Земельна ділянка 0,3 га з одноповерховим будинком без ремонту (під реконструкцію) розташована по вул. Крута,1 с. Ясенівці, Золочівський р-н., Львівська область. Загальна площа 53,3 кв.м., житлова 37,3 кв.м. Ділянка розташована в центрі села при трасі Львів - Тернопіль. Комунікації: вода, світло, газ поруч. Земельна ділянка 25 соток під будівництво та обслуговування житлових будівель, 5,2 сотки для ведення особистого господарства.

власник
Крута
rieltor.ua

Деревяний будинок. Є газ, електрика, керниця. Велике подвіря та сад. 23 сотих землі

власник
Продається будинок торг
olx.ua

Є газ світло колодязь льох на подвірї та городи позаду хати,великий город,в хаті пєци

власник
Продається хата в cелі Монастирок Оглядівський Радехівського району
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двоповерховий цегляний будинок, загальною площею 328 м2. та площею ділянки 17,5 соток. В будинку є 6 кімнат, 2 санвузли, простора і світла кухня, домашній кінотеатр, гардероб, тераса з каміном внутрішньо і ззовні, басейн, гараж на два автомобіля, закритий вольєр на дві буди, грядка, підвал на 2 кімнати (у підвальному приміщенні є гаряча/холодна вода, газова плита, дві великі морозильні камери). Будинок облаштований сигналізацією. Є усі меблі та техніка, необхідні для комфортного проживання. Ідеальний варіант для сімї з дітьми, молодого подружжя. На другому поверсі тимчасово зроблено паркан для безпеки дитини, він легко знімається. Будинок знаходиться у дуже затишному і тихому місці, поруч величезний яблуневий сад. Територія огороджена високим парканом і живими насадженнями туй. Зручне розташування, оскільки дуже близько до обласних міст, до Львова і Тернополя відстань становить 60 км.

власник
Будинок з басейном в затишному місці
olx.ua

Продається житловий будинок у м.Золочеві. Три поверхи. Міжповерхове перекриття панелями. Загальна площа 300 кв.м та горище. Чотири балкони. На першому поверсі - гараж і допоміжні приміщення. Другий і третій поверх - житлові, з окремими входами на кожен поверх та горище через сходову клітку. Є басейн в будинку. Є два городи біля будинку. Автомобільна яма в гаражі. Земельна ділянка приватизована, площею 0,043 га. До будинку підключені усі комунікації. Асфальтована дорога до центру міста. Будинок розташований 300 м від центру міста, Золочівського замку та паркової зони. Можливий обмін на квартиру чи будинок у Львові. Власник

власник
Житловий будинок
olx.ua

Будинок у селі Скварява(Скваржава) має дві кімнати 24/22, дровяне пічне опалення, підвал, горище, кладову та веранду. У житловому стані. Є можливість провести газ. Вода є(колодязь). Є додаткова сільськогосподарська будівля з каменю під шифером 35м. Будинок разом з городом приватизовані 26 соток. Документи готові до продажу. Вказано телефони власниці -Нелі Григорівни.

власник
Будинок у селі Сварява
olx.ua

Локація: с. Зозулі, Золочівського р-ну, Львівської обл.. В селі є школа та дитячий садок. Житлова площа будинку 104,3м2, присадибна земельна ділянка 17,87сот. 5-ть кімнат, вітальня, кухня, ванна/туалет, підвальне приміщення з котельнею газ/дрова. Будинок продається з меблями. Більш детальна інформація за тел. 09******11

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в с.Печенія, Львіського р-ну, Львівської обл. Затишне місце в 30хв їзди від Львова. Електрика. Газ. Криниця. 1 км від дороги Львів - Тернопіль. Подвіря 5 сот, сад 15 сот, город 35 сот.

власник
Будинок в с.Печенія
olx.ua

Продам будинок за ціною земельної ділянки! ціна від власника без агентів та рієлторів + незначний торг! Можна заходити та оглядати все без дзвінка! В будинку довгий час ніхто не проживав, ціна з урарахування 15 сотників землі та наявності комінікацій світла та газу м. Глиняни Львівська обл. Документи на будинок та приватизована земля 15сотиків, є усі документи, є світло та газ, також колодязь, будинок розташований в зручній частині міста близько центр, 50м церква св. Анни Доїзд до будинку зручний що з Буська що із сторони Тернопіль-Львів асвальтована дорога до будинку, є сад Всі деталі за номером телефону 09******07 Ірина Або вайбер по номеру який закріплений для оголошення

власник
Будинок м. Глиняни вулиця Св. Анни 17 (ЦІНА ДОГОВІРНА)
olx.ua

Будинок в хорошому стані. Потребує ремонту. Підійде під дачу і для проживання. Велика територія, яку можна дуже гарно облаштувати. Чорнозем родючий.

власник
Будинок / хата / ділянка
olx.ua

Продається будинок у селі Велика Вільшаниця, 45 км (38 хв їзди на авто] до Львова на трасі Львів-Тернопіль. Зручне сполучення зі Львовом , маршрутка Золочів-Львів ходить що пів години. Площа будинку 120 м2 , площа земельної ділянки 14 сот.,також є гараж, кирниця і усі господарські приміщення.

власник
Продаж будинку у селі Велика Вільшаниця (можливий торг)
olx.ua

Продається незавершене будівництво в с.Ясенівці Золочівського р-ну Львівської обл.Район новобудов, до зупинки 5 хв, будинок не при трасі,немає шуму від автомобілів. Зручне розташування села, хороше транспортне сполучення, як до Львова, так і до Тернополя, відстань 60км. Відстань до райцентру м.Золочів - 3км. В селі школа, 2 дит.садка, зупинка електропоїздів, маршруток, 3 магазини. Заг.площа будинку 200кв.м., житлова 150кв.м, кухня 20кв.м., гараж 25кв.м. Підведено світло 3 фази. Газ поруч. Землі є 12сот. Є можливість докупити сусідню землю ще 12сот.

власник
Незавершене будівництво с.Ясенівці
olx.ua

Продається цегляний будинок у селі Верхобуж Золочівського району Львівської області. Відстань до райцентру м.Золочів - 22 км. У мальовничому селі Верхобуж бере початок річка За Буг. Відстань від будинку до витоку річки - 400м. У будинку проведений газ, світло (3 фази); є пічне опалення і парове опалення (котел на дрова або вугілля). На подвірʼї є господарські будівлі, підвал; велика земельна ділянка- 30 сот. (город, сад) і 20 сот. під будівлями. Будинок приватизований. Деталі по телефону: 09******63

власник
Будинок у львівській області, в селі Верхобуж
olx.ua

Продається приватний будинок в селі Бужок,Золочівського району, Львівської обл.Живописне гарне місце розташування, біля ріки Західний Буг.Недалеко сосновий ліс. +38********43

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок с. Гончарівка. Проведено три фази. Газ. Вода. Дво поверховий будинок. Земельна ділянка 9 сот. + 5сот. Приватизованого городу. А також земельна ділянка під забудову приватного господарства в с Золочівка площею 15сот. Вайбер, вацап. 06******51 можливий обмін на авто. Розгляну вашу пропозицію.

власник
Продам будинок, та земельну ділянку с. Золочівка
olx.ua

Зашків. Вул. о.Мармаша. Продам СВІЙ будинок...незавершене будівництво. Готовність по документам БТІ 71 відсоток Три поверхи. 300м+цокольний поверх. На цокольному поверсі: гараж, ванна кімната, кухня, котельня. на другому і третьому поверхах по три кімнати. В середені штукатурка і чорнова дощата підлога. централізована вода, газ на вулиці, в будинок не проведений. Окремо літня кухня, півниця, капітальний гараж. Все загорожене. Недалеко озеро і ліс. Гарне транспортне сполучення: прямі і транзитні автобуси. Залізниця. Державний акт на землю 0,12 Га, (загороджено більше) Всі питання по телефону. Хазяїн Андрій Васильович 09********66. Дочка Юля 09*********78 ціна договірна

власник
Власник. Без посередників Будинок Лвівська громада с.Зашків
olx.ua

Продаю будинок з садом і городом можливий торг

власник
Будинок, сад, город.
olx.ua

Продам сучасний та затишний будинок. Можливо це саме той що ви шукали. І так що ви отримуєте при купівлі цього будинку: -огорожена тереторія, вїзд для авто. -на території є власний зарибалений ставок (карась, короп) -будинок дво поверховий з двома окремим входами ( через перший або другий поверх) - два окремих санвузла ( перший та другий поверх) - на першому поверсі: коридор, туалет з ванною, кухня (є піч та газова плита, котел на опалення та підігрів води) - на другому поверсі: 3 кімнати та прибудова з понарамним вікном, працюючий камін, туалет та душова кабіна. - є сарай та технічне приміщення під прибудовою. - криниця, водопостачання насосом. - високий та просторий стрих. - на теретої ростуть фруктові дерева. Є велика тереторія для картоплі та огородити. Чудовий будинок з сучасним ремонтом, все робилось для себе на довгі роки. Причина продажу, так склались обставини. Є запитання дзвоніть. Гарного да спокійного дня;

власник
Продам затишний сучасний будинок.
olx.ua

Підходить для переселенців,оскільки меблі,посуд,техніка,господарські інструменти-все залишається. Гарне розташування і чудове місце для великої розбудови.Всі деталі чи інша інформація по телефону чи вайберу. Можливий обмін,розгляну всі пропозиції.Пишіть(бо не завжди можу відповісти),усім відпишу.

власник
Будинок+поле,Львівський районТЕРМІНОВО!
olx.ua

Продається будинок неподалік озера у селі Зашків.На території ділянки є крім будинку ще літня кухня .Проведений газ світло вода на ділянці.Ще додаємо ділянку вона знаходиться неподілік метрів 200.За більш детальною інформацією звертайтесь.Власник.

власник
Продаж будинку і плюс ділянка
olx.ua

Продається будинок в селі Великий Полюхів Львівська область Золочівський район Будинок цегляний дві кімнати, кухня ,коридор . Будинок придатний для проживання газ,світло ,пєц , конвектор Будинок знаходиться на земельні ділянці 0,1728 га Торг... Дзвоніть на вайбер .

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаж будинку із земельною ділянкою 0,35 га у селі Новоселище. Будинок площею 76,1 м2, має бетонний підвал та горище. Власна каналізація, водопостачання у будинок із власної свердловини, пічне опалення з можливістю опалювати твердим паливом/газом, інтернет. Ремонт у санвузлі та мережі робились у 2020 році. На подвірʼї окрім будинку літня кухня ( газ та світло підведені), стодола та стайня. Навколо будинку сад.

власник
Будинок із земельною ділянкою у селі Новоселище, Золочів
olx.ua

Продаж будинку в с.Велика Вільшаниця. • 17 км від м.Золочів. 56 км від м.Львів. Переваги : •Я власник(БЕЗ ДОДАТКОВИХ КОМІСІЙ) •велика площа ; •власне подвірʼя; •гараж; •клуня (будівля для зберігання сіна ,полови,консервації й та ін.) •ділянки для посадки ; •газове опалення (присутній газовий лічильник) •свердловина на воду; •тихе розташування; •2 великі кімнати ;велика кухня. !Торгувати доречно! Телефонувати за номером +38********14

власник
Продаж будинку в с. Велика Вільшаниця (Львівська область)
olx.ua

Продається будинок площею 73 м. Подвіря разом із садом та городом 25 сотик. На подвірї є літня кухня, комора, стайня, окрема стодола. Наявні 2 підвали та криниця. В будинку пічне та водяне опалення, газифікований. Розташований на березі річки.

власник
Продаж житлового будинку
olx.ua
1 - 24 з 43 результатів

Популярні запити