Пропонується чудовий будинок у селі Щасливе, що розташоване в Бориспільському районі Київської області. Цей просторий будинок має площу 297 квадратних метрів і розташований на ділянці площею 7 соток. Локація цієї нерухомості приваблює своєю комфортною інфраструктурою та зручним розташуванням. Вулиця, на якій знаходиться будинок, асфальтована та освітлена, що забезпечує зручний доступ до нерухомості у будь-який час доби. Сам будинок готовий до експлуатації і має всі необхідні комунікації, включаючи водопостачання, електропостачання та септик. Також до складу будинку входить гараж, що є великим плюсом для власників автомобілів. Окремо варто зазначити розвинену інфраструктуру району. У селі є все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садки, амбулаторія, аптеки, супермаркети, салони краси, кафе та ресторани. До станції метро "Бориспільська" можна легко дістатися як на автомобілі (5 хвилин), так і на громадському транспорті (15 хвилин). Цей будинок - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, зручність та розташування близько до всієї необхідної інфраструктури.

київська
rieltor.ua

Якщо Ви любите природу, річку - тоді Вам сюди. Продаж будинку з земельною ділянкою 17 соток, з вихідом до річки. Будинок побудували в 1991 році, справжній бутовий фундамент висотою 1 м, стіни - внутрішні : червона цегла, зовнішні- біла та рожева силікатна цегла. Між зовнішньою та внутрішньою стінами повітряний прошарок, перекриття - бетонні. Площа будинку по документам 50 кв м, але ще є мансарда 50 кв м. Заведена електрика: двухзонний лічильник, є піч (грубка), газ по вулиці. Участок ровний, є фруктові дерева. На сьогодні село активно розвивається, розростається. Тут функціонують фельдшерсько-акушерський пункт, сільський клуб, сільська бібліотека, відділення звязку, магазини. Автобусне сполучення з районним центром м. Яготин та м. Березань.

можливий продаж по єОселя
Яковця
rieltor.ua

Продаємо нафтобазу с. ЗГУРІВКА Київська обл. Броварський район! Вигідне місце розташування. 1. Місто знаходження: Україна, Київська область, Згурівський район, смт. Згурівка, вулиця Східна 1ф. 2. Земля на двох ділянках загальною площею 1,85га: 2.1. Земельна ділянка площею 0,7333га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер: 3221955100:06:004:0008 знаходиться в оренді з 2020р. на 49років з правом поновлення на новий строк. 2.2. Земельна ділянка площею 1,1241га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер: 3221955100:06:004:0002 знаходиться в оренді з 2010р. на 49років з правом поновлення на новий строк. 3. Право власності. Е всі правовстановлюючі документи: - Договір КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ. - Паспорт БТІ. - ВИТЯГ з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно - (довідка про показники об’єкта нерухомого майна) - Інщі. Невід’ємною складовою частиною правовстановлюючого документа, нафтобаза з належними будівлями та спорудами позначена на плані, а саме: - Насосна стація під літерою А-1, 1970р. (цегляна, площа 3,6м2) - Контора під літерою Б, 1990р. (цегляна, площа 46,50м2) - Контора під літерою В, 1970р. (цегляна) - Насосна стація під літерою Г (цегляна, площа 3,8м2) - Насосна стація під літерою Д (цегляна, площа 3,9м2) - Насосна стація під літерою Е (цегляна, площа 4,1м2) - Склад під літерою Є (з бетонних плит, площа 141,9м2) - Вбиральня Ж, 2010р. - Огорожа під літерою 1 (сітка металева на металевих стовпах). - Фундаменти під ємності 2-13. Обєм резервуарного парку - 2800м2. - Під’їзна колія 14 ж/д гілка. - Свердловина. 4. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 83000$ Моб. +38*********99 (06******74)

Продаємо нафтобазу с. ЗГУРІВКА Київська обл. Броварський район!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Шевченка в смт. Згурівка Біля квартири приватизована земельна ділянка 7.5 соток

власник
Продається квартира в смт. Згурівка
olx.ua

Продам дом Киевская обл. Згуровский район, село Аркадиевка общей площадью 64,7 кв. м. Есть погреб, сарай, колодец, газ,новый котёл, электрика евроокна . 06******39 Просьба звонить, а не писать. Оформление у нотариуса возможно после окончания военного положения + 6 месяцев.

власник
Продам дом Киевская область ,Згуровский район , село Аркадьевка
olx.ua

Теплий будинок в якому можна заїзджати і мешкати. Газове опалення(конвектори) Пічне опалення (груба почищена) 3 жилих кімнати, меблювання (стара мебель) і необхідна техніка. Санвузол,ванна,гаряча вода,бойлер,газова плита практично нова, старі але робочі холодильники. Своя шахта з водою (електрична станція), каналізація з великими бетонними кругами. На території кирпичний сарай є літня кухня,курник та гусятник. Погребник з сараєм. Добра огорожа + металева калітка та ворота. За будинком дивились, шкідників травили вчасно,за останній рік дворище поросло травою. Територія двору і городу 40 сот, в кінці огороду озеро і насадження акаціїї для майбутнього використання. Всі документи оформлені,боргів і штрафів немає. Прошу писати в приват,вайбер,телеграм або ватсап. Інший звязок тяжко доступний.

власник
Жилий будиночок з подвірям
olx.ua

Краса, надійність, довговічність - всі ці елементи гармонійно поєднуються в новому житловому комплексі. Застосування при будівництві сучасних високоміцних будматеріалів, особлива увага на якість попередніх роботи і фундаментів, застосування фальцевої покрівлі і обробка фасаду облицювальним каменем забезпечують довге життя вашого нового житла. Ми використовуємо енергозберігаючі вікна REHAU, утеплення фасаду базальтовою ватою і цеглу «Керамкомфорт», що забезпечує високий рівень теплоізоляції і значно знижує витрати на опалення.

власник
Сучасний Дуплекс 140м2 Преміум Якості !!!
olx.ua

Відео огляд будинку на ютуб каналі - Роман Щербаков або пишіть скину активну силку на огляд будинку. Нова Оржиця До будинку підведено комунікації ГАЗ, Електроживлення, Колодязь, є можливість підключення інтернет. На подвірї погріб, господарський блок, гараж. В будинку 4 кімнати є можливість опалювання дровами. Каналізація : не обладнана Кількість поверхів: 1 этаж Кількість кімнат: 4 Висота потолка: 2,80 метра Загальна обща площа: 76,6 кв.м. Житлова площа: 45,9 кв.м. Площа земельної ділянки: 45 соток приватизовано Матеріал будівлі (стіни): дерево, обложенное кирпичом Підїзна дорога : асфальт Опалення : встановлено газовий котел Електроживлення: 220 вольт (1 фаза)

Продається будинок в селі + велика земельна ділянка
olx.ua

Продам терміново будинок в селі Нова Олександрівка Згурівського району Київської області. Будинок збудований в 1991 році. будинок цегляний загальною внутрішньою площею 75,8 кв. м, житлова площа 38,9 кв. м. В будинку є: кухня, ванна з туалетом, вода підведена у двір та ванну. Опалення газовий котел в напівавтоматикою та чавунні батареї в кімнатах, ванній кімнаті та кухні. По всім кімнатам та в кухні встановлені пластикові вікна, частково присутні меблі, газова плита, посуд. На горище з зовні збудовані металеві сходи. На території подвіря є гараж, сарай на 3 приміщення, погріб та деякі фруктові дерева. Загальна площа земельної ділянки 0,1442 га. З лицьової сторони подвіря огорожено металевим забором. В селі є: відділення Укрпошта, Нова пошта, будинок культури, амбулаторія із стоматологічним кабінетом. Прямі маршрутки в м. Київ їздять 4 рази на день. До м. Березань - 22 км.. З м. Березань від ж/д вокзала їздять маршрутки в м. Київ через м. Бориспіль, або електричка. Відстань від с. Нова Олександрівка до м. Згурівка - 15 км., звідціля також їздять автобуси в м. Київ, до м. Бориспіль - 66 км. Безкоштовний вивіз сміття в пятницю, в четвер приїздний ринок, в четвер та неділю по вулицям возять свіжий хліб. Є невелика церква. Посередників прохання не турбувати

власник
Будинок в селі Нова Олександрівка
olx.ua

Продається будинок с. Нова Оржиця, Згурівського району Київськаої обл. Від Києва 115 км, Власник, документи в порядку, Можливий обмін на Авто. Ціна 2100 у.е. тел. 06*********08 . Можлива АРЕНДА. РОЗРОЧКА.

Продам або здам в Аренду хату Нова Оржиця Київська обл.
olx.ua

В продажу предлагается дом в с.Безугловка без% 260м2, 30 соток. Территория обустроена, на участке много декоративных растений и садовых деревьев , большой бассейн, основной дом и гостевой домик 40м2. Дом укомплектован всем необходимым для комфортной жизни. 3 спальные комнаты, кухня-столовая, зала, 2 санузла, гардеробные, построчная, тех комната и гараж. Гостевой домик с утеплением, зоной барбекю, и душевой. Во дворе есть зоны для домашних животных, тех домик, навес для мотоциклов , велосипедов. Отопление электро и твердотопливный котел на пилете. Канализация септики, которую нужно скачивать раз в 3 года. Скважина, система очистки воды на весь дом. Автоматический полив территории. Есть видео обзор дома, просмотры в любое удобное для вас время.

Без% Продам дом в м.Александровка, Безугловка, 15 мин от Киева
olx.ua

Одноповерховий будинок 100 м2 з терасою 16 м2 та стильним ремонтом на 4,5 сотках землі в с. Шевченкове, поруч с. Білогородка. Зручний виїзд на Житомирську трасу. - Скважина, септик, електрика 15 кВт; - Керамоблок 380, мінвата 100 мм; - Дах мінвата 200 мм; - Дренажна система; - Тепла підлога, бойлер. Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Яна Мазур

Будинок 100 м2 з ремонтом/Шевченкове поруч Білогородка
olx.ua

Житловий будинок розташований в селі Шевченкове Броварського району Київської області в 5 хвилинах від ж.д станціїв подвірі є гараж літня кухня погріб підсобні приміщення

власник
Житловий будинок с. Шевченково Броварського району Київської області
olx.ua

Продам дом, село Вільне, Згурівський р-н, Київської області Ділянка 25 сот, дім 78 м.кв., цегла, газ, в домі, водовод, піч з ліжанкою, ванна/туалет в домі. Асфальтована дорога до самого дома, школа, садочок, мальовнича місцевість, добрі сусіди. 12000 у.о. , торг. Без комісії.

Продаж дому, село Вільне Згурівський р-н Київська обл. Без комісії.
olx.ua

Цена снижена! Продам будинок у шикарній локації, дуже тихий район із приємними сусідами. Поруч ліс та вся інфраструктура. До метро Житомирська 8 хвилин машиною, до зупинки 300 метрів. 178 квадратів 5 просторих кімнат. Гараж, два санвузли. Електричне та камінне опалення. 18 клв електрики. Скважина. Три сотки землі. На вікнах - електричні жалюзі на першому поверсі. Повністю мебльований (плита, посудомийна машина тощо. Заходьте і живуть. Ми зробили будинок для себе (хороші вікна та двері) платіть за фактом лише за електрику. жодних комунальних платежів.

власник
Продам дом Белогородка( Шевченково) город
olx.ua

Продам будинок з ремонтом Шевченкове Будинок з ремонтом в селі Шевченкове Бучанського району. До Житомирської траси менше 4 км. До міста Києва 10 хвилин, до міста Білогородка 3 хвилини. Тихе і затишне місце, видовий будинок, розташований на пагорбі, з прекрасним видом на місто Білогородка. Зроблено Електрику/Вентиляцію/Опалення/ Сантехніку Ремонт готовий до меблів та переїзду. Усі сусіди збудовані. Навколо лише приватні будинки (немає таунхаусів та висоток). У пішій доступності всі блага інфраструктури багатоквартирних кварталів. Загальна площа будинку : 202 м.кв. (2 поверхи) Площа ділянки : 7 соток Комунікації : • Електрика 21 кВт • Септик 17 м. куб. • Свердловина 60 м Опалення : • котел Proterm 18 кВт • теплі підлоги на першому поверсі • радіатори + теплі підлоги на другому поверсі. -Інсталяція Geberit -Трекові світильники -Виводи під відеоспостереження -Виводи під генератор із автоматикою. -Розетка під зарядку Електромобіля на 32А (одна фаза) та до 20 кВт (три фази – для швидкої зарядки). Планування : 1-й поверх - передпокій, санвузол-пральня, котельня, кабінет, велика кухня-вітальня, вихід на велику терасу. 2-й поверх - батьківська спальня з власним санвузлом,гардеробом та виходом на балкон, санвузол, 2 спальні (одна з них також з виходом на інший балкон) Побудова : • Фундамент - монолітно-стрічковий • Стіни - керамоблок «Кератерм 25» (утеплення - пінопласт 200-150 мм) • Перекриття - моноліт (вязка арматури в дві сітки з посиленням у місцях концентрації напруги) • Сходи - монолітні • Дах - металочерепиця (балки та стропила кожні 60 см) • Вікна - Саламандр серія Стрімлайн (5-ти камерні), склопакети двокамерні з покриттям СОЛАР. • Штукатурка стін – лазерна гіпсова • Вхідні двері - «СТРАЖ» • Бруківка – золотий мандарин без фаски • Тераса та ганок - монолітні (оздоблені плиткою з керамограніту) • Фасадний паркан із блоків Joniec. При будівництві використовувалися екологічні матеріали найвищої якості. За переглядом звертайтесь в особисті та за телефоном, з задоволенням проведу перегляд в будь-який зручний для Вас час. Продаж без комісії для покупця. Ціна : 239 500 $ З повагою, Денис

Гарний видовий будинок 202м2 з якісним ремонтом 7 соток Шевченкове
olx.ua

С дизайнерским ремонтом и мебелью. 120 м2, 4 комнаты. Полностью готов к жилью. Участок 7 соток. Стены керамо блоки, межкомнатные стены из кирпича, дом утеплен минеральной ватой 150 мм. Окна металлопластиковые 5-й профиль, 2-х камерный стеклопакет. Все коммуникации. Водоочистка. Теплый пол. Ландшафный дизайн. 4 км до Киева, 10 км до метро "Житомирская.

власник
Шевченково. Продажа от собственника. КМ Villaggo
olx.ua

Продаж нового будинку 100 м загальної площі на 6 сотках під забудову в Щасливому , 8 км від Києва. пряме транспортне сполучення. Житловий масив приватної забудови. Поряд зупинка та магазин. Будинок одноповерховий, складається з 3х спальних кімнат , кухні-студії з виходом на терасу, великого санвузлу та топкової ( план є в фотоматеріалах). Будинок підготований до чистової обробки( шпалера, покраска, ламінат , кахель) В будинку є всі комунікації: -свердловина на воду 30м -електроенергія- 15 кВт -каналізація- бетонні кільця -ТЕПЛА ВОДЯНА ПІДЛОГА та радіатори в спальних кімнатах -котел електричний на тепло -бойлер на воду -насосна станція Добротний утеплений будинок , хороше місцерозташуваня, є майданчик для паркування автомобіля, ворота відкатні , хвіртка, паркан. Дивіться всі об*яви автора. Звернення до ріелтора -це заощадження вашого часу, коштів та збереження вашого гарного настрою З повагою, спеціаліст з нерухомості, Ірина.

Будинок 100 м на 6 сотках в Щасливому
olx.ua

Продаем четырехкомнатный таунхаус в тихом и спокойном месте, в с.Белогородка/ Шевченково (10 км от черты города). Таунхаус состоит из следующих уровней: 1й уровень: кухня-гостиная (укомплектована холодильником, посудомоечной машиной, варочной поверхностью, духовым шкафом, стиральной машиной, бойлером), гостевой санузен. 2й уровень: спальня, детская, санузел (укомплектован гидромассажной ванной, бойлером). 3й уровень: зал с декоративным камином, гладильня, кладовая. Цокольный уровень: кладовая для хранения вещей, размещен резервный электрогенератор. Своя скважина, фильтры воды. Закрытая территория, детская площадка, парковка во дворе, тихое и живописное место. Продажа со всей техникой, мебелью и прочими хозяйственными принадлежностями. Белогородка (Шевченково), улица Прорезная.

Продажа таунхаус в Белогородке/ Шевченково  ЦЕНА СНИЖЕНА
olx.ua

Продается дом коттеджном городке Villaggo. С дизайнерским ремонтом и мебелью. Общая площадь 120 м2, 4 комнаты. Участок 7 соток. 1 этаж- кухня-гостиная 46 м кв: дизайнерская кухня, техника Electrolux и Samsung. Дизайнерский камин. Прихожая: 2.5 кв.м. Хоз помещения: 2 кв.м. Котельная/кладовая - 10 кв.м. 2 этаж: детская комната: 17 кв.м(дополнительно выполненная антресоль как идеальное игровое место для ребенка), кабинет: 10.8 кв .м, спальня: 12 кв.м, санузел7,4 м2. Два балкона (1,5 и 6,5 кв. м) Площадь участка - 0,07 га. Зона барбекю. Навес на 2 авто (34,5 кв. м). Стены дома выполнены из теплой керамики (керамические блоки), межкомнатные стены из кирпича, дом утеплен минеральной ватой 150 мм. Окна металлопластиковые 5-й профиль, 2-х камерный стеклопакет. Дом максимально подготовлен с альтернативными видами электро и водоснабжения. Произведено централизованное электроснабжение (все подготовлено для использования альтернативных источников электричества). Водоснабжение (централизованное водоснабжение + скважина 75м с автоматизированной подачей воды) и теплоснабжение (электрический и газовый котлы). Водоочистка (4х ступенчатая очистка воды для подачи в дом + Ecosoft). Централизованная киевская канализация. Обогрев дома выполнен с помощью теплого пола и теплых стен (лучшие на рынке трубы Rehau). С помощью Smart home теплоподача регулируется теплорегуляторами (установленными отдельно в каждой комнате дома с возможностью установки разных температур) и аппликацией с мобильного. В каждой комнате установлены рекуператоры, подготовлены выводы для установки кондиционеров. Перед домом выполнено озеленение и по периметру высажены туи. Территория коттеджного городка закрыта и охраняется (видеонаблюдение). Выполнены озеленения, спортивная площадка (теннисный корт, футбольное/баскетбольное поле), собственный ресторан в собственности жителей городка с изысканной кухней и невероятными коктейлями. Сервисная компания ухаживает за обслуживанием города и поддержания идеальной чистоты и ухоженности. 4 км до Киева, 10 км до метро "Житомирская.

власник
Шевченково. От хозяина. Дом с дизайнерским ремонтом КМ Villaggo
olx.ua

Продам будинок в с.Шевченкове Переяслав-Хмельницький район Київська область. В будинок проведено газ,вода , електроенергія, дві дроявних груби та піч. 5 кімнат на території єсть сарай,гараж,погриб, 30 сотих городу. Перед хатою великий вигон. Якщо якісь питання телефонуйте!

власник
Продам будинок в с.Шевченкове Переяслав-Хмельницький район
olx.ua

Відео огляд - приклад: www.youtube.com/watch?v=GwRWEb3Nf1k Відео - приклади з ремонтом (відгуки мешканців: www.youtube.com/watch?v=3GmmfuX26LM www.youtube.com/watch?v=IY7HtpxjoeA www.youtube.com/watch?v=-QF5TSE5LTw До вашої уваги пропонується ГОТОВИЙ одноповерховий дуплекс 110м2 з мансардою з цегли Баварської кладки. Будинок під чистове оздоблення та двір під ключ. Без комісії Дуже якісний та теплий будинок. Опалення взимку 2500 грн/міс. Ділянка по 3 сотки кожен, три спальні, кухня-студіо 32 м2, топкова, з/в, гардероб. Характеристики: - цегла ручного формування; - Блок 300 Аерок; - фундамент 200 марок; - перекриття черепиці - Утеплення 200 мм. Також відкатні ворота, своя свердловина, септик 6,5 кубів, великі французькі вікна 5 камер, штукатурка машинна під чистову, тепла водяна підлога, 60 точок електрики, ялинки-туї-ландшафт, світло 13 кВ, газ вздовж вулиці. РОЗТЕРМІНУВАННЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА ДО 2-Х РОКІВ !!! odnopoverkhovyikyiv.com

єОселя! Продається ГОТОВИЙ дуплекс 110м2кв. 3 сотки(Відео)
olx.ua

Продається ГОТОВИЙ окремий будинок 123м2кв. із цегли Баварської кладки. Біля лісу Опалення взимку до 3000 грн/міс. Ділянка до 4 соток, планування на 3 спальні, кухня-студіо 40 м2, топкова, 2 с/в, гардероб. Будується з: - цегла ручного формування - Блок 300 - фундамент 200 марки - утеплювач перліт - перекриття Черепиця - Утеплення 200 мм Також відкатні Ворота, своя Свердловина, септик 7 кубів, великі французькі вікна, Штукатурка машинна під чистову, тепла водяна підлога, лазерна стяжка під плитку, розведено до 60-ти точок під електрику, Ялинки-туї-ландшафт, бруківка, парко місце , світло 13 кВ, газ вздовж по вулиці. Обжита - вулиця (не поле), асфальтний підїзд, фора, садок, школа, 2 хв. до зупинки. РОЗТЕРМІНУВАННЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА ДО 2-Х РОКІВ !!! odnopoverkhovyikyiv.com

Відділ Продажу! Продаєтся ГОТОВИЙ будинок 123м2кв. 4 сотки Біля Лісу
olx.ua

Продам будинок в смт. Згурівка. Будинок дубовий, обкладений цеглою. В будинку є світло, газ, вода, туалет, каналізація, грубка з можливістю опалення будинку та приготуванням їжі. Літня кухня. Погріб. Сарай-гараж. Земельна ділянка 7 соток - приватизована. Власник. З документами все ок. Поряд парк, магазин, лікарня, зупинка громадського транспорту. Віддаленість від Києва 100 км. Маршрутки від метро Чернігівська щогодини

власник
Продам будинок смт. Згурівка
olx.ua
123...6
1 - 24 з 125 результатів

Популярні запити