Без Комісії для Покупця!!! Продається дача з великим яблуневим садом та будиночком апітерапії в Вінницькій обл. Іллінецького району в селі Шабельня. Яблуневий та грушевий сад площею 0,5 га.Усі яблуні та груші зимових сортів. По території саду розведено підземні водопровідні та електричні комунікації. Також на ділянці присутні полуниця, смородина, ангрус, черешні. На території є будинок з усіма зручностями: гаряча та холодна вода, електричне опалення. В будинку дві житлові кімнати, ванна кімната, коридор та тераса. Продається повністю з усіма меблями та технікою. Для ведення повноцінної господарської діяльності наявні складські приміщення: тарний склад, склад під готову продукцію та інвентарні склади. Біля будинку викопаний котлован під штучну водойму розміром 20 х 15 м. Окрім того на ділянці встановлений апібудинок (деревяний будинок з бджолами) на два місця. Уся територія ділянки огороджена сіткою-рабицею, а яблуневий сад додатково електроогорожею. Перевагою є межування з лісомисливським господарством, можливість збирати ягоди, гриби та займатися рибальством. При бажанні можна утримувати пасіку на 50 сімей. Загальна площа ділянки 0,55 га.

Партизанська, 42
rieltor.ua

Продається будинок в с. Леухи Іллінецький р-н (тепер Гайсинський) Вінницька обл.. В центрі села, поруч садочок, школа, магазин. Асфальтована вулиця. Є криниця. Централізована вода заведена у двір. Деталі за телефоном! Торг завжди присутній!!!

владелец
Будинок, хата с. Леухи, Іллінецький р-н., Вінницька обл.
olx.ua

Продам будинок в селі Білки, Вінницька область, гайсинського району. 1 гектар землі біля хати, два молоді яблуневі садки,грушевий молодий сад, плантація смородини, багато хороших молодих горіхів, фруктові дерева в великій кількості, а саме, черешні, вишні, персики, сливи. За один збір врожаю, можна відбити половину вартості будинку.( може й більше) Біля хати є, літня кухня, погріб окремо стоячий ( лех) , погріб в сільхоз преміщені, гараж, ангари дерев’яні з ямою, для ремонту машин, сіновал та багато інших сільхоз будівель. Подвір’я асфальтоване Проведена вода, туалет в хаті, бойлер, газу немає. Частково залишаються меблі. Реальному купцю торг. Це спадщина, документи відновлюємо, зараз над цим працюємо. Заїхати і жити можна зараз.

владелец
Продам будинок, продам дом
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок у гарному місці з виходом до річки, Вінницька обл, с.Бабин, вул.Жовтнева, 42. У будинку є газ, на подвірʼї криниця, до автобусної зупинки 5 хв, земля приватизована, усі документи в наявності. Усі деталі по телефону. Реальному покупцю реальний торг.

владелец
Будинок з виходом до річки
olx.ua

Продається будинок в селі Кальник, Вінницька область, Гайсинський район,вул.Івана Богуна(центральна дорога), навпроти школи!!

владелец
Продається будинок с.Кальник, Гайсинський район
olx.ua

Продаю будинок, находиться в гарному районі смт Дашів, поруч садок, зупинка для автобусів, магазини, парки, школи, в будинку все залишається, техніка, меблі, інструменти, під будинком є підвал дуже великий та вмісткий, може бути укриттям, але тут завжди тихо. Дім великий має 5 кімнат, велику прихожу, санвузол, кладова кімната дві великі, гараж, город, є господарські приміщення для тримання тварин, сад фруктовий, опалення дровами, є дровяний котел, вода проведена, є літня тераса для відпочинку з беседкой, мангалом, та гойдалкою. За більш детальною інформацією зверніться по телефону тільки Вайбер та Вотсап +38***********89

владелец
Продам ДУЖЕ ГАРНИЙ БУДИНОК з меблями та технікою
olx.ua

Продам власний будинок з меблями та земельною ділянкою. Готовий до заселення. Будівля та господарські приміщення побудовані з білої цегли. Побудовані 1990 роках. Земельна ділянка має загальну площу 38 сотих, вихід до ставу та власний берег. Загальна площа будинку 120 м2. Будинок оснащено усіма необхідним для життя комунікаціями: - Вода - Каналізація - Підведено газ - Швидкісний інтернет Зроблено ремонт в усіх кімнатах з рівними стінами та стелею. Постелено ламінат у двох кімнатах, нова підлога на кухні. На кухні є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання, також на кухню проведено воду. У всіх кімнатах є дивани та шафи для зберігання речей. Система опалення складається з твердопаливного котла, а також двох груб які знаходяться між кімнатами. Повністю нова проводка та всі елементи електропостачання. У ванній кімнаті все підготовлено для укладання плитки (рівні стіни, прокладені труби на гарячу та холодну воду). Нова чугунна ванна, новий унітаз та раковина. Господарське приміщення передбачене для утримання домашньої худоби та птиці. Також є приміщення для зберігання інструменту, та великий погріб. Будинок дійсно вартий уваги, адже новий та немає аналогів у цій місцевості та знаходиться в центрі села та у тихому місці. Школа, садочок та центр 10 хв пішки. Готовий до перегляду попередньо по домовленості.

владелец
Продам будинок 120 м2 із земельною ділянкою 38 сотих у селі Городок
olx.ua

Продам дім з земельною ділянкою м. Білки Вінницька обл , Гайсинсьеий р-н, тихе місце, гарна природа , дім, ставки, охота ,рибалка гриби, будинок 70 кВ,м. Ділянка 28 соток, правильної форми, широкий фасад на вулицю! Гарний садок з смачними грушами та яблуками!Документи свіжі!

Продам дом з земельною ділянкою с. Білки
olx.ua

В центрі. З хорошим ремонтом, окремий вхід, своє невеличке подвіря, гараж. З усіма зручностями: централізоване водопостачання, газ, світло, індивідуальне газове опалення, Wi-fi, металопластикові вікна і вхідні двері, гаряча вода від котла. В будинку простора веранда 11кв.м, 1-а кімната 14 кв.м, 2-а кімната 9 кв.м, кухня 7 кв.м, суміжна душова з туалетом і + є не житлова кімната, яка слугує підсобним приміщенням за бажанням можна з неї зробити ще одну кімнату. Під підлогою на всю веранду є погріб, що нажаль в теперішні часи дуже необхідно для безпеки. Будинок взимку теплий і економний. Все необхідне в 5-ти хв. ходьби: автовокзал, різноманітні магазини, школа, пошта, дитячий садочок, коледж... На все в цьому році поставили нові лічильники, в душовій і туалеті покладена якісна плитка і тепла підлога, в цьому році переробили всі труби, замінена вся сантехніка на нову, якісну. На веранді, кухні, санвузлі замінили повністю на нову проводку. Все що залишається це за бажанням переклеїти шпалери у двох кімнатах і заїзджати жити. Все робилось для себе, будинок затишний. Сусіди хороші. В будинку залишаються всі комоди, шафи, нова кухня, вся нова сантехніка, нова варильна поверхня. Прохання тим кому скучно не турбувати, лише реальним покупцям, огляд на вихідних.

владелец
Продам квартиру (частину будинку) у центрі Іллінців
olx.ua

Продається будинок по вул.Лісова м.Іллінці. Будинок на 2 входи з гаражем, сараєм, погребом. Земельна ділянка - 10 соток. Віктор 09******13.

владелец
Продаж будинку м.Іллінці
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру площею 60 м.кв. у м. Іллінці Вінницької області по вул. Морозівська ( навпроти церкви). З комунікацій є централізоване газопостачання, електрифікація, каналізація і підведено централізоване водопостачання, але не підключено. Біля квартири є господарські будівлі - погріб, сарай, літня кухня газифікована, земельна ділянка площею близько 4 соток. Підїзд до будинку - асфальтований

владелец
Продаж 2 кім. квартири 60 м.кв.  у м.Іллінці  по вул. Морозівська
olx.ua

Новий будинок, 3 житлові кімнати,кімната під кухню, кімната під туалет та ванну, 2 коридори, горище, великий двір з плодовими деревами,горіхи,які дають непоганий прибуток, прибудинкова територія з сараями та погребом, великий город. Будинок ценляний, новий ремонт під чистову обробку, робився для себе. Є світло. Не газифікований (але газ є у сусідів). Широкий фасад . Ціна: 20000 доларів. Для хороших покупців, які готові брати вже — хороший торг. Усі інші деталі за телефоном, вказаним в акаунті.

владелец
Новий Будинок 10+18 соток (з городом)
olx.ua

Продам будинок в с. Павлівка, Вінницька обл., Тульчинський р-н з літньою кухнею та господарськими приміщеннями та добротним погрібом. Тихе, мальовниче місце. У будинку є вся необхідна побутова техніка. Біля будинку є город 35 соток та великий сад з фруктовими деревами, а також виноградник і горіховий сад.

владелец
Будинок в селі Павлівка
olx.ua

Продається будинок. Вінницька область. Гайсенський район, село Леухи. Будин в жилому стані , великий двір,гараж, кирниця, шопа біля хати 60соток землі . В селі проведений газ. Хороша транспортна розвязка Киіів 203км Вінниця100км.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Будинок у мальовничому, тихому і затишному селі, знаходиться майже в лісі. Асфальтоване подвіря, будинок газифікований, встановлені конвектори для опалення, також є грубки, дві плити - газова та на дровах. Сарай, гараж, погрібник, два погреба (один у будинку), криниця (потребує чистки).

владелец
Будинок у с. Китайгород/Городок
olx.ua

Продам чудовий будинок в мальовничому місці Іллінці. Біля хати молодий садок, криниця, гараж, інтернет,вигрібна яма. Опалення газ та дрова. Вивіз сміття раз в тиждень. Заїжайте і живіть. Реальному покупцю торг. Приїжайте дивіться та купуйте!!!

владелец
Продам будинок м. Іллінці
olx.ua

Продам будинок. с. Неменка Опалення: газовий котел, пічне опалення. Електропостачання 1 фазне 5кВт Є гараж, господарчі будівлі для тваринництва,поргіб, Асфальтований підїзд. На подвірʼї є централізована вода.

владелец
Продам будинок
olx.ua

Продаю хороший житловий будинок (р-н Джупинівки). Поблизу річка, садочок, школа, лікарня, аптека, продуктові магазини. Заг.площа 94,1 кв.м. Житл.площа 45,7 кв.м. Площа всіє ділянки 36 соток. Документи всі в порядку. Комунікації: електрика, газове опалення, каналізація септик, свердловина. В будинку не має гарячої води, тільки холодна. Туалет на вулиці. Подвіря велике, широке перед будинком і поза. Детальніше за номером телефону. Можливий торг реальному покупцю. Хочемо продати якнайшвидше.

владелец
Продаю житловий будинок
olx.ua

В продажі дім в м. Іллінці по вулиці Джерельна. Житловий стан, вода газ в домі. Без ромонту. Земельна ділянка 20 соток, є гараж і літня кухня. В дім проведена каналізація, но не підключена. Ціна 13500 доларів, реальному покупцю хороший торг

владелец
Продається дім в м. Іллінці
olx.ua

Продам будинок в селі Паріївка ( 5 км від м. Іллінці) з документами. Три кімнати (55 кв.) Стан житловий. Будинок газифікований (конвектор + газова плита). Опалення газове (конвектор) або дровяне (груба). Вода у дворі (централізоване водопостачання). Є погріб, інші господарські споруди. Ділянка 0,2 га (20 соток). Город виходить у беріг р. Сіб. Лише телефонні дзвінки Діна Романівна 09*********81

владелец
Продам будинок в с. Паріївка
olx.ua

ОПИС БУДИНКУ Розташування: Цей житловий будинок знаходиться у смт. Дашів Першотравнева 2 , що майже в самому центрі. В домі 3 кімнати, тоалет з ванною та душем , кухня з дуже просторим місцем для відпочинку. Гарний коридор з легким доступом до всіх кімнат, на території будинку є гараж, великий сарай з городом Стан: Має ремонт та продається з меблями. Опалення/Вода: Електрокотел 380В та 2 груби обкладени кафелем, забезпечить тепло та комфорт у будь-який час року. Просторі кімнати, є скважина та проведяна вода в будинку, Все для комфортного життя Комунальні послуги: Водопостачання, каналізація, 380В та інтернет. Торг: Є можливість торгу.

владелец
Будинок в смт. Дашів
olx.ua

Продається затишний житловий будинок в смт. Дашів. З меблями. Опалення: твердопаливний котел, електрокотел 380В, земельна ділянка приватизована. Літня кухня, погріб, сарай, гараж. Водопостачання, каналізація, 380В, швидкісний інтернет, двір вимощений плиткою, асфльтована вулиця, вуличне освітлення. Будинок знаходиться в зручному затишному місці, з видом на великий луг. Поряд з річкою. Зручне розташування земельної ділянки, може бути використано для різних видів господарської діяльності. Торг.

владелец
Продам житловий будинок.
olx.ua

Продам приватизований будинок у селі Росоховата Гайсинського району Вінницької області. Пічне опалення будинку. На території розташована літня кухня, погріб, гараж, сарай, криниця, туалет, літній душ. Приватизований доглянутий город 30 соток. Присадибна ділянка 25 соток. Село асфальтоване, є церква, магазини. Неподалік є озеро.

владелец
Продаю будинок 55 соток с. Росоховата
olx.ua

Продам будинок у селі Якубівка.Хата у хорошому стані можна спокійно жити пишіть дзвоніть буду радий відповісти на ваші запитання. -Віранда -коридор -кладова -кухня -Житлові кімнати 3 штуки -погріб.

владелец
Будинок у с.Якубівка
olx.ua
1 - 24 из 34 результатов

Популярные запросы