ПРОДАЖ МАЛЬОВНИЧОГО БУДИНКУ ІЗ ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ 10СОТ. В м.ЗДОЛБУНІВ. Будинок окремостоячий, шлаковий, загальною площею 76,8кв.м., житлова площа 53кв.м. Чотири кімнати, кухня, ванна кімната, прихожа. Вода заведена в будинок, власна скважина. Автономне газове опалення. Будинок в хорошому житловому стані, огороджений по периметру. Вікна замінено на металопластикові. Земельна ділянка приватизована. Наявні надвірні прибудівлі. Насаджений молодий садок. Всі документи в порядку. Вулиця заселена. Хороші порядні сусіди. Хороша інфраструктура: школа,садок, магазини, зупинка громадського транспорту. БУДИНОК ВІЛЬНИЙ ДЛЯ ЗАСЕЛЕННЯ! Для огляду та більш детальної інформації, телефонуйтне.

Нова, 56
rieltor.ua

Продам добротний, утеплений будинок у с.Здовбиця. 20 км від Рівного Будинок із литого шлаку, з цегляною добудовою, утеплений пінопластом Три житлові кімнати (14+14+16,3), вітальня - 12,5 м2, кухня - 10,1 м2, окремий санвузол, бойлер , металопластикові вікна, хороший житловий стан Індивідуальне газове опалення, є піч, під кухнею - погріб на 8м2, у добудові ще один погріб - 16,3 м2 . На території є гараж, господарське приміщення, колодязь, септик, 30 сот. приватизованої землі із виходом до річки. Ідеальний варіант для створення власного ставу Прекрасне місце розташування, поруч зупинка. Продаж можливий із меблями!

Четверта
rieltor.ua

‼️Продаж домоволодіння з виходом на озеро | Можливо під пансіонат👆 ✔️Великий будинок - 4 спальні кімнати та велика гостинна із каміном ✔️Розташований: Здолбунів, вул. Старомильська 20 ✔️Трьох поверховий будинок (2 поверхи та мансарда) Загальна площа 154 м2 на земельній ділянці в 20 сот з виходом до озера! ✔️Розташований у тихому місці Старомильска із асфальтованим доїздом до будинку. ✔️Будинок в житловому стані ✔️Газовий котел на опалення, який повноцінно опалює велику площу, газова колонка на гарячу воду. ✔️Комунікації: світло, вода, газ, ✔️Недалеко знаходиться ліс, озеро, «Здолбунівський карʼєр», зупинки транспорту, магазини. ✔️Один із варіантів купівлі даного будинку: під пансіонат! Готові розглянути на обмін будинок в Здолбунові меншої площі, з Вашою доплатою. 📞0674774531 Богдан Пропозиція від АН «Пан Рієлтор», детальніша інформація за телефоном в оголошені!

Старомильська, 20
rieltor.ua

Продається котедж-двоян в Здолбунові. Загальна площа будинку 153 м.кв. Площа землі 5.5 сотих Доїзд асфальтований. На першому поверсі знаходиться велика вітальня з виходом на задній двір, окрема кухня, гардеробна та санвузол. Є можливість поставити камін. Також є гараж, з виходом на вулицю та в дім. На 2 поверсі знаходяться 2 дитячі кімнати з виходом на балкон, батьківська спальня з гардеробною та санвузол. В будинку є просторий підвал на всю площу гаража. Також великі та широкі лоджії. Комунікації: світло 3 фази, септик, скважина, можливість газифікації Будинок на сваях, якісні двері та вікна. Будинок утеплений пінопластом, обгороджений. У вартість входять внутрішні роботи (чистова штукатурка та утеплення даху) Телефонуйте для огляду

Продаж / Будинок / Богдашівська, Здолбунів
olx.ua

Продам частину будинку в Здолбунові, цегла, 5 кімнат, заведені всі комунікації, є гараж , літня кухня.

Продам частину будинку
olx.ua

Продається будинок в м.Здолбунів по вул.Парковій. Загальна площа будинку - 230 м.кв. Загальна площа землі - 12 сотих Будинок дуже добротний, з червоної цегли. Ззовні обкладений білою силікатною цеглою. Будинок має 2 поверхи, підвал та мансарду. На території землі є літня кухня, колодязь та альтанка. На першому поверсі знаходиться простора кухня, вітальня з балокном та каміном, кімната та санвузол. На другому поверсі знаходяться 3 окремі кімнати та сумісний санвузол з бойлером. На мансарді знаходиться 2 кімнати та горище. У підвалі є великий гараж, баня, топкова, де знаходиться газовий та твердопаливний котел. Водопостачання - насос з колодязя, водовідведення - септик. 3 фази електроенергії, новий лічильник. Всередині будинок потребує косметичного ремонту. Літня кухня має дві кімнати та підвал. Будинок обгороджений, земельна ділянка облагороджена.

Продаж / Будинок / Паркова, Здолбунів
olx.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ [ 40 000 $ ] + Локація - м. Здолбунів + Заведені всі комунікації + Загальна площа: 160 м² + 2-поверховий, цегляний + Ділянка - 8 сот Телефонуйте!

Продам будинок в Здолбунові
olx.ua

Будинок по вул. Калнишевського: 90 кв.м., 4 кімнати ,велика кухня ,веранда, два коридори, в наявності газове опалення,централізоване водопостачання,паралельно є пічне опалення на дві кімнати , туалет, ванна, криниця, септик.також є туалет на подвірї, два підвали , сарай.Поруч лікарня, недалеко 6а школа , базар Катеринівський. Дорога асфальтована,вулиця затишна. Земельна ділянка 6 соток, є плодові дерева, кущі малини, та ін.Тел.09******34

владелец
Продам будинок в  м. Здолбунів
olx.ua

Просторий будинок на дві частини в м.Здолбунів. На території баня. •Площа:204м.кв •2 поверхи •7 кімнат •Локація:вул.Шкільна. •Новий,косметичний ремонт. •Санвузол:В одній частині будинку ванна,в іншій душ. •Площа зем.ділянки 9 сот •Опалення:Автономне-газове Новенький котел. •Всі комунікації присутні •Затишний дворик з качелею, банею, чудовими квітами, кубиками і різними сортами винограду. •Можливість добудови на території •Декілька надвірних будівель. •Хороша транспортна розвʼязка. •Вся потрібна інфраструктура поруч. Всі деталі за телефоном або в приватні повідомлення.

^Продам окремостоячий будинок в м.Здолбунів
olx.ua

Продам частину будинку в місті Здолбунів В хорошому районі. !!! Власник !!! Окремий вхід Присвоєний окремий номер Та кадастровий номер Централізоване водопостачання та водовідведення. Газ Також на території колодязь з хорошою водою Під будинком погріб сухий З хорошою вентиляцією Кімнати потребують косметичного ремонту оздоблювальні роботи Господарчі будівлі Літня кухня з хлівом Родючий грунт чорнозем Площа ділянки 3.59 соти Хороші сусіди Усі питання за номером

владелец
Частина будинку, 1/2 будинку
olx.ua

Продається Дача в гарному мальовничому місці біля карьєра і пляжа.На дачи є садок з фруктовими деревами і до дачи асфальтована дорога . Проведено світло і вода ,і можна провести газ.

владелец
Продається Дача в Старомильську
olx.ua

З усіма питаннями писати на вайбер!!! Знаходиться у Здолбунові. Після капремонту 2016 р. Перекритий дах, утеплення, вікна, двері вхідні, утеплення, бараник, котел сучасний, бойлер, інша техніка, бруківка, бесідка з всім необхідним, качеля, підвал, сарай, душова кабіна і санвузол роздільні. Забор, калітка і окремо ворота для машини. Місця в дворі багато, завдяки вдалому розташуванню будинка на території, є молоді дерева. Будинок не від дороги, місце розташування хороше, сусіди теж. В подарунок іде город на відстані 200м. розміром біля 4 соток. Все необхідне для життя, заїжджай і живи. Продаж безпосередньо власником

владелец
Будинок в Здолбунові від власника
olx.ua

Хата жила 15 сотих землі стан хати на фото всі інші деталі за телефоном, хата блисько біля міста.

владелец
Продам будинок . ТЕРМІНОВО
olx.ua

115/2 Будинок розташований на рівній ділянці площею 9,5 сот. Будинок має два окремих входи, в кожній частині є власна кухня та санвузл. На території є баня та господарська будівля, засаджений молодий садок. В будинку всі міські комунікації. Продається частково мебльований. Загальна площа будинку 203,7 м2. Кількісь кімнати: 6.

Продаж будинку в м.Здолбунів!66000$
olx.ua

Продам будинок в Здолбунові, вулиця Шкільна, ( район 4 школи ) будинок на два входи, 10 соток землі, на території діюча баня.

Продам будинок в Здолбунові
olx.ua

Продам будинок в Здолбунові, 2 поверха, цегляний, 4 кімнати, великий цокольний поверх, 2 гаражі, в будинку є всі комунікації, участок 6 соток, літня кухня.

Продам будинок
olx.ua

Продається будинок біля міста Здолбунів в мальовничому селі з гарними краєвидами.В будинку чотири кімнати ,кухня та два коридори,ванна кімната ,високий фундамент та мурований фациат є автономне газове опалення,а також є додатково груби є газифікована літня кухня і піч,загальна площа 94,9 кв.м..Земельна ділянка приватизована і огороджена парканом ,двір асфальтований є льох для зберігання овочів,а також чудовий бонус до будинку шикарнючий садок де є черешні,вишні ,груші,яблуні,персики,айва та кущі смородини та малинник.В селі є вся необхідна інфраструктура(маршрутна зупинка,електро станція ,школа садочок магазини) І найголовніше добрі сусіди.Будинок має добру енергетику,бо жила гарна родина.Всі документи в порядку готові до продажу.

Продається будинок біля м.Здолбунів
olx.ua

Продається будинок. На 2п є камін. На 2п встановлені м/п вікна. Є підвальне приміщення. Біля будинку - 4 сотки землі. Підведені 220 та 380 Вольт, Вода. Розмір будинку 10мх10м. Реальному покупцю хороший торг. Всі питання по телефону.

владелец
Будинок Дом Здолбунів
olx.ua

Продаж котеджу, новобудова. Зданий в експлуатацію у 23 році. Загальна площа 136 м.кв. На першому поверсі кухня студія з виходом на внутрішній двір, кімната, санвузол, коридор котельня, сходи (є можливість установити камін та теплу підлогу). Другий поверх зал, з можливістю розділу на 2 кімнати, санвузол, кімната та гардероб. Утеплений зовні, м/п вікна , каналізація і водопостачання центральне заведено в будинок з лічильником, електрика заведена, стіни поштукатурені. Землі 5 соток ділянка огорожена одна від одної. Хороша інфраструктура поруч центральна частина міста кілька шкіл, лікарня, зупинка, стадіон, базар, гідропарк, все в пішій доступності. З документами порядок. Можливий невеликий торг.

владелец
Продаж котеджу, новобудова. Заг. площа 136 кв. 49900$, невеликий торг.
olx.ua

Продам дачу в Здолбунівському районі. Земельна ділянка правильної прямокутної форми, 6 соток, є будинок (незавершене будівництво). Друга лінія від дороги. Поблизу є карьєр, пляж.

Продам дачу, Здолбунівський район
olx.ua

Терміновий продаж!!! Будинок у Здолбунові з великою огородженою територією. Основні переваги: - площа 120 м2 - має зал, 2 спальні та робочу зону (можливо доробити ще одну велику кімнату на горищі) - всі комунікації заведені - розташований в центрі міста - власна ділянка 8 соток - побудований з цегли - замінені труби та проводка - великий септик - є своя теплиця та вольєр Зручне розташування, що тримає всю інфраструктуру поруч - 4 школа, гідропарк, лікарня, центр міста, магазини в двох хвилинах ходьби. Пропозиція від АН «Sold Out»

Продаж будинку з власною територією Здолбунів
olx.ua

!ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! +розумний торг Площа:77 кв.м •3 житлові кімнати •Опалення:Автономне •Всі комунікації присутні •Житловий стан з косметичним ремонтом •Просторий санвузол •Меблі частково залишаються •Поруч вся необхідна інфраструктура •Затишний дворик •Декілька надвірних будівель •Невеликий садок з фруктовими деревами •Можливість добудови на території •Спокійне та затишне місце •Хороша транспортна розвʼязка Просторий будинок для комфортного проживання. За деталями звертайтесь: +38********22-Юлія АН Швидкість.

^Продам затишний будинок в м.Здолбунів
olx.ua

^Пропонується до продажу сучасний котедж «Двоян» в м.Здолбунів 55999$ •Новобудова в затишному та тихому районі міста •Загальною площею 118 кв.м •Цегляний будинок з монолітним перекриттям •Два поверхи •Всі комунікації підведені в будинок •Зроблені практично всі чорнові роботи. •Розведена тепла підлога та залиті стяжки. •Електричне опалення •Можливість зробити 2 санвузла або ж гардеробну. •Чудове планування. •Утеплений та затишний будинок •Прибудинкова територія 3 сот. •Поруч вся необіхдна інфраструктура (садок,ринок,школа,АТБ,пошта) Ціна встановлена за 1/2 котеджу. Детальна інформація за номером телефону або в особисті повідомлення. +38********22-Юлія Петрук АН Швидкість

^Продаж новенького котеджу у м.Здолбунів.
olx.ua

Двір спільний з одним із сусідів. Центрі міста зі своєю літнею кухнею, майстернею, альтанкою та частиною двору. В районі 200 метрів розташовані: школа, магазини, парк, автобусні зупинки У будинку є окремий роздільний санвузол, кухня, 2 кімнати. Також є власне опалення та система кондиціонування Квадратура будинку - 40 кВ м

_Частина будинку з комунікаціями у Здолбунові
olx.ua
1 - 24 из 48 результатов

Популярные запросы

География, Здолбунов