Продається вигідний дохідний котедж в самому серці Карпат, а саме в Буковелі. Котедж в найпопулярнішому комплексі Карпат - Phoenix Relax Park. Код: 36717419 Цей будинок : - Площею 45м2; - Власна тераса; - З Дизайнерським ремонтом; - Дуже гарний дохід з першого дня; - Є можливість приїжджати на відпочинок на спеціальних умовах; Комплекс має найбільшу інфраструктуру в регіоні : - Велика СПА зона; - Найдовший штучний тьюбінг в Буковелі; - Навчальна лижна траса; - Штучне море; - Декілька літніх басейнів; - Паби та ресторани; - Три паркінга; - Дитячий клуб; - Спортивний зал та інше. Також є можливість відпочивати в екосистемі Phoenix в Буковелі, Східниці та в майбутньому в Іспанії на спеціальних інвесторських умовах. Не втратьте можливість придбати цей апартамент і стати співвласником топового дохідного готелю в Буковелі!

урочище Прелуки, 72
rieltor.ua

Терміново продам цегляний будинок , площею 95,5 м.кв, по вулиці Барвиста, Демянів Лаз. ( Не дача! на вулиці є газ ) Два поверхи: на першому- кухня , зал та санвузол; на другому: сходова, 2 спальні, відкритий балкон. Горище .Є підвал- 31 м.кв. Будинок ззовні утеплений пінопластом, металопластикові вікна, всередині- штукатурка, стяжка, електрика. Перекриття- моноліт. Якісно будувався для себе! В підвалі- планувався котел, тому на фото є проведене опалення. Сходи на другий поверх - з металу. Поруч живуть сусіди . Дзвоніть - деталі по телефону .

Барвиста, 68
rieltor.ua

Будинок з земельною ділянкою в центрі міста, по вул. Цьоклера (Меморіальний парк)! Будинок загальною площею 103 м2, розташований на земельній ділянці 2,5 сотих! На ділянці розміщений будинок та гараж. Будинок в хорошому житловому стані, є всі міські комунікації, будинкок окремостоячий, є можливість реконструкції та підняття на 3 поверха. Ціна 175 000 $

возможна продажа по єОселя
Розумовського вул., 22
rieltor.ua

Продається будинок та земля 6,6 сот, Каскад, вул. 24 Серпня! Продається житловий будинок (сирець) загальною площею 340 м2 та земельна ділянка площею 6,6 сот, район Каскад, по вул. 24 Серпня, друга лінія від головної вулиці. Заїзд до будинку закритого типу, на 5 будинків. Земельна ділянка правильної форми. Будинок 2-поверховий + цоколь: Цокольне приміщення: 2 гаража площами 38 м2 та 42 м2, і додаткове приміщення 38 м2, є також підвал площею 12,2 м2. На першому поверсі 4 кімнати, кухня і просторих два коридори, роздільний санвузол. На другому поверсі (мансардний) відкритий простір площею 52 м2 та висотою 2,7 м, і два додаткових приміщення (висота від 0,3 м до 2,7 м). Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода та каналізація (септик). Близько школа, дитячий садок, магазини, ресторани, поштові відділення, ТРЦ та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

24 серпня вул.
rieltor.ua

Продається таунхаус 4 кімнати в центрі міста Яремче, з панорамним краєвидом - площа 130 метрів квадратних - паркомісце для авто - власне подвір`я - комунікації (світло, вода, газ, каналізація, б`ювет з джерельною водою) - огороджена територія - поруч ЖД станція, лікарня, ринок, міська рада, площа, супермаркет, ліс, річка)

Галицька, 78
rieltor.ua

💥ПРИВАТНИЙ БУДИНОК В ЦЕНТРІ МІСТА 💥 📢Продається чи обмінюється на 1-2 кімнатну квартиру з доплатою 📢 Двохповерховий цегляний будинок в центрі міста , по вул. Кобилянськоіі з підвальним приміщенням . 🔹площею 216 м.кв: великий зал з каміном, кухня, 2 санвузла , 5 кімнат , велика ванна, та душова; 🔶підвал 81 м.кв: діюча сауна, кімната відпочинку, паливна та комора; 🔷горище 18,6 м.кв. 🔷залишаються вмонтовані меблі. 🔸2 відкритих балкони, де можна насолодитися смачною кавою, милуючись чарівним містом . ✔️Великий гараж 27 м.кв, та кладовка 14 м.кв. ✔️Будинок утеплений пінопластом; ✔️Міські комунікації; ✔️Огорожа з автоматичними воротами; Будувався для себе , якісно та дорого з нкологічних матеріалів . Територія позаду будинку 4 сотки - ландшафтний дизайн, дровідня, та альтанка для приємного відпочинку! Ціна - 180 000$ Без комісії агенству!!!

Кобилянської вул.
rieltor.ua

Елітні котеджі в центрі міста Central Town IF Вул.Вовчинецька. Можна під програму єОселя. Котеджі з власною земельною ділянкою, де можна відпочивати із сімєю і насолоджуватися затишком та спокоєм. Площа котеджів від 130м2 де земельна ділянка скаладає понад 2 сотих землі, до 130м2 де земельна ділянка складає 2 сотих землі. Наповнення: - гіпсова штукатурка - вікна Gealan S 8000 в комплектації еліт - вхідні двері преміум класу " Thermo Steel "з оцинкованого ламінованого металу, утеплені пінопластом із сейфовими замками. - гаражні ворота фірми " Karsten " Заведено 10 кіловат світла до котеджа , що дає змогу зробити власну електро зарядку для електрокару Можливе безвітсоткове розтермінування платежу із першим внеском лише 20% від вартості . Продаж без посередників, без переплат , без комісії. За деталями телефонуйте. Відповім на всі Ваші запитання

возможна продажа по єОселя
Вовчинецька вул., 99
rieltor.ua

Продаж ЗДАНОГО кутового Таунхауса від власника у Вовчинцях з нейморним краєвидом. 135м2. Доступний під усі державні програми та ЄОСЕЛЯ. Більше фото та відеоогляд надсилаю на viber бо telegram. Чудова локація Вовчинці, закрита територія, заїзд від центральної дороги. Близько школа, садок, ЦНАП, церква)) На території комплексу єдина аптека в мікрорайоні. До ТЦ велес 15 хв ходьби. Поруч Арсен, Епіцентр, річка, гори, велотраса, Велес з власним кінотеатром. Топовий район для життя у Івано-Франківську. Далеко від аеропортів і злітних смуг, колій, тільки спокій і свіже повітря. Усі комунікації міські. Територія 3 сотих. Фасад утеплений 15см. Фундамент утеплений 10см екструдованим пінопластом повністю на метр в землю, завдяки чому не буде ніяких тепловтрат. Зроблена паро і гідроізоляція даху, дах утеплений мінватою 20см. Вікна 6ти камерні, фірми viknaroff, найкращі на ринку, з теплим монтажем, що буде максимально зберігати тепло в будинку, свіжа піна проклеєна внутрішніми і зовнішніми паро ізоляційними плівками, завдяки чому теж не буде тепловтрат і проблем з вікнами, конденсатом і грибком. Броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Планували вітальню на першому поверсі, а гараж добудувати збоку, так як таун кутовий. Але новий власник може залишити гараж на першому поверсі, ворота ще не знімали. Перший поверх: коридор, гараж або вітальня, санвузол + душова, велика кухня студія (або кухня+кімната місця достатньо щоб розлілити перестінкою), вихід на терасу та задній двір будинку. Другий поверх: ванна і 4 кімнати, 2 з яких мають балкон. На задньому дворі залита тераса орієнтовно 3 квадрати. Збоку будинку місце на великий гараж на 2 машини. Будинок в 1-й черзі, збудований майже 2 роки тому, тобто вже встоявся і не матиме тріщин. Причина продажу-купля більшого будинку блищого до дому.

владелец
возможна продажа по єОселя
Вовчинецька вул., 36
rieltor.ua

Продається Дача в СТ Поляна, Братківці!!! Земельна ділянка площею 5.6 сот. Розмір даної ділянки ширина 15,6 метрів довжина 36 метрів. На ділянці знаходиться невеликий дерев’яний будинок площею 20 метрів, як відпочинковий. Підведено світло, є свердловина на воду. Кадастровий номер: 2625880200:02:006:0020 Ділянка знаходиться біля ЛІСУ, також у масиві є дике озеро, та поруч є приватне зарибнене озеро де можна рибалити! До дачного масиву можна добратися комунальним автобусом (від зупинки 15 хв ходьби) чи поїздом (5 хв ходьби).

СТ Поляна
rieltor.ua

Продається будинок 187 кв.м в с. Нижнів, що розташоване на мальовничих берегах річки Дністер. Ділянка 27 сотих. Чисте повітря, ліс, річка- чудове місце для життя та відпочинку. Будинок якісно збудований. Цегляний, перекриття бетон, дах – металева бляха. Зроблена розводка світла, штукатурка на стінах. Готовий до оздоблення та втілення ваших дизайнерських рішень. В будинку 2 рівні. Перший рівень -гараж, прихожа, кухня, кімната, технічне приміщення. Другий рівень- 3 кімнати, балкон. Будинок введений в експлуатацію, документи на землю оформлені. Земельна ділянка біля будинку правильної форми, рівна з родючим грунтом- можливість висадити сад та мати власний город. Будинок будувався з любов’ю для своєї родини, тому має добру енергетику та стане місцем сили для вас та ваших близьких. Всього 28 км від Івано-Франківська по гарній трасі. Можливий продаж під Є оселю та державні програми. Телефонуйте, цікава пропозиція по доступній ціні.

возможна продажа по єОселя
Молодіжна, 1
rieltor.ua

Продається будинок та земля 21 сот у м. Тлумач! Продається житловий будинок загальною площею 155 м2 та земельна ділянка площею 21 сот в м. Тлумач (по вул. Шевченка). Земельна ділянка правильної прямокутної форми, складається із 10 сот під будівництво та 11 сот під с/г. На ділянці розташований житловий будинок, господарське приміщення, насаджений фруктовий сад. На ділянці зроблена дренажна система, проведені ландшафтні роботи, територія огороджена. Будинок 2-поверховий: На першому поверсі кімната та вітальня із Каміном, кухня площею 12 м2, технічне приміщення, санвузол роздільний(підігрів підлоги у ванній). На другому поверсі 2 кімнати і вихід до горища, є невеличка кладова. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (скважина) та каналізація (септик). Встановлений газовий котел, газова колонка на підігрів води, також додатково встановлено електричний котел, стоїть насос новий, і додатково є запасний. Будинок добротно побудований із цегли 2010 року. Близько школа, дитячий садок, магазини, заклади, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

возможна продажа по єОселя
Тараса Шевченка, 190а
rieltor.ua

Продам цегляний будинок 108 м.кв: веранда, коридор, 2 кімнати, кухня , кладова. Металопластикові вікна, в кухні є пічка. В будинку є газ та світло. Вода - колодязь. На другому поверсі можна облаштувати 2 кімнати з терасою . є підвал - 13,7 м.кв. На подвір’ї ще є підсобне приміщення, гараж та сарай. Земля - 0.2341 га Ідеальний варіант для тих , хто шукає будинок ( дачу) біля лісу. У селі є озера, де можна рибалити. Терміновий продаж ! Асфальтований заїзд. Хороше транспортне сполучення. До Івано-Франківська - 26 км. До Тисмениці - 11 км. Без комісії агентству агенству.

возможна продажа по єОселя
Шевченка, 7А
rieltor.ua

Продається добротний будинок у с. Підпечери! Біля Франківська! Продається житловий будинок загальною площею 112 м2 та земельна ділянка площею 9,6 сот в с. Підпечери (по вул. Франка), до міста 20 хв машиною (8км до центру Івано-Франківська) Земельна ділянка прямокутної видовженої форми, частково посаджений сад, частково обробляється. На ділянці розташований житловий будинок, господарське приміщення, літня кухня та гараж, насаджений фруктовий сад, територія огороджена. Будинок 1-но поверховий, є вихід на горище, висота повноцінна можна зробити додаткові кімнати. На першому поверсі 2 спальні кімнати (площею 21м2) та кухня з вітальнею (27 м2), санвузол, технічне приміщення (підвал площею 13,6м2), кладова(7,3м2) з виходом на горище. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця) та каналізація (септик). Встановлений газовий котел двоконтурний, стоїть насос на воду. Будинок добротно збудований із цегли 1980-х роках, частина добудована із дерева (кухня, коридор і санвузол). Близько школа, дитячий садок, магазини, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

Франка, 23
rieltor.ua

Продам двоповерховий будинок в с. Підпечери. Площа земельної ділянки - 11 сотих. Комфортний та сучасний будинок для поціновувачів тихого та безпечного життя площею 183 м2. Тут є: - Просторий гараж 25 м2. - Надійна огорожа з кованими воротами. - Власна артезіанська свердловина + додаткова фільтрація забезпечує 100% якість води. - Автономне опалення (твердопаливний котел з терморегулятором), дозволяє економно використовувати дрова. - Підігрів підлоги. Будинок з якісних матеріалів та сучасним ремонтом готовий для проживання! Заходь та живи! P.S. Меблі та техніка – у подарунок.

Грушевського
rieltor.ua

Продається Таунхаус в унікальному клубному містечку Family Town. Площа 136 м2 Таунхауси мають дуже зручне і практичне планування: велика кухня-вітальня, дві просторі дитячі кімнати та спальня з гардеробною, санвузол на кожному поверсі, а також великий передпокій, комора та гараж для авто.Площа земельної ділянки для внутрішніх будинків — 1,7 сотки. Знаходяться таунхауси в с. Крихівці. Вони відзначаються високоякісним будівництвом та продуманим до дрібниць плануванням. Дороговартісні будівельні матеріали забезпечують підвищену стійкість та надійність конструкцій. Телефонуйте, огляд у зручний для Вас час!

Вивізна вул., 1
rieltor.ua

Продається зданий таунхаус в Крихівцях. Площа 115 м2 Таунхаус — це індивідуальний житловий будинок зблокованого типу, який зведений на власній земельній ділянці. Таунхаус має зручне і практичне планування: велика кухня-вітальня та гостьова спальня на першому поверсі, дві просторі дитячі кімнати та спальня на другому , санвузол на кожному поверсі, а також великий передпокій. Площа земельної ділянки біля будинку — 1, 1 сотки. Танхаус має чудове розташування - доступність до міської інфраструктури та водночас неподалік природи. Дуже зручне транспортне сполученням з усіма районами міста. Телефонуйте, огляд у зручний для Вас час !

калинова, 1
rieltor.ua

Продається житловий будинок загальною площею 166,7 м2 та земельна ділянка площею 7 сот в центрі м. Косів На ділянці розташований житловий будинок та криниця. Будинок 3-поверховий: На першому поверсі кімната та кухня площею 10м2, роздільний санвузол ,гараж, котельня, На другому поверсі велика вітальня на 40м2 з каміном та окремим входом з двору. На третьому поверсі 2 кімнати 14,7м2 та 5,2 м2 Також є підвал. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця). Близько школа, дитячий садок, магазини, ресторани, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

Сагайдачних
rieltor.ua

Продається житловий будинок загальною площею 170 м2 та земельна ділянка площею 10 сот неподалік міста Косів, 10хв автомобілем до м. Косів. На ділянці розташований житловий будинок , гараж 56,6м2 , стодола , підвал 56,6м2 , також є приміщення ( 2 кімнати) з окремим входом з вулиці яке колись використовували під продуктовий магазин. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця). Частково залишаються меблі. Будинок готовий для проживання. Близько школа, дитячий садок, магазини, ресторани, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

Банська, 2
rieltor.ua

Продається дуплекс у селищі Лисець за вигідною ціною на завершальних етапах будівництва. Простора та світла оселя, ідеальна для комфортного життя. Відстань до Івано-Франківська становить лише 8 км, що займає 10-15 хвилин на автомобілі. Дана стадія будівництва дозволяє завершити ремонт на власний розсуд, створивши інтер’єр своєї мрії. Будинок збудовано за європейськими стандартами з використанням сертифікованих матеріалів, що гарантує високу якість та надійність. Тиха місцевість дозволяє насолоджуватися спокоєм від міського життя. Близькість до центральної частини селища забезпечує зручний доступ до магазинів та сервісів. Є можливість придбати як одне житло, так і два. Не втратьте шанс стати власником затишного дому у чудовому місці!

Іваниківська
rieltor.ua

Продається будинок у мальовничому місці Карпат, на шматку землі розміром в гектар, на якому розташовані: літня кухня, дроворубня, стайня, стодола та вбиральня. На фото показані планування першого та другого поверху. Будинок продається у повній комплектації з меблями. Розташований за 60 кілометрів від Буковелю. Прекрасно підійде для проживання та відпочинку.

Петруші, 1
rieltor.ua

Продається будинок сирець в с. Підлісся. Площа будинку 115.7 м². Ділянка 8 сотих. 2 кімнати, коридор, кухня, ванна. Можна зробити 2 поверх. В будинку є підвал і вдарена труба на воду. Вулиця обжита. Світло і газ на вулиці.

Б.Хмельницького
rieltor.ua

Продається боковий (крайній) цегляний таунхаус з більшою земельною ділянкою, більшим заднім та боковим подвірʼям і паркомісцями перед будинком. Загальна площа будинку 125 м. кв. Загальна площа земельної ділянки 2.2 сот. Будинок розташований в Крихівцях, в районі вулиці Місячної, неподалік ЖК «Калинова Слобода». Плановий термін завершення всіх внутрішніх робіт - осінь 2024 року. Плановий термін здачі будинку в експлуатацію - весна 2025 року. Оголошення від власника. Обмін не цікавить.

владелец
Місячна вул., 16
rieltor.ua

Продається сучасний двох поверховий Таунхаус площею 133 м2 У вартість будинку входить: - Чорнова стяжка підлоги - Штукатурка стін під маяки - Утеплення зовнішніх стін пінопластом 10см - Утеплення даху мінватою 20см - Перекриття другого поверха USB плита - Лічильник на газ, світло та воду - Вхідні двері - Енергозберігаючі вікна - Благоустрій тереторії Менеджер будівельної компанії Назар

Січинського вул.
rieltor.ua

Продається будинок/таунхаус з гаражом площею 140 м2 . Територія будинка повністю огороджена парканом та облагороджена бруківкою. Гнучке розтермінування на 24 місяці без зміни ціни. До центра міста 10хв машиною, 5-7хв. школа, дитячий садочок, магазини, аптеки, поштаві відділення, міський парк та озеро. Комунікації всі міські: каналізація, вода, газ, світло Наповнення будинка: - штукатурка стін під маяки - базова стяжка - утеплення даху мінватою 20см - фасада утеплений пінопластом 10см - енергозберігаючі металопластикові вікна 2 камери, 3 скла , 6 камерний профіль - вхідні броньовані двері - гаражні ворота - Брама, фіртка - Димохід, під камін - Лічильники ( газ, вода, світло) Цікавить даний будинок? Телефонуйте. Відповім на всі ваші питання. Менеджер з продажу Будівельної Компанії Назар

Вивізна вул.
rieltor.ua
1 - 24 из 1954 результатов

Популярные запросы