрощений з терморегулятором)).В будинку чотири великi кiмнати, кухня. сумiжний з ванною санвузол, виранда., вiкна пластиковi 3 скла.. На прибудинковiй територіі, лiтня кухня. криниця, скважина, 200 м* вкладено тротуарноi плитки, плодовоягiдний сад. Загальний об"ем земельноi дiлянки складає 31 сотка. що е рiдкiсним явищем для мiста. Дiлянка знаходиться в 1.5 км вiд центра мiста.Вулиця тиха, 200 м . до ставка, дитяча площадка, магазин, лiс. т.м.09******75.(можливий торг)

власник
Продам будинок в м.Кагарлик, вiд Киева 70км.
olx.ua

Будинок с. Стрітівка, Обухівський район, Київська обл. Будинок знаходиться на центральній вулиці села (Шевченка 2), Вулиця асфальтована, зупинка маршрутки на Київ, Українку, Кагарлик прямо біля будинку. відстань до Києва 80 км. Ділянка по периметру захищена У город можливий заїзд трактором або вантажною машиною. До школи, магазину, пошти та церкви 150-200м. До каскаду ставків 250м. ще один ставок 300м У будинку проводився ремонт даху 8 років тому з повною заміною руберойду та шиферу, деревяні конструкції даху в прекрасному стані, оброблені. Опалення від газового котла, додатково є піч та грубки можна топити дровами та вугіллям. На подвірї є колодязь, прогріб і хлів, у сараї літня кухня з газовою плитою, печію та грубкою. Також у дворі є деревяні будівлі для сіна, вугілля та господарських потреб. Молодий сад – дерева від 6 до 15 років. Ділянка під будинком 20 соток із них 10 соток під. городом (хороша земля, обробляється не запущений). Додатково 15 соток городу 150м від будинку (не обробляється). Вся земля та будинок приватизовані, з документами. Ціна договірна. Торг до перемоги!

власник
Будинок  с. Стрітівка, Обухівський район, Київська обл.
olx.ua

Київська обл. Кагарлицький р-н с. Стрітівка.Є город 22 сотки. неподалік озеро. Екологічно чиста, мальовнича природа, чисте повітря, ставки, хвойні, мішані ліси.

власник
Продам будинок
olx.ua

В с.Шпендівка продається будинок придатний для проживання,в дворі є колодязь та господарські споруди.50 соток землі. Відстань до Києва 70 км. Документи готові для продажу.

власник
УВАГА! Хата + земельна ділянка недорого!!!
olx.ua

Продам ділянку з двома будинками в селі Леонівка Кагарлицького району Київської області. 60 соток. Криниця, газ, світло, асфальтування. Зручне розташування. 09*******80 Олександр.

власник
Продам будинок с. Леонівка
olx.ua

Продам будинок в селі. Кагарлицький район. Всі питання по телефону.Дровне опалення. Тихе і спокійне місце. 3 хвилини і річка можна рибку ловити. Можливий торг.

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Продаємо будинок з частковим ремонтом в тихому, затишному місці. В селі є магазини, невелика річка. У Будинок 80.3 кВм Прибудинкова територія 25 соток Для ведення сільгосподарства 36 соток Веранда - без ремонту Всередині з ремонтом – ванна, кухня та кімнати, але посеред будинку розібрана груба, потрібно змурувати нову Насипана нова дорога(червень 2023) Підведена електрика Газ по вулиці Можна підключити інтернет Септик хороший Колодязь потребує поглиблення або необхідно викопати новий Знизу участку є можливість зробити копанку

власник
Дім будинок дача Тернівка київська обл
olx.ua

Обуховский р-н, с.Шубовка. Дом с большим земельным участком, который выходит к реке Росава. Подробности по телефону 05******20 - Сергей

власник
Усадьба в селе Шубовка(на территории дом, гараж, колодец, беседка)
olx.ua

В селі Стрітівка , Обухівського району , Київської області ,продається будинок з великою територією , опалення газове або пічне , в дворі окремо збудована літня кухня , з опаленням ( газовим або пічним ) та водою , всі додаткові господарські споруди також кирпичні. Додатково город 20 соток

власник
Будинок / Дом
olx.ua

Будинок знаходиться в дуже мальовничому місці, поряд протікає річка, є ліс, де можна ловити рибу і збирати ягоди, гриби. Будували для себе, вкладали душу, будівля зроблена на совість. Поряд є великий гараж, хлів, літня кухня, в якій є велика добротна піч. Викопана глибока криниця з чистою і смачною водою. Вже посаджений садок з фруктовими деревами, є місце для городу. На ділянці є світло, є можливість газифікувати. Ідеально підійде для фермерів (додатково можна придбати 2 Га землі поряд). Або ж як будинок для батьків, яким хочеться вже тиші і спокою, там дуже спокійна атмосфера з гарною природою, прекрасне місце для відпочинку з дітьми, яким буде де побігати ) Також є вже готові дерев*яні вікна і міжкімнатні двері виготовлені за розмірами. Можливий торг.

власник
Продам просторий будинок
olx.ua

Продам будинок в місті Кагарлик 180квадратів в будинку заведено 3 фази отоплення електрикою є колодязь.в будинку кухня студія каміна зала з виходом на терасу два сан вузли три спальні гараж і котельня, будинок утеплений пінопластом 5см молодий сад ділянка 10 соток.

власник
Продам будинок в місті Кагарлик
olx.ua

Будинок в с. Кадомка Кагарлицького р-н Київської обл. Село розвинене, є магазини, кафе, школа, пошта, регулярно ходить маршрутний транспорт, легко добиратися до Кагарлика та Києва. Будинок знаходить в центрі села, прокладена хороша асфальтована дорога. Взимку регулярно чистяться дороги. Будинок знаходиться на невеликому пагорбі. В подвірї є приміщення для сільського господарства, гараж, криниця, погріб, насаджений молодий сад з фруктовими деревами, город. В будинку є функціонуюча груба, якою можна додатково отоплювати будинок. Комбінований газовий котел. В будинку 8 кімнат, 2 з них спальні (детальніше дивіться у фото). Води та ванної кімнати немає, але є кімнати, в яких можна зробити. Туалет на вулиці. Нові євро вікна. Будинок деревяний, але обкладений цеглою, тому дуже теплий. Можливий торг.

власник
Продам будинок в с. Кадомка, Кагарлицький р-н
olx.ua
1 - 24 з 76 результатів

Популярні запити