Продам будинок, ділянка 15 соток. Проведено 3 фази. Дім просторий у нормальному стані, є газ, також є груба. В подвір’ї є криниця, погріб, літня кухня, гараж та інші споруди. м. Звенигородка. Можливий обмін на квартиру.

власник
Продам будинок по вул. Свободи 79а
olx.ua

Продається приватний будинок, який має 2 житлових кімнати. Присутні пластикові вікна, проведений газ та водопровід. Є передній і задній вихід з будинку. Є літня кухня, яка зєднана з будинком. Великий погріб, гараж, великий просторий двір ,2 криниці - одна в садку, інша у дворі. Великий сад, 25 соток городу. Зручна та комфортна будівля! Усі документи є для переоформлення. Детальніше за телефоном: 09*********55 Телефонуйте!)

власник
Зручний будинок у тихій місцевості.
olx.ua

м.Звенигородка, продається будинок - квартира на землі, вхід до будинку через фіртку( без заїзду).Будинок знаходиться в тупіковому тихому провулку в районі сирзаводу. В будинку є камяна груба, плита та лежанка.В дворі є скважина і не великий город. НЕМАЄ господарчих споруд.Всі подробиці за телефоном, дзвоніть тільки на Вайбер.

власник
Продається будинок-квартира на землі
olx.ua

Продається будинок в селі Юрківка, вулиця Шолохова , хата і літня кухня все під одним накриттям. . Телефон 06******85

власник
Продається будинок в селі Юрківка
olx.ua

невеликий будинок в с Хлипнівка асфальтний під їзд, криниця, асфальтований двір, ліс, пічне опалення, частково умебльоване

власник
продам будинок с Хлипнівка
olx.ua

Продам частину будинку (квартиру) в центрі міста. Місце в самому серці м.Звенигородки. До центрального парку 2 хв. ходу. Вся інфраструктура в пішій доступності. Вхід на територію - див. перше фото. В будинку проживала літня людина, стан задовільний і потребує ремонту. Присутня технічна документація на присадибну ділянку (1.24 сотки). Земля має класифікацію "...для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд..." Стан обєкту на фото. Подробиці за телефоном. Телефон для звязку - 09*********71 Олена

власник
Продам частину будинку
olx.ua

Продається будинок у хорошому стані та чудовому місці. Хороші сусіди. Є криниця, встановлений насос. Водяне опалення - природнім газом так і твердим паливом. Кухня літня газифікована. Є система поливу з річки. Електрична січкарня та корморізка. Торг присутній.

власник
Оселя біля річки. Затишно та тихо.
olx.ua

Продам будинок з добротним фундаментом. При бажанні, можна добудувати другий поверх. Загальна площа 52 м. кв. 3 житлові кімнати. Підведена в дім свердловина. Опалення гозове-конвекторне та груба. Нові металопластикові вікна. Будинок теплий. Великий двір, зручний заїзд. Велика літня кухня з газом. Добротний гараж з оглядовою ямою та великий погріб. Сарай. Присадибна ділянка 30 соток рівна, виходить до берега водосховища. Поряд з будинком знаходиться сільська рада, медпунк, пошта, магазин. Хороша транспортна розвязка - 6 км до м. Звенигородка, та 5 км до м. Ватутіно. Чудовий краєвид!!! Гарне та спокійне місце для проживання та відпочинку!!! 06*********99 Олександр.

власник
Будинок с. Стебне, Звенигородський р-н Черкаська обл.
olx.ua

Продам будинок загальна площа участка 1 гектар. На території протікає річка Детальна інформація за телефоном.

Продам будинок з гектаром землі
olx.ua

Двір великий є три сараї, огород на 2 сотки, гараж та погріб Будинок знаходить в 5 хвилин від центра села(Школа,Дитсадок,Магазини,Поліклініка) До міста Черкаси 20км Більше детально дізнавайся по телефону

власник
Продам будинок 100кв2 в селі Будище
olx.ua

Продається теплий, якісно побудований будинок у м.Звенигородка Черкаська обл. (район Гараджівка). Будинок великий та просторий, під будинком повноцінний підвал (фото плану прикріпляю) з підвалу заглиблюється погріб. Нова скважина, новий паркан з обох боків. Невеликий ТОРГ

власник
Продається будинок м.Звенигородка
olx.ua

Продається будинок с. Стецівка, Звенигородського р-ну, пр. Новий 12. Вільне планування, стіни з газоблоку, металопластикові вікна, дах (бітумна черепиця), утеплений мін. ватою. Можливе будівництво мансардного поверху. До будинку підєднано електроенергію, виведений газовий стояк. На дільниці дві господарські будівлі, колодязь, погріб, сад (5 сот.). Ціна 7000$ Торг реальному покупцю. За подробицями прошу звертатись: +38********31 (Олена) +38********69 (Василь)

власник
Недобудований будинок. 25 сот. с. Стецівка
olx.ua

Продається будинок с.Вільховець Звенигородський р-н Черкаська обл. Розташований в центрі села. В будинку наявне водо- та газопостачання. Частково умебльований. Разом з будинком також продається земельна ділянка площею 0.5 Га.

власник
Продам будинок в с.Вільховець Звенигородський р-н
olx.ua

Продам будинок в селі Майданівка Звенигородського р,н будинок потребує ремонту для більш комфортного проживання вода проведена в будинок туалет також з документами порядок можливий обмін на авто детальніше по телефону 09******09

власник
Продам будинок село Майданівка
olx.ua

Шукаєте житло для великої родини за доступною ціною? Практично в центрі в величезному цегляному будинку квартирного типу, обкладеному плиткою, 433,3 м2, продається житлова частина 126,4 м2. До складу входить веранда, прихожа, коридор, 1 прохідна кімната з виходом по східцях в світлу затишну кімнату для відпочинкау (попередні господарі називали мансардою). Під нею розташовано гараж. Коридор, величезна кухня з підведенням газу до плити та інших комунікацій. 3 окремі кімнати, ванна та вбиральня. Опалення - газовий котел. Приємним додатком для нових власників стануть сарай, город 10 соток, курятник, 2 погріби. Також у дворі росте 2 сорти винограду, ремонтантна малина, яка двічи на сезон радує своїми ягодами. Поряд хороші сусіди - двір спільний. В 5 хвилинах пішої ходи всі блага міської інфраструктури. До Ваших послуг довірена особа власника: 06********64, 06******36 Надія Миколаївна, ЧЦН «Асистент» При неможливості додзвонитися, звертайтеся на вайбер за тим же номером. Мобільний звязок не завжди якісний. Дякуємо за розуміння.

Продам будинок Звенигородка №272
olx.ua

Продам будинок в гарному стані. Рік побудови 1991. Приватний до життя. Заходь і живи.можлива оренда для порядної сімї.

власник
Продам будинок в гарному стані
olx.ua

Продається будинок 2 двори у с. Чичиркозівка, вода в хату підведена, пічне та газове опалення, майже з всима меблями, санвузол в хаті, бойлер, криниця в дворі, 2 погріба, гараж з оглядовою ямою, літня кухня з газовим конвектором, сарай, сінник, бурякова яма, майже всі фруктові дерева, . Земля приватизована 75 соток. Можливо підєднати інетрнет, по вулиці проведений кабель. Ходить автобус до м. Ватутіне.

власник
Власний будинок на 2 двори у с. Чичиркозівка
olx.ua

Продам будинок в с. Шевченкове. Черкаська область. В будинку проведено водяне опалення, твердопаливне. Хата дуже швидко нагрівається за рахунок гарної тепловіддачі від труб та не високих потолків, які підшиті гіпсокартоном. (На одному з фото у кімнаті пятно сірувате на потолку , то не дотягнутий гіпсокартон шпаклівкою пів квадрату) Вхід до будинку починається з накриття-прибудови, з якого іде вхід у веранду, коридор, кухня простора та велика кімната вітальня. На горищі ощіп П- подібний, що дозволяє зробити ще одну велику кімнату. Поли бетоновані, добротні деревяні вікна (всі відчиняються) з кухні вивід каналізації, яка знаходиться за будинком. Площа будинку 53,2м2. Будинок має дуже хороший ощіп, поверх якого іде рубероїд, а аж потім шиферне покриття, відливи води з даху. Обмостка по периметру будівлі. На подвірї колодязь, сарай для с/г інструменту, льох, дровник змайстрований з шиферу. Сад з яблунь, слив, горіхів, великий та просторий двір. Загальна площа ділянки 0,45 га, орної землі 0,27га. Земля приватизована. Будинок знаходиться недалеко від центру в мальовничому місці, над Тупчієвим ставком. В селі є дві школи, дитячий садок, коледж, лікаря, до 10ти продуктових магазинів, два маркети, аврора, автомагазин, господарські магазини, сто, с/г бригада. Тихе і затишне місце, водночас з хорошою, як для села, інфраструктурою.(1,2 км до центру короткою дорогою, 2 км іншою дорогою по кругу до центру : Укр.пошта, сільська рада, ЦНАП і т.п.) З питань будинку тільки телефонувати 09******09 Сергій . Ціна 2700$ можливо в розстрочку, під виплату. Всі ці нюанси вже біля будинку.

Продам будинок в с. Шевченкове Черкаської області
olx.ua

Продається земельна ділянка на якій стоїть будинок в аварійному стані. До лісу 2-3м До річки 60-80м. Гарне, тихе місце, асфальтова дорога, поряд школа, магазин, базар. Будинок глина, обкладинковий цеглою, цегла добре чиститься, можна вдруге використовувати, розібрав сарай, цеглу склав біля будинку. Є кадастровий номер, будинок не в житловому стані!!! Ділянка цієї землі варта вашої уваги! Знаходиться в м.Звенигородка (Чернячка, біля самого пішохідного мосту ) Телефонуйте, пишіть, відповім на всі запитання.

власник
Будинок хата дом земля ділянка
olx.ua

Продається будинок з ремонтом, здоровий двір, садок, город. Хоз.постройки. Або обмін на 2к. кв з доплатою

власник
Будинок з ремонтом
olx.ua

Продається будинок в м. Звенигородка: - чотири житлові кімнати (високі стелі) - кухня - веранда - санвузол - погріб - опалення газове (двохконтурний котел) - вода зі скважини - літня кухня - гараж - два сараї - город

власник
Продається будинок в м. Звенигородка
olx.ua

Продається будинок в селі Вільховець Звенигородського р-н. Черкаської обл. Площа будинку 53,7 кВ.м. опалення пічне. Є господарські будівлі; повітка, літня кухня, погріб, криниця. Город рівний є фруктові насадження. Зручна транспортна розвязка, відстань до міста 10 км. Загальна площа ділянки 29 соток.

власник
Продається будинок в селі Вільховець
olx.ua

Продам будинок в м. Звенигородка, повністю готовий до проживання. Затишна вуличка, близько до ринку та школи. Детальніше про будинок можна дізнатися за телефоном .

власник
Продам будинок в м. Звенигородка
olx.ua

Продається гарний будинок в центральній частині України. Черкаська область Звенигородський район гірськолижний курорт біля села Водяники, поруч заповідник. Центр села. Ділянка 60 соток, квадратної форми, площа будинку 200 кв. м. Асфальтований підїзд до будинку та по селі. Вода криниця, електрика до будинку. Будинок без внутрішніх робіт, висаджування молодий садок. Вся інфраструктура школа, магазини, пошта, аптека, поруч зупинка громадського транспорту.

власник
Продам будинок!!
olx.ua
1 - 24 з 74 результатів

Популярні запити