Продаж котеджу під Києвом у с. Займище вул. Лісова Дударківської сільської ради Бориспільського району, 30 км від Києва, недалеко Бориспіль та Бровари. Будинок побудований з червоної цегли з залізобетонними перекриттями та сходами. Складається з трьох повних поверхів. Загальна площа 372м2. На першому поверсі гараж 40м2 та підсобні приміщення, на другому зала 41м2, спальня, санвузол та кухня 25м2, на третьому чотири спальні та санвузол. Є горище, як четвертий високий мансардний поверх. Оздоблення чорнове, вікна деревяні з гратами. Підключена електрика та частково розведена по будинку, заведена вода зі свердловини, зроблений септик, газ заведений у будинок. Земельна ділянка рівна та прямокутна 20 на 60 метрів, приватизована, під забудову, огороджена по періметру, висаджено біля 20 плодових дерев. Ділянки поруч забудовані коттеджами, сусіди живуть постійно. Навпроти невеликий ліс. Підїзд асфальтований. Є можливість розділити будинок на 2 чи 3 незалежних квартири приблизно по 120м2 та спільним першим поверхом, або використовувати тільки один поверх для життя, якщо більше не потрібно. Коробка будинку побудована давно, але якісно та на довго. Документам на будинок та землю на право власності більше трьох років. Власник в Україні. По ціні та умовам продажу готові к спілкуванню.

можливий продаж по єОселя
Лісова
rieltor.ua

Площа будинку складає – 90м2 на ділянці 6 соток є місце для паркування кількох автомобілів, а також зона відпочинку на свіжому повітрі біля річки та лісу. Сусіди давно збудовані, тихе непроїзне місце! Вирішили купити будинок – зверніть увагу на особливості: 1.Особливості планування: - Будинок вільного планування, можно відокремити планування під свій смак. 2. Особливості забудови: Будинок побудований з білої цегли, накрита криша з метало черепиці, утеплена, встановлені металопластикові вікна. Є підключення електрики, на ділянці вже є скважина, в селі є газ. 3. Особливості розташування: Дістатися можна автомобілем або громадським транспортом з Києва 22 км, в селищі є державні школа та садочок, Нова пошта та Укрпошта, магазини та все необхідне для життя. «Ексклюзивна пропозиція - доступна лише в Агенціі нерухомості НоваЛад» Для огляду у зручний для Вас час - телефонуйте і не зволікайте!

DY Продам будинок, ділянку 9 соток. 22км від Київа
olx.ua

Продається будинок у селі Займище, Бориспілький р-н. Площа будинку 350 кв.м. Будинок розташований на 12-и сотках землі. Ділянка правильної форми. Цільове призначення землі : під забудову. Споруду виконано з газоблоку та якісних матеріалів, перекриття залізобетон. Грамотне та продумане планування. Цей будинок — простір для вашої фантазії! Ви можете облаштувати його за вашим смаком та облаштувати за власними уподобаннями. Помешкання будували для себе. Заведена електрика 16 кВт Вода -скважина Шикарна природа, свіже повітря, рибалка, через дорогу від будинку ліс змішаний (гриби, ожина, суниця), озера. Дістатися можна автомобілем або громадським транспортом з Києва 30 км, в селищі є державні школа та садочок, Нова пошта та Укрпошта, магазини та все необхідне для життя. Ціна: 35 000 у.о. без комісії для покупця.

Продаж будинку 350 кв.м. ділянка 12 соток с. Займище.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом от хозяина с.Займыще Борисполький р-н 25 км от Киева. 171.2м.кв 2эт. 5 комнат,масандра 22м.Дом утеплен между кирпичем пеной ,в доме теплые полы на 1 єтаже,батареи 1 и2 єтаж ,скважина 75м.,гарячая/холодная вода,туалет,душ кабина.Отопление газвое двух контурный котел, Электричество 380в.Ремонт под чистую отделку.Участок 12 соток.Есть возможность купить соседкий участок 25сот. Всі питання по телефону.

власник
Продам дом от хозяина с.Займыще Борисполький р-н 25 км
olx.ua

Недобудований. 2(3) поверхи. Цокольний поверх на весь будинок(підвал), з окремими кімнатами під житлові та технічні. 80 м свердловина своя. Газ на ділянці. Гараж в будинку. 25 сотих земельна ділянка. 25 км від Києва ( м.Позняки, Харківської до будинку. В центрі села станція, маршрутки до Києва м.Харківська, м. Лісова. На ділянці садок: 3 сорти яблунь, груші кілька сортів, сливи, лісовий горіх, грецький, вишні. Також чорна і червона смородина, виноград. Документи всі в порядку, реєстри оновлені. Без посередників. З агентствами також співпрацюємо. 06******45, 06******46

власник
Терміново! Будинок. 25 сотих ділянка. Займище. Бориспільский р-н.
olx.ua

Продам Будинок 100м2, с. Займище, поряд з с. Дударков, мальовниче місце біля лісу, Будинок будувався для себе, 2ві кімнати, велика кухня вітальня. 12 соток земельна ділянка огорожена. Підключене світло- лічільник. Ціна 35000дол торг + комісія Агентства

Продам Будинок, с. Займище, 100м2, 12 соток
olx.ua

Популярні запити

Географія Займище