Ласкаво запрошуємо на огляд дачного будинку у садовому товаристві "Ініціатор" у затишному селі Івашківці. Ця дача - для тих, хто цінує спокійне життя та гармонію з природою. Розташована на горбочку дачного кооперативу, вона миттєво зачаровує своїм чарівним пейзажем з вікон та балкону. Відразу при в’їзді на вулицю ви зрозумієте зручність розташування. В будинок заведене світло, є можливість підключення до газової мережі. Гараж розташований в будинку. Перевагою є повноцінний другий поверх, де розташовані дві житлові кімнати та балкон, в яких можна створити ідеальне місце для відпочинку з чудовим видом на оточуючу природу. Підлоги з нелакованого паркету. В усіх кімнатах є кахельні грубки. Не пропустіть свій шанс придбати дачу на вулиці Виноградній в садовому товаристві "Ініціатор". Тут ви знайдете все необхідне для щасливого та комфортного життя.

можливий продаж по єОселя
Виноградна
rieltor.ua

🏡 Прекрасний будинок у мальовничій Березовиці чекає на свого нового власника! Запрошуємо вас відкрити для себе цей чудовий будинок з усіма зручностями сімейного комфорту. На вас чекає: 🛏️ 4 просторі спальні кімнати, де кожен член вашої родини знайде свій власний куточок для відпочинку та релаксу. 🏠 Площа будинку 165.3 кв.м, що дозволить вам вільно розгорнутися та втілити будь-які дизайнерські ідеї. 🔥 Індивідуальне опалення та великий камін на першому поверсі забезпечать вашій родині тепло та затишок в будь-яку погоду. 🌳 Велика прибудинкова територія та 20 соток землі, де ви зможете створити справжній райський куточок для відпочинку на свіжому повітрі. 🏋️ ♂️ Додатковий бонус: гараж та сауна з усім необхідним обладнанням для вашого комфорту та здоровя. 🌿 А для любителів природи та свіжих продуктів — великий сад з плодовими ягідними деревами та холодний льох для домашньої продукції з входом у самому будинку. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового будинку. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

ексклюзив
Центральна, 55
rieltor.ua

ПРОДАМ будинок смт. Вишнівець! Є гараж, два хліви, льох - копаний. Участок землі. Все в хорошому стані, зроблений , косметичний ремонт.

власник
Продам хату
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Доброго часу доби. Продається господарство, нежиле 1,5 року. Хата глиняна, 7м×10,86м. житлова площа 55,9м.кв. (дивіться фото плану) перекрита шифером, в середині 2 кімнати (з 6-ти) підготовлено під стяжку. Є електроенергія, новий лічильник, центральне водопостачання (колонка на дворі) В середині піч з плитою, і 2 грубки. В цілому, потребує косметичного ремонту. Хлів цегляний, є відсік для корів і свиней, + окремо приміщення під літню кухню, де залята стяжка. Теж перекритий шифером, є велике горище. Погріб великий, зручний вхід, повністю придатний до використання. Орного городу 12соток, решту сад, і присадибна ділянка правильної прямоугольної форми (обведено зеленим) є плодові дерева. 60% території огороджено сіткою + додатково окрема ділянка в 10соток засаджена березами, з опаленням проблем не буде) Неподалік хвойний ліс, гори, джерело. Живописне місце, до найближчого міста (Почаїв) 11км, до м. Кременець 30км. В центр села прокладена хороша асфальтована дорога, від центру до хати грунтова. В дощову погоду можливі проблеми з доїздом (для низьких машин). До центру села 700м. є ліцей І-ІІІст, дитячий садок, медпункт, 3 магазини, віділення Укрпошти, Нової Пошти, Церква, (село газифіковане, 100м від сусідів можна приєднатись, є також кабельний інтернет, при бажанні можна підключити) Є деревяний гараж, неподалік криниця. Більше фото по запросу. Місце для тих, хто любить свіже повітря, тишу і спокій. Не приватизована, зв язок з правонаступницею є, і можливо переписати. Ціна 3000$, але торг обовязково присутній! В кінці фото краєвидів неподалік, вид на джерело і Кременецькі гори. Велике прохання, не очікуйте пентхаус за ці гроші, ціна відповідна стану. Вдихніть на повні груди чисте повітря, без вихлопних газів і скуштуйте джерельної води) Огляд ділянки: https://youtu.be/ey0dlDkqb1o?si=V9Gglsozi8IwiUCK

власник
Хата с. Залісці. Відео в описі. Торг.
olx.ua

Продається приватний будинок 1984 року забудови. Загальна площа 141.6 м, житлова 73.5. Три кімнати, кухня, коридор, веранда, підвал на консервації. Господарські будівлі, гараж. Земля 13.3 сотих. Будинок

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в м. Збараж, вул. Маковея. 15 хв. пішки від центру міста. Поверховість: - цоколь (кухня, гараж, підвал, сан.вузол) - перший поверх (три кімнати) - мансарда (вільне планування) Стіни - цегла. Два окремих входи. Площа 300 кв. м. Земельна ділянка 12 соток. До будинку підведені вода, електроенергія та газ.

власник
Приватний будинок.  Збараж
olx.ua

Продається терміново приватний будинок хата дім оселі особняк До центру 10хв ходьби Будинок повністю все зроблене усі комунікації,світло,газ,твердопаливний котел,все є в домі та на подвір’ї ,засаджено,доглянуте,надвірні будівлі гараж,льох,сарай,бта ще прибудови Також біля будинку є молодий фруктовий сад,виноградники і город У дворі бруківка Є скважину своя працююча Уся тереторія загороджена Загальна площа 150кв,жилої 100кв Заїзд зручний рівний в двір Більше фото пишіть зробим що цікавить,в домі не всі кімнати зроблені фото Перший поверх кухня,вана туалет,вітальня,коридор,веранда Другий поверх 5кімнат,туалет,коридор,веранда і сходи на подвір’я Вулиця освітлюється фонарами До центральної дороги 500м орінтовно Ціна договірна дзвоніть Будинок жилий повністю,все зроблено для себе для життя,продається терміново всі деталі запитуйте, Смт.Вишнівець Кременецький р-н Тернопільська обл

власник
Продається Терміново приватний будинок дім особняк в смт.Вишнівець
olx.ua

Продається господарство (занедбане) в с.Залісці (Кременецький район). Знаходиться на початку села Ділянка 0,25 га. Підведено газ,також є кафельна грубка. 5 кімнат. Хата цегляна з великим підвальним приміщенням під нею(вхід в нього з двору,і з кімнати теж) Господарські будівлі: гараж і хлів з жомовою ямою. Хата потребує капітального ремонту(треба замінити балку даху,і частину несучої стіни полагодити - десь 2 м.погонних ),підлога частково під заміну. Розташування господарства - чудове(і на початку села,і недалеко до соснового лісу,до 1км). До Тернополя 70 км,до Почаєва 12 км.

власник
Хата/господарство
olx.ua

Прощається жилий будинок м.Збараж, площа 179кв.м, ділянка 11сотих. Сад, надвірні будівлі. Перший поверх- кухня, гостьова, санвузол, прихожа, гараж. Другий поверх- прихожа, 4 кімнати, велика гардеробна, балкон. Повністю зроблені всюди ремонти, змінена вся електрика, нова каналізація. На першому поверсі підлогове опалення. Нова асфальтна дорога до самого будинку. Район старої автобусної. За 100м гарний дитячий майданчик. 500м 2 супермаркети.

Продаж будинку, Будинок Збараж
olx.ua

Продам будинок в селі Болязуби Тернопільської області. Приватний будинок з господарськими будівлями: гараж, літня, кухня, стодола, хлів, льох. Будинок збудований у 1990 році. Є садок і город. Вся ділянка приватизована, всі документи наявні і оформлені належним чином. Є газ і електрика, вода на вулиці до 50 м. В будинку є кафельна грубка( обігріває дві кімнати) і грубка, в якій можна готувати їжу ( гріє на дві кімнати), є горище і підвал для закруток в будинку.

власник
Будинок господарські споруди село дім Тернопільська обл Болязуби
olx.ua

Будинок на 4 кімнати,веранда,невелика кухня,готовий до постійного проживання, своя криниця,скептик,є стара літня кухня,підвал,3сотки городу,деревяний гараж,є два котли,газовий сучасний і на дрова можливий продаж із меблями ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!!

власник
Продам будинок м Збараж
olx.ua

ID: 185 685 Пропонується на продаж дуплекс у мальовничому куточку Тернополя, місце з своїм подвірям, яке чудово підійде для родин з дітьми так і для людей, які прагнуть усамітнення, але бажають залишатись недалеко від інфраструктури міста і всіх його привілегій. Вся інфраструктура міста у 2км від Вас: паркова зона, кишеня майстра, супермаркет, школи і садочки. Біля будинку зроблена асфальтована дорога, будинок зданий в експлуатацію. Дуплекс має прекрасне розташування відносно світла з продуманим плануванням будинку з двома паркомісцями на передньому подвірї. Панорамні вікна дуплекса створюють ефект великого простору. На першому поверсі маємо велику кухню-студію, гардеробну та санвузол, та на другому: 3 спальні кімнати із великою гардеробною та санвузлом Будівництво завершено. Проводяться внутрішні роботи. Зроблена розводка електро живлення по всьому будинку, власна скважина! Бомбосховище 25м2. Комплектація: чорнова штукатурка, стяжка, електрика заведена до щитка та розведена по будинку до підсобного приміщення та гаража, 4 сотки загальної площі. Повністю все будівництво виконано з цегли! Придомова територія: БіоСептік у кожного свій, який не потребує викачування, власна скважина, два паркомісця, закрита територія. Приїжджайте на перегляд і переконайтесь у якості робіт та матеріалів на власному досвіді. Номер оголошення на сайті компанії: SH-185-685-LX.

Продаж дуплекса в Березовиці
olx.ua

На першому поверсі знаходиться кухня, гараж на два приміщення та велика кладова під верандою. На другому веранда вздовж усьго будинку, та чотири кімнати, в домі є дві грубки обкладені кафелем на 2 поверсі та одна на першому з печею, горище цілком можна переробити в жилу кімнату. За будинком невеликий город та сад, велике подвіря. Також під будовою на подвірї знаходиться погріб. Підведений газ до будинку, підвести воду потрібно від сусіда по зробленому плану так як від нього проходить центральне водопостачання, документи на проведення води наявні.

власник
Подається будинок смт Вишневець, вул. Кривоноса, 1
olx.ua

Продається житловий будинок (3км. від траси), цегляний (розміром 9*13) 5 кімнат + 2 веранди, кімнати великі та просторі, частково залишаються меблі, готовий вже і зараз до заселення, газифікований, електроенергія 3 фази, біля будинку є комора, хлів (17м), 2 гаражі, 2 погреби, стара хата, криниця. Також приватизовано 2 га землі ( присадибна ділянка + город все біля будинку). Тихе , спокійне місце ідеальне для прожиття і ведення сільсько-господарських робіт . Також біля будинку є сад, берег. Деталі за тел. Особливості планування: з опаленням • з ремонтом • з гаражем • веранда • ділянка Опалення: газове На території є: сад

власник
Продам будинок у селі Олишківці, Збаразького р-н., Тернопільської обл.
olx.ua

На 1 поверсі кухня з вбудованою технікою, велика та затишна вітальня, спальня, санвузол. Під всім будинком господарське приміщення і гараж з ямою. На 2 поверсі велика утеплена мансарда( мінвата). Доглянута територія 11 соток з фруктовим садом,газоном, автополивом, декоративними рослинами. На ділянці розташована вимощена парковка на 3 автомобілі, 2 альтанки, тераса, хлів( з холодним підвалом),бджолярня, вуличний туалет. Територія огороджена, відкатні ворота. Вуличне освітлення. Встановлена сигналізація. Будинок продається з меблями, новою побутовою технікою , також в домі є піч. Додаткові фото. Документи готові

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок 92 м.кв Присадибна ділянка 0.25 га Город 0.54 га (поруч з будинком) Будинок знаходиться в с.В.Вікнини, 55 км від м.Тернополя та 27 км від райцентру - м.Кременець. 3 кімнати, кухня, комора, ґанок. Підведений газ та електрика в будинок, водопровід на подвірї, можливість підключити інтернет. На території є величезне подвіря, родючий город, два підвальних приміщення, хлів, сарай, літня кухня, невеликий гараж під мініатюрне авто, піднавіс, жомова яма, старі глиняні будівлі під знос, деревяний туалет, милі та веселі сусіди. Будинок житловий, проте потребує деяких ремонтних робіт. На території села є крамниці, дитсадок, школа, пошта, церква (ПЦУ).

власник
Будинок, присадибна ділянка та город
olx.ua

Пропонуємо в продаж затишний будинок, приватний сектор по вул. Поповича. м.Збараж! Від власника! -ділянка 0,06га - площа 65 м.кв. - 3 кімнати + кухня - санвузол в будинку - автоматизоване газове опалення - гараж - підвал -господарські приміщення Будинок доглянутий з меблями і всією необхідною технікою, встановлені металопластикові вікна та електро бойлер. Будинок утеплений. Не потребує капіталовкладень. 17км від м.Тернопіль. За більш детальною інформацією, а також фото/відео звертайтеся за телефоном 06*********06

власник
Продаж будинку в м.Збараж, неподалік від Тернополя!
olx.ua

житлового будинку з усіма зручностями с.Чернихівці (8км від Тернополя). Усі меблі залишаються. -цоколь: гараж на два авто, побутова кімната/котельня, погріб. -1 поверх: вітальня, кухня, санвузол, вхідний коридор. -2 поверх: кабінет, дитяча, дві спальні кімнати, санвузол. При потребі можна облаштувати мансарду (додаткових 50кв.м.) Вітальня, кухня та санвузли мають підігрів підлоги. Двері, сходи і підлога в будинку виконані з натурального дерева. Усі вікна нові, двері та гаражні ворота(Hormann) нові. Будинок має відеонагляд, автоматичне відкриття воріт і гаражу. Басейн 6*3 монолітний з облицюванням мозаїкою та підігрівом. На ділянці є молодий сад та альтанка з мангалом. Ділянка по периметру огороджена та засаджена соснами, ялинками.

власник
Черниховцы, Тернопольская 130000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити